Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija

QUOTE(Kamėja @ 2014 05 19, 21:05)
Na ka, sulaukeme karscio  doh.gif

o man iškart nuotaika subjurusi...vėl kažkokios depresinės nuotaikos, nors saulė šviečia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja @ 2014 05 19, 19:05)
Na ka, sulaukeme karscio  doh.gif

Aš vėl remiu Chronocard gamintojus doh.gif Man saulėtom dienom reikia mažinti tiroksino dozę.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 05 20, 09:16)
Man saulėtom dienom reikia mažinti tiroksino dozę.

Man tas pats - persikelus gyventi i sauleta krasta tiroksino doze sumazinau per puse ir rodikliai ir savijauta tik pagerejo 4u.gif
Atsakyti
Mano savijauta geriausia būna pajūryje, keista, ten net ir pliaže galiu kaitintis ir širdelė nereaguoja į saulę, o va jei kur kitur ant saulės pabūnu, tada jau šakės.
Atsakyti
Ir as sauletomis dienomis jauciuosi puikiai, svajoju gyventi siltuose krastuose smile.gif. sumazinau tiroksina nuo 125 iki 100 mg.merginos, o po kiek jus geriat?
Atsakyti
QUOTE(Mamurka @ 2014 05 24, 11:57)
Ir as sauletomis dienomis jauciuosi puikiai, svajoju gyventi siltuose krastuose smile.gif. sumazinau tiroksina nuo 125 iki 100 mg.merginos, o po kiek jus geriat?

rolleyes.gif thumbup.gif

As gerdavau 50, dabar 25 mazdaug (priklauso nuo to, kaip suluzta ax.gif )
Beje, vis dar geriu vakarais pries miega. Jau gal metai bus g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panterra9: 24 gegužės 2014 - 11:51
QUOTE(Mamurka @ 2014 05 24, 10:57)

As geriu po 25 mg, ber paskutinius kelis metus labai pajauciau kad pradejau netoleruoti karscio ir tiesiogines saules unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kamėja: 24 gegužės 2014 - 12:24
Sveikos merginos smile.gif
Gal žinote, ar norint pasidaryti atpo ir tth bendrą tyrimą, reikia būtinai gauti siuntimą iš endokrinologo? Ar būtų galima iškart tiesiog užsiregistruoti kraujo tyrimui poliklinikoj? Juk tyrimas visvien mokamas.. Arba bent jau gal šeimos gydytoja siuntimą gali parašyt?
Nes pas mus eilės iki endokrinologo labai didelės, o čia tokie pieva man atrodo dėl vie no tyrimo, kuri pati suprasčiau ir gavus rezultatus matyčiau, ar verta eit pas endokrinologą, o ne imt ir žaist po tas poliklinikas dabar..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MissBootee: 25 gegužės 2014 - 12:02
QUOTE(MissBootee @ 2014 05 25, 13:02)
Sveikos merginos  smile.gif 
Gal žinote, ar norint pasidaryti atpo ir tth bendrą  tyrimą, reikia būtinai gauti siuntimą iš endokrinologo? Ar būtų galima iškart tiesiog užsiregistruoti kraujo tyrimui poliklinikoj? Juk tyrimas visvien mokamas.. Arba bent jau gal šeimos gydytoja siuntimą gali parašyt?
Nes pas mus eilės iki endokrinologo labai didelės, o čia tokie pieva man atrodo dėl vie no tyrimo, kuri pati suprasčiau ir gavus rezultatus matyčiau, ar verta eit pas endokrinologą, o ne imt ir žaist po tas poliklinikas dabar..

Kraujo tyrima gali pasidaryti ir be siuntimo, tiesiog bet kurioje kraujo tyrimo laboratorijoje, tik aisku jis kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(MissBootee @ 2014 05 25, 12:02)
Gal žinote, ar norint pasidaryti atpo ir tth bendrą  tyrimą, reikia būtinai gauti siuntimą iš endokrinologo? Ar būtų galima iškart tiesiog užsiregistruoti kraujo tyrimui poliklinikoj? Juk tyrimas visvien mokamas.. Arba bent jau gal šeimos gydytoja siuntimą gali parašyt?

seimos gydytoja gali israsyt lapeli, nebutinai endokrinologe. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MissBootee @ 2014 05 25, 13:02)
Gal žinote, ar norint pasidaryti atpo ir tth bendrą  tyrimą, reikia būtinai gauti siuntimą iš endokrinologo? Ar būtų galima iškart tiesiog užsiregistruoti kraujo tyrimui poliklinikoj? Juk tyrimas visvien mokamas..

Su endokrinologo siuntimu tyrimas nemokamas.
Atsakyti
ačiū ačiū labaai 4u.gif tai kad man kažkada ir su endokrino siuntimu kainavo..
eisiu kaip tik pas šeimos, tai ir paprašysiu smile.gif o gal žinot kiek maždaug poliklinikose kainuoja jis? paskutinį kartą kai dariausi buvo lyg ir apie 20 lt

ir sakykit, ar tikrai jums tos bėdelės su svoriu kamuoja su hipo net vaistus geriant? Pas mane atpo prieš metus buvo labai didelis, bet tth dar tvarkoj, tai sakė po metų ateit, nes reikės anksčiau ar vėliau gert, bet tik kai nukris tth.. tai va ir galvoju nueit pažiūrėt kas kaip.. bet esu jauna ir taip ta mano medžiagų apykaita lėtoka, putlumo turiu, taip bijau dar labiau priaugt unsure.gif unsure.gif juk galima su tuo kažkaip kovot net ir turint hipo?
Atsakyti