Nei vienas moliūgas rudenį nėra saldokas. Tai įvyksta laikui bėgant: garuojant drėgmei, koncentruojasi esantis cukraus kiekis (t.y. kuo didesnis pradinis cukraus kiekis, tuo saldesnis bus moliūgas žiemą).
o jums tikrai reikia tokių milžiniškų moliūgų? Kaimynės tokie auginti minimum 30 kg vienas svėrė, neįmanoma be karučio iš daržo parvežti buvo, o ir į tą karutį įridenti kiek pastangų reikėjo
o jums tikrai reikia tokių milžiniškų moliūgų? Kaimynės tokie auginti minimum 30 kg vienas svėrė, neįmanoma be karučio iš daržo parvežti buvo, o ir į tą karutį įridenti kiek pastangų reikėjo
Aš turiu dar neprapjovus Musquee de Provence moliūgą, puošia virtuvę
Reik gal pjauti , o jau tiek stovi bus saldus kaip arbūzas
Man jis labai patiko, o ypač kai buvo dar nesunokęs, baltas - toks skanus . Kadangi kaimynas permetė man jį per tvorą, nenorėjo dovanų, tai suskilo, vat ir paragavom tokį nesubrendėlį
Aš turiu dar neprapjovus Musquee de Provence moliūgą, puošia virtuvę
Reik gal pjauti , o jau tiek stovi bus saldus kaip arbūzas
Man jis labai patiko, o ypač kai buvo dar nesunokęs, baltas - toks skanus .
Kadangi kaimynas permetė man jį per tvorą, nenorėjo dovanų, tai suskilo, vat ir paragavom tokį nesubrendėlį
Sunaudojau priešpaskutinį Jumbo Pink Banana. Šitas užsimezgė pats pirmas, sėklos didžiulės: storos ir plačios, minkštimas sausokas, visiškai nesaldus. Metų atradimas, skonis- topinambo kopija Net MB tą pastebėjo, nors moliūgas salotose buvo sutarkuotas popieriaus storio griežinėliais.