Merginos, ka geriate nuo GERL? Man Lor israse Lanobax, geriu jau menesi, neseniai buvau apziuroj, tai sake dar blogai. Kiek laiko ji isvis reikia gerti? As dar ir letini gastrita turiu
O keisciausia tai, kad man rugstys kyla retai, bet paskutinius pora men. vos ne kasdien koseju
Ar yra kosejanciu nuo Gerl?
Ar yra serganciu Gerlu ir turinciu problemu su gerkle? angino, tonzilitai ir pan.? Man viena gydytoja uzsimine, kad mano toziles gali dirgintis butent nuo refliukso

O keisciausia tai, kad man rugstys kyla retai, bet paskutinius pora men. vos ne kasdien koseju

Ar yra serganciu Gerlu ir turinciu problemu su gerkle? angino, tonzilitai ir pan.? Man viena gydytoja uzsimine, kad mano toziles gali dirgintis butent nuo refliukso

Va, buvau tirtis skrandžio, rado daug tulžies ir parašė diagnozę: duodenogastrinis refliuksas.
turit gal turi tokį?
man nutraukė PPI ir dabar sakė Rowachol pagert, nebeužmetinės tulžies ir turėtų susitvarkyt viskas. Juolab kad kardija uždara, žaizdų stemplėj nėra, dvylikapirštė ok, tik skrandis tulžingas ir kažkokie židinukai yra (enfizemos?? neįskaičiau niekaip rašto daktariško).
Ai, ir ką reiškia prie stemplės aprašymo "jungtis turi diafragm. angą"? Čia jaučiu taip turi būt, ne kokia išvarža?
turit gal turi tokį?
man nutraukė PPI ir dabar sakė Rowachol pagert, nebeužmetinės tulžies ir turėtų susitvarkyt viskas. Juolab kad kardija uždara, žaizdų stemplėj nėra, dvylikapirštė ok, tik skrandis tulžingas ir kažkokie židinukai yra (enfizemos?? neįskaičiau niekaip rašto daktariško).
Ai, ir ką reiškia prie stemplės aprašymo "jungtis turi diafragm. angą"? Čia jaučiu taip turi būt, ne kokia išvarža?

tai tau gal ir GERL kartu su tulžies refliuksu. Tada reikia ir nuo GERL gert vaistukus.
QUOTE(Kategoriška @ 2014 02 25, 18:24)
Merginos, ka geriate nuo GERL? Man Lor israse Lanobax, geriu jau menesi, neseniai buvau apziuroj, tai sake dar blogai. Kiek laiko ji isvis reikia gerti? As dar ir letini gastrita turiu

Taip, rugštys kyla retai, dažniausiai kosuliukas, kutenimas kankina, ypač pavalgius kažko neleistino. Pradžioj, kol net neitariau GERLo, tai gydžiaus save nuo kosulio, po to iš aplinkiniu išgirdau, kad yra toks dalykas kaip GERL, jo simptomai atitiko mano, nuejau pas gydytoja, ištyrė ir pasitvirtino.
Vaistus mečiau gert po 2 menesiu gerimo, nes padejo mažai, visu simptomu neišnaikino. Raminantys irgi tik ramino, bet GERLO simtomu neišnaikino.
Viskas priklauso nuo to, ka dedu i burna ir nuo psichologines savijautos

QUOTE(maja23 @ 2014 02 25, 18:00)
Kokia kaina grybo gatvej?
labuka

QUOTE(Kategoriška @ 2014 02 25, 18:24)

Su gerkle ir pas mane bedos, dirginimai, ausu kutenimas, pakosejimas ir t.t.t atrodo kai pastoviai sirgciau ir dar paksutiniu metu net nosi prigrauze kad nosi zaizdele,s bet jau baigiu issigydyti.. tei vat...
XXX
Sveikos

Na vakar sakes sakiau, privalgiau vakare astriu totiliju traskuciu, vajetus kai sukabino sona kairi tokie spazmai kad vajej.... jau maniau bus ne kas, bet paksui aprimo ir uzmigau....
Siaip nzn ka daryti, esu be valios.. megeju labai traskuciu, visokiu kepiniuu ir .t.t prisivalgau ir paksuiū kenciu skausmus.... ai, dar vakar is saldiklio turejau issiemus braskiu tu su bulke prisveiciau, aisq vakare, tai manau viskas susidejo....
Siaip dar tam grybo centre gyd sake pasiskaitineti apie celiakija (aisq cia ne gerl gal temoi sneketi, bet man viskas susije) nes jauciu kad daug ko netoleruoju ir jau senai.. nu pas mane kazkoks uzburtas ratas...
QUOTE(Kategoriška @ 2014 02 25, 19:24)

Taip.Turiu letini tonzilita nuo GERL.Vasara GERL sukele bronchita.Dabar pastoviai jausmas , kad skauda gerkle ypac ryte.Amzinas persalimas.O kaltas prakeiktas GERLAS, kuris prasidejo pasalinus tulzies pusle.
QUOTE(dolee @ 2014 02 26, 14:10)
Sveikos

Na vakar sakes sakiau, privalgiau vakare astriu totiliju traskuciu, vajetus kai sukabino sona kairi tokie spazmai kad vajej.... jau maniau bus ne kas, bet paksui aprimo ir uzmigau....
Siaip nzn ka daryti, esu be valios.. megeju labai traskuciu, visokiu kepiniuu ir .t.t prisivalgau ir paksuiū kenciu skausmus.... ai, dar vakar is saldiklio turejau issiemus braskiu tu su bulke prisveiciau, aisq vakare, tai manau viskas susidejo....
Siaip dar tam grybo centre gyd sake pasiskaitineti apie celiakija (aisq cia ne gerl gal temoi sneketi, bet man viskas susije) nes jauciu kad daug ko netoleruoju ir jau senai.. nu pas mane kazkoks uzburtas ratas...
O kokios cia dar reikia valios? Man,pvz.,niekas ir per prievarta neikis maisto,nuo kurio paskui bus bloga savijauta ir skausmai- nesu mazochiste...nu nebent patinka skausmus kenteti ir paskui bereikalingai metyti pinigus daktarams...

QUOTE(dolee @ 2014 02 26, 14:10)
Kairysis sonas-tai storoji zarna, jei skausmai kartosis, teks daryti kolonoskopija, ieskoti skausmo priezasties

QUOTE(denaxa @ 2014 02 26, 21:45)
Ar tikrai taip patinka blogai jaustis?
Nuo situ ligu pagrindinis vaistas yra vienas-susitvarkyti mityba ir neryti slamstmaiscio,o tam reikia ne valios,o pakeisti poziuri ir apsispresti-ar labiau norisi sirgti ir kenteti,ar labiau norisi buti sveikai... 

As tokios pat nuomones

Kai isisamoninau sita, tai ir pertvarkyti mityba nebuvo sunku. Aisku, pora kartu per metus pasidarau nusizengimu

QUOTE(dolee @ 2014 02 26, 13:10)
Su gerkle ir pas mane bedos, dirginimai, ausu kutenimas, pakosejimas ir t.t.t atrodo kai pastoviai sirgciau ir dar paksutiniu metu net nosi prigrauze kad nosi zaizdele,s bet jau baigiu issigydyti.. tei vat...
Gerkle visada buvo mano silpnoji vieta, bet nuo rugsejo tai kosmaras isvis, vos ne pastoviai skauda, tai uzeina, tai praeina, jau 3 kartus temperatura buvo. Dabar ziauriai persalau, koseju siaubingai. Gerkle baisi, nieks nepadeda. Geriu Lanobax, maista ziuriu, pagerejimo jokio

QUOTE(Ponia Delovej @ 2014 02 26, 17:58)
Taip.Turiu letini tonzilita nuo GERL.Vasara GERL sukele bronchita.Dabar pastoviai jausmas , kad skauda gerkle ypac ryte.Amzinas persalimas.O kaltas prakeiktas GERLAS, kuris prasidejo pasalinus tulzies pusle.
Kaip gydote gerkle ir kaip Gerla? Ir kur. Ar Jums nesiulo operacijos? Man siulo, is pradziu dvejojau, bet dabar jau noriu operuotis. As jauciuos lygiai taip pat kaip Jus sakote, amzinai persalus

Merginos, ka galima valgyt turint gerla?
Ar galima citrusiniu? cesnaka? zaliu vaisiu ir darzoviu? sulciu? Man kyla klausimas ka apskritai galima valgyti, kad nepakenkti sau?
QUOTE(Kategoriška @ 2014 02 27, 12:06)
Merginos, ka galima valgyt turint gerla?
Ar galima citrusiniu? cesnaka? zaliu vaisiu ir darzoviu? sulciu? Man kyla klausimas ka apskritai galima valgyti, kad nepakenkti sau?
is to, ka isvardinot, galima tik vaisiu ir darzoviu, ir tai ne visu.
Agurka zalia tikrai galima. Troskintas darzoves daug ka galima.
Is vaisiu reikia atrasti, ka galima. Nes visiems skirtingai. Ir lupti zievele nuo vaisiu butinai.
Citrusiniu negalima nieko.
Kazkas buvo imete sarasiuka, ka glaima,ko ne