Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

Sveika Sidabre, žiūriu kad vėl namai ištuštėjo g.gif atostogų sezonas atėjo. Prašom pas mus į svečius dažniau užsukti, nors irgi apmažėjo plepėjimo tempai, būna dienų kad irgi beveik tušti būna. Vasara yra vasara...
Mano katytė, kur yra atsiradusi lauke ir aš ją vadinu Mice, irgi matyt nukentėjusi yra. Nes eidavo prie visų, o dabar iš vis neina prie žmonių. Aš net galvojau, kad čia ne ji...sakau mano Micė dingo. Paskui kalbinau , kalbinau atsitūpusi, tai prie manęs priėjo, pasitrynė į ranką. Dabar šeriu ne prie namų, o toliau už konteinerių, kad kieme po langais visai nebūtų. Pas mus net mažų vaikų nėra, tai matyt suaugusiems užkliūva.
Bugis, kaip visada aukštumoje, žino savo vertę biggrin.gif
Atsakyti
Aha, prašom ateiti pas mus su visu Bugučiu. Tylos nereikia 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, Vidam, už palaikymą ir už gražius žodžius mano Bugeliniui smile.gif

Ačiū, busycat, už kvietimą, tikrai ten skumbrės taip apetitnai atrodo - apsilaižytume abu su Bugiu biggrin.gif

O škotukų mergaitės, tikiuosi, sugrįš, vasara - joms šimtai reikalų ir užsiėmimų,juk jos visos jaunos, tai ne aš prie kompo kirmiju bigsmile.gif

Aš tai bijau lauke kates maitinti ( tiesa, prie mūsų namo jų taip ir nėra ), nes jeigu pradedu rūpintis, tai irgi sakau "mano", o po to jaučiuosi atsakinga, kad jos alkanos, šalta ir t.t. Tiesa, prie ankstesnio namo dvi laukines su kaimyne prižiūrėjom ir maitinom, bet jos tik maisto paprašydavo ir gyveno savo gyvenimą smile.gif Ir sterilizuotos buvo.
Atsakyti
tai prašom užeiti dažniau, gal dar ką pagausiu hihihi.gif mainysiu į pomidorus ir agurkus iš šiltnamio biggrin.gif
Atsakyti
Neturiu pomidorų verysad.gif , neturiu agurkų verysad.gif , aš net šiltnamio neturiu, ir aplamai jokio daržo neturiu verysad.gif verysad.gif
Mes su Bugučiu -asfalto vaikai, o Bugis net asfalto bijo, jis tik sėdi kamary rolleyes.gif

Iš tos neviltes net į virtuvę nulėkiau - žalumynų ieškot g.gif
Radau - šviežiai raugintą agurką, iš turgaus parsinešiau biggrin.gif
Atsakyti
mainau laugh.gif čia pas mus tik saldūs marinuoti agurkai
Atsakyti
Labas Buguti ir tavo kambariokė, neatsimenu vardo blush2.gif ar jau išmiegojot ?

user posted image

Mano nykštukėlis šiandien po pietų važiuoja pas veterinarą...taip neramu, taip bijau tos narkozės. Vis tik virš dešimt metų, o jei neatsigaus...prašysiu, kad silpsnesnę duotų, nes dantuką traukti, tai manau ne taip kokia operacija, nereikia kad pusę dienos miegotų.

Atsakyti
Sveiki, škotukai 4u.gif
Sakot namai tušti, daug vietos turit biggrin.gif Tai priimkit į svečius didelį katiną namams užpildyti biggrin.gif
user posted image
Vidam - viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Vidam, tikrai viskas turi būt gerai, dėl dantų tai ir daro silpnesnę narkozę, bent jau pas mus tikrai darė silpną mano Katytei. Po 20 min. pažadino, ir namie dar šiek tiek pasvirduliavo mirksiukas.gif
Aišku, visada neramu, kai reikia pas vetus, bet vistiek geriau nuvažiuoti, negu bijoti rolleyes.gif
Gražutė Skipė, ūsai kokie žemyn nuleisti thumbup.gif Ir visai nesvarbu, kad jai jau 10 metų smile.gif
Mano Katytei irgi apie 8 metai, bet pagal jos bėgiojimus, žaidimus ir šokinėjimus, ji dar aplenkia mano lėtajį Bugutį, tas viską daro rimtai, lėtai, ir lėtais apsisukimais biggrin.gif

Magnuna, labai fainas katinas Grikis, ir jo foto tokios gražios, išraiškingos, visada su gera nuotaika ir ypatinga išraiška thumbup.gif
Prašam dažniau rodyti mūsų temoje tą didelį katiną, ir mažesnius - taip pat ax.gif
Atsakyti
Labas Sidabre,

na ir bjaurūs tie kiemo vaikai.. šitaip katinėlius gžzdint jiems malonumas ar ką... tikrai bjauru ir nesuprantama.

Po liepos pažadu sugrįžt:) savaitei nuo šeštadienio išlekiu stovyklon:)))) o po to jau šventė visai ant nosies:)

smagu, kaiminkos nepalieka Sidabrės liūdėt:) Bugio pozos kaip visada nerealios:)
Atsakyti
Laba diena smile.gif
lyn, gal čia į darbo mokymosi stovyklą g.gif Dabar būna visokių išvažiuojamų seminarų, bet manęs niekas neišleidžia, nes jų kainelė kandžiojasi verysad.gif

Kaimynės iš tiesų thumbup.gif Aplanko, ir savo katinėsius parodo, kai tik pamato, kad čia labai nyku būna mirksiukas.gif
Bet man nesinori, kad škotukai kažkuriame puslapyje atsidurtų, tai karts nuo karto vėl traukiu temą į viršų bigsmile.gif

Bet tie kas skaito, kažkaip neprisijungia schmoll.gif

Gal čia mes su Bugučiu tokie - tiesiog visus išgąsdinam g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Nu jau ne - 2-ame puslapyje aš nesėdėsiu schmoll.gif

user posted image

Lipu aukštyn - iš čia visus matysiu doh.gif

user posted image

O - ir žalumynais galiu pavaišinti tongue.gif tongue.gif tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sidabrė: 20 birželio 2014 - 19:14