Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 45, Viltis šalia

QUOTE(romantikė @ 2014 02 20, 10:56)
Mane ji tikrino 42 kab.
Siaip, man asmeniskai geriausia Ekaterina Poce. Bet kiek nesistengiau, neimanoma pas ja gaut talona sad.gif
O krauja vakar idealiai paeme 8 kab. net nustebau. Nei melynes siandien, nei demeles.

8 kabinete ir man praeitą pirmadienį paėmė tvarkingai iš šalia linkio esančios venos. liko taškiukas. Bet ji tik poliklinikos pacientus aptarnauja, o kai jau tyrimai eina iš ligoninės - siunčia į 29.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 20 vasario 2014 - 11:17
QUOTE(NERA @ 2014 02 20, 11:13)
Visu 100 proc. prisidedu prie tokių palinkėjimų biggrin.gif

QUOTE(arune @ 2014 02 20, 11:14)
Pirmiausia poliklinikoj komisija, po to keliaujat į NDNT su popieriais  4u.gif

Romantike, džiaugiuosi tavo rezultatais  smile.gif O tavo aprašytus pojūčius po tyrimų puikiai žinau - atsileidžia varžtai, būna ir pravirkstu mašinoj nei iš šio nei iš to, nors rezultatai geri  wub.gif

Nidut, šiandien laikom kumštukus už tave  4u.gif

wub.gif wub.gif wub.gif Aciu...aciu...
Zinau, kad likimo kolegos mane puikiai supranta...ir pasidalinti atvirai viskuo gali tik cia, nes aplinkiniai lyg ir supranta, lyg ir palaiko, bet... ax.gif

Papildyta:
QUOTE(willow @ 2014 02 20, 11:17)
8 kabinete ir man praeitą pirmadienį paėmė tvarkingai iš šalia linkio esančios venos. liko taškiukas. Bet ji tik poliklinikos pacientus aptarnauja, o kai jau tyrimai eina iš ligoninės - siunčia į 29.

Supratau. Man ta sesute is tos pacios vietos kaip ir tau paeme ir tik taskiukas liko.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2014 02 20, 10:58)
Romantike, smagu dėl gerų rezultatų.

Aš turiu popierizmo klausimą. Vyrui artėja 4 mėn nedarbingumo . Šeimos gydytojas davė užpildyti prašymą NDNT, ar nebus čia iškart dėl grupės? Neužtenka poliklinikoj komisijos, kad testų nedarbingumą?

Kai aš gydžiausi, man pratęsinėjo biuletenį iki 10 men (beveik). Jokio pareiškimo rašyt nereikėjo. Reikia klausti gydančio gydytojo, kam tas pareiškimas ir kodėl tai daro, juk dar nebaigtas gydymas. Nebent pasikeitė tvarka per pusantrų metų...
dabar pagalvojau, kad poliklinikos sukviesta būna irgi komisija vadinasi dėl biuletenio pratęsimo.... joje dalyvauja gydytoja, skyriaus vedėja, dar kažkokie gydytojai (1 ar du) ir Sodros atstovas. VUOI priklausanti Sodros atstovė itin reto bjaurumo boba schmoll.gif ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 20 vasario 2014 - 11:25
Sveiki,

Buvau pradingusi ir neatsakiau į klausimus, nes neturėjau internetinio ryšio. Mamą operavo VOUI, gyd. Intaitė (nuostabus žmogus tik deja ne viskas jos galiose). Dgn. Karcinosarkoma ovarium IIIst Histologinio tyrimo atsakymasl Mišrus piktybinis Miulerio navikas Karcisarkoma, aukšto piktibiškumo. Mts pilvalplevėje, žarnų pasaituose. Problema ta kar dar serga autoimunine kepenų liga, prie kurios teko nuolat imunintetą slopinti. Stacionare atejusi chemoterapeute pasakė tik tiek, kad reikia 6 kursų chemo gydymo kas tris savaites. Iš ligonines dar išrašo neturime tai net nežinome, gal ten kokią chemiją skirti bus įrašyta. Parvykus namo ir nuėjus pas vietinė chemoterapeute, tai ji pasakė, kad darys kraujo tyrimus, žiūrės kokie kepenų rodikliai. Vilniuje išsitarė viena gydytoja, kad net chemoterapiautai (vilniaus) nežino kokia chemija bandyti, tai ką žinos vietiniai g.gif. Pasimetę visiškai, mama histologijos nežino, nes labiausiai ir bijojo, kas nebūtų sarkoma, nes apie ją girdėjusi, tai bijome, kad visai nuleis rankas. Gal dar kartą kreiptis pas VUOI chemoterapiautus, bet pas ką g.gif
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2014 02 20, 11:14)
Pirmiausia poliklinikoj komisija, po to keliaujat į NDNT su popieriais 

QUOTE(willow @ 2014 02 20, 11:21)
Kai aš gydžiausi, man pratęsinėjo biuletenį iki 10 men (beveik). Jokio pareiškimo rašyt nereikėjo. Reikia klausti gydančio gydytojo, kam tas pareiškimas ir kodėl tai daro, juk dar nebaigtas gydymas. Nebent pasikeitė tvarka  per pusantrų metų...
dabar pagalvojau, kad  poliklinikos sukviesta būna irgi komisija vadinasi dėl biuletenio pratęsimo.... joje dalyvauja gydytoja, skyriaus vedėja, dar kažkokie gydytojai (1 ar du) ir Sodros atstovas. VUOI priklausanti Sodros atstovė itin reto bjaurumo boba  schmoll.gif ....

Būtent dėl biletenio pratęsimo su gydytoju kalbėjo. Bet tas raštas man dėl grupės labiau panašus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viducka @ 2014 02 20, 11:37)
Sveiki,

Buvau pradingusi ir neatsakiau į klausimus, nes neturėjau internetinio ryšio. Mamą operavo VOUI, gyd. Intaitė (nuostabus žmogus tik deja ne viskas jos galiose). Dgn. Karcinosarkoma ovarium IIIst Histologinio tyrimo atsakymasl Mišrus piktybinis Miulerio navikas Karcisarkoma, aukšto piktibiškumo. Mts pilvalplevėje, žarnų pasaituose. Problema ta kar dar serga autoimunine kepenų liga, prie kurios teko nuolat imunintetą slopinti. Stacionare atejusi chemoterapeute pasakė tik tiek, kad reikia 6 kursų chemo gydymo kas tris savaites. Iš ligonines dar išrašo neturime tai net nežinome, gal ten kokią chemiją skirti bus įrašyta. Parvykus namo ir nuėjus pas vietinė chemoterapeute, tai ji pasakė, kad darys kraujo tyrimus, žiūrės kokie kepenų rodikliai. Vilniuje išsitarė viena gydytoja, kad net chemoterapiautai (vilniaus) nežino kokia chemija bandyti, tai ką žinos vietiniai g.gif. Pasimetę visiškai, mama histologijos nežino, nes labiausiai ir bijojo, kas nebūtų sarkoma, nes apie ją girdėjusi, tai bijome, kad visai nuleis rankas. Gal dar kartą kreiptis pas VUOI chemoterapiautus, bet pas ką g.gif

Mano mamą gydė Drobnienė. Pradžioj ir Pipirienė (skyriaus vedėja). Abi nuostabios. Manau, kad kreipkitės pas jas.
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2014 02 20, 11:43)
Būtent dėl biletenio pratęsimo su gydytoju kalbėjo. Bet tas raštas man dėl grupės labiau panašus  g.gif

man dėl grupės irgi jokio pareiškimo rašyt nereikėjo... tvarkiausi prieš NM
Atsakyti
willow, pamirsau koki nedarbigumo lygi tau skyre?
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2014 02 20, 12:05)
willow, pamirsau koki nedarbigumo lygi tau skyre?

50/50
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 02 20, 12:15)

Jei dabar nustatytu recidyva ir butu skirtas naujas gydymas, gal yra galimybe pakartotinai kreiptis, kad perziuretu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romantikė: 20 vasario 2014 - 12:23
Po pusės metų galima prašyti peržiūrėti. Bet, turint 50% DL, galima 90d.per metus gauti nedarbingumo pašalpą. Reiktų pasiskaičiuoti, gal vertėtų prieš persvarstymą išnaudoti tas 90d.
Atsakyti
QUOTE(Wėtra @ 2014 02 20, 12:31)
Po pusės metų galima prašyti peržiūrėti. Bet, turint 50% DL, galima 90d.per metus gauti nedarbingumo pašalpą. Reiktų pasiskaičiuoti, gal vertėtų prieš persvarstymą išnaudoti tas 90d.

Žinau šitą nesąmonę, bet jei persvarstys ir duos mažesnį darbingumo %. kad išeitų visos pensijos dydžio pašalpa, tai negalėsiu dirbti ir grįžti į darbą, jei pristabdys ligą ir nenuvarys nuo kojų visiškai... o ta pašalpa, net ir pilna, tai.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 20 vasario 2014 - 12:39