Įkraunama...
Įkraunama...

Knygų skaitytojų klubas, 88 laida

QUOTE(klopedija @ 2014 03 23, 09:38)
Galima spausdinti, galima skaityti planšetėj (mano planšetė nuskaito pdf) arba skaityklėj (greičiausiai reiks konvertuoti į palaikomą formatą  g.gif ).

Naaa, skaitykliu as nepripazistu - turiu pakankamai popieriniu variantu, kuriu pojucio neatstos jokia plansete, o del atsispausdinimo tai gerai, tik reiks susirasti prieinama varianta. Nors, tiesa pasakius ir pacia knyga gal kada isigysiu, nes nera brangi, tik kol kas lietuviskuose el. knygynuose pasidelioju krepselius ir vel palieku... Laukiu, kol apsitvarkysiu biblioteka. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 03 23, 01:04)
Ateinu pasiguosti tuo pačiu. hihihi.gif 

Leidau sau tinginiaut visą dieną. To pasėkoje http://vlkk.lt/lit/341 hihihi.gif  perskaitytas Margaret Atwood "Tarnaitės pasakojimas". Neįtikino manęs ši distopija, nesukėlė jokių įspūdžių, išskyrus susierzinimą pabaigoje: "ai, padarysime ją dar ir futuristine". irnesakyk.gif 
Vienu žodžiu, nesiplėsiu.  doh.gif

g.gif
Keista, buvau įsitikinusi, kad tau turėtų patikti. Čia turbūt veikia tas neišsipildžiusių lūkesčių sindromas. Man geriausia, kai pasiimu knygą, apie kurią ničnieko nesu girdėjusi, nieko nesitikiu, o ji man smogia į paširdžius. Taip buvo su ,,Tigro žmona", ,,Pi gyvenimu", Atwood... Kai lauki stebuklo, jis dažniausiai taip ir neateina. Pradėjusi skaityti šią temą aš tiek prisipirkau sau visiškai nereikalingų knygų, kad paskiau nešiau dovanoti į biblioteką. Ne dėl to, kad prastos, tiesiog man jos nereikalingos, galėjau perskaityti ir pasiėmus iš bibliotekos. Kita vertus, be forumo gyvenime nebūčiau į rankas paėmus Gary ,,Aušros pažado", Ambjornsen.... Daugelis sako, kad apie knygą sprendžia pagal rekomenduojančiojo skonį. Man ir tai nesuveikia... Taigi, geriausia rasti/atrasti pačiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 03 22, 12:16)
Negąsdinu, imk ir skaityk, nes III-ji dalis man patiko labiausiai.

Skaitysiu,skaitysiu,tik dar ne dabar.Dabar fantastikos periodas pas mane,su Rothfusai ir Croninais .Va,atšipinsiu dantis ir tada.Arba palauksiu, kol visas dalis parašys biggrin.gif
QUOTE(klopedija @ 2014 03 23, 00:04)
Margaret Atwood "Tarnaitės pasakojimas". Neįtikino manęs ši distopija, nesukėlė jokių įspūdžių, išskyrus susierzinimą pabaigoje: "ai, padarysime ją dar ir futuristine". irnesakyk.gif 

Manęs irgi nei įtikino,nei sukrėtė.Bet vis tiek Oriksė ir griežlys skaitysiu.
QUOTE(tutele @ 2014 03 23, 02:15)
O "The Hunger Games" trilogija isvis istrinciau is skaitytinu knygu saraso.
Ir, nu, kad jau pasireiskiau- paskutine knyga, kuri sukele asaringa emociju pliupsni buvo "Madisono tiltai" . O geriausia ekranizacija, gal A. Diuma "Trys muskietininkai". hi.gif hi.gif  hi.gif biggrin.gif

O man susisivalgė biggrin.gif Pramoginė literatūra paaugliams,bet kai iš nuovargio galva nedirba,o skaityt norisi...
---
Tiltai ir man patiko.Man M.Streep labai labai wub.gif
O muškietininkai,tai kurie ?Nes jau tiek ekranizacijų šito kūrinio privaryta,kad nei rankų,nei kojų pirštų neužtektų schmoll.gif Kaip ir Džeinė Eir.Man tai vis tiek geriausias senas rusiškas muzikinis variantas,su M.Bojarskiu ax.gif Nostalgija...
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 03 23, 13:25)

1.O man susisivalgė  biggrin.gif Pramoginė literatūra paaugliams,bet kai iš nuovargio galva nedirba,o skaityt norisi...
---

2;O muškietininkai,tai kurie ?Nes jau tiek ekranizacijų šito kūrinio privaryta,kad nei rankų,nei kojų pirštų neužtektų  schmoll.gif Kaip ir Džeinė Eir. Man tai vis tiek geriausias senas rusiškas muzikinis variantas,su M.Bojarskiu  ax.gif Nostalgija...

1.Jei butu tik pramogine literatura paaugliams, pretenziju netureciau. cool.gif Mane sokiruoja, kad aprasyta tema - zaidynes, kuriose vaikai turi zudyti is bado - pateikiama, kaip literatura paaugliams ir apskritai kaip literatura.

2. Apie ka kalba! thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Gal kas nors źinote, kur galima gauti Irvingo Stouno knygą "džiaugsmai ir kančios"? Angliškas variantas "The agony and the ecstasy", berods angliškas variantas buvo 1987 leidimo. Skaičiau angliškai, labai patiko ir norėčiau lietuvišką variantą turėti... Ieškojau per internetą, bet nesėkmingai..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 03 20, 18:06)
na va  blink.gif  Teks vis dėlto žiūrėt, kad pačiai nuspręst..

Didijį Getsbį tikrai reik pačiai pažiūrėt drinks_cheers.gif man jis kaip atskiras kūrinys, toli nuo knygos. Patiko.

O "Aš - Dina" tai ne, supaprastinta versija kažkokia unsure.gif

nieko dabar neskaitau, coursera mane prarijus.
Atsakyti
QUOTE(kissia @ 2014 03 23, 16:45)
Gal kas nors źinote, kur galima gauti Irvingo Stouno knygą "džiaugsmai ir kančios"? Angliškas variantas "The agony and the ecstasy", berods angliškas variantas buvo 1987 leidimo. Skaičiau angliškai, labai patiko ir norėčiau lietuvišką variantą turėti... Ieškojau per internetą, bet nesėkmingai..
Kad gal nėra lietuviško vertimo?.. g.gif
Papildyta:
Arba tai gali būti ši http://www.suknyga.l...landzelas/16624
Atsakyti
QUOTE(adija5 @ 2014 03 23, 14:25)
Dabar fantastikos periodas pas mane,su Rothfusai ir  Croninais

Tiltai ir man patiko.Man M.Streep labai labai  wub.gif

skaitai ir fantastiką? smile.gif Ir kaip?

Madisano apygardos tiltai - knyga man labai patiko wub.gif Seniai skaičiau. Ir filmą dėl tos knygos žiūrėjau - irgi patiko. Ir net naują knygos leidimą nusipirkau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tutele @ 2014 03 23, 01:15)

smagu matyti, tutele smile.gif Užsuk dažniau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 23 kovo 2014 - 21:01
O aš nesiryžtu skaityti "Medisono apygardos tiltus". unsure.gif Filmas su Meryl Streep ir Clint Eastwood buvo toooks geras, kad... wub.gif Kartais filmas geresnis už knygą. biggrin.gif

Beje, nedelsdama pažiūrėjau "Tarnaitės" filmą ir pradedu geriau galvoti apie knygą: ne vietoj ir ne laiku man ji pasitaikė. biggrin.gif
Tai dabar įniksiu į savo skaitomą "krūvą" ir kažką baigsiu skaityt. Gal smegenai prasivalys? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 03 23, 21:35)
O aš nesiryžtu skaityti "Medisono apygardos tiltus".  unsure.gif  Filmas su Meryl Streep ir Clint Eastwood buvo toooks geras, kad...  wub.gif  Kartais filmas geresnis už knygą.  biggrin.gif

mano subjektyvia nuomone, šiuo atveju filmas nėra geresnis. Na, gal lygiavertis smile.gif
Nors aš filmą žiūrėjau n metų praėjus po to, kai knygą skaičiau..
Atsakyti
QUOTE(klopedija @ 2014 03 23, 20:35)

Beje, nedelsdama pažiūrėjau "Tarnaitės" filmą ir pradedu geriau galvoti apie knygą: ne vietoj ir ne laiku man ji pasitaikė.  biggrin.gif 

Aš gi liepiau, NEŽIŪRĖTI biggrin.gif
Mane irgi nustebino, kad tavęs visai neužkabino knyga.
Atsakyti
QUOTE(tutele @ 2014 03 23, 16:05)
Jei butu tik pramogine literatura paaugliams, pretenziju netureciau. cool.gif Mane sokiruoja, kad aprasyta tema - zaidynes, kuriose vaikai turi zudyti is bado - pateikiama, kaip literatura paaugliams ir apskritai kaip literatura.

Mane labiau šokiruoja tai,kas vyksta ne išgalvotose knygose,juo labiau su fantastinėm išmonėm,o realiame pasaulyje.Žudo ir tikrovėje vaikai,ir net ne iš bado.Jau apie patyčias net nekalbu...Gyvenimas baisesnis už žiauriausią knygą,deja verysad.gif .

Man net smalsu pasidarė g.gif Mergės,savo vaikams renkat ar rinkot knygas,kurias jiems skaityt galima,o kurių ne ?Čia jau paaugusiems,ne darželinio amžiaus biggrin.gif
QUOTE(saintlina @ 2014 03 23, 22:01)
skaitai ir fantastiką?  smile.gif Ir kaip?

Viską skaitau. Tiek rimtą,tiek fui biggrin.gif Pagal nuotaiką,pagal metų laiką ar mėnulio įtaką.Tik Ulisui nepriaugau...Ai,dar su O. Pamuk sunku.Ir su E.L.James... schmoll.gif

Nieko,užkabino biggrin.gif .Iš pradžių maniau,kad Perėja geresnė, dabar jau ir su tuo peraugusiu Hariu Poteriu įdomu,kaip ten kas bus g.gif Tik niekaip su tais jų pinigais nesusigaudau,kokios jų realios vertės g.gif Kiek jotų sudaro talentą,pvz. schmoll.gif
Tęsinius turiu susižvejojusi,bet pavarčiau J.M.Coetzee Barbarų belaukiant...Ir panašu,kad vartysiu iki galo biggrin.gif
QUOTE(saintlina @ 2014 03 23, 22:44)
mano subjektyvia nuomone, šiuo atveju filmas nėra geresnis. Na, gal lygiavertis  smile.gif
Nors aš filmą žiūrėjau n metų praėjus po to, kai knygą skaičiau..

drinks_cheers.gif Vienas kitą papildo.Aš irgi knygą jau primiršusi buvau,kai žiūrėjau filmą.
Atsakyti