Įkraunama...
Įkraunama...

Besimokančioms vairuoti

Na va aš šiandien neišlaikiau vairavimo egzamino, padariau 10 nekritinių klaidų iš kurių 5 buvo pažymėts prie :akseleratorius" punkto. Per dideles variklio apsukas užkėliau, nebuvo ekologiško važiavimo. Jau maniau tikrai, kad išlaikysiu, nes kažko baisaus nepadariau, bet va, ne.... verysad.gif
O dabar dar pasunkės egzas, kai mieste bus parkavimai....
Atsakyti
QUOTE(~SunDew~ @ 2014 05 31, 15:39)
Na va aš šiandien neišlaikiau vairavimo egzamino, padariau 10 nekritinių klaidų iš kurių 5 buvo pažymėts prie :akseleratorius" punkto. Per dideles variklio apsukas užkėliau, nebuvo ekologiško važiavimo. Jau maniau tikrai, kad išlaikysiu, nes kažko baisaus nepadariau, bet va, ne....  verysad.gif 

Nenusimink taip 4u.gif
Dar teoriją lyg kažkuri ruošės laikyti, įdomu, kokie rezultatai.
Atsakyti
QUOTE(Egloja @ 2014 05 31, 16:28)
Nenusimink taip  4u.gif
Dar teoriją lyg kažkuri ruošės laikyti, įdomu, kokie rezultatai.

Teorija as ruosiausi laikyti. Viskas thumbup.gif is pirmo karto. Klausimai tikrai lengvi buvo, nebuvo nei vieno is ju nematyto, kaip vakar kazkas rase.
Atsakyti
QUOTE(~SunDew~ @ 2014 05 31, 14:39)
Na va aš šiandien neišlaikiau vairavimo egzamino, padariau 10 nekritinių klaidų iš kurių 5 buvo pažymėts prie :akseleratorius" punkto. Per dideles variklio apsukas užkėliau, nebuvo ekologiško važiavimo. Jau maniau tikrai, kad išlaikysiu, nes kažko baisaus nepadariau, bet va, ne....  verysad.gif 

Nenusimink console.gif
Vis tiek kažkada išlaikysim lotuliukas.gif

Su tuo ekologiniu tai erzina, nors aš važiavau gerai, neužkėliau apsukų, važiavau 4 pavara, kai tik galimybė buvo..Bet kitų žioplų pridariau klaidų..
Prie manęs prikibo, kad nežiūrėjau į veidrodėlį keleivio pusėj, tai bandžiau aiškinti, kad kaskart žvilgtelėjau, bet jis pareiškė, kad nematė, jog galvą sukčiau g.gif

QUOTE(Jolita10 @ 2014 05 31, 17:08)
Teorija as ruosiausi laikyti. Viskas  thumbup.gif  is pirmo karto. Klausimai tikrai lengvi buvo, nebuvo nei vieno is ju nematyto, kaip vakar kazkas rase.

Šaunuolė thumbup.gif
Aš irgi teoriją išlaikiau iš 1 karto, 96 proc surinkau didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 06 01, 09:31)
Nenusimink console.gif
Vis tiek kažkada išlaikysim  lotuliukas.gif

Su tuo ekologiniu tai erzina, nors aš važiavau gerai, neužkėliau apsukų, važiavau 4 pavara, kai tik galimybė buvo..Bet kitų žioplų pridariau klaidų..
Prie manęs prikibo, kad nežiūrėjau į veidrodėlį keleivio pusėj, tai bandžiau aiškinti, kad kaskart žvilgtelėjau, bet jis pareiškė, kad nematė, jog galvą sukčiau g.gif

Kažkada išlaikysim biggrin.gif bet, kad greičiau reiktų... automobilį net turiu nusipirkusi smile.gif
Aš tai važiavau Regitroje su automobiliu, kur rodo kokią pavarą jungti, tai 4 net nereikėjo jungti. Su antra čiut pagazavau porą kart ir turbūt to užteko. Jei nebūtų reikalaujama to ekologiško vairavimo, manau būčiau išlaikiusi. Dar sakė, kad per vėlai laisvą pavarą įjungiu, nenumatau iš anksto, nors man atrodo, kad numačiau ir šiaip manau čia tokie įgūdžiai su laiku ateina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~SunDew~: 01 birželio 2014 - 10:44
QUOTE(~SunDew~ @ 2014 06 01, 10:40)
Kažkada išlaikysim  biggrin.gif  bet, kad greičiau reiktų... automobilį net turiu nusipirkusi  smile.gif
Aš tai važiavau Regitroje su automobiliu, kur rodo kokią pavarą jungti, tai 4 net nereikėjo jungti. Su antra čiut pagazavau porą kart ir turbūt to užteko. Jei nebūtų reikalaujama to ekologiško vairavimo, manau būčiau išlaikiusi. Dar sakė, kad per vėlai laisvą pavarą įjungiu, nenumatau iš anksto, nors man atrodo, kad numačiau ir šiaip manau čia tokie įgūdžiai su laiku ateina.

Aš auto neturiu, o ir pirksiu tik su automatine pavarų dėže..

Mano auto Regitroje irgi rodė kada kokią pavarą keisti, bet net nežiūrėjau (per vėlai pamačiau), nes mokė, kad 50 km/h greičiu turiu važiuoti 4 pavara, jei normalus kelias..
Dėl įgūdžių pritariu, viskas ateina su patirtimi, tad man kvaili atrodo kai kurie reikalavimai iš pradedančiojo, ypač tobuli prisiparkavimai..Dievaž, mano vyras net su 15 metų patirtimi ir tai pastato kreivai šleivai..O čia pyst iš pirmo karto idealiai reikia rolleyes.gif
Atsakyti

Šaunuolė thumbup.gif
Aš irgi teoriją išlaikiau iš 1 karto, 96 proc surinkau didis.gif
[/quote]

Tai cia lengviausia dalis. Vairavimas tai bus swoon.gif As cia tik ausim pakarpau kaip apie egzaminus rasot, puses nesuprantu, nezinau ko mane moko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Flika @ 2014 06 01, 13:02)
Aš auto neturiu, o ir pirksiu tik su automatine pavarų dėže..

Mano auto Regitroje irgi rodė kada kokią pavarą keisti, bet net nežiūrėjau (per vėlai pamačiau), nes mokė, kad 50 km/h greičiu turiu važiuoti 4 pavara, jei normalus kelias..
Dėl įgūdžių pritariu, viskas ateina su patirtimi, tad man kvaili atrodo kai kurie reikalavimai iš pradedančiojo, ypač tobuli prisiparkavimai..Dievaž, mano vyras net su 15 metų patirtimi ir tai pastato kreivai šleivai..O čia pyst iš pirmo karto idealiai reikia  rolleyes.gif

Kodėl automatą žadat pirkti ? Man tas parkavimasis neatrodo sunkus, jei aikštelėje tarp gairelių biggrin.gif va jei tikros mašinos aplink ir tarp jų reikia prisiparkuoti tai baisu. Aikštelėje tą prisiparkavimą gali ir taisytis, jei koks šoninis atstumas per didelis, o ir labai labai iš lėto gali parkuotis, o va mieste tai jau viską turi numatyti per kokius penkis šviesaforus biggrin.gif o ir šiaip nuo kitų eismo dalyvių priklauso situacija... pvz mane tai apipypino prie sankryžos per egzą, pasimečiau..posūkio neparodžiau blush2.gif
Atsakyti
Merginos, o kelintoje pamokoje jus mokino parkuotis ar siap buvo pratimai atliekami aiksteleje?
Isijungiau delfi, o ten tokia kraupi avarija prie Edukologijos universiteto, as labai nemegstu vaziuoti ant tiltu, kazkaip nesaugiai jauciuosi blush2.gif
Atsakyti
Išlaikiusiu merginu noriu paklausti. Pažiurėjau aš protokolą ir jame pažymėtos 3 nekrinės klaidos, stabdymas, manevravimas ir saugus atstumas. Stabdymo nesuprantu, dar kaip tik pagyrė kad įsibegėjime labai gražiai sustabdžiau. Taip perspejo pačioje pradžioje dėl rankinio, bet juk nekritinė kai antra kartą perspėja, ar ne taip? Saugus atstumas, tai aš jaučiu jam nepatiko kad isibėgėjime, laikiausi dešinės pusės.
Atsakyti
QUOTE(kacius @ 2014 06 02, 15:03)
Išlaikiusiu merginu noriu paklausti. Pažiurėjau aš protokolą ir jame pažymėtos 3 nekrinės klaidos, stabdymas, manevravimas ir saugus atstumas. Stabdymo nesuprantu, dar kaip tik pagyrė kad įsibegėjime labai gražiai sustabdžiau. Taip perspejo pačioje pradžioje dėl rankinio, bet juk nekritinė kai antra kartą perspėja, ar ne taip? Saugus atstumas, tai aš jaučiu jam nepatiko kad isibėgėjime, laikiausi dešinės pusės.

O tai į miestą nevažiavot? Klaidos gali būti mieste, nebūtinai tik pratimus atliekant. Gal kur per staigiai stabdėt, atstumo ensilaikėt ir pan. Paprastai po egzamino aptaria ir pakomentuoja klaidas, bet jei nepasakė - belieka spėliot...
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2014 06 02, 14:55)
O tai į miestą nevažiavot? Klaidos gali būti mieste, nebūtinai tik pratimus atliekant. Gal kur per staigiai stabdėt, atstumo ensilaikėt ir pan. Paprastai po egzamino aptaria ir pakomentuoja klaidas, bet jei nepasakė - belieka spėliot...

Aš aištelėje padariau kritine, ta į gatve neišvažiavau, man jis pasakė, kad įsibėgėjimo zonoje labai jau dešinės laikiausi, kad dar truputis ir būtų per daug dešines. Staigaus stabdymo niekur nebuvo, visur švariai, išskyrus pradedant judėti, dar nespėjus buvau rankiniu nuleisti, o jis pasakė pasitikrinkite , nors judėti nebuvau pradėjus.
Atsakyti