Sveikos merginos
Koks Bugutis grazus ir kaip skaniai nusiziovauja

.
Aciu Glinglingas

. Parodoje Ula irgi gire. Pagiru jai netruko. Net smagu buvo girdeti

Dar vaziuosime kita savaitgali i Siaulius, kaciu paroda. Ir tada lauksime morciuko
Lyn, smagu girdeti.
Mes Cinamonui vis dar ieskome mylinciu zmoniu

. Cia neseniai irgi buvo atvaziave i ji pasiziureti zmones. Ispradziu skambino del Bellos, nes jai ieskojau nauju namu. Bet kadangi ji surado labai greita, bent mano akim nuostabia mylincia moteri, tai jie tada jau susidomejo Cinamonu. Tai situacija man buvo panasi viens prie vieno is sio sukurto vienos veisejos eilerascio:
Здрасьте! Мы по объявленью!
Нам котёночка - британца, вислоухова конечно.
Ушки чтоб с двойною складкой,
цвета как в рекламе вискас.
Чтобы плюшевая шубка и рисуночек поярче.
Возраст лучше бы помладше - месяц или полтора,
и конечно чтоб привитый.
Да, ещё спросить забыли, а котяток у вас много?
Нам бы, чтоб поковыряться,
выбор чтобы был побольше.
Что? Идти на птичий рынок?
Нет, туда идти боимся!
Говорят, что там опасно, нынче покупать котёнка.
Очень много там заразы и подделки слишком много.
Нам кота в мешке не нужно!
Да, ещё такой нюансик, документов нам не надо,
нам ребёнку...подешевле...
Малышей не продаёте, говорите слишком рано
отрывать детей от мамы?
А большого не хотим мы, мы растить хотели сами...
Да, цена дороговата, нам же ведь не для развода,
мы разочек лишь повяжем, для здоровия конечно,
а котят потом знакомым и друзьям своим раздарим.
Ну давайте подешевле...
Вон в соседнем переулке предлагают за копейки...
Только, мы сейчас оттуда, там котята не такие,
как представлены на фото.
Видно фотки с интернета у заводчиков украли.
Нам бы вашего котёнка, по цене того соседа...
Ну мы как, договорились....?
Очень жалко, досвиданья!!! (Юрьева М.)
Aisku cia rusu kalba, bet gal kas supras

. Tai zmones kurie apsilanke buvo viens prie vieno

. Ispradziu baisiausiai skundesi, kaip jiems nesiseka isigyti sveiko kaciuko. Buvo jie neperseniausiai nupirke katite pilka nulepaause be kilmes dokumentu. Vienu zodziu, jie grudosi i pati Kauna. Kaune jos pasitiko ne bute kaip iprastai daroma, kad galima butu dar paziureti i tevus ir kokiom salygom gyvena kaciukas o kazkokioje gatveje. Katite istrauke vos ne is bagazines dezeje. Jie pamate, kad kaciukas visikai ne is skelbimo nuotrauku. Ji gulejo dezuteje jau merdejanti. Pusiau plika ir alkana. Pas kaciuka matesi, tik kauliuka ir aptemta oda kuria galima buvo lengvai patempus ja net suplesyti. Katite buvo alkana, griebe net pirsta, kad tik duotu jai kas pavalgyti. Tie zmones ja nupirko tik is gailescio ir vezeiskarto pas gydytoja. Gydytojas pamates toki regini, nedave jokiu vilciu. Durdamas adata, kad suleisti lasaline, oda plisdavo ir vaistai isbegdavo pro odos plisi. Tai buvo siaubinga. Kaip supratau pagal ju pasakojima, kad skotukei prastai su sanariais. Ji negali elementariai net nuo grindu uzoksti ant stalo. tai parodo, kad jai yra sunku. Bet zmones sioje veisleje nieko nesupranta ir jiems atrodo, kad cia normalu. Besisnekant, vis is ju lupu isprusdavo, kad dar jie nori is jos susilaukti kokia bent viena vada ir kaciukus padovanoti giminaiciams

. As aiskinu, kad uz tokia kaina ir isviso as si katinuka grieztai parduodu tik namams. Jie tada oi, ne tai mes tikrai neveisimui. Paskiau is kalbos vel isplaukia kazkokia ateitije gal vada

. Tada as paaiskinau, kad pas mane gyvunai parduodami su sutartim ir tokiu daliku as netoleruosiu, jeigu isplauks abgaule. Paskiau jau jiems patiko Ula, atseit meikunas didelis katinas, kaip tokio noretu

. Na tip top is sio elerascio

. Tai jie lyg svasto dar, bet tiems zmonems as tikrai jau nebeparduosiu

. Kazkokia nesamone
Tai tokie mano nuotikiai. O zmones pasalieciai kurie uzsuka i temutes pasiskaityti, gal perskaitis mano isgirsta istorija ir padaris isvadas, kaip yra pavojinga pirkti katinuka be kilmes dokumentu.
Papildyta:Truputeli noriu pasimaivyti savo padaritom nuotraukom su portretiniu objektyvu

. Kuria diena nusprendziau, kad labai noriu isigyti toki objektyva. aisku vis svarsciau kuri geriau, bet su youtubo pamokelem ir pazistamu patarimais manau, kad isirinkau tinkama

. Aisku, pasirodo man dar reikia ismokti reguliuoti savo fotoaparata. Nes kai pardavejas pamate mano nustatymus kuris supranta sioje sritije, tai jo plaukai atsistojo pestu

. Liepe eiti i seminarus

. Na po kol kas bandisiu savarankiskai

. Taigi ivertinkite

Papildyta:O cia ir Ula

. kaip cia be jos
Cia dar su mano geraisiais nustatymais

ir Kitiniu objektyvu daryta

O cia jau bandymai su naujuoju objektyvu ir normalesniais nustatymais

Truputi meno

www.goldpluchecits.weebly.com