Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 24 tema.

Gal kas matėt Vilniuje kur nors BS sėklų pirkti ne internetu. Reikia keleto pokelių, daug like nuo pernikščių metų, tai užsakyti nenoriu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rami_Ledi: 08 vasario 2014 - 13:45
Šiandien buvau Karoliniškių turguje - ten gal 20 kioskas ar panašiai moteris prekiauja BS, Sėkluvos, rusiškom, profų ir pan. sėklomis. Kadangi ne viską gavau ko reikėjo - tai klausiau kaip dirba - sakė pirmadieniais nedirba ir lyg ir nebus ryt. Dar klausiau Marfos sėklų - neturi, bet žadėjo tiekime pasidomėti.
Atsakyti
Meda-1, ačiū. Gal dar kas kur matė?
Atsakyti
QUOTE(Rami_Ledi @ 2014 02 08, 22:13)
Meda-1, ačiū. Gal dar kas kur matė?

Matau jų tinklapyje http://balticseeds.e...prekybos-vietos
20 kioskas Karoliniškių turguje, Prie autobusų stoties prekyvietėje , ir Kalvarijų turgus - bet neparyšyta konkrečiau. Kalvarijų turgus tai didelis.
Atsakyti
QUOTE(Rami_Ledi @ 2014 02 08, 13:44)
Gal kas matėt Vilniuje kur nors BS sėklų pirkti ne internetu. Reikia keleto pokelių, daug like nuo pernikščių metų, tai užsakyti nenoriu.

Autobusų stoty, Justiniškių turgely yra stendai su jų sėklom.
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, už patarimus.
Atsakyti
gal kuri auginot kalafiorus Igloo, kaip atsiliepimai ar patenkintos sita veisle?
Atsakyti
QUOTE(Sebile @ 2014 02 09, 16:11)
gal kuri auginot kalafiorus Igloo, kaip atsiliepimai ar patenkintos sita veisle?

Panikes, ar zemuoges daigint statot ant radiatoriaus ar siaip netoli lango? Ant pokelio raso, kad optimali t-ra 18-20 .
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 02 10, 20:34)
Panikes, ar zemuoges daigint statot ant radiatoriaus ar siaip netoli lango? Ant pokelio raso, kad optimali t-ra 18-20 .

Tikrai nežinau kaip reikia, visad paprastai ant palangės daiginau, bet lauksiu ir aš profių komentaro smile.gif
Atsakyti
[quote=Juračiuks,2014 02 02, 18:29]

Mergaitės, aš auginu pupeles tas baltas, paprastas. O kur gauti margų, tamsių ir didesnių pupelių? Radau violetines ,bet jos vijoklinės.

Sveiki,turiu nedaug tikrai gal kokia 30vnt juodu pupeliu,vasara viena mergina del seklos dave.Nesodinau ,nes buvau isvykus,sesiu simet ,bet galiu keleta kokias 5-7 pasidalinti jei norit. smile.gif
Atsakyti
[quote=daiveee,2014 02 10, 21:33]
[quote=Juračiuks,2014 02 02, 18:29]
Mergaitės, aš auginu pupeles tas baltas, paprastas. O kur gauti margų, tamsių ir didesnių pupelių? Radau violetines ,bet jos vijoklinės.
Sveiki,turiu nedaug tikrai gal kokia 30vnt juodu pupeliu,vasara viena mergina del seklos dave.Nesodinau ,nes buvau isvykus,sesiu simet ,bet galiu keleta kokias 5-7 pasidalinti jei norit. smile.gif
[/quote]

Labuka, ir AČIŪ už gerą širdį 4u.gif , bet radau turguje visokių spalvų ir dydžių sveriamų pupelių. O parduoduvėje nusipirkau margų pupelių vijoklinių. Tai apsirūpinau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 02 10, 19:34)

aš kai daiginau, stačiau ant radiatoriaus.
Atsakyti