Įkraunama...
Įkraunama...

Arbúzai, moliúgai, melionai, cukinijos

QUOTE(adija5 @ 2014 03 13, 02:07)
Nu bet turi kažkokį salsvą prieskonį.Minimalų,bet bent jau aš jaučiu  g.gif

Nei vienas moliūgas rudenį nėra saldokas. Tai įvyksta laikui bėgant: garuojant drėgmei, koncentruojasi esantis cukraus kiekis (t.y. kuo didesnis pradinis cukraus kiekis, tuo saldesnis bus moliūgas žiemą).
Atsakyti
Pirma kart auginsiu moliugus. Nusipirkau pirma pasitaikiusia veisle Big Max. Kaip ji? Ar pasieskot dar kokiu veislikiu?
Atsakyti
QUOTE(uogauogele @ 2014 03 13, 15:55)
Pirma kart auginsiu moliugus. Nusipirkau pirma pasitaikiusia veisle Big Max. Kaip ji? Ar pasieskot dar kokiu veislikiu?

o jums tikrai reikia tokių milžiniškų moliūgų? Kaimynės tokie auginti minimum 30 kg vienas svėrė, neįmanoma be karučio iš daržo parvežti buvo, o ir į tą karutį įridenti kiek pastangų reikėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daimura @ 2014 03 13, 16:29)
o jums tikrai reikia tokių milžiniškų moliūgų? Kaimynės tokie auginti minimum 30 kg vienas svėrė, neįmanoma be karučio iš daržo parvežti buvo, o ir į tą karutį įridenti kiek pastangų reikėjo  doh.gif

blink.gif , na, reiks dar paieskot ko nors mazesnio smile.gif maniau, kad jie visi tokie isauga?
Atsakyti
QUOTE(uogauogele @ 2014 03 13, 16:32)
blink.gif , na, reiks dar paieskot ko nors mazesnio smile.gif  maniau, kad jie visi tokie isauga?

Aš nusipirkau šitą
http://www.e-seklos....ido_orange?p=12

merginos gyrė jį, be to, dydis man labai patiko
Atsakyti
šiais metais prisikaupiau tiek įvairių moliūgų sėklų, kad net pačiai baisu prisipažinti biggrin.gif
sėsiu ir pabandysiu atsirinkti, kurie kam labiausiai tinka rolleyes.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie toki moliuga? Gal kas auginote?
http://www.seedsofit...25_8313225.aspx
Atsakyti
Aš turiu dar neprapjovus Musquee de Provence moliūgą, puošia virtuvę biggrin.gif

Reik gal pjauti g.gif , o jau tiek stovi bus saldus kaip arbūzas rolleyes.gif

Man jis labai patiko, o ypač kai buvo dar nesunokęs, baltas - toks skanus thumbup.gif .
Kadangi kaimynas permetė man jį per tvorą, nenorėjo dovanų, tai suskilo, vat ir paragavom tokį nesubrendėlį thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2014 03 22, 09:11)
Aš turiu dar neprapjovus Musquee de Provence moliūgą, puošia virtuvę  biggrin.gif

Reik gal pjauti  g.gif , o jau tiek stovi bus saldus kaip arbūzas  rolleyes.gif
Man jis labai patiko, o ypač kai buvo dar nesunokęs, baltas - toks skanus  thumbup.gif .
Kadangi kaimynas permetė man jį per tvorą, nenorėjo dovanų, tai suskilo, vat ir paragavom tokį nesubrendėlį  thumbup.gif

man šitas nunusaldėjo .
Atsakyti
QUOTE(Dusia37 @ 2014 03 22, 09:26)
man šitas nunusaldėjo .

Man jis tiko visur thumbup.gif . Tik dabar draugė kai prapjovė savo paskutinį, sakė, kad sriuba jau jai ne tokio skonio kaip gruodžio mėn. buvo. Bet patiko biggrin.gif
Atsakyti
as siandien uzsistresavau, neradau Ambos siustu moliugu ir melionu seklu doh.gif
eisiu antru kartu namu versti unsure.gif
Atsakyti
Sunaudojau priešpaskutinį Jumbo Pink Banana. Šitas užsimezgė pats pirmas, sėklos didžiulės: storos ir plačios, minkštimas sausokas, visiškai nesaldus. Metų atradimas, skonis- topinambo kopija bigsmile.gif Net MB tą pastebėjo, nors moliūgas salotose buvo sutarkuotas popieriaus storio griežinėliais.
Atsakyti