Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip nugalėti jaudulį išleidžiant vaiką darželin?

QUOTE(NEINE @ 2007 06 12, 14:48)
Mano mažoji šiandien jau penktą dienelę eina į daržiuką,ir antrą dienelę miega pietų miego.Mano nuostabai viskas po kol kas gerai jokių pretenzijų,kad nenori eiti.Mums vienas pliusas,kad eina į vieną grupę su broliu.Pirmas tris dienas palikdavau iki pietų miego,o paskui ji pareiškė pati nora ten miegot.Auklėtoja sako,kad krizės būna ir vėliau,tai žiūrėsim kaip čia seksis toliau.

Kaip gerai, kad viskas thumbup.gif , ir kad su broliu lotuliukas.gif
Lauksim tolesnes mazosios apsipratimo sekos mirksiukas.gif , na apie tas velesnes krizes, jei ju bus blush2.gif ir sekmes bei kantrybes mamytei smile.gif
Papildyta:
Norejau pasakyti, kokia grazi Baltikes seimynele!!! Visi baltais plaukiukais, tokie gyvibingi nuotraukoj atrodo smile.gif
Atsakyti
Labas, mamytes.
Mes irgi ruosiames i darzeli nuo rugsejo. Mazei tada bus 2.3 m. Labai bijau, kaip ir Jus visos. Labai maminuke manoji. Ir lauke zaidzia ne su visais vaikasi, o tik tais, kurie jai prie sirdeis. Viena laime, kad i ta pati darzaeis ir dukrutes pusbrolis (3 men.) jaunesnis. Bet kad su tuo pusbroliu santykiai "saltoki" nes nelabai daznai susitinkame. Vistiek viliuosi, kad kaip nors pripras. Juk ne ji pirma ir ne paskutine. Bet vistiek, aj kaip sirdi spaudzia blush2.gif
Stiprybes mums visoms, mamytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2007 06 14, 16:25)
Labas, mamytes.
Mes irgi ruosiames i darzeli nuo rugsejo. Mazei tada bus 2.3 m. Labai bijau, kaip ir Jus visos. Labai maminuke manoji. Ir lauke zaidzia ne su visais vaikasi, o tik tais, kurie jai prie sirdeis. Viena laime, kad i ta pati darzaeis ir dukrutes pusbrolis (3 men.) jaunesnis. Bet kad su tuo pusbroliu santykiai "saltoki" nes nelabai daznai susitinkame. Vistiek viliuosi, kad kaip nors pripras. Juk ne ji pirma ir ne paskutine. Bet vistiek, aj kaip sirdi spaudzia blush2.gif
Stiprybes mums visoms, mamytes 4u.gif

Vis tiek retkarciais mato pusbroli, vis veidas bus pazistamas, priduos drasos. Po to tikiuos, kad ras draugu ir praeis liudnumas ax.gif
Atsakyti
oi mamytes mamytes...man net kunu siurpuliukai perbego paskaicius.mes nuo rugsejo ruosiames i darzeli...bet maziuke mano dukriukas bus 1metuku ir 4 menesiuku.Neisivaizduoju kaip adaptuosis.Dabar i darbeli jau sunkiai isleidzia.Galvojam su vyru,kaip cia jai papasakoti kaip cia jai to supratimo idiegti,kad mamyte iseina,pamojuoji rankyte ir sugriz mayte pas dukryte.Bet nesiseka mums.Apgauti ir isbegti - taip nesinori daryti.Atrodo,kad traumuojam vaika.Nu zodziu,jau dabar namie fejerverkai darosi,tai kas bus darzelyje neisivaizduoju. doh.gif
P.S Esame is klaipedos.
Atsakyti
QUOTE(ainetux @ 2007 06 26, 09:52)
oi mamytes mamytes...man net kunu siurpuliukai perbego paskaicius.mes nuo rugsejo ruosiames i darzeli...bet maziuke mano dukriukas bus 1metuku ir 4 menesiuku.Neisivaizduoju kaip adaptuosis.Dabar i darbeli jau sunkiai isleidzia.Galvojam su vyru,kaip cia jai papasakoti kaip cia jai to supratimo idiegti,kad mamyte iseina,pamojuoji rankyte ir sugriz mayte pas dukryte.Bet nesiseka mums.Apgauti ir isbegti - taip nesinori daryti.Atrodo,kad traumuojam vaika.Nu zodziu,jau dabar namie fejerverkai darosi,tai kas bus darzelyje neisivaizduoju.  doh.gif 
P.S Esame is klaipedos.

Maziukas dukriukas... vaikai tokio amziaus dar nelabai supranta, kad mama iseina ir gris... jai atrodo, kad iseini ir negrisi... bet kokiu atveju, ar apgausi ir iseisi, ar pasirodysi ir iseisi, maze apsikabins tave ir nenores paleisti. Gal jei zinot, kokie kiti vaikai bus grupej ir jei galit, kazkaip ar lauke pasivaikstant ar kaip susitikti, kad mazoji juos apziuretu, gal ir aukletoja parodyti, kad vis pazistama veida matytu atejus i grupe. As dabar taip darau, kad su viena mergyte, kuri eis i ta pacia grupe, retkarciais suvedu ir aiskinu jam, kad eis kartu i darzeli. Klausosi idemiai, lyg ir supranta. O kaip bus, kas zino...
Stiprybes, ainetux, jauciu bus asaru... bet po to apsipras... stiprybes tau!
Atsakyti
mes eisim kai vaikui bus 1,8men bet kai lankemes ten apsiziureti buvo 1,6 ir kaskaip kolkas labai sekmingai atrodo kad bus nes vaikutis net neregavo i mane nuejo prie zaislu su aklyte bendravo zaide atrodo kad patiko tik nezinau kaip bus kai supras paskui kad taip ji kiekviena diena palikinesiu.. siaip vaikutis musu labai bendraujanti iraktyvus man atrodo kad mes ta adaptacini perioda praeisimsekmingai.. ax.gif bent jau tikiuosi g.gif nes jis visai nebijo svetimu ir nesizvalgo ar mama yra salia ar ne.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingavysnia @ 2007 06 26, 12:28)
mes eisim kai vaikui bus 1,8men bet kai lankemes ten apsiziureti buvo 1,6 ir kaskaip kolkas labai sekmingai atrodo kad bus nes vaikutis net neregavo i mane nuejo prie zaislu su aklyte bendravo zaide atrodo kad patiko tik nezinau kaip bus kai supras paskui kad taip ji kiekviena diena palikinesiu.. siaip vaikutis musu labai bendraujanti iraktyvus man atrodo kad mes ta adaptacini perioda praeisimsekmingai..  ax.gif bent jau tikiuosi  g.gif nes jis visai nebijo svetimu ir nesizvalgo ar mama yra salia ar ne.. 4u.gif

Tikekimes, kad viskas taip graziai ir bus drinks_cheers.gif O ir is nuotraukos atrodo, kad toks linksmas ir savarankiskas rolleyes.gif Parasyk paskui, kaip sekes!
Atsakyti
mes irgi ruosiames eiti i darzelinuo rugsejo. kaip ir kiekviena mama, labai nerimauju. mano sunelis kaip daugelis vaikuciu yra "mamos rankinukas", bet labai megsta bendrauti su vaikais. kai ateiname i zaidimu aikstele, tai greitai isijungia i zaidima, bet vis paziuri ar as esu salia. dar nebuvau jo palikusi daugiau nei 1 val. be savo prieziuros, o kai isbegu i parduotuve, tai girdziu kaip graudziai jis verkia namie (nors nevienas). mum darzelyje pasake, kad nebus jokiu adaptaciniu periodu, arba normaliai vedam i darzeli, arba isvis nevedam.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

mes pradejome lankyti lopseli 1.1 m. Adaptacija praejo greitai. Po menesio vaiksciojo kaip i namus. Praejo vieneri metai ir vel is naujo. Savaitele turejau atostogu, visos dienos kartu ir rezultatas - darzelis yra priesas nr.1. Jauciu kokia savaite reikes verkanti palikti, sirdis mano irgi verkia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2007 07 09, 15:01)
Ir mano abu vaikai rudenį keliaus į darželį. Oi neramu man  unsure.gif Bet gerai, kad užklydau į šitą skyrelį  4u.gif Žinau, kad ne aš viena tokia  ax.gif

Jeigu jau zinote i koki darzeli eisite pasidomekite darzelio dienotvarke, labai svarbu vaikams , kad ji butu vienoda. Nes taip daug streso: naujos tetos, nauja aplinka, nauji nematyti vaikai, o dar ir rezimas skirtingas...
pasistenkite vienu laiku pusryciauti, pietauti, dienos miegelio eiti. Gerai butu,kad mazius moketu sauksta laikyti, pasiprasytu ant puoduko. O dukryte apsirengti, nusirengti savarankiskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo „vaiva“: 09 liepos 2007 - 19:19
Sveikos mamos,
Nera tas darzelis jau toks baisus,mano dukryte tik tris dienas pabuvo iki pietu,o paskui ir visai dienai pasilikdavo,nes man dirbt reikejo.Patikekit manim jokiu asaru ar kaprizu.Musu grupes aukletoja labai gera,su vaikais puikia sutaria,ir kai man dukra sako,aukletoja(aisku ja vadina vardu)yra pati geriausia jos drauge!Net namo neskuba kol zaislus sudelioja,dar su aukletoja atsibuciuoja.Jau taip treti metai graziai draugaujam su darzeliu.
Atsakyti
Na man dar ne karto neteko verkti uz duru. Maniske i darzeli pradejo eiti nuo treju metuku. Buvo pagunda vesti jau nuo 2 metuku, bet kazkaip per mazi man dar tokie vaikuciai darzeliui. Tai gerai, kad gyvenimas nespaude i kampa ir galejo su manimi likti namuose iki triju metuku. Adaptacija praejo puikiai. Jau tuoj bus metai, kai lanko darzeli, o verke gal tik du kartus ryte. Siaip as pirma savaite palikau ja keliom valandom, paskui ilgesniam laikui ir pn. Ne karto nelikau su ja porai valandeliu, nes pirmoji dukra dar kudikis buvo, nelabai galejau pasilikti. Vnz zodziu dvi savaites buvo tik iki pietu miego, paskui pasiimdavau is kart po pietu miego ir pavakariu. O del to, jog vesti rugsejo pabaigoj blogiau nei pradzioj..... g.gif Nzn, mazoji kitais metais eis i darzeli, tai irgi galvoju, jei viskas tvarkoj, tai tikrai pirma rugsejo savaite nevesiu, nes buna naujoku ir siaip po vasaros grizusiu vaikuciu, daug asaru, verkimu ir pn. Aukletojom tikrai sunku buna.
Atsakyti