Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

QUOTE(Sidabrė @ 2014 05 12, 21:44)
Ateinu papasakoti, kokį žaidimą Bugis mėgsta bigsmile.gif
Žodžiu, vakarais Bugutį dažnai panešioju, glėbyje, jis persisveria per petį, galva beveik man už nugaros, dar rankas ištiesia į priekį, ir taip su juo turiu pabėgioti, panešioti, jam įdomu - daiktai iš aukčiau matosi, ir taip pabėgiojam vos ne 10 min.
Gaila, nieks nenufotografuoja, bet iš šalies atrodo, kad visai moteriškei ku kū biggrin.gif
Bet Bugutis pateeeenkintas thumbup.gif

ney matau vaizdelįsmile.gif)))

faina chebrytėsmile.gif

o pas mane namie vėl remontai:((( jau baigia iš kantrybės betvarkė išvest:(

Papildyta:
na man iš mano vet gydyklos visada paskambina ir sako, kad jau skiepukų laikas baigėsi ir reikia jau nimfa pas juos skiepukams atnest:)
Atsakyti
QUOTE(glinglingas @ 2014 05 13, 09:46)
labas rytas

tie gyvuneliai.. ash dabar pradejau svaigti priestatuko noriu, nes man truksta vietos gyvuneliams  lotuliukas.gif jau pagalvojau, kad masina galetu stoveti ir lauke nors sakem reik garaziuko  g.gif  zodziu visishkai suprantu kad ish shono jeigu ir nebegiju su katinu ant peciu turbut atrodau ne ka maziau kukuu  biggrin.gif

kolkas dar bilo nepagavau su foto kaip maudynes vyksta idedu vakarykste foto chebrytes
user posted image

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Ir kas pasakys, kad čia ne mama su savo vaikučiais g.gif bigsmile.gif

Papildyta:
QUOTE(lyn27 @ 2014 05 13, 12:51)

faina chebrytėsmile.gif

Papildyta:
na man iš mano vet gydyklos visada paskambina ir sako, kad jau skiepukų laikas baigėsi ir reikia jau nimfa pas juos skiepukams atnest:)

Nepavydžiu remontų, pas mane nupirkta spintelė voniai jau trys savaitės guli vidury svetainės neišpakuota, tiesiog nėr jėgų prisiruošti, kad ją sumeistrautų, nes vėl bus kalimas, gręžimas ir šiukšlynas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 05 12, 21:44)
Ateinu papasakoti, kokį žaidimą Bugis mėgsta bigsmile.gif
Žodžiu, vakarais Bugutį dažnai panešioju, glėbyje, jis persisveria per petį, galva beveik man už nugaros, dar rankas ištiesia į priekį, ir taip su juo turiu pabėgioti, panešioti, jam įdomu - daiktai iš aukčiau matosi, ir taip pabėgiojam vos ne 10 min.
Gaila, nieks nenufotografuoja, bet iš šalies atrodo, kad visai moteriškei ku kū biggrin.gif
Bet Bugutis pateeeenkintas thumbup.gif

Sveikos merginos 4u.gif

As ir su vyru taip pat elgiuosi. Tai kai mano vyras grista is darbo, pas ji iskarto prisistato Atila ir praso, kad mano vyras ji paimtu ant ranku ir panesiotu. Tada jis ji ir nesioja biggrin.gif . Kiti pazaisti pasipraso biggrin.gif . O Atamanas prasydavo manes arba mano vyro, pazaisti slepyniu ir gaudyniu. Na tada ir lakstydavom kaip kokie balvonai paskui katina o paskiau katinas paskui mus biggrin.gif .
Tai mes irgi galima prisijungti prie jusu burelio "Ku ku" lotuliukas.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(glinglingas @ 2014 05 13, 09:46)
labas rytas

tie gyvuneliai.. ash dabar pradejau svaigti priestatuko noriu, nes man truksta vietos gyvuneliams  lotuliukas.gif jau pagalvojau, kad masina galetu stoveti ir lauke nors sakem reik garaziuko  g.gif  zodziu visishkai suprantu kad ish shono jeigu ir nebegiju su katinu ant peciu turbut atrodau ne ka maziau kukuu  biggrin.gif

kolkas dar bilo nepagavau su foto kaip maudynes vyksta idedu vakarykste foto chebrytes
user posted image

Kokia mieli angeliukai wub.gif

Turbut ir as taip pradeciau galvoti, jeigu gyvenciau nuosavam name lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lyn27 @ 2014 05 13, 12:51)

faina chebrytėsmile.gif

Papildyta:

Del skiepu as jau girdziu ne is vieno gydytojo, kad jeigu kate neleidziate i kiema, nevedziojate po parodas ir nera daug kaciu namuose, kaip buna veislynuose, tokiu atveju kate pakanka paskiepyti i tris metus karta. Nes vakar veziau Bonifaciju skiepyti ir Ula, tai del Bonifacijaus net gydytoja paklause ar norime. Bet tiesiog kai katinas yra ne mano ir pinigai buvo sumoketi uz skiepa, tai paskiepyjau.

Pas mane irgi nusimato remontas namuose. Ui, baisu pagalvoti. Bet uztat paskiau kaip buna faina smile.gif. Guliu savo sutvarkytame miegamajame ir lysti niekur nesinori biggrin.gif
Atsakyti
Smagu skaityt visų panešiojimus ir panašius dalykus. pas Nimfą nauja mada rytinė - kol apsirengiu ji lauke už kampo ir mane medžioja kai einu:DDD šoka ant pėdų atseit sugauna:DD biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Ruosiames mes jau i paruoda 4u.gif . Ula isprosijau. Mergina jau ziuriu iprato prie siu proceduru, tai net jau nebesipriesina smile.gif . Arba ant tokios nuotaikos pataikiau. Truputi tik nerimauju del Ulos, kaip ji atlaikis sia paroda. Nes ana paroda labai stresavo unsure.gif . O man taip ju gaila, kai jie taip stresuoja unsure.gif . Kiti veisejai sako, kad pratinti reikia, dazniau i parodas vezioti. Na as kazkaip nenoriu taip traumuoti to gyvunelio 4u.gif .

Mano modelis biggrin.gif

user posted image

Uzemiau gera pozicija ir visus stebiu biggrin.gif

user posted image

Vat tik vienu momentu buvau kaip ir apsidziaugusi del Cinamono, kad jam suradom po galu galais rimtus zmones kurie rimtai juo susidomejo, bet deja apsirikome unsure.gif . Jau net buvom su vyru nusprende zmonems gera darba padaryti, atvesti i namus, nes kaip supratome, problemos zmonems yra su transportu. O cia ziurim paskiau, kad zmones tai prie su tarties salygu prikibo, kur per tiek laiko nei vienam mano klientui nekilo klausimu del tam tikru punktu. Tik pamenu viena moteriske del Bilkiuko pasitikslino, kaip suprasti, kad galime bet kada aplankyti katina ir paziureti kokiom jis salygom gyvena biggrin.gif . Tai as tada pasijuokiau, kad i namus tikrai nesiversiu. Jeigu noresite, patis pakviesite lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Na kazkaip problemu tikrai nebuvo ir tikrai kas pirko is manes katukus, tai net kviecia i sviecius, kad aplakyciau. Tik va, as ir pati to laiko neturiu vazineti. Net i Norvegija pas Perlita kviete biggrin.gif . Tik sakau, reik tam pinigeliu. Bet gal reikes tikrai susigalvoti ir nuvaziuoti pasilabinti su zmonemis ir savo grozi aplakyti g.gif . Ko as toki sansa praleidziu, tuo paciu ir Norvegija pamatyciau biggrin.gif .
Tai bandziau apraminti tuos zmones, kad cia gal baisiai skaitosi, galiu tas salygas nuimti, man tik svarbiausia, kad gyvunas nebutu dauginamas ir butu mylimas priziurimas. Bet matyt, nerimtai ziurejo jie i ta katuka. Nes taip jokiu ziniu is ju ir nebesulaukiau o pati jau nebeskambinsiu ir nesizeminsiu. Jeigu as noriu katina, tai i tokias smulkmenas net nereaguoju. Svarbiausia, kad nebutu salygos statomos iki apsurdo. O visos tokios smulkmenos man iki vienos vietos. Matau grazu katuka ir IMU biggrin.gif . Tai Cinamoniukas liks dar pas mus ir toliau ieskos tikrai ji mylinciu zmoniu 4u.gif

Truputi papozuosime biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
kaip visada foto nuostabios:) man net nekeista, kad yra toks punktas - aš tikrai džiaugčiausi ir pati kviesčiau aplankyt:) natūralu, kad įdomu, kaip katinėliai gyvena. visai nebaisus tas punktas Niurkute mano galva, bet jei velnius po to galvoje daryt - jiems baisu. Geriau tegul pas tave pabūna, kol ras normalius šeimininkus. O kur paroda? kur keliausit šį kartą?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lyn27 @ 2014 05 16, 12:22)
kaip visada foto nuostabios:) man net nekeista, kad yra toks punktas - aš tikrai džiaugčiausi ir pati kviesčiau aplankyt:) natūralu, kad įdomu, kaip katinėliai gyvena. visai nebaisus tas punktas Niurkute mano galva, bet jei velnius po to galvoje daryt - jiems baisu. Geriau tegul pas tave pabūna, kol ras normalius šeimininkus. O kur paroda? kur keliausit šį kartą?smile.gif

Aciu Lyn uz palaikima. Na manau, tiesiog mes su ta moterite viena kitos nesupratome biggrin.gif . Linkiu jai is visos sirdies sekmes ir, kad ji tikrai rastu sau ir savo suniukui ipatinga pati paciausia katinuka wub.gif .
O del sio punkto, as irgi galvoju, kad cia yra nebaisus, tik ziurint kaip tu ji pats sau mintyse interpretuoji. Jeigu skaitysi nusiteikes piktybiskai, tai tau visa ta sutartis atrodis siaubinga, vos ne mirties nusprendi pasirasai paimdamas ta katina sau lotuliukas.gif . O jeigu skaitai, geranoriskai, tai ir ta sutartis atrodis normali. Seip niekada ne pas nieka nesibroviau. Dabar net nereikia per daug ir vaikscioti po namus, tu viska matai feisbuke smile.gif . Pas mane visi mano pirkejai yra prie manes prisijunge ir as matau, kaip mano katukai puikiai auga, gyvena ir jauciasi tose namuose. tai netgi nereikia vaziuoti biggrin.gif . Na tegul, kaip yra taip. Nesuku sau galvos. Siandiena net jau kita laiska gavau nuo zmogaus kuriam patiko ir patinka CInamonas, kai pamate ka siandiena parasiau. Tai smagu 4u.gif . Katukas tikrai dar yra laisvas ir iesko gero sau draugo ir mylincio zmogaus 4u.gif

O i paroda vaziuosiu su Ulyte i Siaulius smile.gif . Truputi nerimauju, kad tik viskas jai praeit gerai ir ji nestresuotu per daug smile.gif. Gal kas yra is musu temutes Siaulietis ir ateis i svecius mirksiukas.gif . Paroda vyks Akropolije.
Papildyta:
Bandome nusiziovauti biggrin.gif . Vai vai vai kaip nuobodu biggrin.gif

user posted image

Prasyciau, taip neziureti smile.gif

user posted image

Va jetau jetau, nerimauja cia del amnes. O man ir pas jus labai gerai gyventi biggrin.gif . Chebra dydele ir linksma,
dziauguosi gyvenimu cia,
kiekviena valanda biggrin.gif

user posted image

Sitaip mokate isizioti biggrin.gif

user posted image

O sitaip lotuliukas.gif

user posted image

Matit as cia tik vienintelis sitaip moku biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Laba diena,
Cinamonas koks pozuotojas thumbup.gif Nutarė pasižvalgyti iš 5-o aukšto biggrin.gif

Nuotraukos labai fainos thumbup.gif

Prisijungsiu prie kalbų apie sutartis. Bet tik nieks taip nedarykite schmoll.gif
Mano pirkimas - tikrai ne pavyzdys, greičiau - pavyzdys, kad taip nedaroma blush2.gif
Bet nei kiek nesigailiu - aš gavau ko norėjau, ir viskas tvarkoje - turiu mylimiausią katinėlį pasaulyje bigsmile.gif
Taigi - nežinojau šito forumo, nemokėjau juo naudotis, net į galvą neatėjo, kad tokie dalykai yra. Žodžiu - veikiau savarankiškai.
Bet skelbimus apie parduodamus kačiukus pasiskaičiau internete, peržiūrėjau veisles, aprašymus ir nutariau, kad man reikia škotuko ir dar nulėpausio bigsmile.gif
Pradėjau ieškoti, nutariau, kad vistik geriausia iš veislyno, pradėjau ieškoti, ir tų veislynų taip aiškiai konkrečiai negalėjau rasti. Be to, buvo pavasaris, balandžio mėnuo, prieš velykas, man buvo liūdna, kad velykos nelinksmos, vaikai išvykę unsure.gif
Ir štai - atradau vieną skelbimą, kad tie škotukai parsiduoda, ir vienas yra nulėpausiukas, pklausiau, kiek pinigų atsivežti, ir ar galėsiu pasiimti iš karto.Nuvažiavau vakare, tamsoje, vos atradau Santariškėse tą adresą, ir ką gi, veislyne laiptais pirmyn atgal lakstė bent penki kačiukai. Kalbėjomės su šeimininkais, pasakiau, kad imu savo nulėpausiuką, sumokėjau, įsidėjau į boksą ir vykau su savo brangenybe namo biggrin.gif
Sutartį pamiršome pasirašyti, be to, ir šiaip pajutome pasitikėjimą, kad viskas čia tvarkoj, ir aš žinau, kodėl perku šį mažylį bigsmile.gif
Mildutė vet. pase perrašė savininką, nes jau jo norėjo jauna šeima iš Kauno, Milda pasakė, kad džiaugiasi, kad jie persigalvojo ir jau yra atsisakę, kad nepirks.
Taigi, nuo tos dienos prasidėjo mano ir Bugio draugystė ax.gif
Ji tęsiasi iki šiol, mes vis taip pat mylime vienas kitą, ir nesiskirsim niekada schmoll.gif bigsmile.gif
Tiesa, gal po savaitės, Milda paskambino ir perklausė, kaip mum sekasi, labai nustebau, net nesupratau, kadangi jau buvau nusipirkusi, tai juk čia mano biggrin.gif
Ko čia dar klausinėti g.gif bigsmile.gif
Bet iš mano pasakojimo ji suprato, kad mes turim daug džiaugsmingų akimirkų ir kasdien atrandam kažką naujo thumbup.gif biggrin.gif
Tai va, užteks biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Rasau jau is parodos :-). Ula, bent siandiena laikosi puikiai, ziuresime kaip bus rytoj parodoje.

O as kiek pamenu, kai buvau pirkusi katukus, tai irgi veisejai per daug nelindo. Pirmus du sykius paklausdavo, kaip sekasi ir tiek. Parodoje neteko susitikti, bet gaila, noretusi ir kartu sudalyvauti :-).
Atsakyti
Šaunuolė didvyrė Ula thumbup.gif

Linkim jai sėkmės, kad gautų visus įvertinimus, kurie jai reikalingi, už kantrybę ir dalyvavimą parodose 4u.gif

Mano katinai guli išgriuvę, labai sunkus oras prieš lietų, toks slegiantis, tai visi neturim jėgų rolleyes.gif

Bet jau prasidėjo garsi perkūnija ir lietus, gal šiek tiek atgaivins ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Ateinam papasakoti kaip praleidom išeigines ax.gif

Štai taip ax.gif

user posted image

user posted image

Ir dar taip bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
Sveikos kaimynėlės- atbėgu padėkoti:
Sidabre, gavau laiškelį--- o ten ne tik "juodieji serbentai" mirksiukas.gif Ačiū Ačiū..
Einu purtyti pelių banką- tikiuosi taviškiams patiks..
Atsakyti