Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Calmness @ 2014 04 10, 13:16)
Sveikos,norėjau paklaust kas turi mažą krūtinę,ar darot šiai daliai pratimus ar praleidžiat. Pakeitė planą į trijų dienų,žiūriu,kad padaugėjo būtent šiai daliai,bijau,kad visai jos neliks biggrin.gif ,nes nuo to laiko kai pradėjau sportuoti ženkliai sumažėjo.

krūtinė riebalinis audinys yra. normalu, kad jei to riebalinio audinio buvo daugiau ant viso kūno, tai ir krūtinė sumažėjo. ir gal dar sumažės, jei dar riebalo patirps, bet tikrai ne dėl pratimų. vienetai merginų turi didžiulę gražią krūtinę būdamos kūdenos. aš irgi galėjau džiaugtis gan dideliu B prieš kelis metus, bet po to kai sulieknėjau kaip buvo A taip tebėra. O sportas tik formą suteikė. Beje dirbu rimtai. Štangos, trosai, hanteliai, draugas net ant "papo" prigult negali po to porą dienų lotuliukas.gif na turiu dar tas savo paskutines užuomazgas smile.gif krūtinė ženkliai sumažėtų jei varžyboms ruoštis ir iki minimumo riebalinį audinį sumažint. bet po varžybų vėl sugrįžtų nustojus baltymines dietas varyt. bet man visad žyyymiai gražiau liekna stipri ir stangri figūra su maža krūtine, nei baranka ir dideli papai, atsiprašau jei ką įžeidžiau blush2.gif čia tik mano nuomonė mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano viena is rimciausiu ir stipriausiu motyvaciju sportuoti butent ir yra... kompensuoti kudumo ir mazos krutines trukumus ax.gif As dabar pradejau megti ziureti i savo kuna su apatiniais ax.gif Seniau erzindavo... kai kriauses forma, kaulai kyso, vietoj krutines spygutes ir dar liemuo ir plooooonas. Bei auksciau liemens irgi per plonos apimtys biggrin.gif Nu tiesiog pykau ant neproporcingo kuno biggrin.gif Ir niekas manes nesuprato. Tad tekdavo ta daryti tyliai.

Buvau uzmirsusi, kad siandien sportkluby varzybos siokios tokios. Tai vietos beveik nebuvo sportuoti biggrin.gif Bet keli, kurie sportavom, pakampiukais atlikom savo pratimukus.. Tai kazkokia ne produktyvi diena. tik tonusui palaikyti ax.gif Vis pakrutinau raumenukus. Bet jau ne ant svoriuko ir is visu jegu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 10, 15:30)
O bendras svoris tolygiai sumažėjo? Nes kaip suprantu, tik nuo vienos vietos riebalai nesumažoėja, t.y.-lokalaus riebalų deginimo nėra. Ar aš klystu? g.gif

Ne svoris vietoj,nes ir taip nėr ką mest biggrin.gif ,sportuoju,kad buciau tvirtesnė,stangresnė ir raumenukų norisi

buvo dydis A,liko mini A(greit bus nulinis) lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Calmness: 10 balandžio 2014 - 20:27
sveikos gyvos , as snd esu labai savimi patebkinta biggrin.gif
Atidirbau salei valanda saziningai , paskui po vakarienes praejus kokiam pusvalandziui iejau su drauge greit pasivaiksioti smile.gif suvaiksiojom 8km bigsmile.gif
Atsakyti
Aš 3 dienas iš eilės atsportavau. Truputį sunku taip, norėjos dienos pertraukos, bet šiandien išvažiuoju ir daugiau nseigaus iki kitos savaitės. Dabar visa esu viena didelė rūgštis lotuliukas.gif geras jausmas. buvau išvažiavus iš sporto per mokslus, trenerių kursus, bakalaurinius. Buvo 1-2 kart benueidavau. Tai dabar jau sugrįžtu, labai gerai thumbup.gif
Atsakyti
As uzsisakiau nauja programa, tai jau laukiu pirmadienio, kada man ja paruos thumbup.gif Itariu, kad busiu lavonelis, nes nebus jokio saves gailejimo, kai bus sarasiukas pries nosi biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu dėl krūtinės-maža stangri šimtą kartų gražiau! Man patiko mano pypliukai A dydžio. Dabar C- tai jau derink liemenėles, iškirptes, jau žiūrėk, kad gražiai ”stovėtu”... unsure.gif Sporto pagELba tikiuos pastangrint bent.

Mergaitės, buvo kalbėta apie sportavimą pasiligojus. Pumpum, sakei, kad negalima.
Šiandien turėjau eit, bet nepasuku galvos, sunkiai prašneku, nenuryju seilių (lėtinis tonzilitas ragus rodo), bet temp.nėra, šiaip jaučiuosi OK, geriu arbatas, skalauju, viliuosi, kad ”neįsivažiuos” ir antib.nereiks. doh.gif Vakar šlapia, sušilus lindau laukan. doh.gif
Į klubą jau nebeisiu, bet o kaip su pratimais namie? Mano programa tokia, kad daugma jų galiu atlikt namie. Taip ir dariau porą dienu. Šiandien susilaikyt, ar visgi nieko tokio ta gerklė? g.gif ( į lauką ilgam pasivaikščiojimui eisiu, neišvengiama).
Papildyta:
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 04 10, 22:22)
As uzsisakiau nauja programa, tai jau laukiu pirmadienio, kada man ja paruos  thumbup.gif Itariu, kad busiu lavonelis, nes nebus jokio saves gailejimo, kai bus sarasiukas pries nosi biggrin.gif

Kiek laiko truko senoji? Kas kiek apskritai keičiama? Ar senąją programą jau reikia atlikt tobulai ir jaustis, kad ”dar noriu” tam, kad keist į naują?
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 11, 12:35)

Kiek laiko truko senoji? Kas kiek apskritai keičiama? Ar senąją programą jau reikia atlikt tobulai ir jaustis, kad ”dar noriu” tam, kad keist į naują?

aš keičiau po 3 mėn. Keičiau, nes ir atsibodo, kažkiek raumenys priprato prie tų pačių pratimų.

O aš kitą savaitę pradėsiu paskutinį mėnesį sporto klube ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 04 11, 00:05)
aš keičiau po 3 mėn. Keičiau, nes ir atsibodo, kažkiek raumenys priprato prie tų pačių pratimų.

O aš kitą savaitę pradėsiu paskutinį mėnesį sporto klube ax.gif

Aisku, na man sake keis po 4-6sav. Bet pas mane ir programa tokia pradedanciajai turbut. rolleyes.gif

O kas toliau? Sportuosi lauke? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 11, 13:21)
Aisku, na man sake keis po 4-6sav. Bet pas mane ir programa tokia pradedanciajai turbut. rolleyes.gif

O kas toliau? Sportuosi lauke?  ax.gif

mb pirks gimtadieniui man trx virves ir su jomis susidarinėsiu programą smile.gif be to kai turiu noro ir dabar važiuoju dviračiu arba krosą bėgu tai kai nebevaikščiosiu į sporto klubą, tam daugiau laiko bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 04 11, 12:35)

Dabar paskaiciavau, kad jau bus greit 3 men kaip sportuoju, oho kaip laikas prabego greitai. O mano programa buvo sena (pries pora metu kitam sportklubyje, kai sportavau, tai man buvo sudare ja) ir as pagal ja sportavau, bet velgi sitam sportklubyje daug daugiau visko yra, tai kazka pati koregavausi, kazko is senos nedariau, kazka naujo isivedziau, bet kaip pradziai ir nesigriebiau maksimaliai. O dabar jau vistiek pradzia yra, reikia man rimciau susiimti, ir atsibodo jau tas pats per ta pati.

Siaip kas 2-3 men rekomenduoja keisti programa, kad raumuo nepriprastu. Nors per tuos 2-3 men vistiek svoriai didinasi, nera visai tas pats per tapati.
Atsakyti
Jokių sportų net su skaudančia gerkle smile.gif
Taip, programą reikia keisti kas 3mėn, net jei ir didinami svoriai. Tie patys pratimai ilganiui nebeduoda rezultatų.
Jei programa lengva pradedantiesiems, ją reiks pakeist greičiau.
Atsakyti