QUOTE(*Salt* @ 2014 04 07, 11:25)
Juk priklauso nuo figuros,visoms skirtingai,o kvyka labai liekna,tai jai greitai ir pasimate pokyciai,o gal ir taip subiniukas geras buvo

.Menuo tikrai mazai....
As irgi nestambi

nors tikrai netokia liekna kaip pumpum

ir figura mano kazkada buvo 90-60-90
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 07, 11:52)
Kojos+presas
1.Nugara+krūtinė+presas (šitaip nejungčiau jei būtų daromi sunkūs pratimai, nes padarius nugarą nebeužtektų jėgų krūtinei. Šiuo metu tik 2 pratimai nugarai leidžiami ir su mažu svoriu, todėl prijungiu krūtinę)
Rankos+pečiai+presas
Papildyta:
2.tikrai taip, blogai, kai žmonės ateina nusistatę pasiekti greitų rezultatų ir nuleidžia rankas jų nepasiekę. Turėti išsvajotą 6 packą man prireikė metų laiko. Keturgalvis neišryškėja ir po kelių metų darbo. Rankos tik dabar pradeda po truputį man patikti. Svarbiausia visų pirma sportuot tik tam, kad sportuot, ir turėt kažkokį tikslą, bet nenusistatyt jam datos kada jis bus įgyvendintas. Iš savęs mes galim nulipdyt ką tik norim, net turint obuolio ar kriaušės figūrą, bet kiekvieno genetika skirtinga, deja. Vieniems iš kart pasiduoda (tarp kitko vos pradėjus sportuot raumenys išryškėja gan greit, bet vėliau progresas sustoja ir progresuojama lėtaiiii...), kitiems, net liekniems kaip man, reikia oi kiek darbo. Aš pvz negaliu niekaip su savim susitvarkyt. Mano lieknumas mane žudo. Labai norėčiau daugiau masės ant kojų ir ant šonkaulių. Raumeninės, aišku. Jei kitiems valgant riebaliukas tolygiai skirstosi, tai man, kaip ir daugeliui, tiesiai ant pilvo. Ir tada gaunasi 4 packas

už tai vis tiek mitybą turiu žiūrėt. Ką tas mėnuo. Š*ds ir nieks
1.kadangi pas mus treneriu near as prisiskaicius iskart pradejau skirstyt,nusprendziau kolkas likt prie savo kojos+presas; krutine+tricas+presas; nugara+bicas+presas ir 4 jei nueinu peciai+kojos+presas ai dar kiekviena diena padarau po 1 pratima kojoms
2.as nesiekiu greitu rezultatu ir I varzybas tikrai nesiruosiu del saves tik sportuoju,del savijautos, bet vistiek tas noras kuo greiciau pamatyt kad veikia - islieka

Oho metai laiko iki preso,cia tai daug
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 07, 15:28)
Kiek vandens isgeriat per treniruote? Man sueina 1litras- du buteliukai.
as apie 750ml ir tai nevisada isgeriu,isvis nelabai draugauju su vandeniu,o taip noreciau