Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 07, 14:28)
Kiek vandens isgeriat per treniruote? Man sueina 1litras- du buteliukai.

įvairiai, apie 750ml dažniausiai
Atsakyti
sveikos 4u:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Devold: 07 balandžio 2014 - 15:57
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 07, 10:52)

tikrai taip, blogai, kai žmonės ateina nusistatę pasiekti greitų rezultatų ir nuleidžia rankas jų nepasiekę. Turėti išsvajotą 6 packą man prireikė metų laiko. Keturgalvis neišryškėja ir po kelių metų darbo. Rankos tik dabar pradeda po truputį man patikti. Svarbiausia visų pirma sportuot tik tam, kad sportuot, ir turėt kažkokį tikslą, bet nenusistatyt jam datos kada jis bus įgyvendintas. Iš savęs mes galim nulipdyt ką tik norim, net turint obuolio ar kriaušės figūrą, bet kiekvieno genetika skirtinga, deja. Vieniems iš kart pasiduoda (tarp kitko vos pradėjus sportuot raumenys išryškėja gan greit, bet vėliau progresas sustoja ir progresuojama lėtaiiii...), kitiems, net liekniems kaip man, reikia oi kiek darbo. Aš pvz negaliu niekaip su savim susitvarkyt. Mano lieknumas mane žudo. Labai norėčiau daugiau masės ant kojų ir ant šonkaulių. Raumeninės, aišku. Jei kitiems valgant riebaliukas tolygiai skirstosi, tai man, kaip ir daugeliui, tiesiai ant pilvo. Ir tada gaunasi 4 packas  biggrin.gif už tai vis tiek mitybą turiu žiūrėt. Ką tas mėnuo. Š*ds ir nieks  lotuliukas.gif

Butent,norejau sakyti,kad tas menuo,tai beveik nieko dar nereiskia biggrin.gif .
As virs metu sportuoju,bet jau tuos tikrus pokycius,tik dabar jau matau,bet nebuvo jokiu minciu nuleisti rankas,sportuoju del savijautos geros,tai visu pirma,o ne tam,kad pasirodyti,kaip uzsisportavau biggrin.gif ,bet kiekvienam savo smile.gif .Norint geru rezultatu,reikia dar ir mityba suderinti,o tada tikrai viskas imanoma ir bet kokia figura padaryti grazia wub.gif .
Kadangi as mazyte,tai pas mane matosi ir 2kg.pliuso,visas nueina irgi ant pilvo ir ant sonu,is karto sonai iskrenta biggrin.gif .Raumenu mases sunku priaugti,matau tai ant vyro biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 07, 11:25)
Juk priklauso nuo figuros,visoms skirtingai,o kvyka labai liekna,tai jai greitai ir pasimate pokyciai,o gal ir taip subiniukas geras buvo biggrin.gif .Menuo tikrai mazai....

As irgi nestambi tongue.gif biggrin.gif nors tikrai netokia liekna kaip pumpum rolleyes.gif ir figura mano kazkada buvo 90-60-90 ax.gif

QUOTE(Pumpum @ 2014 04 07, 11:52)
Kojos+presas
1.Nugara+krūtinė+presas (šitaip nejungčiau jei būtų daromi sunkūs pratimai, nes padarius nugarą nebeužtektų jėgų krūtinei. Šiuo metu tik 2 pratimai nugarai leidžiami ir su mažu svoriu, todėl prijungiu krūtinę)
Rankos+pečiai+presas
Papildyta:

2.tikrai taip, blogai, kai žmonės ateina nusistatę pasiekti greitų rezultatų ir nuleidžia rankas jų nepasiekę. Turėti išsvajotą 6 packą man prireikė metų laiko. Keturgalvis neišryškėja ir po kelių metų darbo. Rankos tik dabar pradeda po truputį man patikti. Svarbiausia visų pirma sportuot tik tam, kad sportuot, ir turėt kažkokį tikslą, bet nenusistatyt jam datos kada jis bus įgyvendintas. Iš savęs mes galim nulipdyt ką tik norim, net turint obuolio ar kriaušės figūrą, bet kiekvieno genetika skirtinga, deja. Vieniems iš kart pasiduoda (tarp kitko vos pradėjus sportuot raumenys išryškėja gan greit, bet vėliau progresas sustoja ir progresuojama lėtaiiii...), kitiems, net liekniems kaip man, reikia oi kiek darbo. Aš pvz negaliu niekaip su savim susitvarkyt. Mano lieknumas mane žudo. Labai norėčiau daugiau masės ant kojų ir ant šonkaulių. Raumeninės, aišku. Jei kitiems valgant riebaliukas tolygiai skirstosi, tai man, kaip ir daugeliui, tiesiai ant pilvo. Ir tada gaunasi 4 packas  biggrin.gif už tai vis tiek mitybą turiu žiūrėt. Ką tas mėnuo. Š*ds ir nieks  lotuliukas.gif

1.kadangi pas mus treneriu near as prisiskaicius iskart pradejau skirstyt,nusprendziau kolkas likt prie savo kojos+presas; krutine+tricas+presas; nugara+bicas+presas ir 4 jei nueinu peciai+kojos+presas ai dar kiekviena diena padarau po 1 pratima kojoms biggrin.gif

2.as nesiekiu greitu rezultatu ir I varzybas tikrai nesiruosiu del saves tik sportuoju,del savijautos, bet vistiek tas noras kuo greiciau pamatyt kad veikia - islieka doh.gif Oho metai laiko iki preso,cia tai daug unsure.gif

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 07, 15:28)
Kiek vandens isgeriat per treniruote? Man sueina 1litras- du buteliukai.

as apie 750ml ir tai nevisada isgeriu,isvis nelabai draugauju su vandeniu,o taip noreciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 07, 20:28)
Oho metai laiko iki preso,cia tai daug  unsure.gif

Norint issiryksinti presa,svarbiausia griezta mityba,kardio,o paskui jau pratimai presui smile.gif .
Atsakyti
Oi su mityba tai nezinau,nezinau,bet stengiuosi labai ir kardio reguliariai atlieku,gal ir gausis kas biggrin.gif kazin uztenka 10min.po svoriu ar visdelto permazai?
Atsakyti
As snd nejau i sale , po savaitgalio begiojimo ir vaiksiojimo raumeny viena kojos skaudejo snd labai .. doh.gif

O cardio po svorio manau bent 20 min reiktu daryt , jai noras yra svori pamesti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 07, 21:10)
Oi su mityba tai nezinau,nezinau,bet stengiuosi labai ir kardio reguliariai atlieku,gal ir gausis kas  biggrin.gif  kazin uztenka 10min.po svoriu ar visdelto permazai?

Aišku mažai 10min.
Nebus mitybos - nebus preso. Turbūt todėl taip ilgai ir užgaišau, nes tik po metų suvokiau kad reikia susitvarkyti mitybą. Sėdau labai griežtai tada ir atsirado. O iki tol jis tiesiog tvirtas buvo.
Atsakyti
man litriukas vandens dažniausiai lengvai sueina smile.gif
nors sportuoju ne dėl išvaizdos pagrinde, tiesiog sėdimas darbas reikalauja kažkur prajudint kaulus ir šiaip, ilgai nesportavęs jautiesi šiek tiek drebutis, pasportuoji, vėl sustangrėji, be to, man visai gražu šiek tiek raumenukų. rolleyes.gif
Atsakyti
As irgi siandien nenuejau i sale,bet zaidziau krepsini smile.gif mb nugara skauda,tai slaugyt reikia biggrin.gif
O svorio numest man tereik pora mazu kiluku smile.gif
Pumpum as tik valia sportui issiugdziau,mityba auklesim veliau,nors as ir taip neblogai maitinuosi,saldumynu nemegstu,taigi retas atvejis,ryte kosytes uzkandziams vaisiai,ah vienintele blogybe velyva vakariene sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 07, 21:10)
Oi su mityba tai nezinau,nezinau,bet stengiuosi labai ir kardio reguliariai atlieku,gal ir gausis kas  biggrin.gif  kazin uztenka 10min.po svoriu ar visdelto permazai?

Be mitybos neturesi ryskaus preso,jei aisku,tokio nori biggrin.gif ,kad ir kiek salej beplusetum prie preso,bet kol yra riebalinio audinio ant pilvo,tol presas ir slepsis ten smile.gif .

QUOTE(Pumpum @ 2014 04 07, 22:48)
Aišku mažai 10min.
Nebus mitybos - nebus preso. Turbūt todėl taip ilgai ir užgaišau, nes tik po metų suvokiau kad reikia susitvarkyti mitybą. Sėdau labai griežtai tada ir atsirado. O iki tol jis tiesiog tvirtas buvo.

drinks_cheers.gif

QUOTE(džu @ 2014 04 07, 22:55)
man litriukas vandens dažniausiai lengvai sueina smile.gif
nors sportuoju ne dėl išvaizdos pagrinde, tiesiog sėdimas darbas reikalauja kažkur prajudint kaulus ir šiaip, ilgai nesportavęs jautiesi šiek tiek drebutis, pasportuoji, vėl sustangrėji, be to, man visai gražu šiek tiek raumenukų.  rolleyes.gif

Siek tiek raumenuku man labai grazu bigsmile.gif .
Atsakyti
Šiandien, įpusėjus treniruotę pradėjo pykint, vandens išgėriau gal 600ml, bet po to jau nelindo. Vos baigiauntreniruotę, nes gisą laiką buvo bloga. Sportavau po negausių pusryčių (šįryt nekoks aptetitas) praėjus valandai. g.gif
Bet šiaip stengiaus, da trūksta trūksta iki puikaus programos atlikimo, nes kartais reikia sekundę atsikvėpt darant pratimą. blush2.gif

Dėl mitybos- manau, kad sveikai maitinuosi. Na atsikračiau 6kg be sporto tiesiog sumažinus / atsisakius bloguosius angliavandenius bei nebevalgant pi 18-19val. Rytais - viskas,ko noriu. Užkandžiai - obuoliai riešutų saujelė. Dabar nieko nekeičiu, pradėjus sportuot. Bet kaip ir anksčiau - pirmenybė salotom, daržovėk ir vaisiam, žuviai, liesau mėsai. Nevalgau blynų, makaronų.
Ačiū Dievui - galiu gyvent be saldumynų. bigsmile.gif nebent ryte prie kavos koks raffaelo.
Atsakyti