Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 08, 14:34)
Šiandien, įpusėjus treniruotę pradėjo pykint, vandens išgėriau gal 600ml, bet po to jau nelindo. Vos baigiauntreniruotę, nes gisą laiką buvo bloga. Sportavau po negausių pusryčių (šįryt nekoks aptetitas) praėjus valandai. g.gif
Bet šiaip stengiaus, da trūksta trūksta iki puikaus programos atlikimo, nes kartais reikia sekundę atsikvėpt darant pratimą. blush2.gif

Dėl mitybos- manau, kad sveikai maitinuosi. Na atsikračiau 6kg be sporto tiesiog sumažinus / atsisakius bloguosius angliavandenius  bei nebevalgant pi 18-19val. Rytais  - viskas,ko noriu. Užkandžiai - obuoliai  riešutų saujelė. Dabar nieko nekeičiu, pradėjus sportuot. Bet kaip ir anksčiau - pirmenybė salotom, daržovėk ir vaisiam, žuviai, liesau mėsai. Nevalgau blynų, makaronų.
Ačiū Dievui - galiu gyvent be saldumynų. bigsmile.gif nebent ryte prie kavos koks raffaelo.

Pykinti pradėjo nes nebuvo dėl nepakankamų pusryčių energijos ir per didelis krūvis gaosi, per daug sukilo pulsas. Reiktų pasirinkti pirmam mėnesiui mažesnio intensyvumo treniruotes mirksiukas.gif
Maitiniesi turbūt sveikai, bet nevalgyti po 18-19h yra briedų briedas, nebent eini miegot 21h biggrin.gif tai yra mitas, kuris neįsivaizduoju kodėl taip smarkiai įsigaliojęs. Taip, po 18h geriau nebevalgyti angliavandenių. Bet paskutinis maistas turi būti 3h iki miego. Priešingu atveju organizmas laaaaabai ilgai negauna maistinių medžiagų, ir jei pirmus mėnesius svoris krito, tai tuoj sekančius mėnesius pradės tas atsargas suvalgytas 18h kaupti ir svoris sugrįš mirksiukas.gif aš einu miegot kokią 12h nakties, paskutinį kartą valgau 21 ar net 22h, bet tai būna lengvas maistas. Varškė ar salotos kokios su gabalėliu vištienos.
Atsakyti
Bet jeigu aš po vakarienės jaučiuosi soti ir valgyt nebenoriu? g.gif
Suvalgauvaisių kokį dar nebent, jogurto indelį, nebadauju, neinu miegot alkana... miehot ainu apie 23.30, bet paskutinįkart pavalgius 18.30-aš jau dažniausiai nieko ir nebenoriu..nebent save versčiau. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 08 balandžio 2014 - 15:22
O as susigincinau vienoje temoje.Pirma del pusryciu nevalgymo ir sportavimo,sakiau,kad tai nesveika ir reikia jegu,kuriu gauname is angliavandeniu,todel pusryciai butini,bet sake,kad nebutina valgyti,sportuoja tusciu skrandziu,nes taip organizmas geriau degina riebalus ir jegu buna daug biggrin.gif .Ka manot apie tai?
Ir dar.Diskusija buvo del vakarienes,as sakiau,kad tai turi buti lengavas maistas,mazai kaloringas,bet sako,kad nesvarbu,kad ir bulkutes,svarbu,kad dienos kaloriju skaicius nevirsytu,o ka ir kada valgai,tai nesvarbu g.gif .
Atsakyti
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 08, 03:20)
O as susigincinau vienoje temoje.Pirma del pusryciu nevalgymo ir sportavimo,sakiau,kad tai nesveika ir reikia jegu,kuriu gauname is angliavandeniu,todel pusryciai butini,bet sake,kad nebutina vaylgyti,sportuoja tusciu skrandziu,nes taip organizmas geriau degina riebalus ir jegu buna daug biggrin.gif .Ka manot apie tai?
Ir dar.Diskusija buvo del vakarienes,as sakiau,kad tai turi buti lengavas maistas,mazai kaloringas,bet sako,kad nesvarbu,kad ir bulkutes,svarbu,kad dienos kaloriju skaicius nevirsytu,o ka ir kada valgai,tai nesvarbu g.gif .

Bulkučių negalgqu, nes jos tieiosg neturi naudos... ax.gif
Vakarienė soti pas mane- mėsa arba žuvis su kalnu salotų. Jei dar trūksta-jogurtas arba vaisius. Bet taip buvo visada. Svoris ėmė krist, kai apmažinau bulves ir nustojau galgyt baltų miltų produktus. Na bet ryžius galgau.
Apskritai man normaliai, ,sočiai pavalgyt būtina. 5kartus po nedaug -ne man. schmoll.gif 3 kartus sočiai kr tarpuose koks vaisius, riešutas-plius daug vandens-va man. bigsmile.gif
Sportoti nesportavus neei už ką negalėčiau. Va, matyt, tikrai šiandien buvo per mažai , jors teoriškai pusryčiai buvo normalūs, bet pagal mane- maži.

Atsiprašau už klaidas. Per plašetę-košmaras, taisyt neduoda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 08 balandžio 2014 - 15:29
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 08, 15:27)
Bulkučių negalgqu, nes jos tieiosg neturi naudos... ax.gif
Vakarienė soti pas mane- mėsa arba žuvis su kalnu salotų. Jei dar trūksta-jogurtas arba vaisius. Bet taip buvo visada. Svoris ėmė krist, kai apmažinau bulves ir nustojau galgyt baltų miltų produktus. Na bet ryžius galgau.
Apskritai man normaliai, ,sočiai pavalgyt būtina. 5kartus po nedaug -ne man. schmoll.gif  3 kartus sočiai kr tarpuose koks vaisius, riešutas-plius daug vandens-va man. bigsmile.gif
Sportoti nesportavus neei už ką negalėčiau. Va, matyt, tikrai šiandien buvo per mažai , jors teoriškai pusryčiai buvo normalūs, bet pagal mane- maži.

Atsiprašau už klaidas. Per plašetę-košmaras, taisyt neduoda doh.gif

mesk vaisius vakare. pridiskutavom čia labai daug apie tai tiek mitybos temose, tiek čia. fruktozė kaupsis ant pilvo. jei dabar yra nuo ko mesti, aišku, kad valgant vaisių svoris kurį laiką kris, jei prieš tai valgydavai kažką sunkesnio. bet vaisiai - pirmoje dienos pusėje. Vėliau baltymas. Jei valgysi vaisius, žinoma, kad gali išlaikyti lieknumą, bet ar turėsi sportišką figūrą, be to mažo riebaliuko ant pilvo, tai vargu. Nes tas riebaliukas moterims labai būdingas, ten kaupiasi moteriški hormonai ir visa kita. Kad pasilenkus su džinsais jis neiškristų lauk per kelnes, tų fruktozių vakarais reikia atsisakyti mirksiukas.gif vietoj vaisių, po vakarienė, kokią 20h, nu pusė pakelio varškės suvalgyk, jei daugiau nelenda. Patikėk manim, bus geriau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Salt* @ 2014 04 08, 15:20)
O as susigincinau vienoje temoje.Pirma del pusryciu nevalgymo ir sportavimo,sakiau,kad tai nesveika ir reikia jegu,kuriu gauname is angliavandeniu,todel pusryciai butini,bet sake,kad nebutina valgyti,sportuoja tusciu skrandziu,nes taip organizmas geriau degina riebalus ir jegu buna daug biggrin.gif .Ka manot apie tai?

Taip, energiją ims iš riebalo, bet tuo pačiu ir iš raumenų. Ko pasekoje raumuo pradės nykti. Blogai, ane? tuščiu skrandžiu galima prabėgti 10min krosiuką dėl žvalumo, padaryti tempimą ar kokią nesunkią mankštą, kurios trukmė 10-15min vos atsikėlus, aišku į tuoletą tik nueit prieš tai biggrin.gif bet sportui maistas būtinas. Nu ir prisiskaito tos panos pasakų, suraskit man vyrų taip nusipezančių - bus vienetai, o va moterų apstu doh.gif doh.gif doh.gif ta moteriška logika...
Dėl bulkučių. Lai valgo. Lai skaičiuoja tas savo kalorijas. Jos niekados neturės sportiškos figūros. Liekną - galbūt. Su rūbais atrodys puikiai. O kas be rūbų? Celiulitas, barankutės, suglebimas... Ne toks gi mūsų tikslas, taip? Mes norim atrodyti sportiškai, patraukliai be rūbų, todėl mes valgom SVEIKAI, ir tiek, kiek reikalauja organizmas sportui ir atsistatyti po sporto, o ne kalorijas skaičiuojam. Tik tokiu būdu mes turėsim išvystytą raumenyną (tai nereiškia, kad kaip ambalės kultūristės atrodysim), nesuglebusias formas, neceliulitinį užpakaliuką. O kam užtenka suglebusio lieknumo - lai skaičiuoja kalorijas ir valgo bulkutes. Gal joms gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 08, 03:39)
mesk vaisius vakare. pridiskutavom čia labai daug apie tai tiek mitybos temose, tiek čia. fruktozė kaupsis ant pilvo. jei dabar yra nuo ko mesti, aišku, kad valgant vaisių svoris kurį laiką kris, jei prieš tai valgydavai kažką sunkesnio. bet vaisiai - pirmoje dienos pusėje. Vėliau baltymas. Jei valgysi vaisius, žinoma, kad gali išlaikyti lieknumą, bet ar turėsi sportišką figūrą, be to mažo riebaliuko ant pilvo, tai vargu. Nes tas riebaliukas moterims labai būdingas, ten kaupiasi moteriški hormonai ir visa kita. Kad pasilenkus su džinsais jis neiškristų lauk per kelnes, tų fruktozių vakarais reikia atsisakyti  mirksiukas.gif  vietoj vaisių, po vakarienė, kokią 20h, nu pusė pakelio varškės suvalgyk, jei daugiau nelenda. Patikėk manim, bus geriau  bigsmile.gif
Papildyta:

oho, aciu uz issamius komentarus, patarimus. 4u.gif
As megstu grudeta varske, na saldytuve visada jos yra bent pora indeliu. Vakare, kai dar kazko lyg norisi- drasiai galiu rinktis ja? Kuo skaninti? Man skaniausia medaus saukstas (kaip varskes suris su medum- mm) ir dziovinti vaisiai. Nes viena ta grudeta tai nelabai.. g.gif
Supratau, tada vaisiu salotas, kurias taip megstam seimyna-geriau nukelt anksesnei dienos puse. ax.gif

Ai nors radau maisto tema sportuojanioms, ten ir suzinosiu viska. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 08 balandžio 2014 - 17:01
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 08, 17:39)

Dėl bulkučių. Lai valgo. Lai skaičiuoja tas savo kalorijas. Jos niekados neturės sportiškos figūros. Liekną - galbūt. Su rūbais atrodys puikiai. O kas be rūbų? Celiulitas, barankutės, suglebimas... Ne toks gi mūsų tikslas, taip? Mes norim atrodyti sportiškai, patraukliai be rūbų, todėl mes valgom SVEIKAI, ir tiek, kiek reikalauja organizmas sportui ir atsistatyti po sporto, o ne kalorijas skaičiuojam. Tik tokiu būdu mes turėsim išvystytą raumenyną (tai nereiškia, kad kaip ambalės kultūristės atrodysim), nesuglebusias formas, neceliulitinį užpakaliuką. O kam užtenka suglebusio lieknumo - lai skaičiuoja kalorijas ir valgo bulkutes. Gal joms gerai  biggrin.gif

va cia tai thumbup.gif

As vos neapsiveriau aukstielninka, kai man pasake "o kam tau sportuoti? Ir taip perkudusui visa" . NU pyp nu lotuliukas.gif Ir ko stebetis, kai moteriskos logikos labai visaip idomiai suveikia? smile.gif O va vyrai... visi iki vieno suzinoje tik pagiria. Va kas supranta... vyrai biggrin.gif Ir aisku bendramintes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 08, 16:51)
oho, aciu uz issamius komentarus, patarimus. 4u.gif
As megstu grudeta varske, na saldytuve visada jos yra bent pora indeliu. Vakare, kai dar kazko lyg norisi- drasiai galiu rinktis ja? Kuo skaninti? Man skaniausia medaus saukstas (kaip varskes suris su medum- mm) ir dziovinti vaisiai. Nes viena ta grudeta tai nelabai.. g.gif
Supratau, tada vaisiu salotas, kurias taip megstam seimyna-geriau nukelt anksesnei dienos puse. ax.gif

Ai nors radau maisto tema sportuojanioms, ten ir suzinosiu viska. biggrin.gif

džiovintais vaisiais skanink pirmoje dienos pusėje, medaus šauktas vakare nekenks baisiai. aš dar šviežiomis uogomis pagardinu, šaukštuku. mažulytis kiekis medaus ar uogų turi tų angliavandenių, bet tikrai nebaisingą kiekį mirksiukas.gif aš dar cinamono užsiberiu, omnomnom thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(kvyka @ 2014 04 08, 17:03)
va cia tai  thumbup.gif

As vos neapsiveriau aukstielninka, kai man pasake "o kam tau sportuoti? Ir taip perkudusui visa" . NU pyp nu  lotuliukas.gif  Ir ko stebetis, kai moteriskos logikos labai visaip idomiai suveikia? smile.gif O va vyrai... visi iki vieno suzinoje tik pagiria. Va kas supranta... vyrai biggrin.gif Ir aisku bendramintes wink.gif

Nu va daugelis įsivaizduoja kad pradėsiu sportuot tai pipec apaugsiu raumenim. jei didesnį svorį pakelsiu tai iš vis. ir užtenka būti tiesiog lieknoms. tai čia jų reikalas biggrin.gif man užknistų skaičiuot kasdien kalorijas. neįsivaizduoju savęs taip. pilnai pakanka žinot mitybos pagrindiniu principus ir jų kiek įmanoma laikytis. ir sportuot, kas be ko. kiek galimybės leidžia smile.gif aš pasijuokiu iš tų kalorijų skaičiavimo tuom ir baigiu biggrin.gif
Atsakyti
Labai pritariu. Aš visad sakau - kūda - tai dar nebūtinai graži. (Figūra), aš matau - sukūdau, dar keli kg ir sversiu kaip pirmam kurse, bet kūnas..ajajaj - nebent spandexu aptempt, pilvo rinkę sukišt į triusikus (tiesa, mano odos perteklių tik operacija panaikins unsure.gif ), priėjau tą etapą, kai atradau sportą. Sunku, bet patinka. Ir manau, jei taip ir toliau - turėčiau visai šauniai atrodyt vasarą su maudymuku. blush2.gif
Man ne kūdumo reikia, vyrui mano išvis moters idealas - moteriška figūra, putlesnė...ai, bet. rolleyes.gif
Noriu sugrąžint sau stiprumą, sustangrėt. Sikspacko nebus, ir nesiekiu, labai dar daug gyvenime tikslų turiu, kad vien tuo kliedėčiau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 08, 15:39)

Taip, energiją ims iš riebalo, bet tuo pačiu ir iš raumenų. Ko pasekoje raumuo pradės nykti. Blogai, ane? tuščiu skrandžiu galima prabėgti 10min krosiuką dėl žvalumo, padaryti tempimą ar kokią nesunkią mankštą, kurios trukmė 10-15min vos atsikėlus, aišku į tuoletą tik nueit prieš tai  biggrin.gif  bet sportui maistas būtinas. Nu ir prisiskaito tos panos pasakų, suraskit man vyrų taip nusipezančių - bus vienetai, o va moterų apstu  doh.gif  doh.gif  doh.gif  ta moteriška logika...
Dėl bulkučių. Lai valgo. Lai skaičiuoja tas savo kalorijas. Jos niekados neturės sportiškos figūros. Liekną - galbūt. Su rūbais atrodys puikiai. O kas be rūbų? Celiulitas, barankutės, suglebimas... Ne toks gi mūsų tikslas, taip? Mes norim atrodyti sportiškai, patraukliai be rūbų, todėl mes valgom SVEIKAI, ir tiek, kiek reikalauja organizmas sportui ir atsistatyti po sporto, o ne kalorijas skaičiuojam. Tik tokiu būdu mes turėsim išvystytą raumenyną (tai nereiškia, kad kaip ambalės kultūristės atrodysim), nesuglebusias formas, neceliulitinį užpakaliuką. O kam užtenka suglebusio lieknumo - lai skaičiuoja kalorijas ir valgo bulkutes. Gal joms gerai  biggrin.gif

Na va,zinojau,kad negerai sportuoti nevalgius,bet kad del to ir raumuo gali nezinojau smile.gif .
Tame ir esme,kad ta pati kalba tiek treneriai,tiek profesionalus sportininkai,bet buna tokiu zmoniu,kurie susigalvoja kazka ir ju neitikinsi,kad yra kitaip,bet jei jiems gerai,tai mums juo labiau biggrin.gif .
Atsakyti
Į maisto temą, pastebėjau, kad kai vakare pavalgau makaronų, tai paskui būnu labai energinga per treniruotę bigsmile.gif labai skanu soba makaronai su troškintom daržovėm, ir gal sveikiau nei paprasti, nes jie su grikių miltais.
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 04 08, 18:35)
Į maisto temą, pastebėjau, kad kai vakare pavalgau makaronų, tai paskui būnu labai energinga per treniruotę bigsmile.gif labai skanu soba makaronai su troškintom daržovėm, ir gal sveikiau nei paprasti, nes jie su grikių miltais.

Pirma karta girdziu apie tokius bigsmile.gif .Megstu as makaronus biggrin.gif .
Atsakyti