Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2014m.

QUOTE(burgunt @ 2014 02 14, 20:31)
pas mane visai petunijos nedygsta g.gif lobelijos isdygo o petunijos ne. sodintos ta pacia diena sestadieni, ryt bus jau savaite unsure.gif seklos paprastos be jokio apvalkalo

atsiprasau uz off topika. Bet jus jau lobelijas sejat? taip anksti? unsure.gif as kovo antroj pusej galvoju jom uzsiimt tik unsure.gif
beja, siemet pasisodinau is amazones pirktu petuniju petunia superbissima mixed gal kuri esat auginusi? speju, kad nebus svyrancios pagal ugi, bet labai ziedukai suviliojo, o ir seklu toks kiekis, kad keliem metam per akis biggrin.gif . O kitas va tokias sejau. Matysim, kiek jos lietums ir orams atsparios My Webpage, abu pokuciai sudygo per penketa dienu ax.gif . Na, o dar 6 daigelius pirksiu svyranciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2014 02 16, 13:21)
Sveikos  4u.gif
iskilo klausymas ,kada jau nuiminet dangti ,maiseli ... kai tik petunijos sudygo (maziukai stebukai pasirode) ar dar palaikyt savaite kita uzdengus ? g.gif

Kai tik sudygo iš kart į šviesiausią vietą, be jokių uždangalų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulužė @ 2014 02 16, 14:13)
Kai tik sudygo iš kart į šviesiausią vietą, be jokių uždangalų  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba:) jungiuosi ir aš į jūsų būrįwink.gif
pasėjau lucia elite raudonų, mane irgi apgavo pokelyje buvo tik 6 sėklos schmoll.gif sėjau į durpines tabletes tas, nu nežinau ar kas gausis. O tų sėklų apvalkalas suirti turi ir ten sėklytė? nes pirmą kartą jas pirkau, atrodo kad nieko nėra toje sėkloje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2014 02 16, 15:12)
Laba:) jungiuosi ir aš į jūsų būrįwink.gif
pasėjau lucia elite raudonų, mane irgi apgavo pokelyje buvo tik 6 sėklos  schmoll.gif  sėjau į durpines tabletes tas, nu nežinau ar kas gausis. O tų sėklų apvalkalas suirti turi ir ten sėklytė? nes pirmą kartą jas pirkau, atrodo kad nieko nėra toje sėkloje blush2.gif

Kad neapgavo, Lucia Elite tik po 6 ir buna 4u.gif Jo, tas apvalkalas istirpsta.
O maniskes Lucia Elite pasirodo gyvos, siandien uodegas iskiso blush2.gif
Atsakyti
Man sekluvos pilnavidūrės geriausiai dyksta. Dar žiūrėsiu, kaip baltos iš jų dyks. Jei ir taip gerai, tai bus geriausias dygimas sekluvos seklyčių.
Atsakyti
QUOTE(kuzdaite @ 2014 02 16, 13:45)
Kad neapgavo, Lucia Elite tik po 6 ir buna 4u.gif Jo, tas apvalkalas istirpsta.
O maniskes Lucia Elite pasirodo gyvos, siandien uodegas iskiso blush2.gif

aaa, geras, tai ačiū kad pasakėt o kažkodėl įsivaizdavau kad 10 turi būti blush2.gif o per kiek dienų jums išdygo.

gal kurios perkate sodinukus senukuose ar ermitaže? galvoju gal pabandyt kokį vieną nusipirkti ir pasidauginti g.gif
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2014 02 16, 17:16)
aaa, geras, tai ačiū kad pasakėt o kažkodėl įsivaizdavau kad 10 turi būti blush2.gif  o per kiek dienų jums išdygo.

gal kurios perkate sodinukus senukuose ar ermitaže? galvoju gal pabandyt kokį vieną nusipirkti ir pasidauginti g.gif

Esu pirkusi senukuose bet nepatiko nes jos pas mane pertsodinus nuvyto ir isnyko
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2014 02 16, 16:16)
aaa, geras, tai ačiū kad pasakėt o kažkodėl įsivaizdavau kad 10 turi būti blush2.gif  o per kiek dienų jums išdygo.

Pernai as ermitaze pirkau petuniju sodinukus ir lobeliju, tai viskas buvo gerai.
O va fuksiju sodinukai neatitiko pavadinimu ir spalvu.
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmina @ 2014 02 16, 13:39)
atsiprasau uz off topika. Bet jus jau lobelijas sejat? taip anksti?  unsure.gif  as kovo antroj pusej galvoju jom uzsiimt tik  unsure.gif
beja, siemet pasisodinau is amazones pirktu petuniju petunia superbissima mixed gal kuri esat auginusi? speju, kad nebus svyrancios pagal ugi, bet labai ziedukai suviliojo, o ir seklu toks kiekis, kad keliem metam per akis  biggrin.gif .  O kitas va tokias sejau. Matysim, kiek jos lietums ir orams atsparios My Webpage, abu pokuciai sudygo per penketa dienu  ax.gif . Na, o dar 6 daigelius pirksiu svyranciu blush2.gif

pirma kart sodinau Lobelijas, jos sejamos anksti http://www.seklos.lt...ex.php?id=25443

mano petunijos dar nesudygo verysad.gif pirktos seklos http://www.ebay.com/...984.m1497.l2649 ir geltonos Lux firmos pirktos e-seklose
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burgunt: 16 vasario 2014 - 18:57
QUOTE(Saulužė @ 2014 02 16, 14:13)
Kai tik sudygo iš kart į šviesiausią vietą, be jokių uždangalų  4u.gif

QUOTE(Elizabeth** @ 2014 02 16, 14:31)

aciu ,

vadinas reik nuimt dangcius ,

prisiduodu savaite praejo :
pigiausios svyrancios seklos sudygo po 3 dienu lotuliukas.gif Benari is 6 -5 islindo , kitos brangesnes- sv.violetines sudygo 2 is 3 ,raudonos svyrancios ne viena schmoll.gif laukiu toliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evvva @ 2014 02 16, 19:58)
aciu ,
vadinas reik nuimt dangcius ,

prisiduodu savaite praejo  :
pigiausios svyrancios seklos sudygo po 3 dienu  lotuliukas.gif Benari is 6 -5 islindo , kitos brangesnes- sv.violetines sudygo 2 is 3   ,raudonos svyrancios  ne viena  schmoll.gif  laukiu toliau  smile.gif

dar turiu seklu , ne visas rusys pasodinau , zadu siek tiek veliau ir jas i zeme sukist biggrin.gif

dar klausymelis
kada pradedat pikuot ? po kiek laiko po sudygimo ? g.gif

lauzau galva kaip cia tas pigias seklas ispikuot reikes, kai isdygo kokiu 150 biggrin.gif is kur tiek tiek taros rast lotuliukas.gif kaip cia protingiau padaryt ,kad ispikuot ir vietos sutaupyt ,ka ?? g.gif

pigisios pasodintos -bokstui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 16 vasario 2014 - 19:29