Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(Pumpum @ 2014 04 09, 10:16)
Niekaip nepatikėsiu, kad prieš treniruotę važiuojant neišeina suvalgyti banano. 4h - žiauriai per daug, tau ten jau viskas susivirškinę ir išsieikvoję senai būna  biggrin.gif tada ir šaltis turėtų krėst, ir energiją iš raumenukų imt. bananas kažkiek pagelbėtų.
makaronus aš sporto dienomis irgi kartais valgau. draugui daug prigaminu kad į darbą liktų. Neva geriausia jam kas nors su ryžiais, makaronai, ar kokie troškiniai. Tai iš tiesų, nuo makaronų ir ryžių daugiausia energijos. Nors makaronais nepiktnaudžiaut stengiuosi, vienu metu visai atsisakius buvau ir puikiai sekės, jei ne pietūs draugui  biggrin.gif  bet užtat pati žinau, kad tik šviežias daržoves dedu, kalakutieną, vištieną ar jautieną, kad kepu garnyrą tik ant lašo aliejaus ir pan...  smile.gif

tai bananą ar kokį kitą vaisių be abejo suvalgau, nes kitaip visai amen būtų, bet kalbu apie normalų maistą...pietūs pas mane darbe nustatytu laiku 12h ir gaunasi, kad dar daug laiko lieka iki treniruotės...
Atsakyti
QUOTE(Amarcord @ 2014 04 08, 19:32)
tokie

Ui, o kiek laiko gyja?  unsure.gif Sveik, tausok save  4u.gif

menesi kaip nieko doh.gif plius dar matyt kojai reiks atsigavinet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dwin @ 2014 04 09, 12:25)
menesi kaip nieko  doh.gif  plius dar matyt kojai reiks atsigavinet  g.gif

o ką, viršutinės kūno dalies negalima daryti tuomet irgi? pratimai rankoms, krūtinei, nugarai, kurie atliekami sėdomis? tik klausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 04 09, 11:53)
tai bananą ar kokį kitą vaisių be abejo suvalgau, nes kitaip visai amen būtų, bet kalbu apie normalų maistą...pietūs pas mane darbe nustatytu laiku 12h  ir gaunasi, kad dar daug laiko lieka iki treniruotės...

Man sakyciau dekinga situacija... nes namai pakeliui tarp darbo ir sporto klubo. Tai po darbo pareinu namo, uzvalgau ir po gero pusvalandzio iseinu sportuoti. Tik va l. reikia ziureti, ka uzkasti biggrin.gif nes ne nuo visko jauciasi energija... KArtais lyg ir pavalgiusi, pilvas nepasunkes, bet energijos truksta. Bananai manes neuzkisa biggrin.gif Bet valgau ju nemazai, nes sakoma, kad sportuojant gerai smile.gif

Sporto diena gaunasi dvi vakarienes biggrin.gif ppries sporta ir po smile.gif. Kitaiop be sansu. Mirciau badu vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*KaraLinda* @ 2014 04 09, 08:20)
As su ilgom tinkom smile.gif turiu ir trumpesnes. Su kelnem man nepatogu lb smile.gif o su tais aptemtais sortukais nera nei vienos biggrin.gif manes vyras is namu neisleistu su jais  lotuliukas.gif

as su audimo kelnem sportuoju,labai patinka,jos tokios gale sutrauktos tai netrukdo,turiu as ir timpas,bet kazko nesinori man timpu,liemenele butinai reik nusipirkt,nes kolkas su paprasta ir tikrai nepatogu,irgi ziuresiu audime,ar ten buna,gal kas nesioja?

QUOTE(kvyka @ 2014 04 09, 18:01)
Sporto diena gaunasi dvi vakarienes biggrin.gif ppries sporta ir po smile.gif. Kitaiop be sansu. Mirciau badu vakare smile.gif

man ir gaunasi dvi,bet jau nuo vakar vakare jokiu anglevandeniu isskyrus pries sporta darzoves,o po varske,kefyriukas koks,o kaip ten su jogurtais,tikrai netinka?
Atsakyti
QUOTE(kvyka @ 2014 04 09, 18:01)
Man sakyciau dekinga situacija... nes namai pakeliui tarp darbo ir sporto klubo. Tai po darbo pareinu namo, uzvalgau ir po gero pusvalandzio iseinu sportuoti. Tik va l. reikia ziureti, ka uzkasti biggrin.gif nes ne nuo visko jauciasi energija... KArtais lyg ir pavalgiusi, pilvas nepasunkes, bet energijos truksta. Bananai manes neuzkisa biggrin.gif Bet valgau ju nemazai, nes sakoma, kad sportuojant gerai smile.gif

man irgi namai netoli nuo sporto klubo bet man žiauriai gaila laiko (jei grįžčiau pavalgyt, po to vėl atgal) rolleyes.gif todėl makaluojuosi su apranga iki darbo, kad tik nereiktų namo specialiai važiuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2014 04 10, 06:49)
man irgi namai netoli nuo sporto klubo bet man žiauriai gaila laiko (jei grįžčiau pavalgyt, po to vėl atgal)  rolleyes.gif todėl makaluojuosi su apranga iki darbo, kad tik nereiktų namo specialiai važiuot  biggrin.gif

aš seniau pasigamindavau į univerą salotų, įsidėdavau jogurto, bananų, ir eidavau tiesiai po paskaitų. kaip gerai būdavo, grįžti ir niekur nebereik eit. bet dabar su draugu einam, tai visada vėlai ir visada iš namų. kartais taip sunku beprisiverst kur išeit biggrin.gif priežasčių prisigalvoji kodėl ne šiandien, bet po to pliauską per veidą sau ir eini į salę lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 09, 21:37)
as su audimo kelnem sportuoju,labai patinka,jos tokios gale sutrauktos tai netrukdo,turiu as ir timpas,bet kazko nesinori man timpu,liemenele butinai reik nusipirkt,nes kolkas su paprasta ir tikrai nepatogu,irgi ziuresiu audime,ar ten buna,gal kas nesioja?
man ir gaunasi dvi,bet jau nuo vakar vakare jokiu anglevandeniu isskyrus pries sporta darzoves,o po varske,kefyriukas koks,o kaip ten su jogurtais,tikrai netinka?

cukraus daug jogurte, aš tik dieną jį valgau truputį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 04 10, 10:23)
aš seniau pasigamindavau į univerą salotų, įsidėdavau jogurto, bananų, ir eidavau tiesiai po paskaitų. kaip gerai būdavo, grįžti ir niekur nebereik eit. bet dabar su draugu einam, tai visada vėlai ir visada iš namų. kartais taip sunku beprisiverst kur išeit  biggrin.gif  priežasčių prisigalvoji kodėl ne šiandien, bet po to pliauską per veidą sau ir eini į salę  lotuliukas.gif

va todėl aš ir važiuoju tiesiai po darbo, pasiėmiau aprangą, tai jau viskas - pozna , nori nenori turiu nueit, nes kitaip gi kam ašį tą papildomą krepšį šeip sau tempiau biggrin.gif
Atsakyti
Pumpum, o jeigu jogurtas naturalus, be priedu tu beverciu, aisku su uogienes mazu sauksteliu, arba truputi uogu kokiu isimesti del kvapo, ar vaisiaus nedaug g.gif Nes siaip pats jogurtas tai baltymas, tai vakrienei tinka, kaip ir varske, ar ne taip?
Atsakyti
Sveikos,norėjau paklaust kas turi mažą krūtinę,ar darot šiai daliai pratimus ar praleidžiat. Pakeitė planą į trijų dienų,žiūriu,kad padaugėjo būtent šiai daliai,bijau,kad visai jos neliks biggrin.gif ,nes nuo to laiko kai pradėjau sportuoti ženkliai sumažėjo.
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2014 04 10, 01:16)
Sveikos,norėjau paklaust kas turi mažą krūtinę,ar darot šiai daliai pratimus ar praleidžiat. Pakeitė planą į trijų dienų,žiūriu,kad padaugėjo būtent šiai daliai,bijau,kad visai jos neliks biggrin.gif ,nes nuo to laiko kai pradėjau sportuoti ženkliai sumažėjo.

O bendras svoris tolygiai sumažėjo? Nes kaip suprantu, tik nuo vienos vietos riebalai nesumažoėja, t.y.-lokalaus riebalų deginimo nėra. Ar aš klystu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 10 balandžio 2014 - 14:31
QUOTE(Filotijia @ 2014 04 09, 23:37)

nelabai as gerai zinau, bet jo vengiu tiesiog del cukraus smile.gif As jau seniai visiems sakydavau, kad man jie nei pro kur neprimena normalaus pieno produkto. Visiskai perdirba, mazai ten to baltymo smile.gif Cia mano pamastymai. O dle baltymu kieko reikia etiketej ziureti, bus aiskiau, ar yra kokios naudos. Man tik is daktaro lupu istrigo faktas, kad dietinantis nesizaveti jogurtais biggrin.gif

QUOTE(Pumpum @ 2014 04 10, 11:23)
aš seniau pasigamindavau į univerą salotų, įsidėdavau jogurto, bananų, ir eidavau tiesiai po paskaitų. kaip gerai būdavo, grįžti ir niekur nebereik eit. bet dabar su draugu einam, tai visada vėlai ir visada iš namų. kartais taip sunku beprisiverst kur išeit  biggrin.gif  priežasčių prisigalvoji kodėl ne šiandien, bet po to pliauską per veidą sau ir eini į salę  lotuliukas.gif

Siaip tikrai pastebejau, kad kartais jau ir nebesinori kur eiti, kai jau griztu namo. Bet tai cia darbas su savimi biggrin.gif Pagal plana nueinu. Galiu siuo klausimu savimi didziuotis patyliukais.

QUOTE(Calmness @ 2014 04 10, 15:16)

As darau pratimuku ir nemazai... kokia buvo, tokia likus. Kaip buvo A, taip likus A biggrin.gif
Atsakyti