Įkraunama...
Įkraunama...

Daktaro L.Chazano dieta

Sveikos, merginos
Noriu jungtis į jūsų būrį. Nebeturiu kur dėtis, sveriu kokius 86 kg. ugis 170. Noriu svert kokius 66-67 kg.
Pradėsiu nuo pirmadienio (kad ir kaip kvailai skambėtų tas nuo pirmadienio).
Sakykit iš patirties, suprantu, kad tai labai individualu, bet vis tiek daug maž įsivaizduojat per kiek mėnesių realu numest tuos 20 kg. g.gif
Kaip suprantu plepėjimui yra kita tema g.gif ? Galima gal nuoroda, norėčiau papliurpt, tada lengviau kažkaip laikytis.
Atsakyti
Ir as vel stoju i jusu saunia kompanija, tikiuosi paskutiniji karta biggrin.gif
Rytoj is pat ryto pasisversiu ir duomenis nusiusiu Vilijanai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkevic @ 2015 01 03, 22:11)
Sveikos, merginos
Noriu jungtis į jūsų būrį. Nebeturiu kur dėtis, sveriu kokius 86 kg. ugis 170. Noriu svert kokius 66-67 kg.
Pradėsiu nuo pirmadienio (kad ir kaip kvailai skambėtų tas nuo pirmadienio). 
Sakykit iš patirties, suprantu, kad tai labai individualu, bet vis tiek daug maž įsivaizduojat per kiek mėnesių realu numest tuos 20 kg.  g.gif
Kaip suprantu plepėjimui yra kita tema  g.gif ? Galima gal nuoroda, norėčiau papliurpt, tada lengviau kažkaip laikytis.

http://www.supermama...;#entry68197063
prašom 4u.gif yžsuk, laukiam.

maždaug per 4 mėnesius 4u.gif aišku, jei nepjauni pro šalį biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, griztu ir as i seima 4u.gif

lenta padarysiu siandien, matau kelias prisidavusias, as grisiu ryt i dieta, nes sian baisiai skrandi skauda, negaliu nieko valgyt doh.gif per dvi sav pamaciau +6.2 kg baisiai nuotaika bloga, nesitikeja tokiu skaiciu, aisku ir edziau kaip metus nevalgius.....baisu, 1.5 men rezultatai nuejo per suni ir iskarto ant drabuziu pasijaute, o jau taip tikejausi, kad uzteks man proto verysad.gif
Atsakyti
SAVAITĖS PASIEKIMAI

user posted image

Pintikė: startavo 2015.01.02, ūgis 1,68 m., pradinis svoris 95 kg., dabartinis svoris 95 kg., nori sverti 75 kg., numetė, liko 20 kg

tik as: startavo 2015.01.01, ūgis 1,66 m., pradinis svoris 75 kg., dabartinis svoris 74,5 kg., nori sverti 56 kg., numetė 0,5 kg., liko 18,5 kg

Indrepac: startavo 2014.12.09, ūgis 1.64 m., pradinis svoris 79 kg., dabartinis svoris 77.8 kg., nori sverti 64 kg., numetė 1.2 kg., liko 13.8 kg

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliana: 04 sausio 2015 - 09:06
QUOTE(Viliana @ 2015 01 04, 09:34)
Labas rytas, griztu ir as i seima  4u.gif

lenta padarysiu siandien, matau kelias prisidavusias, as grisiu ryt i dieta, nes sian baisiai skrandi skauda, negaliu nieko valgyt doh.gif  per dvi sav pamaciau +6.2 kg baisiai nuotaika bloga, nesitikeja tokiu skaiciu, aisku ir edziau kaip metus nevalgius.....baisu, 1.5 men rezultatai nuejo per suni ir iskarto ant drabuziu pasijaute, o jau taip tikejausi, kad uzteks man proto verysad.gif

Labas rytas smile.gif
aš dėl tos priežasties po švenčių iš kart ir nesisveriu. Apsitvarkiau truputį mitybą kelias dienas ir tada pasisvėriau. Nenoriu savęs nervuoti. Nes pliusą lemia ir skysčiai ir dar kiti dalykai. Manau per kelias dienas pusė to pliuso nebus 4u.gif
Porą dienų laikausi tvarkingai. Toks jausmas, valgyti nenoriu, o jaučiuosi apgailėtinai, dėl ko? Kad nesijaučiu persivalgiusi? Keista ta žmogaus psichologija smile.gif
Čia reikia ne tik svorį mesti, bet su savo galvą tvarkytis. Skaičiau knygas ir lengvas būdas mesti svori ir Lieknėju paskutinį kartą. Smegenų plovykla, bet tiesos daug yra.
Atsakyti
Sveikutes, jungiuos ir as i chazanikiu buri. kadaise meciau su sia mityba svori ir numeciau 16 kg, antra kart po antro vaiko meciau tik menesi laiko svori ir numeciau 9 kg, bet dabar kai nei gimdzius nei ka apsileidau pradedu treciaji isbandyma/ tikiuos nepaslysiu smile.gif jau trecia dienele.
Atsakyti
startuoju ir as, man siandien pirma atakos diena tongue.gif
Atsakyti
Sveikos,
Prisiduodu nors ir paveluotai . Savaite buvo raudona , tai po svenciu tik -200gr. doh.gif
Atsakyti
Startuoju nuo siandien, pusryciai ir pietus suvalgyti tvarkingai, laukiu vakarienes 4u.gif
Atsakyti
Ir aš šiandien startavau! Tik kodėl man liniuotė na niekaip neveikia? Sudėjau viską taisyklingai lygtais... Gal kas žino ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(narbu @ 2015 01 04, 16:27)
Ir aš šiandien startavau! Tik kodėl man liniuotė na niekaip neveikia? Sudėjau viską taisyklingai lygtais... Gal kas žino ką daryt?

kai jau parasius zinute spaudi atsakyti... prie ijungti parasa yra varnele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tik as: 04 sausio 2015 - 17:54