Bandžiau vakar mokyklinį teorijos, dar reikia pasimokyt, tokie klausimai pasitaikė, kurių nebuvau užfiksavus ar net skaičius.
isgasdinot. rytoj laikausi.....

QUOTE(~SunDew~ @ 2014 05 30, 13:47)
As tai Klaipedoje laikausi. Kaip su eilem dabar ? Ilgai tenka laukti? Pvz kad ir Taurageje, kokios eiles ?
Na as dar vairavimo nelaikiau. Bet viena mergaite antradieni uzsiregistravo sestadieniui tai sakyciau nekosmines eiles.
QUOTE(v-inga @ 2014 05 30, 14:40)
Na as dar vairavimo nelaikiau. Bet viena mergaite antradieni uzsiregistravo sestadieniui tai sakyciau nekosmines eiles.
O tai cia skaitos eiliu net nera

Man tai labai koja kisa tos pertraukos tarp vairavimu, kai is pirmo kart neislaikai ir perlaikymo lauki kokias dvi savaites.
QUOTE(delfiuka @ 2014 05 30, 10:45)
Gal yra lankiusių Rigveda teorijos pamokas? Planuoju imti tik važiavimą, teorijos egzaminą išsilaikiau savarankiškai, bet visgi norėtųsi paskaitų pasiklausyt, ar labai tikrina, kad neateitų kas nors iš šalies?

as lankiau kreves pr tai nieks ten neziuri,administratore gi visu neatsimena,ieini,pasisveikini ir sedies i vieta

Na ka merginos iš pirmo karto nelemta man buvo išlaikyti, susidirbau labai durnoje vietoje aikštelėje ant paskutinio pratimo T formos, ivažiuodama atbula, kliudžiau priekiniu ratų priešais esančią ištisine linija

QUOTE(kacius @ 2014 05 31, 09:51)
Na ka merginos iš pirmo karto nelemta man buvo išlaikyti, susidirbau labai durnoje vietoje aikštelėje ant paskutinio pratimo T formos, ivažiuodama atbula, kliudžiau priekiniu ratų priešais esančią ištisine linija

QUOTE(Egloja @ 2014 05 31, 10:16)
Taip visa kita be nekritiniu klaidu

QUOTE(kacius @ 2014 05 31, 10:47)
na kitas kartas bus sekmingesnis

Kaciau-nenusimink,islaikysi
Kita karta buk atidesne tik...man per viena egza irgi tokia pati ziopla klaida koja pakiso-ivariau kreivai ir primeciau kad uzteks vietos priekabai istiesinti,o kad nuo estakados puses istisine-pamirsau...snai ant jos priekiniu ratu ir-viso gero...
regitrininkas apstauge tada mane pats susinervaves,sako,kodel is naujo nevarei,kam taiseisi...

QUOTE(tinaxa22 @ 2014 05 31, 12:43)
na kitas kartas bus sekmingesnis
ar labai jaudinaisi per egzamina?kokie pratimai buvo aiksteleje?

Ačiū denaxa. Taip žiopla klaida, o ją padariau grynai per nervus. Nes su mokyklos instruktoriumi T raide tik pora kartų darėme ir aš neužfiksavau ištisinės priešais įvažiavimą.
Man buvo visi 5 privalomi: įsibėgėjimas, įkalnė, ribotas apsisukimas, šoninis parkavimas ir T raidė
QUOTE(Tikrė @ 2014 05 30, 07:56)
Ant estakados uždėtas "kėglis", tai tikriausiai jau niekas nebevažiuoja, nes kolegei reikėjo tik išsukus iš Regitros kiemo sustoti kelkraštyje ir vėl pradėti važiuoti, gaunasi estakada mieste.
Kai laikiau gegužės viduryje irgi jau kėglis buvo, o ten sustoti kone kiekvienam liepia, tik man liepė papasakoti kaip užfiksuosiu mašiną įkalnėje, tai ir paaiškinau, jei vyruks nemoka

QUOTE(kacius @ 2014 05 30, 10:17)
Juk mokomes ne del dokumento, o tam kad saugiai vaikus vežtume, tad reikia skirti laiko

QUOTE(~SunDew~ @ 2014 05 30, 11:25)
Sveikos, besimokancios vairuoti
Girdejau, kad dabar gali liepti mieste prisiparkuoti, pvz uzvaziuojant i prekybos centra ar kur gatveje. Va cia tas tai mane labai neramina. Ar pasitaike, kad kam lieptu kur nors gatveje parkuotis ?
Kaip su ekonomisku ir ekologisku vairavimu, ar labai kabinejasi ?

Kaip su ekonomisku ir ekologisku vairavimu, ar labai kabinejasi ?
Taip, gavau bevažiuojant atbula į degalinę įvažiuoti (T formos parkavimasis), taip pat sustojau įkalnėje..
Draugei liepė prie šaligatvio prisiparkuoti, tarp 2 mašinų, šlapia buvo, juk aišktelėje kuoliukai, o čia tikros mašinos

QUOTE(kacius @ 2014 05 31, 08:51)