Sveikos merginos
Aciu, Lyn uz pagyras mano Cinamonui ir mano darbui

. Vakar ir kliente manes uzklause del mano darytu nuotrauku. Sako, ar cia tu fotografa gal koki kvietesi i namus, kad tokios nuotraukos grazios tavo

. Jo tiesiog neturiu ka veikti ir kvieciuosi i namus

. Smagu kai isties pramogsti fotografo mena ir gali irgi nors kazka panasaus isgauti tai ka daro tikri profai
Pas man irgi daznai pastaruoju metu stringa SM. As seip naudojuosi Feisbuku ir man gal netgi butu patogiau, nors ir cia uzsuku pasmalsauti kai turiu laiko. Nes per feisbuka gali ir per ismanuji telefona prisijungti ir naujienu taip nepraleidi

. As tik uz o Sm galima irgi neapleisti o retsykiais irgi palaikyti sia temute, kad skotuku tema neisniktu.
Papildyta:O mes su Ula spejome jau sudalyvauti Siauliuose kaciu parodoje. Sekesi mums neblogai. Pirma diena mes gavome EX 1 CACIBa o antra diena EX1 CACIBa, Nom Bisa ir dar dalyvavome suaugusiuju kaciu ringe ir pakliuvome i desimtuka is kurio uzememe 9 vieta

. Isties jausmas buvo nepakartojamas. Nes seip i ringo desimtuka pretendavo daug graziu kaciu ir netgi teko mums rungtis su irgi ne kuo prastesniais meikunais

. Bet smagu, kad si syki mano Ula labiausiai is meikunu patiko butent jinai
Taigi mes jau turime Cempiono titula ir Inter Cempiono titula
Nenoriu daugiau i jokias tokias parodas!!!!!
www.goldpluchecits.weebly.com