Įkraunama...
Įkraunama...

Onkologines ligos 45, Viltis šalia

QUOTE(willow @ 2014 02 20, 12:36)
Žinau šitą nesąmonę, bet jei persvarstys ir duos mažesnį darbingumo %. kad išeitų visos pensijos dydžio pašalpa, tai negalėsiu dirbti ir grįžti į darbą, jei pristabdys ligą ir nenuvarys nuo kojų visiškai... o ta pašalpa, net ir pilna, tai.....

Kodel negalesi? As dirbau net kai buvo nustatyta 40% darbingumo. Dabar gi viskas tik rekomendacinio pobudzio. Nebent nustatyti tik 25...
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2014 02 20, 12:41)
Kodel negalesi? As dirbau net kai buvo nustatyta 40% darbingumo. Dabar gi viskas tik rekomendacinio pobudzio. Nebent nustatyti tik 25...

na nebent 50proc darbo laiko, bet paprastai , jei 40% neleidžia.... Net neįsivaizduoju, kokiais būdais jie leistų dirbti, esant 40proc darbingumo, dabar jie taip skaičiuoja viską ir ne į naudą nedarbinajam, kažkos niuansas pas Tave buvo....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo willow: 20 vasario 2014 - 12:45
QUOTE(willow @ 2014 02 20, 12:43)
na nebent 50proc darbo laiko, bet paprastai , jei 40% neleidžia.... Net neįsivaizduoju, kokiais būdais jie leistų dirbti, esant 40proc darbingumo, dabar jie taip skaičiuoja viską ir ne į naudą nedarbinajam, kažkos niuansas pas Tave buvo....

Gavau rekomendacija darbdaviui kokio darbo negalima dirbti ri tiek. taip, dirbau puse etato. BET, buna, kad darbuotojas raso toki prasyma leisti dirbti visa darbo laika ir prisiima asmenine atsakomybe uz visas galimas pasekmes...Aisku, darbdavys gali ir nesutikti.
Atsakyti
QUOTE(romantikė @ 2014 02 20, 12:55)
Gavau rekomendacija darbdaviui kokio darbo negalima dirbti ri tiek. taip, dirbau puse etato. BET, buna, kad darbuotojas raso toki prasyma leisti dirbti visa darbo laika ir prisiima asmenine atsakomybe uz visas galimas pasekmes...Aisku, darbdavys gali ir nesutikti.

Taip, tai taip, bet pas mus to neleidžia, nes juridiškai nėra tokio termino 'asmeninė atsakomybė už pasekmes", kai pats darbuotoja sprašo dirbti pilną dieną - baudžia vistiek įmonę, o didesnes įmones labai griežtai kontroliuoja. Gal aš čia per daug analizuoju dėl to, kas bus.... Turiu 1.5mėn atostogų, išnaudosiu, paskui 3 mėn biuletenį, tada pora mėn pasėdėsiu ant pašalpos, o paskui kaip Dievas duos, arba pasididinsiu nedarbingumą, arba išeisiu darban, arba pas Abraomą....
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 02 20, 12:43)

Manasis gavo 35% darbingumo (turėjo 25, ir tik keli mėn. buvo praėję po kepenų radiodažninės destrukcijos) nepatikėsit, kiek mažai yra apribojimų ko negalima dirbti. Nu vos ne sveikas žmogus:)
Atsakyti
Ką tik iš VUOI, prašokau šį kartą, kauluose - distrofiniai degenaraciniai pakitimai, jie buvo ir anksčiau, nes turiu osteochondrozę.

Romantike, galėjom susitikti, bet tu sakei, kad eini iš ryto, o mano jau popiet.

willow, kaip tu, kada ir kur?
Atsakyti
QUOTE(nida44 @ 2014 02 20, 14:43)
Ką tik iš VUOI, prašokau šį kartą, kauluose - distrofiniai degenaraciniai pakitimai, jie buvo ir anksčiau, nes turiu osteochondrozę.

thumbup.gif linkim ir sekanti kartą prašokt.
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 02 20, 13:17)
Taip, tai taip, bet pas mus to neleidžia, nes juridiškai nėra tokio termino 'asmeninė atsakomybė už pasekmes", kai pats darbuotoja sprašo dirbti pilną dieną - baudžia vistiek įmonę, o didesnes įmones labai griežtai kontroliuoja.

Kontroliuoja popierinį variantą mirksiukas.gif O kaip žinia, popieriuose ne visuomet atsispindi reali situacija.

QUOTE(nida44 @ 2014 02 20, 13:43)

Linkiu, kad tokie pasišokinėjimai tęstūsi ilgai ilgai biggrin.gif
Atsakyti
Ryt ryte kepenų biopsija pas dr Trakimą (kaip bijau.....siaubas)
Paskui priduodu 8ml kraujo tyrimams imunologijos laboratorijoj
Sekmadienį ryte MEDEA MRT(brrr, venos mano venos)
Antradienį vakare priduodu 200ml kraujo DLV ... ir laukiu tyrimų rezultatų
Atsakyti
QUOTE(willow @ 2014 02 20, 14:02)
Ryt ryte kepenų biopsija pas dr Trakimą (kaip bijau.....siaubas)
Paskui priduodu 8ml kraujo tyrimams imunologijos laboratorijoj
Sekmadienį ryte MEDEA MRT(brrr, venos mano venos)
Antradienį vakare priduodu 200ml kraujo DLV ... ir laukiu tyrimų rezultatų

Super, eisi pas aukštos klasės gydytoją, aš vis svajoju patekti pas jį echo, nors jis dirba ir privačiai.

o dėl J.Vitko iš karto pasakysiu, kad pas ją neregistruotų, siūlau ir kitoms. Kai ligoniai ims maištauti, tada gal ir rezultatas bus.

willow, man susidarė įspūdis, kad pas tave labai ilgai nebuvo tyrimų, metus ar kiek ten?
Atsakyti

Romantike, galėjom susitikti, bet tu sakei, kad eini iš ryto, o mano jau popiet.

nida44 dziaugiuosi uz jus 4u.gif
Atsakyti

Smagios naujienos, musu kumsciai padejo thumbup.gif
Dabar laikysim uz Willow 4u.gif
Atsakyti