Įkraunama...
Įkraunama...

Surfinijos - petunijos 2014m.

QUOTE(Marmaledas @ 2014 02 17, 15:41)
ir mano dulkės iš ten pat lotuliukas.gif per kiek laiko bus matyt kažin?

Tai vadinasi daugiau tokių nepirksiu g.gif

Man ta viena išdygo panašiai per savaite.
Atsakyti
Laba diena, man laaabai patinka surfinijos, bet aš vis bijau sėti iš sėklų... atrodo kad nemokėsiu pikiuot, augint, tokie gležni jie... Visada perku daigeliais. Va šiandien nusipirkau pirmus daigelius. Tik iškilo klausimas, kai nuskinat viršūnę, tai ją galima pasodint ir ji prigyja?? Norėčiau pabandyti pasidaugint, bet nžn kaip... Ačiū.
Atsakyti
Sveikos, atvažiavau pas mamą atostogų LT, užėjome į senukus, Vilniuje (Banginis)
va kokių daigelių nupirkau , čia į mamos sodą:
user posted image
Daigeliai petunijų gražūs, nemaži sakyčiau.Manosios sėtos tik antrą tikrą lapelį tik dabar leidžia doh.gif
Tiesa, viršūnėlės nenuskabytos, sakiau po savaitės nuskinsiu, tegu gėlytės prigyja.Pamokiau mamą kaip vėliau galės dar pasidauginti.
Pirkau pilnavidures petunijas -baltas, lilac, pink.O svyrančias- blue, white.Buvo įvairių rūšių, tiksliai nepamenu kokių blush2.gif .Kainos 2,5-3,99lt.
Paėmiau dar bakopų-baltų, pink, pilnavidurių sprigių-orange, pink.Yra daug pelargonijų. Nupirkau diascijos sėklų- ir pasėjau.Žodžiu ruošiamės pavasariui smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau baltu svyranciu LUX ir Jahnsons mixa 100seklu ivairiu tai va eisiu sodinti,gal kas seja esat ? ax.gif .ryt i musu seklu parduotuve atves daigeliu tai eisiu pirkti getonu ir margu jei bus.
Papildyta:
QUOTE(patricija1978 @ 2014 02 17, 18:46)
Sveikos, atvažiavau pas mamą atostogų LT, užėjome į senukus, Vilniuje (Banginis)
va kokių daigelių nupirkau , čia į mamos sodą:
user posted image
Daigeliai petunijų gražūs, nemaži sakyčiau.Manosios sėtos tik antrą tikrą lapelį tik dabar leidžia doh.gif
Tiesa, viršūnėlės nenuskabytos, sakiau po savaitės nuskinsiu, tegu gėlytės prigyja.Pamokiau mamą kaip vėliau galės dar pasidauginti.
Pirkau pilnavidures petunijas -baltas, lilac, pink.O svyrančias- blue, white.Buvo įvairių rūšių, tiksliai nepamenu kokių blush2.gif .Kainos 2,5-3,99lt.
Paėmiau dar bakopų-baltų, pink, pilnavidurių sprigių-orange, pink.Yra daug pelargonijų. Nupirkau diascijos sėklų- ir pasėjau.Žodžiu ruošiamės pavasariui smile.gif

grazus daigeliai thumbup.gif
Atsakyti
DAIGELIAI RIEBUS TOKIE wub.gif
Pikavau savuosius Lucia Elite Wave H purple improved vaikus, mazi kaip siulai, bet man cia ne beda, taip buna kiekvieni metai, paskui uzauga 4u.gif Laiko dar i marias blush2.gif

Laima.g, ta skini virsune, ar kokia sonine sakyte ir sodini i dregna zeme, geriau skaidru indeli, uzdengi maiseliu, pastatai ne ant tiesiog saules ir lauki, kol saknytes isleis, per skaidru dugna gerai matosi, kartais reikia pravedinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patricija1978 @ 2014 02 17, 17:46)

kokie grazus daigeliai thumbup.gif ,
na reik i savo senukus uzeit ,kokiu ten yra , bent idomumo deliai zvilgtelt tongue.gif
o prie daigeliu buna foto ir info apie kiekviena rusi ?

tai kurios 2.50 -svyrancios ?
o 3.99 pilnavidures ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Macadamia @ 2014 02 17, 16:40)
Kiekvienais metais keletą daigelių perku iš Senukų, nes ten yra surfinijų - dauginamos tik daigeliais, sėklomis tokių veislių nebūna,  visada visos puikiai auga.
Čia kalbat apie tą bokštą, kur video anksčiau buvo įdėtas? O kodėl negerai svyrančios jam? Aš kaip tik galvojau tik apie svyrančias  g.gif

taip apie ta pati

as pasejau svyrancias ir nesvirancias mixus (iv.spalvu ) pigiasias seklas , paziurejau kad svyr. viso labo iki 50 cm uzauga o nesvyrancios tik 25 cm ,tai linkus kur 50 cm is ju daryt boksta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 17 vasario 2014 - 23:06
evvva, ten yra foto gėlių su pavadinimu.Tai pagal tas foto ir rinkausi biggrin.gif
Pažiūrėjau ant čekio yra lojalumo nuolaida, su mylimiausia kortelė, 21.06%, tai man visas petunijas po 2,84Lt paskaičiavo g.gif bigsmile.gif taip gal apsirikau čia su tom kainomis ašblush2.gif , bet tkrai mačiau, kad svyrančios po 3,99lt, o kitos 2,50lt, nebent man jau reikia akinių tada blink.gif doh.gif .
Gerai, kad žmonių nedaug buvo, nes pats turi barkodus ant gėlių užsidėti, barkodai prie gėlių padėti nu ir jieškai doh.gif o jei ne vieną rūšį perki tai ir laiko užsiima atsirinkti.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif kaip dziugina saulyte biggrin.gif grazu lauke
Atsakyti
QUOTE(ferral @ 2014 02 18, 12:28)
Sveikutes 4u.gif kaip dziugina saulyte  biggrin.gif grazu lauke

Tikrai šiandien saulute daigeliai lepinasi thumbup.gif
Atsakyti
jungiuosi smile.gif

vakar i durpių tabletes įsodinau 6 lucia elite sėklytes smile.gif
uždengiau plėvele.

1 klausimas : Kas kiek laiko pravėdint? kaip tas tabletes laistyt? smile.gif
2 klausimas : kada jau galėsiu tas durpių tabletes dėt į žemę? ar galėsiu iš karto į tą vazoną kurį sodinsiu?
3 klausimas: jei pakabinamas vazonas 20 cm skermens, kiek sodinukų į vieną kombinuot? smile.gif
4 klausimas: Kada reikės pradėt skabyt viršunėles? nuo kelinto lapelio?
5 klausimas: ar trąšas žydinčioms gėlėms pradėt naudot kai jau įsodinsiu į vazoną?

pradžiai tiek. sorry, jei pasirodau žalia, bet esu pirmąkartė smile.gif

Atsakyti
Sveikos

man visiškai jokios gyvybės nerodo Benary sėklos. Kaip kitoms?
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 02 18, 15:49)
Sveikos

man visiškai jokios gyvybės nerodo Benary sėklos. Kaip kitoms?

mano irgi nei ženklo nėra g.gif O kada jūs sėjot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vessta: 18 vasario 2014 - 17:15