Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nugalėti jaudulį išleidžiant vaiką darželin?

as uzrasiau taip pat nuo rugsejo,bus 2 metuku ir 3 menesiu,manau gal bus gerai,tik taip pat bijau ligu,nes ir siaip turi problema sirgti daznai doh.gif ,na siaip jei darbas kitas atsirastu neuzilgo,tai leisiu 22 menesiu,ar panasiai g.gif ,bet siaip tai ruosiames nuo rugsejo g.gif
Atsakyti
sveikutes svo pirmagimi ,leidau nuo dvieju metuku ax.gif bet jis istisai sirgo todel da i daba sedi namie su manim doh.gif o maziuka ir planuoju,nuo kokiu triju vesti 4u.gif
Atsakyti
Aš savo mažąją išvedžiau į darželę nuo 2 metukų, kad ir kokios nuostabios auklytės, ir kad ir kaip gaila, bet po mėnesio nutarėme nebevesti į darželį. Darželis buvo kaip siaubas, verkdavo, pradėjo nebevalgyti, nemiegoti, naktimis blaškytis. Nors aš vesdavau tik iki pietų ir ji ten nemiegodavo, na žodžiu, privargau su tuo pratinimu, o labiausiai neramino, tai, kad pradėjo paniškai bijoti eiti bet kur, nes galvodavo, kad vesiu į darželį. Maniškės grupėje buvo ir mažesnių vaikų, kurie iškart priprato, o buvo tokių, kurių adaptacinis periodas truko net iki kelių mėnesių. Aš kartais pagalvoju, kad gal ir gailiuosi, kad nutariau nebevesti, juk tikrai būtų pripratusi, bendrautų su vaikučiais ir viskas būtų tik į gerą. Nuo rugsėjo vėl bandysim, nors auklėtojos mane perspėjo, kad gali būti tas pats. To ir tikiuosi...nes kai pradedu kalbėti apie darželį, pradeda verkti, kad ten neis... doh.gif
Atsakyti
bandysim nuo vasario 1 dienos. zesim kaip seksis g.gif man darzelis kaip isganymas, laukiu nesulaukiu, taip privargau su savo nenuorama cool.gif
Atsakyti
sveikos. Mes i lopseli pradejom vest kai suneliui buvo 2.5m. pradziai palikdavom keliom valandom,nes ir aukletojos vaikuciu is kart visai dienai nepasilikdavo.verkdavo tik kol mus matydavo,nevalge,nedare ant puoduko,nejo rankyciu praustis.na naujoj nepazistamoj vietoj jis nedrasus buna,truputi bijo. nuo antros savaites pradejau palikt ir pietu miego,uzmigdavo pats pirmasis.aukletojos ipratino ji atsistojus prie lango parodyti man ate,taip ir baigesi jo asaros. rolleyes.gif
labai lengvai ir greit pripratom prie darzelio.dabar noriai eina,ir valgo,ir ant puodo jau seda ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
Mes pradejom leisti i darzeli 2 metu 4 menesiu, verke tik pirma savaite, priprato, dabar noriai eina, pabuciuoja, ate padaro ir lekia i grupe.
Atsakyti
Išleidom į lopšelį, kai buvo dviejų su trupučiu. Pirmą mėnesį vesdavom tik pusei dienos. Gana greit priprato, gerai valgo, miega pietų, o ir su bendraamžiais smagu žaisti. Vienas dalykas liūdina, kad pradėjo dažnai sirgti verysad.gif .
Atsakyti
As saviski 2 metu pradejau vest, sunku buvo ir jam ir man, verke labai, tiesa dabar jau menesi nebuvo ir dar pora menesiu nevesiu kol gripai praeis, nes labai sirgo. Maniskis per tuos 4 menesius 4 antibiotikus sugere, bet as manau kad sitaip ir trimeciui gali buti.
O as labai patenkinta darzeliu, disciplina darzeline, ir manau jei ne tos ligos ir priprastu greiciau, cia mums tik nepasiseke.
O kokio amziaus vest ir nuo pacio vaiko priklauso, va mano sesers vaikiukas uz maniski 3 menesiais mazesnis, jie kartu pradejo eit. Jis kaip nori, kai ateina tevai pasiimt, jis net namo eit nenori lotuliukas.gif .
Atsakyti
mes i lopseli pradejom leisti nuo 1,7men.is pradziu buvo sunkoka ir man ir jam apsiprasti atsikrai but,bet po kokiu 2savaiciu jau su mielu noru zygiavo,ir simpatija jau buvo issirinkes puse metu vyresne-bet kokia meile.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuo 3 mt ir tik nuo 3mt. Taip pirmą vaiką pradejau leist i darželį, taip leisiu ir antrą.
Atsakyti
Savo sūnų į darželį pradėjau vesti kaip jam buvo beveik du metukai be kelių savaičių. dėl darbo negalėjau vaiko pratinti prie darželio, jis dvi dienas pabuvo iki pusės dienos o trečią dieną jau liko visai dienai. džiaugiuosi tik tuo, kad mano vaikas labai komunikabilus, nebijo svetimų žmonių ir naujoj aplinkoj jis greitai pripranta. tačiau su tais darželiai taip jau būna, kad visai nesergantis vaikas, kai pradeda eiti į daržą ir prad. sirgti. taigi dėl vaiko ligų turėjau išeiti iš darbo ir mes su sūnum beveik visą vasarą prabuvom namuose,leisdavau labai retai į daržą, kad vietos neprarastume. nuo rugsėjo pradėjom jau pastoviai lankyti, sūnui buvo 2,5. per tą visą laiką sūnus nė karto neverkė daržely, eina visada su dideliu noru ir užsidegimu, labai sparčiai tobulėja, visko daug išmoksta, darosi vis labiau savarankiškesnis ax.gif
Atsakyti
maniškis eina nuo 2 metukų thumbup.gif manau pats optimaliausias laikas smile.gif paskui ir vaikas protingesnis,jam sunkiau priprasti,ir mama labiau prisirisusi prie vaiko rolleyes.gif vaikui iki 3 metukų formuojasi charakteris ir manau ,kad geriau jį formuoti bendraammžių būryje,nes paskui vaikas tampa mamičiukas ax.gif
Atsakyti