Įkraunama...
Įkraunama...

Škotų nulėpaausiai ir stačiaausiai

QUOTE(vilkra @ 2014 05 19, 11:07)
Sveikos kaimynėlės- atbėgu padėkoti:
Sidabre, gavau laiškelį--- o ten ne tik "juodieji serbentai"  mirksiukas.gif Ačiū Ačiū..
Einu purtyti pelių banką- tikiuosi taviškiams patiks..

Laba diena,
Prašo, svarbu, kad tiktų bigsmile.gif
O pelyčių lauksime, Bugis jau tunelį išsitraukė, betrūksta tik pelyčių bėgiojančių biggrin.gif
Atsakyti
Labas visoms:) nu puikios cinamono foto:) ir Bugis, kaip tingi savaitgali:) kaip priklauso zodziu:) man kuo arciau liepa tuo daugiau visokiu lakstymu..tai tik uzsuku trumpam. paskaitineju pasidziaugiu, pasigroziu:)
Atsakyti
QUOTE(lyn27 @ 2014 05 19, 12:41)
Labas visoms:) nu puikios cinamono foto:) ir Bugis, kaip tingi savaitgali:) kaip priklauso zodziu:) man kuo arciau liepa tuo daugiau visokiu lakstymu..tai tik uzsuku trumpam. paskaitineju pasidziaugiu, pasigroziu:)

Sveika, lyn27 smile.gif
Tikiu, kad rūpesčių daug ir jų dar daugėja bigsmile.gif
Man irgi dabar visokių rūpesčių - reikia parduoti sūnaus butą, gražinti banko paskolą ir pradėti ramiai gyventi biggrin.gif Tai visi reikalai irgi užima laiko ir nervų unsure.gif

SM man stringa visiškai, sustoja, neleidžia rašyti, neatidaro puslapio, jaučiu, kad nustosime čia rašinėti, jeigu visą laiką toks sunkus priėjimas bus unsure.gif

O dar tos reklamos..., kurių aš nemoku užblokuoti blush2.gif
Atsakyti
VALIO ! VALIO ! VALIO !

Užblokavau reklamas ir galiu normaliai įeiti į SM thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas:) o man būna neparodo, ką parašau.. tik po kurio laiko prisijungus būna. Merginos o jei suksurtume grupę facebooke? smile.gif ar juo naudojatės?smile.gif nes SM man stringa paskutiniu metu. Ką manot apie tai?smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Aciu, Lyn uz pagyras mano Cinamonui ir mano darbui biggrin.gif . Vakar ir kliente manes uzklause del mano darytu nuotrauku. Sako, ar cia tu fotografa gal koki kvietesi i namus, kad tokios nuotraukos grazios tavo lotuliukas.gif . Jo tiesiog neturiu ka veikti ir kvieciuosi i namus lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Smagu kai isties pramogsti fotografo mena ir gali irgi nors kazka panasaus isgauti tai ka daro tikri profai smile.gif

Pas man irgi daznai pastaruoju metu stringa SM. As seip naudojuosi Feisbuku ir man gal netgi butu patogiau, nors ir cia uzsuku pasmalsauti kai turiu laiko. Nes per feisbuka gali ir per ismanuji telefona prisijungti ir naujienu taip nepraleidi biggrin.gif . As tik uz o Sm galima irgi neapleisti o retsykiais irgi palaikyti sia temute, kad skotuku tema neisniktu.

Papildyta:
O mes su Ula spejome jau sudalyvauti Siauliuose kaciu parodoje. Sekesi mums neblogai. Pirma diena mes gavome EX 1 CACIBa o antra diena EX1 CACIBa, Nom Bisa ir dar dalyvavome suaugusiuju kaciu ringe ir pakliuvome i desimtuka is kurio uzememe 9 vieta smile.gif . Isties jausmas buvo nepakartojamas. Nes seip i ringo desimtuka pretendavo daug graziu kaciu ir netgi teko mums rungtis su irgi ne kuo prastesniais meikunais smile.gif . Bet smagu, kad si syki mano Ula labiausiai is meikunu patiko butent jinai 4u.gif

Taigi mes jau turime Cempiono titula ir Inter Cempiono titula 4u.gif

Nenoriu daugiau i jokias tokias parodas!!!!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 05 20, 13:48)
Sveikos merginos  4u.gif

Taigi mes jau turime Cempiono titula ir Inter Cempiono titula  4u.gif

Nenoriu daugiau i jokias tokias parodas!!!!!

Sveikinimai su tokiais šauniais laimėjimais thumbup.gif 4u.gif

Tikrai Ula nusipelnė ir pailsėti, kiek galima vykti į parodas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrė @ 2014 05 20, 16:51)
Sveikinimai su tokiais šauniais laimėjimais thumbup.gif  4u.gif

Tikrai Ula nusipelnė ir pailsėti, kiek galima vykti į parodas bigsmile.gif

Jo, Ulai dabar duosiu pailseti. O dar be to ir patis teisejai sako, kad ji yra labai jauna ir ji dar augs ir augs. Todel labai smalsu ja bus dabar stebeti kaip ji toliau bres ir jeigu viskas bus gerai, tokiu atveju kitais metais vel sudalyvausime biggrin.gif
Papildyta:
Paismaivimo pratesimas biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Pas mane toks pirmas atvejis, kai del Cinamono tiek daug yra alpstanciu, bet niekas jo negali pasiimti del tam tikru priezasciu doh.gif doh.gif . Na dar su tokiu atveju nebuvau susidurusi biggrin.gif . Siandiena net komentara is pazistamos gavau. Mazdaug: Niurkute, toks grazulis ir uz tokia kaina, net be dokumentiniai misrunai brangiau pardavinejami yra lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . Na niekis, greit reikes ji kastruoti, tada jau kaina galesiu drasiai pakelti, nes man jau bus nebe baisu ji namuose tarp mergu laikyti o ismaitinti, tai tiek ismaitinu, tai nieko baisaus jeigu ir dar viena burna prisides biggrin.gif

Sidabre - o Jusu Bugis, toks dickis ar cia jis taip nuotraukose atrodo wub.gif . Nes toks geruslis wub.gif . O kiek jis sveria?
Atsakyti
QUOTE(Niurkute @ 2014 05 20, 20:21)

Sidabre - o Jusu Bugis, toks dickis ar cia jis taip nuotraukose atrodo  wub.gif . Nes toks geruslis  wub.gif . O kiek jis sveria?

Cinamono žvilgsnis - kaip angeliuko ax.gif Jau toks gerietiškas ir toks švelnutis bigsmile.gif

Bugis šiek tiek pasitaisęs - jau nėra toks sulysęs. Svėrėmės per skiepus, tai 5,1 kg.
Papilviukas lašiniukas visas minkštas. Iš delno turiu pamaitinti, tada vaikas nevaikšto alkanas. Ir jau pasidarė tradicija - tas pats sausiakas įpiltas, bet sėdi Bugutis ir verkia - valgyti nori. Kai paduodu iš delno, tai suvalgo visą saują - taip skaniau biggrin.gif

Taip, aš didelis ir į spintelę netelpu schmoll.gif

user posted image

Ir į maišiuką tuoja netilpsiu unsure.gif

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif sveikinimai Ūlai:))) šaunuolės:)

Bugis tikrai pasitaisęs:) maišiukų mėgėjas:))))
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Mūsų su Niurkute Cleopatra vis gražėja ir gražėja, tik gaila, kad ir aš nelabai turiu laiko nufotografuoti, bet artimiausiu laiku butinai tai padarysiu ir žinoma pasidalinsiu foto smile.gif
Cinamonas, man toks tobulas katinėlis... sėdžiu ir vos neverkiu, kaip aš jo norėčiau... Jaučiu neapsakoma trauka jam nuo pat tos akimirkos kai pirma kart pamačiau jo foto. ..
Tai pat gaila, jog nepavyko sudalyvauti parodoje Šiauliuose, nes turėjau išvykti į keturių dienų ekspedicija po žemaitija. nuėjome apie 40 km su 20 kg svorio kuprinėmis ! buvo rimtas iššūkis man, ir puikiai jį atlaikiau smile.gif aišku viso žygio metu didžiausia nerima kėlė, kad Cleopatra manęs nematys keleta dienų, bet ji liko su tėvais, ir buvo puikiai prižiūrima, bet kai grįžau tai jautėsi kokia pasiilgusi buvo smile.gif Ypatingai gera, kai jinai ateina prie manęs ir prisispaudžia , o taip ji daro, jei manęs kokia diena nemato, taip ji išreiškia savo ilgesį smile.gif
Papildyta:
Prisiminiau !!! Nerodžiau foto kur fotografavo parodoje tikra profesionalė fotografė smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
o jau gražuolė rimtuolė Cleopatra:) super:))) wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti