QUOTE(Pumpum @ 2014 04 09, 10:16)
Niekaip nepatikėsiu, kad prieš treniruotę važiuojant neišeina suvalgyti banano. 4h - žiauriai per daug, tau ten jau viskas susivirškinę ir išsieikvoję senai būna
tada ir šaltis turėtų krėst, ir energiją iš raumenukų imt. bananas kažkiek pagelbėtų.
makaronus aš sporto dienomis irgi kartais valgau. draugui daug prigaminu kad į darbą liktų. Neva geriausia jam kas nors su ryžiais, makaronai, ar kokie troškiniai. Tai iš tiesų, nuo makaronų ir ryžių daugiausia energijos. Nors makaronais nepiktnaudžiaut stengiuosi, vienu metu visai atsisakius buvau ir puikiai sekės, jei ne pietūs draugui
bet užtat pati žinau, kad tik šviežias daržoves dedu, kalakutieną, vištieną ar jautieną, kad kepu garnyrą tik ant lašo aliejaus ir pan... 

makaronus aš sporto dienomis irgi kartais valgau. draugui daug prigaminu kad į darbą liktų. Neva geriausia jam kas nors su ryžiais, makaronai, ar kokie troškiniai. Tai iš tiesų, nuo makaronų ir ryžių daugiausia energijos. Nors makaronais nepiktnaudžiaut stengiuosi, vienu metu visai atsisakius buvau ir puikiai sekės, jei ne pietūs draugui

tai bananą ar kokį kitą vaisių be abejo suvalgau, nes kitaip visai amen būtų, bet kalbu apie normalų maistą...pietūs pas mane darbe nustatytu laiku 12h ir gaunasi, kad dar daug laiko lieka iki treniruotės...