Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 24 tema.

QUOTE(Venta9 @ 2014 02 11, 15:06)
Petrazoles gerai uzauga pasetos tiesiai i lysve, niekada neseju i dezutes, ju gi sakneles ilgos, kaip morku.

Aš taip pat petražoles tiesiai į lysvę ir palieku ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarmite: 11 vasario 2014 - 15:41
QUOTE(Paladė @ 2014 02 11, 12:42)
tradicinius svogūnus ilgam laikymui sėjat iš sėklų, ar perkat sodinukus? Su didžiagalviais viskas pavyko, sėjau sėklas, tikrai užaugo delno dydžio, nu gal ne kilograminiai, bet arti to. Bet žiemos laikymui aš vis perku Shtutgarten riesen sodinukus ir gegužę pasodinti jie tvarkingai užauga. Tie svogūnai šiltam rūsy puikiausiai laikosi ir iki kito derliaus užtenka. dabar galvoju, jei pasėčiau tų pačių sėklų dabar, ar iki rudens jie spės užaugti? ar neverta dergtis?

Man užauga. Pernai sėjau ir stuttgarter riesen.. Bet kaži ar pasėti į dirvą spės užaugti schmoll.gif Daiginu vazonėliuose ir "siūlus" sodinu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 11 vasario 2014 - 16:14
gerai,kad priminet apie gumbiniu salierus bigsmile.gif reikes butinai pasiseti jau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 11, 16:23)
gerai,kad priminet apie gumbiniu salierus  bigsmile.gif  reikes butinai pasiseti jau drinks_cheers.gif

drinks_cheers.gif Aš ir čia užėjusi prisiminiau, kad gumbinius salierus, porus, svogūnus reiks jau sėti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2014 02 11, 16:40)
drinks_cheers.gif Aš ir čia užėjusi prisiminiau, kad gumbinius  salierus, porus, svogūnus reiks jau sėti doh.gif

o porams ir svogunams ne anksti dar? pernai porus sejau kovo 11 lyg, tai lyg uzteko g.gif Bet as velyvus sejau smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau žurnaliuka NAMIE IR SODE,su priedu ,labai neblogais patarimais darzininkams.Manau patarimu ras ne viena skaitytoja. thumbup.gif
Atsakyti
O as salieru dar seklu neturiu, nerandu kokiu geresniu, tokius kur visad sedavau , nenoriu, nes neuzauga dideli. Noriu sakniniu ir lapkotiniu.Tall Utan ar geri (lapkot.)?
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 02 11, 18:29)
O as salieru dar seklu neturiu, nerandu kokiu geresniu, tokius kur visad sedavau , nenoriu, nes neuzauga dideli. Noriu sakniniu ir lapkotiniu.Tall Utan ar geri (lapkot.)?

Lapkotinius turėjau Tall Utah, bet praeitą sezoną gavau Malachit- nėra ką lyginti. Pastarieji kur kas didesni, ilgesni, storesni, net koteliai kur kas šviesesni buvo, nerišau. Tall Utah mano darže jau atitarnavo savo- daugiau negrįšiu, į jo vietą pasėjau lapkotinių raudonais, plonesniais koteliais, bet stipresniu skoniu cool.gif žiūrėsiu kas per stebuklas bus rudeniop...
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 02 11, 18:57)
Lapkotinius turėjau Tall Utah, bet praeitą sezoną gavau Malachit- nėra ką lyginti. Pastarieji kur kas didesni, ilgesni, storesni, net koteliai kur kas šviesesni buvo, nerišau. Tall Utah mano darže jau atitarnavo savo- daugiau negrįšiu, į jo vietą pasėjau lapkotinių raudonais, plonesniais koteliais, bet stipresniu skoniu  cool.gif žiūrėsiu kas per stebuklas bus rudeniop...

Bet pirkot ne LT o is ebay?
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 11, 16:49)
o porams ir svogunams ne anksti dar? pernai porus sejau kovo 11 lyg, tai lyg uzteko  g.gif Bet as velyvus sejau  smile.gif

pagal mano durną galvą tai anksti.. anksčiau kovo vidurio niekad nesėju. O dažnai užmiršus ir vėliau smile.gif Nebent šiemet žiema nebesugalvos pareit ir toks oras užsibus - tada gal ir anksčiau susigalvosiu mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 02 11, 16:49)
o porams ir svogunams ne anksti dar? pernai porus sejau kovo 11 lyg, tai lyg uzteko  g.gif Bet as velyvus sejau  smile.gif

Aha, visokios buvo diskusijos čia... Man vasario pabaigoje sėti pats tas smile.gif Tikrai neperauga.. O salierai iš viso ilgos vegetacijos augalas.. mano mama vasario pr. sėja..
Atsakyti
QUOTE(Venta9 @ 2014 02 11, 19:17)
Bet pirkot ne LT o is ebay?

Malachit yra pas mus, tas su raudonais koteliais is ebay.
Atsakyti