QUOTE(MissBootee @ 2014 05 25, 14:53)
ačiū ačiū labaai
tai kad man kažkada ir su endokrino siuntimu kainavo..
eisiu kaip tik pas šeimos, tai ir paprašysiu
o gal žinot kiek maždaug poliklinikose kainuoja jis? paskutinį kartą kai dariausi buvo lyg ir apie 20 lt
ir sakykit, ar tikrai jums tos bėdelės su svoriu kamuoja su hipo net vaistus geriant? Pas mane atpo prieš metus buvo labai didelis, bet tth dar tvarkoj, tai sakė po metų ateit, nes reikės anksčiau ar vėliau gert, bet tik kai nukris tth.. tai va ir galvoju nueit pažiūrėt kas kaip.. bet esu jauna ir taip ta mano medžiagų apykaita lėtoka, putlumo turiu, taip bijau dar labiau priaugt
juk galima su tuo kažkaip kovot net ir turint hipo?

eisiu kaip tik pas šeimos, tai ir paprašysiu

ir sakykit, ar tikrai jums tos bėdelės su svoriu kamuoja su hipo net vaistus geriant? Pas mane atpo prieš metus buvo labai didelis, bet tth dar tvarkoj, tai sakė po metų ateit, nes reikės anksčiau ar vėliau gert, bet tik kai nukris tth.. tai va ir galvoju nueit pažiūrėt kas kaip.. bet esu jauna ir taip ta mano medžiagų apykaita lėtoka, putlumo turiu, taip bijau dar labiau priaugt

Jei bandys sakyt, kad mokama, pasakykit, kad galima pasukt i ligoniu kasas ir patikslint, tada pasidaro nemokama greit. As turiu el.pastu atsakyma gavusi i ligoniu kasu, kad su endokrinologo siuntimu tyrimai nemokami.
Svoris man laikosi stabilus, nors noreciau numest kokius 4kg, kad grizt i ta, kuris buvo pries gerus metus.