Įkraunama...
Įkraunama...

Planuojančių svočiauti nameliai

QUOTE(Irute Bitute @ 2014 03 05, 17:42)
Sveikos,
Jaunuju sutikimas restorane. Tikrai apie druska ir snapsa galiu pamirsti, okiap kitaip ka sugalvot??? sad.gif
Kolkas nejudu i prieki..

Negi tikrai nieko tradicisko nenori g.gif tevu palaiminimo isvaziuojant?ir tevu sutikimo ? ne su snapsu sutinkama smile.gif

didžiausia laimė tėvams savo vaikus pasitikti su vandeniu, duona, druska ir ugnimi. Vanduo – tai jūsų amžina meilė. Duona- lemia derlingumą ir vaisingumą. Druska – vienas seniausių kristalų, saugo nuo blogos energijos. O ugnelė- visada sušildo.

Jeigu tikrai viso sito nebus ar teveliai neliks nuosaly?
Atsakyti
QUOTE(karolux321 @ 2014 03 04, 20:53)
Didelis dekui)
Bet ikelt visus failus cia neimanoma, net mano ne visi... nors nezinau kas istrinta, negavau naujo prisijungimo.

Ir dar...
http://www.failai.lt...ny_Song.mp3.htm     
Ikeliau sita muzika smelio ceremonijai vienai forumetei prasant. Gal kam galesiu padet. Jei patiko kokia muzikele is youtube, bet nemokat iskonvertuoti i mp3, parasykit, padesiu

va sita man neatidaro - raso nera failo ar kazkas pan.
tikiuos suprantamai paaiskinau ax.gif
o del slapuku tai as jokio neturejau nei seno, nei naujo smile.gif
Atsakyti
[quote=Ynka,2014 03 05, 17:00]
Negi tikrai nieko tradicisko nenori g.gif tevu palaiminimo isvaziuojant?ir tevu sutikimo ? ne su snapsu sutinkama smile.gif

didžiausia laimė tėvams savo vaikus pasitikti su vandeniu, duona, druska ir ugnimi. Vanduo – tai jūsų amžina meilė. Duona- lemia derlingumą ir vaisingumą. Druska – vienas seniausių kristalų, saugo nuo blogos energijos. O ugnelė- visada sušildo.

Labas, nebus net seimos zidinio, tevai niekur nedalyvaus. Tad turiu bedaa..
Atsakyti
[quote=Irute Bitute,2014 03 05, 18:19]
[quote=Ynka,2014 03 05, 17:00]

Labas, nebus net seimos zidinio, tevai niekur nedalyvaus. Tad turiu bedaa..
[/quote]
tai tevu visai nebus vestuvese?
o zmoniu kiek bus?
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 03 05, 18:01)
va sita man neatidaro - raso nera failo ar kazkas pan.

Dabar supratau) Sito ir neturi atidaryti, nes tai kopija is žvilgsnė pranesimo. As tik norejau patikslinti, kad butent sita muzikele prasant vienai forumetei. Man asmeniskai ji nepaliko didelio suzavejimo. Ir parasiau kad galiu pagelbet konvertuojant muzika. Dabar viska issiaikinom)
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 03 05, 17:56)

man tik tas nepatinka, kad jaunieji nori neeilines sventes ir uzkrauna visa nasta pirsliams/liudininkams kurie jie atseit viska suorganizuot turi doh.gif  manau jei jau nori neeiliniu vestuviu pasisamdyk planuotoja kuri turi n... patirties ir ideju  ax.gif
As saviskiams is kart pasakiau, kad kaziko nesitikekit  lotuliukas.gif  jau kaip bus taip jei jau mus pasirinkot  ax.gif  O jei norit mandrybiu tai samdykit planuotoja  rolleyes.gif

Grieztai, bet laaabaaiiii teisingai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ynka @ 2014 03 05, 18:00)

Jei atvirai, as tai net neklausiau Jaunuju ko jie nori. Tradicisku, ne tradicisku. Zmones juk pazistu. Zinau, kad jie megsta siuolaikiskas atmosferas, bet i visa scenariju butinai iveliau ir siek tiek dradicijos. Juk teveliai musu turtas, jie irgi turi buti bent trupuciuka sureiksminti musu vestuvese wub.gif O be to, be tam tikru tradiciju neisivaizduoju ir vestuviu g.gif Kaip pvz islydejimas is namu??? Suprasciau nebent tuo atveju, jei poros, Jaunieji ir sveciai susitinka jau prie zakso ar baznycios. ax.gif O as dar, kad nuotakai palengvinti ruosimasi, iveliau i scenariju ir pamergiu pagalba.. Taip jos nosyciu nekrapstys, teveliai gales pasirupinti likusiomis bedutemis ir nuotakai bus lengviau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 03 05, 20:27)

Jei atvirai, as tai net neklausiau Jaunuju ko jie nori. Tradicisku, ne tradicisku. Zmones juk pazistu. Zinau, kad jie megsta siuolaikiskas atmosferas, bet i visa scenariju butinai iveliau ir siek tiek dradicijos. Juk teveliai musu turtas, jie irgi turi buti bent trupuciuka sureiksminti musu vestuvese  wub.gif  O be to, be tam tikru tradiciju neisivaizduoju ir vestuviu  g.gif Kaip pvz islydejimas is namu??? Suprasciau nebent tuo atveju, jei poros, Jaunieji ir sveciai susitinka jau prie zakso ar baznycios.  ax.gif  O as dar, kad nuotakai palengvinti ruosimasi, iveliau i scenariju ir pamergiu pagalba.. Taip jos nosyciu nekrapstys, teveliai gales pasirupinti likusiomis bedutemis ir nuotakai bus lengviau  blush2.gif

na as ir dar neklausiau ko jie nori ir t.t. bet, kad tradicijos tai manau tikrai nores smile.gif kai pasiruosiu scenariju ir pan. nuvaziuosiu pas juos ir parodysiu ka siulau (na visad mano nuomones paise tai tikiuos neisbrokuos visa mano triusa blush2.gif nesinoris pusesere nuvilt jos didziaja diena )o kai su jais susideliosiu tuomet jau susitiksiu su muzikantais, padet visus taskus ax.gif del poru tai ir zadu idarbint per vestuves ax.gif planuoja buti net 6 poros doh.gif
dabar kai tik turiu laiko narsau senas temas, tikrai daug info, bet jau kiek laiko uzima doh.gif

svociutes taip ir negavau ats. del pazadu torto unsure.gif jei sveciu bus 60zm tai visiem gaminti dezutes su pazadais ar cia kas nores tas ir paims (kad neipareigot visu sveciu kurie kuklinas ir pan.)
Papildyta:
kai pamaciau tai taip zvengiau net balsu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai is kart i dalva pirma mintis: gal reiktu koki pabroliam zaidima sugalvot lotuliukas.gif

user posted image

(na juokauju, bet butu topu topas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 03 05, 16:56)
man tik tas nepatinka, kad jaunieji nori neeilines sventes ir uzkrauna visa nasta pirsliams/liudininkams kurie jie atseit viska suorganizuot turi doh.gif  manau jei jau nori neeiliniu vestuviu pasisamdyk planuotoja kuri turi n... patirties ir ideju  ax.gif

Va va drinks_cheers.gif

QUOTE(agne_vvr @ 2014 03 05, 20:27)
kai pamaciau tai taip zvengiau net balsu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
tai is kart i dalva pirma mintis: gal reiktu koki pabroliam zaidima sugalvot  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti

user posted image

(na juokauju, bet butu topu topas lotuliukas.gif
[/quote]

Kaip ziauru doh.gif ,reiktu pabrolius prigirdyti iki zemes graibymo kad taip padarytu lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas.

Man irgi tu failu neatidaro doh.gif Viena atsiuncia, o daugiau neleidzia unsure.gif O butu taip gerai man atsirinkti jau gerai ko noriu ir ka galeciau panaudoti... Arcia galima viena per diena atsisiusti tik? g.gif Jeigu taip, tai iki vestuviu tik visus ir atsisiusiu lotuliukas.gif
Papildyta:
Skaitau tas temas, tai puse temos kalbama apie slaptazodi doh.gif

As asmeniskai nemoku dirbti su fotoshopu ir simtas metu net su wordu nieko nedariau doh.gif Del to cia ir uzsukau, nes ieksau kas man galetu padeti... viska reikes prisiminti ir kazkaip pasidaryti... Neesu pirsliavusi, tai man viskas visiskai nauja...
Atsakyti
QUOTE(Mildutė @ 2014 03 06, 13:03)

Skaitau tas temas, tai puse temos kalbama apie slaptazodi  doh.gif 

Cia buvo siokia tokia kose uzsivirus del slaptazodzio (irgi skaitei), tai taip ir gavosi, kad puse temos ne i tema lotuliukas.gif
Atsakyti
As dar turiu toki klausimuka jums. Kadangi turiu dar tik du scenarijus ir bandau issirinkti tik tai kas man patinka, bet vat kyla klausimas, kaip i viska sutilpti g.gif Kokie jusu manymu dalykai yra butini? Nes realiai tai ju daug labai, bet kazka juk reikia aukoti ir isbraukti g.gif Kaip manote ko jokiu budu negaliu isbraukti? Klausiu nes kaip ir sakiau man pirmas kartas, nenoriu kazko svarbaus praleisti, bet ir apkrauti visko negaliu... Ar cia viskas priklauso nuo to ko jaunieji nori? Jegu taip, tai jie patys nezino ko nori lotuliukas.gif doh.gif O as kaip padarysiu taip bus gerai lotuliukas.gif Beje darau viska viena, nes mano pirslys Lietuvoje ir manau jis tik kazkiek prisijungs. Bet man gerai as nebijau dalyvauti biggrin.gif Galiu varyti ir viena biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 03 06, 12:15)
Cia buvo siokia tokia kose uzsivirus del slaptazodzio (irgi skaitei), tai taip ir gavosi, kad puse temos ne i tema  lotuliukas.gif

Tai as jau supratau biggrin.gif

O man laikas toks brangus, nes ir studijuoju ir dirbu, tai viska bandau kazkaip speti doh.gif
Atsakyti