Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2014m.

QUOTE(akvilyte @ 2014 01 24, 11:23)
paneikit arba patvirtinkit kad pilnavidures lepesnes, mazesni kelmai ir maziau zydi  g.gif  man kazkada nelabai pavyko jas augint, nors labai man jos patinka... bet dabar ir patirties daugiau tai gal bandyt vel  g.gif

sveikos  ax.gif  jungsiuos ir as cia  biggrin.gif

Sveika, sveika, auginau, ziedu gerokai maziau nei pas kitas, ziedas tikrai grazus, tikrai toks kaip ant pokucio, bet nera taip, jog visas kelmas skendi zieduose. Kazkur turejau foto, bet greitai nerasiu doh.gif Antrakart turbut nesesiu blush2.gif
Atsakyti
O mano sėklos neatkeliauja verysad.gif trečiadienį pirkau, vis dar nėra, taip tikėjausi jau šįryt sulaukt verysad.gif O kažin toks šaltis neigiamos įtakos joms neturi?... g.gif jei kur užstrigę šalty guli... Liūdesys verysad.gif
Atsakyti
Pirmieji daigeliai. Sėjau tris. Du gražūs, trečias kažko nenori numesti sėklos kevalėlio.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos gėlių mylėtojos 4u.gif

Aš ir jungiuos į Jūsų būrelį. Dairausi jau sėklyčių. Pernai pirmą kartą sėjau ir išauginau labai gražias surfinijas. Štai tokias

user posted image

Šiemet bandysiu kžką panašaus išauginti, nes man labai patiko smile.gif
Atsakyti
Laba, Natab ,kokios gražuolės! wub.gif
K@mylye , na smagu smagu thumbup.gif
Aš jau turiu sėklas, bet sėsiu tikriausiai penktadienį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2014 01 27, 12:50)
Sveikos gėlių mylėtojos  4u.gif

Aš ir jungiuos į Jūsų būrelį. Dairausi jau sėklyčių. Pernai pirmą kartą sėjau ir išauginau labai gražias surfinijas. Štai tokias

user posted image

Šiemet bandysiu kžką panašaus išauginti, nes man labai patiko  smile.gif

Tai gal pamenat kokias seklytes pirkot, kad tokius grožius išauginot. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Giulčetaj @ 2014 01 27, 13:13)
Laba, Natab ,kokios gražuolės!  wub.gif

aciukas 4u.gif

QUOTE(k@mylye @ 2014 01 27, 13:33)
Tai gal pamenat kokias seklytes pirkot, kad tokius grožius išauginot.  bigsmile.gif

Taip pamenu Lucia elite petunijos (surfinijos) wave H purple improved
Cia yra http://www.seklos.lt...iles-surfinijos
Siemet irgi tokias pirksiu ir sesiu. Foto jos taip nesimato kaip realiai spalva atrodo. Tik dabar pasimokiau ir i viena loveli sodinsiu po viena daigeli, nes po du buvau susodinus, tai buvo truputi skurdokos, nors ir daug ziedu ir graziai atrode, bet kur augo viena, tai isvis super thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natab: 27 sausio 2014 - 17:28
QUOTE(natab @ 2014 01 27, 17:22)
aciukas  4u.gif
Siemet irgi tokias pirksiu ir sesiu. Foto jos taip nesimato kaip realiai spalva atrodo. Tik dabar pasimokiau ir i viena loveli sodinsiu po viena daigeli, nes po du buvau susodinus, tai buvo truputi skurdokos, nors ir daug ziedu ir graziai atrode, bet kur augo viena, tai isvis super  thumbup.gif

Oi ačiū, Bandysiu atsiminti.
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2014 01 27, 18:22)
aciukas  4u.gif

Jau keli metai jas auginu, liuks vaizdas, tik siemet neturiu, pasejau ju vaikus, ziuresiu, kas bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2014 01 27, 17:22)
aciukas  4u.gif
Siemet irgi tokias pirksiu ir sesiu. Foto jos taip nesimato kaip realiai spalva atrodo. Tik dabar pasimokiau ir i viena loveli sodinsiu po viena daigeli, nes po du buvau susodinus, tai buvo truputi skurdokos, nors ir daug ziedu ir graziai atrode, bet kur augo viena, tai isvis super  thumbup.gif

as ir pernai sitas sejau biggrin.gif dvi virsuneles nugnybau ir jos isleido sakneles... vietoj 10 buvo 9 seklos..

vakar irgi pasisejau jau blush2.gif tai buvo 11 seklu biggrin.gif kompensacija uz pernai matyt lotuliukas.gif
bet pas jus matyt 40cm loveliai g.gif as sodinau 2 i 60berods g.gif ir nors dar buvo visiskai statybu stadija tai kartais ir nepalaistydavau ir nukrito ne kart.... bet paskui trasom palepindavau ir nuemiau jas gal spalio pabaigoj biggrin.gif zodziu vertos demesio sitos biggrin.gif
nors man prie tamsios terasos reik sviesiu geliu doh.gif
Atsakyti
Mergaitės, o man mėnulis galvą susuko... doh.gif Sėklas šnd gavau, pradėjau tyrinėt kalendorius, tai kaip ir negerai artimiausiom dienom sėt... g.gif
Atsakyti

Kada artimiausiu metu būtų geriausia sėti petunijas ir lobelijas?
Atsakyti