nea, moliūgų nesėju. Bet jau norėčiau sėti melionus, kurie augs šiltnamyje. Tinkamų dienų tikrai nežiūrėsiu, sėsiu, kada noro turėsiu

QUOTE(Avijacija @ 2014 04 10, 17:53)
nu mergaitės moliūgėlių dar nesėjat? artėja balandžio vidurys....... su arbūzias tai viskas aišku kad kišiu balandžio pačiam gale. Bet o kaip merginos darot su melionais kuriuos auginat šiltnamy? gal kartu su moliūgais bandyt..... na laukui kelis tai kartu jau su arbūzais kišiu. Iš vis kada čia tos dienos tinakos a
nes pastaruoju metu vviską persodinėjau ir visai nežiūrėjau.

Persodinimui buvo neblogos dienos. Sejimui dabar tik sekmadienis is dideles bedos pirmadienis, bet geriau ne , nes antradieni bus pilnatis.
As dar nieko is moliuginiu nesesiu, palauksiu o tai balkone vietos nulis.
gal kartu su moliūgais bandyt.....
O tai kada jau tuos moliūgus žadat sėt

QUOTE(saintlina @ 2014 04 10, 17:56)
Bet jau norėčiau sėti melionus, kurie augs šiltnamyje.
Tai taip išeina,kad ant palangių melionus auginsi?Ir arbūzus,taipogi kiek supratau ant palangių reiks laikyt

as gal dar palauksiu-gan jau su paprikom ir pomidorais kaip kate su kaciokais tasaus
be geguzes pradzios nesesiu,ir nieks neikalbes

nu mergaitės moliūgėlių dar nesėjat? artėja balandžio vidurys....... su arbūzias tai viskas aišku kad kišiu balandžio pačiam gale. Bet o kaip merginos darot su melionais kuriuos auginat šiltnamy? gal kartu su moliūgais bandyt..... na laukui kelis tai kartu jau su arbūzais kišiu. Iš vis kada čia tos dienos tinakos a
nes pastaruoju metu vviską persodinėjau ir visai nežiūrėjau.

Melionus su arbūzais jau prieš dvi savaites pasėjau. Melionų jau daigai kaip reikalas( ypač greitai Emir hibridas sudygo), bet arbūzai dar nelenda. Įtariu, kad reikės persėti. Sakot, kad per anksti pasėjau?
O kur galima gaut nusipirkti tos lietuviškos veislės arbūzų sėklos?

QUOTE(egesichora @ 2014 04 10, 21:49)
Melionus su arbūzais jau prieš dvi savaites pasėjau. Melionų jau daigai kaip reikalas( ypač greitai Emir hibridas sudygo), bet arbūzai dar nelenda. Įtariu, kad reikės persėti. Sakot, kad per anksti pasėjau?

ankstoka truputėlį..... nors gal ankstyvas pavasaris bus tai nieko.
O lietuviškus arbūziukus tik ioš mergaičių galit gaut. pardavime nėra. Išdalinau jau visas kiek galėjau - tai šiuo klausimu jau nepadėsiu.
šį savatgalį planuojamas pas mane pomidorų ir čilių išvežimas. Tai va mąstau kad jau kitoj savaitėj moliūgėlius pradėsiu daigintis. Nes kolkas tai ir vietos nėra.
QUOTE(Džigė @ 2014 04 10, 15:32)
Sveikos, turiu moliugu seklu, bet nezinau ar vertos kist i zeme
noriu patarimu. labiausiai noriu, kad butu ryskiai oranzines spalvos, gerai laikytusi ir butu saldstelejusio skonio. Turiu:
Tondo Scuro di Pianza
Volzskaja seraja tikva
Zolotaja grusa
Ar verta kuri demesio ?

Tondo Scuro di Pianza
Volzskaja seraja tikva
Zolotaja grusa
Ar verta kuri demesio ?

Negi nieks nesusidurete su siomis rusimis?
Labai noreciau bent keliu seklyciu sniegiu

QUOTE(Džigė @ 2014 04 12, 13:15)
Negi nieks nesusidurete su siomis rusimis?
atsilyginsiu 

Zolotaja Gruša man primena Ushiki kuri (hokkaido) - tai turėtų būt fantastiškos sriubos.
Volzskaja seraja tikva - nieko negaliu pakomentuot.
Tondo Scuro di Pianza - summer squash - man panašu į rutulio formos cukinijas Di Nizza - tada irgi labai skanu

QUOTE(Džigė @ 2014 04 10, 14:32)
Volzskaja seraja tikva
Kiek skaičiau rusiškuose forumuose, skonis labai vidutiniškas, ir iš viso tai pašarinis moliūgas
Nu nu, tokius skanius moliūgus pašariniais išvadinot.. oi kokios kūkės..sriubos, troškiniai, cukatai iš jų. Kiečiausi pjaut - zolotaja grūša, bet man patinka, ypač kai reikia nedidelio.
Volžskaja sieraja tykva - super moliūgas. Skanus. Vasarą saldus. Vėliau cukrus krakmolu virsta, tai ne toks sultingas būna, bet jo žalio ir negrauži..
Aš pati šiemet visas šias 3 išvardintas veisles sėjau..ir dar daugiau..Ketvirtadienį pasiekiau sodą ir pirmas darbas buvo pasėti moliūgus. Pasėjau violetinius žiedinius kopūstus, cukinijas gautas iš JAV.
Kai papriką sodinsiu į šiltnamį - viskas iškeliaus į lauką. Arba tada, kai sodinsiu melionus.
Volžskaja sieraja tykva - super moliūgas. Skanus. Vasarą saldus. Vėliau cukrus krakmolu virsta, tai ne toks sultingas būna, bet jo žalio ir negrauži..
Aš pati šiemet visas šias 3 išvardintas veisles sėjau..ir dar daugiau..Ketvirtadienį pasiekiau sodą ir pirmas darbas buvo pasėti moliūgus. Pasėjau violetinius žiedinius kopūstus, cukinijas gautas iš JAV.
Kai papriką sodinsiu į šiltnamį - viskas iškeliaus į lauką. Arba tada, kai sodinsiu melionus.
QUOTE(Džigė @ 2014 04 12, 15:39)
Esu tik issaugojusi foto kai pirkau seklas, nepanasu kad pasarinis butu

Man patiko jis, o ir skūra plona