Raniberl puslapyje yra sąrašiukas.
QUOTE(Smilla @ 2014 02 27, 12:01)
is to, ka isvardinot, galima tik vaisiu ir darzoviu, ir tai ne visu.
Agurka zalia tikrai galima. Troskintas darzoves daug ka galima.
Is vaisiu reikia atrasti, ka galima. Nes visiems skirtingai. Ir lupti zievele nuo vaisiu butinai.
Citrusiniu negalima nieko.
Kazkas buvo imete sarasiuka, ka glaima,ko ne
Agurka zalia tikrai galima. Troskintas darzoves daug ka galima.
Is vaisiu reikia atrasti, ka galima. Nes visiems skirtingai. Ir lupti zievele nuo vaisiu butinai.
Citrusiniu negalima nieko.
Kazkas buvo imete sarasiuka, ka glaima,ko ne

O tai ka daryt persalus? Nei citrinos nei Vit. C negalima?

Niekas neatsaket kiek laiko reikia gerti Omeoprazoli?
QUOTE(Kategoriška @ 2014 02 27, 14:07)
O tai ka daryt persalus? Nei citrinos nei Vit. C negalima?
sakes
o kefyras, jogurtas? Siaip jei ziurint i tai kaip mano organizmas rodo, tai mazai nuo ko man kyla rugstys.

Kol paumejimai-tol negalima

Omeprozoli galima gerti nuo 2 savaiciu iki pusmecio. Bet atkreipkit demesi, nevisiems omeprozolis tinka, kartais reikia surasti dar sau tinkama -prozolio varianta. Pvz, man netiko nei pantaprozolis, nei omeprozolis, bet puikiai tiko ezomeprozolis

Sveikos.
Skaitinėju jūsų mintis jau ilgai. Turiu ir aš šią problemą, ir jau ilgai. Liga perėjo jau beveik visus sudėtingumo laipsnius, kol neseniai daktarai pasakė: Baretto stemplė
Supanikavau. Po kažkiek laiko apsipratau su šia baisia diagnoze. Bet mintis nepaleidžia nei vieną dieną, jau net sapnai košmariški
Sakykit, merginos, gal kuri esate susidūrusi su tokia stemplės problema? Kaip sekasi su ja gyventi?
Skaitinėju jūsų mintis jau ilgai. Turiu ir aš šią problemą, ir jau ilgai. Liga perėjo jau beveik visus sudėtingumo laipsnius, kol neseniai daktarai pasakė: Baretto stemplė

Sakykit, merginos, gal kuri esate susidūrusi su tokia stemplės problema? Kaip sekasi su ja gyventi?
Gal kas gėrėt rowachol? Man liepė gert, kad tulžies į skrandį neužmetinėtų. Tai va, geriu keturias dienas ir atsirado toks keistas dalykas. Kartais labai graužia skrandį, lyg alkanas būtum. Ir riaugėjimas su pipirmėtės skoniu atsiranda. Tai nežinau, gert man jį toliau ar nebegert? Gal kam irgi kažkas panašaus buvo?
QUOTE(kastuvas @ 2014 03 01, 22:03)
Gal kas gėrėt rowachol? Man liepė gert, kad tulžies į skrandį neužmetinėtų. Tai va, geriu keturias dienas ir atsirado toks keistas dalykas. Kartais labai graužia skrandį, lyg alkanas būtum. Ir riaugėjimas su pipirmėtės skoniu atsiranda. Tai nežinau, gert man jį toliau ar nebegert? Gal kam irgi kažkas panašaus buvo?
Aisku, kad gerti

O padėjo kažkuo jums tas rowacholis?
Man šiaip sakė, kad kokias 2-3 savaites reiks pagerėjimo laukt.
QUOTE(kastuvas @ 2014 03 02, 09:23)
O padėjo kažkuo jums tas rowacholis?
Man padejo, nes buvo dvylikapirstes uzdegimas, skaudejo po desiniu lanku. Nepamenu, kada tiksliai padejo, bet ilgai paskui neskaudejo, gal metus ar pusantru, rudeni si tik rowacoli vel prisiminiau, kai desine puse eme mausti.
QUOTE(maja23 @ 2014 03 03, 13:13)
O kas geriau padeda omeprazolis ar rowacholis?
Cia du skirtingi vaistai, veikia jie irgi skirtingai

Omeprozolis-rugsciu "surisejas" liaudiskai tariant, o rowacolis-dvylikapirstes, tulzies, kepenu funkcijas reguliuojantis zolinis vaistas.