Įkraunama...
Įkraunama...

Mityba stiklinės principu,valgom ir lieknėjam

Labas rytas,mergaitės,
Perskaičiau jūsų visą temą ir labai noriu prisijungti.
Nuo naujų metų labai susiėmiau, pradėjau sportuoti po 4-6 kartus per sav. aerobika + treniruokliai (apie 15 min) kartais + baseinas kartais. Atrodo, su sportu susitvarkiau ir labai užsivedžiau. Tačiau svoris nekrenta ir tada nusprendžiau maistą reguliuoti. Tačiau čia ir yra didžiausia problema sad.gif Laikytis dietų negaliu, o ir negalvoju, kad jos labai į naudą. Man sunkiausia - vakarais neprisivalgyti, nes rytais aš iki pietų galiu be jokių pastangų lengvai išbūti nieko nevalgius.
Mano ūgis 165 cm, vakar ryte svėriau 56,2 kg. Vakar dariausi iškrovos dietą (jau ne pirmas pirmadienis stengiuosi nieko nevaldyti, tik gerti). Iki vakaro ištempus labai neblogai vakare atvažiavo svečių sad.gif Tada jau buvo: mažas gabalėlis tinginio, keletas traškučių, vynuogių (dėl jų nepykstu ant savęs), mažas gabalėlis pyrago, du rafaelo, keptos vištienos gabalėlis su salotomis verysad.gif Taip ir baigėsi mano iškrova. Na, bet šiandien 55,7 kg. Tai vis tik nebuvo taip blogai.
Mano tikslas - 50 kg. Be to, balandžio pradžioje mano jubiliejus - įžengsiu į ketvirtą dešimtį (uj, kaip baisiai skamba), tai labai norėjosi iki gimtadienio jau atrodyti gražiai. Buvo, kai svarstyklės jau rodė ir 53,9 kg, bet ... prasidėjo mėnesinės ir tada ... blink.gif
Todėl nusprendžiau jungtis prie jūsų, rašyti savo meniu, gal tuomet bus lengviau susilaikyti ir neatleisti vadžių. Šiaip manau, kad turiu gražų kūną, tik kad jis po lašinių sluoksniu pasislėpęs ir niekas nemato smile.gif Nežinau, ar man ir reiks pasiekti tą 50 kg, juk raumenys sunkesni nei lašiniai, o kai aš svėriau 50 ir dar mažiau, tikrai atrodžiau gerai, bet tuomet nesportavau. Taigi, mano tikslas gražiai atrodyti, nors svarstyklės gali rodyti ir daugiau. Bet tikrai žinau, kad šiuo metu esu labai savimi nepatenkinta.
Beje, LABAI mėgstu saldumynus, gėriau mėnesį chromą, kuris mažina saldumynų norą, bet deja, kažkaip atrodo nelabai jis ir suveikė mano atžvilgiu. Arba reiktų toliau tęsti ir gerti antrą mėnesį.
Na, prirašiau čia daug. Tikiuosi, priimsit mane į savo gretas ir kartu visos labai greitai atrodysim NUOSTABIAI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 03 11, 08:26)
Labas rytas,mergaitės,
Perskaičiau jūsų visą temą ir labai noriu prisijungti.

sveika prisijungusi 4u.gif tavo ugis toks pat kaip mano beveik 1 cm tik skiria .. man atrodo nlb ten turetu buti pas tave tu lasiniu su tokiu svoriu g.gif

na blogai jei iki pietu isbuni nevalgiusi, naudos jokios , nes vakare neisvengiamai atsiranda noras prisikisti uz visa diena.. jei supratai stiklines principa tai bandyk jos laikytis , man vakarais visai dingo alkis , net pries mm nebuvo problemu. jokiu apsirijimu.. super , tikiuosi taip ir toliau seksis..
ir iskrovu visokiu yra.. negerk vien vandenuka.. gali ka nors ir uzkasti 700-800kcal ta diena.. gali suvartoti , kai geriamas vien vanduo cia bado diena buna.

mano vkr dienos meniu:
~sumustinis ant duonos, su kumpeliu, salotos lapu, plius arbata su pienu
~11 bananas
~1 makaronai vakaryksciai
~4.30 obuolys
~8 varskes apkepo keli kasniai

mes kraustymosi etape, tai apturiu streso doh.gif namie visur dezes, pamazu pakuoju daiktus , daug reikalu atsijungti elektra, interneta ir t.t. persiregistruoti adresa ant visu dokumentu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0kristut0: 11 kovo 2014 - 19:05
Šiandieninis meniu:
12 val arbata su medumi (šiek tiek sirguliuoju), du maži naminiai kibinukai, du vafliukai
14 val late, varškės sūrelis
16 val nedidukas gabalėlis vištieno pyrago, arbata, 2 irisiukai
18 - 21 val buvo svečių doh.gif visą laiką užkandžiavau + šampanas + late doh.gif

Šiek tiek savimi esu nusivylusi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 03 11, 21:53)
Šiandieninis meniu:
12 val arbata su medumi (šiek tiek sirguliuoju), du maži naminiai kibinukai, du vafliukai
18 - 21 val buvo svečių  doh.gif  visą laiką užkandžiavau + šampanas + late  doh.gif

Sveika prisijungusi wink.gif

Nesisielok, buna kartais tu nuklidimu, pas mane tai vos ne pastoviai biggrin.gif bet svarbiausia nenuleisti ranku ir nepasiduoti, po truputi manau ateis ipratimas kitaip maitintis... wink.gif
Papildyta:
Idomu butu mergaites isgirsti jusu nuomone... Vakar buvo iskrovos diena, siandien svarstykles rode 65,1 nukrito apie 1,2, valgiau vakar tik obuolius... Bet yra toks reikalas, kita savaitgali netiketai vykstu i kelione, netelpu i vasarinius drabuzius, visko persipirkti nenoriu, o ir atrodau ir jauciuosi negraziai sad.gif prisiskaiciau apie skysciu dieta, galvoju nuo rytojaus jos griebtis, kaip tik gautusi 9 dienos, bet labai bijau jo-jo efekto, gal esat bandziusios, gal ka girdejusios is draugiu? Galvoju gal skrandis apsitrauktu, gal po to lengviau butu stikliniauti, visaip save guodziu... Ziuriu ir zvaigzdes tos visokios laikesi, bet nzn labai bijau, buciau zinojus apie tas atostogas buciau tikrai saziningiau stikliniavus sad.gif ech, ka dabar daryt, kaip per 9-10 dienu atsikratyt prakeiktais tais kg g.gif sad.gif
Atsakyti
snd meniu :
~8.30 avizu kose
~11 kriause
~14 desrele ta zalia kepta orkaiteje+salotos
~16saulegrazos, moliugu seklos,obuolys
~18 kiausinis scrambled +salotos
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Deimante Mazute sveika prisijungus mirksiukas.gif
0kristut0 labai gerai tave suprantu vakar vyra parkrausciau pas save..visa diena kazkokia keista buvo doh.gif ir beveik neplanuota iskrova gavos biggrin.gif
9 arbata+du sumustinukai su suriu
11 late kava is degalines
~20 barsciai ir bulve doh.gif

Burbuliukas-burundukas o labai netelpi ar tik pagrazint formas reik? g.gif skysciu dietos niekada nesilaikiau bet esu bandziu baltymu/vitaminu bent jau man apimtys lb gerai krito (aisq nustojus laikytis kazkiek gryzta) o gal iseitis galetu but kokie koreguojantys apatiniai? blush2.gif
Atsakyti
labas rytas,mergytes mirksiukas.gif na ka,po svenciu vel pats laikas grizti prie stiklines smile.gif 4u.gif siandien diena uzkandzius praleisiu,nes vkr nebuvo kada koki vaisiu nusipirkt,o sian jau darbe sedziu smile.gif chaosiska kazkokia sita savaites pradzia bv smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Deimante Mazute @ 2014 03 11, 22:53)
Šiandieninis meniu:
18 - 21 val buvo svečių  doh.gif  visą laiką užkandžiavau + šampanas + late  doh.gif

sveika prisijungusi 4u.gif as ir pradzioj apie save taip kalbejau,nes ir po biski nusizengdavau,nes vis jauciausi alkana doh.gif bet po biski ipranti prie tokios mitybos ir paskui buna daug lengviau mirksiukas.gif pas visas buna ir dabar tu nusizengimu,bet kartais juk nieko smile.gif bent jau as taip manau tongue.gif juk negalima saves pastoviai kankint blush2.gif tad auksciau nosi mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos... man gausis snd neplanuota iskrova.. nakti taip krete drebulys, bet nepajegiau.. pakilti is lovos.. vyras darbe grys tik uz keletos dienu.. paskui seip netaip kaldra dar viena uzsiklojau.. tada jau buvo per karsta.. eukalipto kvpas pradejo erzinti(vaikui pajungusi drekintuva, ir ipylusi laseli eukalipto) paskui oro truko.. zodziu snd plaunu turejau, bet nepakylu nuo lovos.. jauciu pasinuodijau maistu. tik nzn nuo ko.. valgiau kiausini ir salotu tik.. g.gif nevemiau/bet jausmas kad stovo kazkas skrandyje, angliuku neturiu.. ryziu gal noreciau ir tuos isbaigiau.. doh.gif isgeriau smectos, iki parduotuves, jauciu kad nedavaziuosiu, rankos kojos dreba.. o dar vaikas neleidzia paguleti... sako negulek, kaldra nukloja..tai sedziu ant sofkes , zodziu kaip sunku vienai , kai ner vyro salia doh.gif
Atsakyti
labas rytas rolleyes.gif
0kristut0 kaip tavo siandiena sveikata? ar jau geriau?
man tai siandien planuota iskrova su raugintom pasukom mirksiukas.gif bet dar tik rytas,vakare jau galesiu tiksliai pasakyt ar pilnai pavyko mano iskrova smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuliukas* @ 2014 03 13, 09:30)
labas rytas rolleyes.gif 
  0kristut0 kaip tavo siandiena sveikata? ar jau geriau?
man tai siandien planuota iskrova su raugintom pasukom mirksiukas.gif  bet dar tik rytas,vakare jau galesiu tiksliai pasakyt ar pilnai pavyko mano iskrova smile.gif

i vakara vkr buvo geriau.. ismiegojau irgi gerai , tik galva niekaip nepraeina skaudeti.. visa visur spaudzia, pasidariau kavos.. gal pades

mano vkr meniu:
ryziu trapuciai,
arbatiniai sausainiai,
sumustiniu pora su sviestu ir suriu

snd meniu:
~9 grikiai, su kava
ka toliau valgysiu neisivaizduoju.. noriu kazko bet pati nzn ko.. doh.gif ka turiu saldytuve nevilioja
Atsakyti
O mano iskrova siandien puikiai pavyko thumbup.gif tikiuosi ryt pliuso nebus doh.gif
taigi,per visa diena bv 0,8l raugintu pasuku,1l borjomi mineralinio vandens ir 2 puodeliai zalios arbatos be cukraus mirksiukas.gif

Atsakyti
ei,merginos,kur visos dinge? blink.gif kur musu naujoke?kaip jaj kazin sekasi isivaziuot i stikliniavima? smile.gif

mano siandieninis meniu:
08.00 - skystai virtas kiausinis,urtes juodos duonos riekele,juoda kava be cukraus
10.00 - glaistytas varskes surelis
12.00 - virta vistos krutinele,virtos morkos,marinuoti burokeliai.aj,dar vienas saldainis irisas blush2.gif doh.gif
14.00 - obuolys
16.00 - silkes aliejuje trys mazi gabaliukai,puse riekeles juodos urtes duonos
18.00 - dietinis varskes apkepas mirksiukas.gif

ir dienai uzbaigt-aerobika thumbup.gif
Atsakyti