Įkraunama...
Įkraunama...

Pranašingi ženklai

QUOTE(Amariliai @ 2014 12 07, 23:41)
Burimas, bent jau Taro, jis remiasi intuicija. Nes tik ismoksi mintinai visu kortu reiksmes (kurios ir priestaringos buna, ir ju kombinaciju pagalvokit kiek, 78 kortos), tai nieko nebus. Vienos kitas itakoja, neimanoma be intuicijos. As isvis save i transa ivarau kai buriu, turiu metoda toki savo. Kai pabaigiu, iseinu is tos busenos ir sudelioju risliai teksta. O jeigu logiskai ismastyt mintinai reiksmes ismokus, nu neimanoma tada. Ne tai, kad nepataikysi, bet tiesiog tai neimanoma. Bet kai yra baime, tai tikrai geriau neprasidet su kortom, nes nebus rezultatu. Nezinau kaip ten tos daugybines burejos buria is visu miestu, bet labai retai kada duodou atsakyma "taip" arba "ne", sprendimus tik pats zmogus priima. Cia jei kokioj klystkelej stovi arba renkiesi is keliu variantu, galiu paziuret perspektyvas. Bet uztenka zmogui keisti sprendimus, veiksmus, viskas kinta tada. Tai kai jos is tu temu minetu eina susizinoti praeities, dabarties ir ateities, nu niekaip nesuprantu kam tai biggrin.gif Kuriu galu biggrin.gif Sumoki pinigus ir nieko negauni biggrin.gif Nebent kas "pataiko". Tai tada smagu ir ateina pasakyt, jog pataiko va sita is tuopu gatves. Tai ten tos babces abejoju ar intuicija naudoja, sneka ta pati visom ir tiek. O rimciau jei ziuret i tai, Taro mokaisi, ypac pradzioj, ryte trauki tai dienai kortas kelias arba viena. Vakare pasiziuri ir matai, ka Tau jos dave. Galimas darbas su savimi per tai, galima prevencija padaryt kokiem nemalonumam, galima naudotis tuo. Sau taipogi. Tai is mano varpines atrodo sitaip. Sapnai irgi salia stovi. Tai juk simbolika, archetipai ir t.t. Jeigu nekalbam apie kasdienius ivykius, kurie itakoja pasamone svieziai.

Amariliai, nu ko varot ant konkurenčių? negražu gi rolleyes.gif Ar jūs iš tiesų pažįstat visas tas "miestų būrėjas" ir žinote, pagal kokius metodus jos dirba ir, kad pas jas tai pinigai bus į balą išmesti?
Aš maždaug į metus du kartus nueinu pas vieną būrėją, apie kurią sm labai gerai atsiliepiama, esu kaip ir lojali jos klientė. Na nė karto ji man nepasakojo, kaip "tikrai bus" ir neskiedė vizijų apie "blondinę draugę ir brunetą berną, kurie pakeis mano likimą". Laikau ją gabia ir protinga tarologe, išmanančia tai, ką daro, o jūsų tokie pasisakymai, tai ką žinau... pati turit klientų ratą, gerai dirbat, bet nereikia sakyti, kad kitos, tai jau apgavikės babcės, lupančios pinigus ir jokios naudos nesuteikiančios klientui.
Atsakyti
as nesakiau kad babces apgavikes. as sakiau, kad nesuprantu to ejimo susizinoti praeities dabarties ir ateities. sito nesuprantu. ir sitai man atrodo durnyste. O ne burejos.
Atsakyti
Tai greičiau nežinojimas, o ne durnystė. Dauguma nesupranta, kaip iš tiesų veikia taro, kokie principai galioja ir pan, remiasi nuogirdomis ir žurnalų dezinformacija. Nemanau, kad reikia kaltinti žmogų. Čia tas pats, kas nuėjus pas mediką tas pradėtų juoktis ar piktintis, kad pacientas nežino kažko apie ligą.
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2014 12 08, 13:46)
Tai greičiau nežinojimas, o ne durnystė. Dauguma nesupranta, kaip iš tiesų veikia taro, kokie principai galioja ir pan, remiasi nuogirdomis ir žurnalų dezinformacija. Nemanau, kad reikia kaltinti žmogų. Čia tas pats, kas nuėjus pas mediką tas pradėtų juoktis ar piktintis, kad pacientas nežino kažko apie ligą.

tai va. as tas temas skaitau todel, kad man visada idomu, jo zmones tikisi is burejos, tarologes ar ten kavos tisciais kur buria, chiromantes, na, bet kokiu metodu. Ko jie ten eina. Kas nepatinka. Ne visos gi kaip Jus, pagaunat izvalgas ir ta navigacija, kuria kortos duoda. darot isvadas, kazka keiciat, kazka apeinat. o jos ginkdie apie save nieko nepasakyt ir tegul spelioja, tikslas - kad atspetu kuo tiksliau. as nekaltinu, tiesiog nesuprantu. yra gi, pas visus jau buvusios, vienos pataike, kitos ne visai, issipildys, neissipildys... as turejau pati tokia kliente, kuriai tik po metu atejo supratimas ka as parasiau, va tada pasake aciu ir sumokejo. o tada ne, nes norejo praeities dabarties ir ateities. tik skirtumas, kad buvo ir konkreciu klausimu ir nebande ten kazko slept. ar cia stebuklo paieskos, na, kad atspetu kazka. tokios vis dar kaledu senelio paieskos, kai bandai neuzmigti ir sugauti, kada gi jis ateis ir ji pamatyt. man toks buna jausmas, kai skaitau apie tuos pataikymus ir nepataikymus ir neduokdie, bureja ko paklaus. bet mes ne i tema varom, cia tema apie zenklus.
Atsakyti
QUOTE(Amariliai @ 2014 12 08, 13:39)
as nesakiau kad babces apgavikes. as sakiau, kad nesuprantu to ejimo susizinoti praeities dabarties ir ateities. sito nesuprantu. ir sitai man atrodo durnyste. O ne burejos.

Tai čia manau dėl būrėjos patikrinimo tai vyksta mirksiukas.gif Mačiau, kad kai kurios pačios siūlosi pasakyti ką iš praeities, dabarties ir jei nuspėja, tai tada galima tam konkrečiam žmogui burti ir imti pinigus.

O šiaip nunukrypkime nuo temos, ji unikali ir savita smile.gif
Atsakyti
Neblogą diskusiją užvedėm, bet jo, čia jau off topic smile.gif
Atsakyti
Mane irgi tikrina kartais, bet kitaip. Man duoda klausima kontrolini. Atsakau ir tada sprendzia, darom toliau ar ne. Arba apie pati burima klausia. As prasau situacijos, kuri neramina, klausimus pati formuluoju kortom, nes zinau, dauguma nezino kaip juos formuluot ir su laiku atejo nusvitimas neverst ju to daryt. Bet jei siaip, be klausimu, tai neapsiimu. Ir tiesa, as turiu draugiu, kurios tikrai nekvailos, garbes zodis, bet praso mane "paburk man", bet klausimo neturi. As neburiu, tada jos sako, kad ir pacios gali paburt be klausimu. Ir kad as netikus bureja vadinas, jei be klausimu neburiu. Nu ir viskas biggrin.gif as nesiginciju toliau, netikus tai netikus biggrin.gif

Offtopikas gavosi todel, kad parasiau kaip man Taro intuicija itakoja.
Papildyta:
QUOTE(Isyankar @ 2014 12 08, 13:46)
Čia tas pats, kas nuėjus pas mediką tas pradėtų juoktis ar piktintis, kad pacientas nežino kažko apie ligą.

Va sita dar norejau irgi pakelt. Pas medika nueini tai pasakai kur skauda ar kas ne taip. O pas bureja is tuopu gatves siusktu nieko nesakysiu, lai atspeja. nu galima atspet, bet reikia visus tyrimus padaryt, pravaryt ta technikine, aha, tada isryskeja kur problemos, ale gali isrysketi kitas koks nors svarbesnis momentas ir tada basta, vel bureja nepataiko, nes buria ne apie tai, kas man idomu, tik nesakau, o apie kita dalyka visai biggrin.gif Lygiai kaip nueini pas medika gydyt akivaizdaus kosulio ir paskui gauni siuntima i onkologini po technikines pravarymo, o kosulio negydo, nes "stengiausi nuslepti, nieko nesakiau, valdziausi nekosejau prie jo". Vat ir prasom, nepataike ten, kur norejau kad pataikytu.
Atsakyti
Tikiu, kad yra tokių pagerintų klienčių, kurioms sportinis azartas testuoti tarologes, ar lakstyti per visas ir žiūrėti, kuri ką atspės bigsmile.gif Ir pačiam sm'e kitos rašo, kad eina be vestuvinių žiedų, nes nori įsitikinti, ar būrėja "pamatys" jų santuoką ir vyrą bigsmile.gif Nors, man rodos, kitos nebūtinai iš piktos valios taip daro, galbūt tiesiog neskiria sąvokų ir mano, jog tarologė yra lygu aiškiaregei, kuri vos jums įėjus pro duris išklos visas jūsų paslaptis. Iš tikro ir aš kažkada, kai tik išgirdau tokį dalyką kaip taro, maniau, jog tikrai būrėja gali pasakyti, kada tu tą vienintelį sutiksi, kada ištekėsi ir pan biggrin.gif bet aš tuo metu tuo šventai tikėjau, nes informacijos trūko, ką paskaitydavau "būrėjos" žurnale, tuo tikėdavau... Paskui pradėjau rimčiau domėtis kaip veikia taro kortos, forumuose skaičiau jūsų diskusijas, mintis, pati knygų ieškojau apie tai, ir su laiku atėju tas suvokimas. Tada atradau savo tarologę, su kuria jau ilgą laiką palaikau ryšį ir kurios konsultacijos mane nukreipia reikiama linkme, pataria kaip elgtis, ką daryti ir ko nedaryti, kad planai pildytųsi, o ne griūtų ir pan. Tai summa summarum, manau, jog nemažai daliai klientų paprasčiausiai trūksta informacijos, kas yra taro ir tie klausimai "pasakyk, kokia bus mano ateitis?" kartais visai ne iš blogos valios kyla smile.gif
Atsakyti
aha, tiesa, taip ir yra. As turiu pastoviu irgi klienciu, pvz kita tarologe rimta cia kur irgi aplink vis pasitrina, jin turi irgi savu, su kito pobudzio klausimais ir tiesiog aisku, kiekviena savo susiranda. Pati gi zinau, kad drebiu kartais pernelyg tiesiai, tai tos, kurios nori "tiesos veidan" (cia drauge pacitavau), tos ateina pas mane. Vis tiek yra sritys, kuriose lengviau, kuriose sunkiau, per mazai dar tu metu nugyventa, kad jas visas ikirst normaliai, tai as tikiuosi is saves kada nors, kai jau kokius nors 50 metu turesiu, galesiu apie viska, net apie akcijas ir indelius ir t. t. biggrin.gif Kur dabar mane tuoj kaip Monteverte, suima miegas netiketai situos zodzius pamacius biggrin.gif Pritempiant prie temos pavadinimo, isijungia pasamoninis blokas, kad nesneket apie tai, apie ka zalio supratimo neturi biggrin.gif Nors galima, galima... Cia mano tik blokas.
Atsakyti
QUOTE(Isyankar @ 2014 12 08, 15:18)
Tikiu, kad yra tokių pagerintų klienčių, kurioms sportinis azartas testuoti tarologes, ar lakstyti per visas ir žiūrėti, kuri ką atspės bigsmile.gif Ir pačiam sm'e kitos rašo, kad eina be vestuvinių žiedų, nes nori įsitikinti, ar būrėja "pamatys" jų santuoką ir vyrą bigsmile.gif Nors, man rodos, kitos nebūtinai iš piktos valios taip daro, galbūt tiesiog neskiria sąvokų ir mano, jog tarologė yra lygu aiškiaregei, kuri vos jums įėjus pro duris išklos visas jūsų paslaptis. Iš tikro ir aš kažkada, kai tik išgirdau tokį dalyką kaip taro, maniau, jog tikrai būrėja gali pasakyti, kada tu tą vienintelį sutiksi, kada ištekėsi ir pan biggrin.gif  bet aš tuo metu tuo šventai tikėjau, nes informacijos trūko, ką paskaitydavau "būrėjos" žurnale, tuo tikėdavau... Paskui pradėjau rimčiau domėtis kaip veikia taro kortos, forumuose skaičiau jūsų diskusijas, mintis, pati knygų ieškojau apie tai, ir su laiku atėju tas suvokimas. Tada atradau savo tarologę, su kuria jau ilgą laiką palaikau ryšį ir kurios konsultacijos mane nukreipia reikiama linkme, pataria kaip elgtis, ką daryti ir ko nedaryti, kad planai pildytųsi, o ne griūtų ir pan. Tai summa summarum, manau, jog nemažai daliai klientų paprasčiausiai trūksta informacijos, kas yra taro ir tie klausimai "pasakyk, kokia bus mano ateitis?" kartais visai ne iš blogos valios kyla smile.gif

Turiu kelias pazistamas, kurioms matyt to reikia 4u.gif Kiek papasakoja ( lankosi pas ta pacia bureja), visoms panasiai sako, nors gyvenimai labai skirtingi, dvi is ju tarpusavyje nepazistamos.
Eina dazniau nei karta i metus, bet ar jos pamirsta ka joms pries tai pasakojo g.gif Net as atsimenu ju pasakojimus, blush2.gif jei sekanti karta vel visai nepataiko, tai ko dar ten eina, ir svarbiausia, kad giria ir tiki g.gif Matomai kai kuriems zmonems o reikia g.gif Nesuprantu ir tiek. Pas cigone bureja buvau 17likos, ejome tryse. Atsimenu viska ka sake visoms tryms 4u.gif Ka bure treciajai ir is jos ne pinigu neeme, issipilde 4u.gif
Atsakyti
beje, buvo cigone prie manes pristojus stotelej, kai laukiau truliko vaziuot i teatra, ir zinojau, kad jei neilipsiu i sita, as veluosiu ir rizika, kad neileis per tarnybini iejima. Na, tuo metu ten vaiksciojau kasdien, bet negerai yra veluot. tai ta cigone paeme mano plauka, pasake, kad esu uzkeikta ir dar kazka, neatsimenu, atvaziavo mano trulikas, as isedau i ji ir nuvaziavau neisklausius jos iki galo, plius pinigu nedaviau. Nu neturejau. jin pavymui man pasake viena dalyka alabi garsiai, kuris issipilde. Nors tuo metu netikejau visiskai ir pamirsusi buvau apie tai daug metu. Nuo to laiko, as pati duodu iskart pinigu cigonems kiek galiu tuo momentu, jei pristoja. ir prasau neburt. Man gerai ir jos patenkintos. Paskutiniu metu jos manes kazkaip nebemato jau. Tas ten palinkejimas issipildes buvo labai seniai, bet tebesitesia.
Atsakyti
Kad čigonės turi kažkokių ypatingų sugebėjimų, tikrai tikiu, bet kažin ar jos švariai buria, ar juodąja magija užsiima?
Atsakyti