Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Eliza @ 2014 04 08, 19:52)
Kokias? As is audimo turiu, patogios, bet jau irgi laikas keist tuoj ateis.Tai galvoju ar tas pacias pirkt, ar bandyt kazka kito.

pries tai nesiojau asics , patiko , bet nuo skalbimo ir nesiojimo jos skystos paliko , ir sikna sviest pradejo smile.gif Dabar nusiprikau USA PRO smile.gif seip patinka nike man , bet nebuvo pasirinkimo parduotuvei smile.gif
Atsakyti
O sportuojat ilgom ar trumpom tympom? Gal sortukais? biggrin.gif Zinau, koks skirtumas, bet..temai palaikyt. laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 04 08, 21:42)
Dar kazkaip negatyviai mane paveike viena kolege... Sako tik raumenu neprisiaugink, labai negrazu bus  lotuliukas.gif  Nu kvaki kvaki ir *****  biggrin.gif  Nu mano reikalas tie raumenys, siaip jau... Isivaizduoja, kad po 2-3 men. busiu terminatorius  lotuliukas.gif

Taip taip, raumenukai baisu, geriau skura ir kaulas, arba riebalas biggrin.gif Man atrodo, cia kazkoks uzsleptas moteriskas pavydas kalba biggrin.gif Aha, kad tie raumenys jau taip greit ir lengvai augtu biggrin.gif Man atrodo paparsciau yra svorio netekti, negu normalios mases prisiauginti, nekalbu apie siaip virssvori, bet raumenine mase smile.gif

As sportuoju su ilgom kelnem, nuo slaunu jos tiesios pas mane. Bet dabar noriu timpu. Nors oras syla, gal geriau trumpu timpu jau ziurinetis reiktu g.gif Su sortukais nemaciau dar nei vienos moters savo sportklubyje, arba timpos, arba kelnes, arba trumpos timpos. Turbut per daug jau demesio butu su sortukais, nors dar nera ir karsta biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 08, 16:39)
mesk vaisius vakare

O va sito nezinojau rolleyes.gif kartais po sporto valgydavau vaisiu salotas,ar banana koki,tai nuo siandien jokiu,varskyte labai megiama bus thumbup.gif
QUOTE(Dwin @ 2014 04 08, 20:08)
Oi merginos, nusipirkau trx sakau nueisiu keliskart i treniruote impulse, poto jau kieme ir se tau boba devintines- suslauziau padikauli sad.gif cry.gif o dabar nieko neveikiu tik guliu ir valgau ir taip gaila, taip gaila sporto nematysiu minimum menesi verysad.gif

Uzjauciu 4u.gif as jau kokia diena nenueinu tai grauziuosi,o cia visa menesi ...

QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 08, 21:48)
Zmones kalba ir kalbes , isivaizduoja kad jau eini i sale , tai raumeny uzsiauginsi per menesi laiko .. Girdziu ir as tokiu repliku , kad neprisiaugink raumenu , gi vyrsika , reikia lasiako ir t.t.

Va,va tai as is tu keistuoliu,raumeni skauda tai galvoju kad tik per didelis neuzaugtu doh.gif biggrin.gif ot naivuole biggrin.gif
Atsakyti
Aš taip kojas užvarydavau, kad be juoko, po 10 dienų skaudėdavo, pirmom dienom net paeit neidavo, ant unitazo sėdi ir kriokt noris lotuliukas.gif ar užaugo? ne lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 08, 20:48)
Nusipirkau naujas timkas snd , nes senos susidevejo , sikna sviest pradejo .. Tai naujos ziauriai patogios , jauciuosi kaip nuoga biggrin.gif

Zmones kalba ir kalbes , isivaizduoja kad jau eini i sale , tai raumeny uzsiauginsi per menesi laiko .. Girdziu ir as tokiu repliku , kad neprisiaugink raumenu , gi vyrsika , reikia lasiako ir t.t.

lašiako reikia tik toms, kas tingi jo atsikratyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 04 08, 21:42)
Kemsa jogurtus, surelius, o nepasiziuri, kiek ten visokiu priedu. Kiek to paties cukraus galu gale buna smile.gif Kartais gal per daug ten isspucia, prigasdina, bet esme gera pateikia.

dėl jogurtų tikra tiesa, todėl dabar naminius darausi, be jokio cukraus smile.gif o sūrelįm kokį vieną kitą pusryčiam suvalgau, raciono paįvairinimui, kažkur irgi mačiau naminius kaip pasidaryti, bet dar ranka nedaėjo iki jų smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Amarcord @ 2014 04 08, 19:35)
Į maisto temą, pastebėjau, kad kai vakare pavalgau makaronų, tai paskui būnu labai energinga per treniruotę bigsmile.gif labai skanu soba makaronai su troškintom daržovėm, ir gal sveikiau nei paprasti, nes jie su grikių miltais.

atsimenu prieš varžybas makaronus visada kimšdavom, nes reikėdavo energijos greitai bet neapsunkinant organizmo - makaronai tam tikslui pats tas buvo smile.gif dabar nuo pietų iki sporto praeina 4 valandos, per daug sakyčiau, nes išeinu iš treniruotės ir baisiai noriu valgyti, bet kitaip nesigauna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 08, 20:08)
O sportuojat ilgom ar trumpom tympom? Gal sortukais?  biggrin.gif  Zinau, koks skirtumas, bet..temai palaikyt. laugh.gif

As su ilgom tinkom smile.gif turiu ir trumpesnes. Su kelnem man nepatogu lb smile.gif o su tais aptemtais sortukais nera nei vienos biggrin.gif manes vyras is namu neisleistu su jais lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif Pagaliau vaikai darzan, mama ramiai kava gurksnoja smile.gif
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 08, 21:32)
As sportuoju su ilgom kelnem, nuo slaunu jos tiesios pas mane. Bet dabar noriu timpu. Nors oras syla, gal geriau trumpu timpu jau ziurinetis reiktu  g.gif Su sortukais nemaciau dar nei vienos moters savo sportklubyje, arba timpos, arba kelnes, arba trumpos timpos. Turbut per daug jau demesio butu su sortukais, nors dar nera ir karsta biggrin.gif

As arba su timpom ilgom, arba turiu zemiau keliu. Kazkaip kai nusiperku, tai deviu kol susidevi biggrin.gif Ir pora maikiu su pora sportiniu liemeneliu turiu. Pilnai gana. Man sporto klubas ne tam, kad pasirodyt, o tam kad dirbt. Nors daug ir kitaip mananciu yra, pas mus klube tai oho kokiu vaizdu pamatyt galima doh.gif Nezinau, ar cia man del senatves biggrin.gif bet tikrai ne del pavydo, nu man kazkaip eit i sportklubi tik su sportine liemenele nelabai schmoll.gif biggrin.gif Aisku, pilvukai ju grazus, bet jauciu vyrai tada aplinkui ramiai sportuot negali lotuliukas.gif Ir su trumpais sortais ateina. Tai demesio tada akivaizdziai sulaukia biggrin.gif

Kai jau nuspresit, kad galima, noreciau albumeli pamatyt blush2.gif Gal ir as bandysiu pasirodyt, bet kad jauciu nebus ten jums ka ziuret doh.gif As kazkur jau matau bepradedanti grazet savo pilva, atrodo ir uzpakaliukas pakilo kazkiek, bet dar dirbt ir dirbt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eliza: 09 balandžio 2014 - 07:31
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 09, 07:20)
As su ilgom tinkom smile.gif turiu ir trumpesnes. Su kelnem man nepatogu lb smile.gif o su tais aptemtais sortukais nera nei vienos biggrin.gif manes vyras is namu neisleistu su jais  lotuliukas.gif

Smalsu ir man pasidare su kokioms timpom geriau sportuoti smile.gif
Gal kas bandete sportuoti su timpomis nuo celiulito?
Visai neturiu patirties, o norisi ir sustipreti ir dar celiulito atsikratyti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 08, 21:32)
Taip taip, raumenukai baisu, geriau skura ir kaulas, arba riebalas biggrin.gif  Man atrodo, cia kazkoks uzsleptas moteriskas pavydas kalba biggrin.gif Aha, kad tie raumenys jau taip greit ir lengvai augtu biggrin.gif Man atrodo paparsciau yra svorio netekti, negu normalios mases prisiauginti, nekalbu apie siaip virssvori, bet raumenine mase smile.gif

As sportuoju su ilgom kelnem, nuo slaunu jos tiesios pas mane. Bet dabar noriu timpu. Nors oras syla, gal geriau trumpu timpu jau ziurinetis reiktu  g.gif Su sortukais nemaciau dar nei vienos moters savo sportklubyje, arba timpos, arba kelnes, arba trumpos timpos. Turbut per daug jau demesio butu su sortukais, nors dar nera ir karsta biggrin.gif

Dauguma isivaizduoja,kad jei liekna,tai jau ir figura grazi del to,ne velnio biggrin.gif .Bet cia skonio reikalas turbut,bet standus,pasportaves kunas tikrai graziau,nei kudas ir suglebes.

As turiu ir kelnes,ir timpas,sportavau ana vasara ir su liemenele sportine,aisku,buvo ziurinciu,bet as nelabai pastebiu biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 04 09, 07:16)
dėl jogurtų tikra tiesa, todėl dabar naminius darausi, be jokio cukraus smile.gif o sūrelįm kokį vieną kitą pusryčiam suvalgau, raciono paįvairinimui, kažkur irgi mačiau naminius kaip pasidaryti, bet dar ranka nedaėjo iki jų  smile.gif

Papildyta:
atsimenu prieš varžybas makaronus visada kimšdavom, nes reikėdavo energijos greitai bet neapsunkinant organizmo - makaronai tam tikslui pats tas buvo smile.gif dabar nuo pietų iki sporto praeina 4 valandos, per daug sakyčiau, nes išeinu iš treniruotės ir baisiai noriu valgyti, bet kitaip nesigauna  g.gif

Niekaip nepatikėsiu, kad prieš treniruotę važiuojant neišeina suvalgyti banano. 4h - žiauriai per daug, tau ten jau viskas susivirškinę ir išsieikvoję senai būna biggrin.gif tada ir šaltis turėtų krėst, ir energiją iš raumenukų imt. bananas kažkiek pagelbėtų.
makaronus aš sporto dienomis irgi kartais valgau. draugui daug prigaminu kad į darbą liktų. Neva geriausia jam kas nors su ryžiais, makaronai, ar kokie troškiniai. Tai iš tiesų, nuo makaronų ir ryžių daugiausia energijos. Nors makaronais nepiktnaudžiaut stengiuosi, vienu metu visai atsisakius buvau ir puikiai sekės, jei ne pietūs draugui biggrin.gif bet užtat pati žinau, kad tik šviežias daržoves dedu, kalakutieną, vištieną ar jautieną, kad kepu garnyrą tik ant lašo aliejaus ir pan... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pumpum: 09 balandžio 2014 - 09:20
QUOTE(Eliza @ 2014 04 09, 08:25)

Man sporto klubas ne tam, kad pasirodyt, o tam kad dirbt. Nors daug ir kitaip mananciu yra, pas mus klube tai oho kokiu vaizdu pamatyt galima doh.gif

O kokiam cia sportklubyje taip yra? biggrin.gif Pas mane tai su apranga nepersistengia labai, bet va kai ateina su vakariniu make-up, tai juokinga man biggrin.gif

QUOTE(Adele95 @ 2014 04 09, 08:35)
Smalsu ir man pasidare su kokioms timpom geriau sportuoti smile.gif
Gal kas bandete sportuoti su timpomis nuo celiulito?
Visai neturiu patirties, o norisi ir sustipreti ir dar celiulito atsikratyti biggrin.gif

As rinkciausi timpas is sportiniu firmu, nes ju medziagos spec. buna, greiciau dregme isgarina ir pan.

Netikiu, kad timpos ims ir panaikins celiulita, stebuklu nebuna smile.gif Tiesiog sportuokit, tvirtesit ir jis savaime ims nykti po truputi, nepriklausomai nuo aprangos, su kuria sportuosit.
Atsakyti