Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2014m.

QUOTE(kuzdaite @ 2014 01 27, 18:04)
Jau keli metai jas auginu, liuks vaizdas, tik siemet neturiu, pasejau ju vaikus, ziuresiu, kas bus blush2.gif

Mano sese irgi sake kad sejo kazkuriais metais vaikus, tai spalva buvo kitokia tiktais, o viskas gerai ir sudygo ir augo 4u.gif

QUOTE(akvilyte @ 2014 01 27, 18:04)
as ir pernai sitas sejau  biggrin.gif  dvi virsuneles nugnybau ir jos isleido sakneles... vietoj 10 buvo 9 seklos..

vakar irgi pasisejau jau  blush2.gif  tai buvo 11 seklu  biggrin.gif  kompensacija uz pernai matyt  lotuliukas.gif
bet pas jus matyt 40cm loveliai  g.gif  as sodinau 2 i 60berods  g.gif ir nors dar buvo visiskai statybu stadija tai kartais ir nepalaistydavau ir nukrito ne kart.... bet paskui trasom palepindavau ir nuemiau jas gal spalio pabaigoj  biggrin.gif  zodziu vertos demesio sitos  biggrin.gif
nors man prie tamsios terasos reik sviesiu geliu  doh.gif

Na jo seklu buna mazai, bet man tai kiek sejau pernai tiek ir sudygo g.gif jo i 40cm. ir siemet tai sodinsiu po viena. As tai labai priziuredavau jas. Jai koks stipresnis lietus, tai su tais loveliais i namus, vyras juokdavos net doh.gif bet uztai grozis aplink namus buvo. O nuemiau irgi velai, rudenio pabaigoj ir dar su keliais ziedeliais tik nurudavusios jau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natab: 27 sausio 2014 - 19:40
QUOTE(natab @ 2014 01 27, 20:38)
Mano sese irgi sake kad sejo kazkuriais metais vaikus, tai spalva buvo kitokia tiktais, o viskas gerai ir sudygo ir augo  4u.gif

O as pernai radau vaika islindusi is asfalto labai panasu i uzpernykscia motina, tai nusprendziau, jog siemet galiu rast visko, ir i mama panasiu ir bet kokiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monsė @ 2014 01 27, 19:26)
Kada artimiausiu metu būtų geriausia sėti petunijas ir lobelijas?

Na, nuo šis ketvirtadienis ir penktadienis - žiedų dienos, neblogai gėles sėt, bet pats mėnulis nėra visiškai palankus sodo darbams mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(natab @ 2014 01 27, 19:38)
Mano sese irgi sake kad sejo kazkuriais metais vaikus, tai spalva buvo kitokia tiktais, o viskas gerai ir sudygo ir augo  4u.gif
Na jo seklu buna mazai, bet man tai kiek sejau pernai tiek ir sudygo  g.gif  jo i 40cm. ir siemet tai sodinsiu po viena. As tai labai priziuredavau jas. Jai koks stipresnis lietus, tai su tais loveliais i namus, vyras juokdavos net  doh.gif bet uztai grozis aplink namus buvo. O nuemiau irgi velai, rudenio pabaigoj ir dar su keliais ziedeliais tik nurudavusios jau

Aš irgi tampiausi per lietų biggrin.gif 4u.gif
O tik šias vienas sėsit?
Atsakyti
QUOTE(Giulčetaj @ 2014 01 28, 08:34)
Aš irgi tampiausi per lietų  biggrin.gif  4u.gif
O tik šias vienas sėsit?

Na dar tiksliai nežinau. Aš tokia esu tiksliuke ir man turi buti vienspalviai augalai, vienos rūšies, nemėgstu visokių margumynų blush2.gif Greičiausiai kad tik šitas vienas, nebent dar ką sugalvosiu smile.gif
Atsakyti
Sveikos.Du metai is eiles pati uzsiauginu savo balkonui petunijas.Uzsiaugindavau mazai svyrancias pilnavidures,o nuo ju kvapo visas mano butas kvepedavo. :-) .Dabar sugalvojau,kad noriu daugiau,graziau ir,kad draugem uztektu.Petunijas,kad nereiktu pikuot,sodinsiu i durpines tabletes.Pernai man jos pasiteisino.
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 01 24, 15:40)
Gal kuri auginte sios firmos sias petunijas? Kaip jos jums?

user posted image

Mano petuniju uzsakyme ir sos yra.Isbandysiu :-)
Papildyta:
QUOTE(Giulčetaj @ 2014 01 25, 12:24)
O mano sėklos neatkeliauja  verysad.gif trečiadienį pirkau, vis dar nėra, taip tikėjausi jau šįryt sulaukt verysad.gif O kažin toks šaltis neigiamos įtakos joms neturi?... g.gif jei kur užstrigę šalty guli... Liūdesys  verysad.gif

Vienais metais man pastininkas atveze seklas daugiau nei minus 20,bet seklom nieko nenutiko.
Atsakyti
QUOTE(Monsė @ 2014 01 27, 20:26)
Kada artimiausiu metu būtų geriausia sėti petunijas ir lobelijas?

sauio men. nezinau, bet domejausi apie vasari tai butu 8, 9 d. as tada ir sesiu. bus pirmas bandymas, zesiu kas gausis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Angel_Fall @ 2014 01 28, 20:08)
sauio men. nezinau, bet domejausi apie vasari tai butu 8, 9 d.  as tada ir sesiu.  bus pirmas bandymas, zesiu kas gausis rolleyes.gif

O as girdejau kad per pilnati geriausia g.gif tai bus vasario 15d. Siandien pirisipirkau savo surfiniju seklu, maximoj 30% nuolaida, tai pokelis su 6 seklom gavos po 6,30lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natab: 28 sausio 2014 - 20:38
Aš irgi nusprendžiau lukterėt, dienos bus ilgesnės, šiltesnės smile.gif
Atsakyti
pirkau šių:
http://www.e-seklos....n_velvet_f1?p=4
http://www.e-seklos....aigzdute_f1?p=5

gal kas auginote? 4u.gif
Atsakyti
Boruze taskuota, nenoriu nuvilti, bet tos paskutines bus grazios tik is arti, is tolo ju tiesiog nesimatys 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2014 01 28, 21:35)
O as girdejau kad per pilnati geriausia  g.gif  tai bus vasario 15d. Siandien pirisipirkau savo surfiniju seklu, maximoj 30% nuolaida, tai pokelis su 6 seklom gavos po 6,30lt.

Nenoriu Jūsų liūdinti, bet ir aš pirkau vakar šias sėklas ką tik pasėjau jei taip galima pasakyti, visos šešios buvo sutrupėjusios t.y. visos 12 nes pirkau 2 pokelius, tai pabėriau kazkokias nuotrupas, manau nieko nebus, labai supykau doh.gif , tikiuosi Jums pasiseks geriau, daugiau nepirksiu petunijų sėklų jei bus pokelyje, pirksiu tik kapsulėse.
Atsakyti