Perskaičiau jūsų visą temą ir labai noriu prisijungti.
Nuo naujų metų labai susiėmiau, pradėjau sportuoti po 4-6 kartus per sav. aerobika + treniruokliai (apie 15 min) kartais + baseinas kartais. Atrodo, su sportu susitvarkiau ir labai užsivedžiau. Tačiau svoris nekrenta ir tada nusprendžiau maistą reguliuoti. Tačiau čia ir yra didžiausia problema

Mano ūgis 165 cm, vakar ryte svėriau 56,2 kg. Vakar dariausi iškrovos dietą (jau ne pirmas pirmadienis stengiuosi nieko nevaldyti, tik gerti). Iki vakaro ištempus labai neblogai vakare atvažiavo svečių

Mano tikslas - 50 kg. Be to, balandžio pradžioje mano jubiliejus - įžengsiu į ketvirtą dešimtį (uj, kaip baisiai skamba), tai labai norėjosi iki gimtadienio jau atrodyti gražiai. Buvo, kai svarstyklės jau rodė ir 53,9 kg, bet ... prasidėjo mėnesinės ir tada ...

Todėl nusprendžiau jungtis prie jūsų, rašyti savo meniu, gal tuomet bus lengviau susilaikyti ir neatleisti vadžių. Šiaip manau, kad turiu gražų kūną, tik kad jis po lašinių sluoksniu pasislėpęs ir niekas nemato

Beje, LABAI mėgstu saldumynus, gėriau mėnesį chromą, kuris mažina saldumynų norą, bet deja, kažkaip atrodo nelabai jis ir suveikė mano atžvilgiu. Arba reiktų toliau tęsti ir gerti antrą mėnesį.
Na, prirašiau čia daug. Tikiuosi, priimsit mane į savo gretas ir kartu visos labai greitai atrodysim NUOSTABIAI