QUOTE(Amariliai @ 2014 12 07, 23:41)
Burimas, bent jau Taro, jis remiasi intuicija. Nes tik ismoksi mintinai visu kortu reiksmes (kurios ir priestaringos buna, ir ju kombinaciju pagalvokit kiek, 78 kortos), tai nieko nebus. Vienos kitas itakoja, neimanoma be intuicijos. As isvis save i transa ivarau kai buriu, turiu metoda toki savo. Kai pabaigiu, iseinu is tos busenos ir sudelioju risliai teksta. O jeigu logiskai ismastyt mintinai reiksmes ismokus, nu neimanoma tada. Ne tai, kad nepataikysi, bet tiesiog tai neimanoma. Bet kai yra baime, tai tikrai geriau neprasidet su kortom, nes nebus rezultatu. Nezinau kaip ten tos daugybines burejos buria is visu miestu, bet labai retai kada duodou atsakyma "taip" arba "ne", sprendimus tik pats zmogus priima. Cia jei kokioj klystkelej stovi arba renkiesi is keliu variantu, galiu paziuret perspektyvas. Bet uztenka zmogui keisti sprendimus, veiksmus, viskas kinta tada. Tai kai jos is tu temu minetu eina susizinoti praeities, dabarties ir ateities, nu niekaip nesuprantu kam tai
Kuriu galu
Sumoki pinigus ir nieko negauni
Nebent kas "pataiko". Tai tada smagu ir ateina pasakyt, jog pataiko va sita is tuopu gatves. Tai ten tos babces abejoju ar intuicija naudoja, sneka ta pati visom ir tiek. O rimciau jei ziuret i tai, Taro mokaisi, ypac pradzioj, ryte trauki tai dienai kortas kelias arba viena. Vakare pasiziuri ir matai, ka Tau jos dave. Galimas darbas su savimi per tai, galima prevencija padaryt kokiem nemalonumam, galima naudotis tuo. Sau taipogi. Tai is mano varpines atrodo sitaip. Sapnai irgi salia stovi. Tai juk simbolika, archetipai ir t.t. Jeigu nekalbam apie kasdienius ivykius, kurie itakoja pasamone svieziai.

Amariliai, nu ko varot ant konkurenčių? negražu gi

Aš maždaug į metus du kartus nueinu pas vieną būrėją, apie kurią sm labai gerai atsiliepiama, esu kaip ir lojali jos klientė. Na nė karto ji man nepasakojo, kaip "tikrai bus" ir neskiedė vizijų apie "blondinę draugę ir brunetą berną, kurie pakeis mano likimą". Laikau ją gabia ir protinga tarologe, išmanančia tai, ką daro, o jūsų tokie pasisakymai, tai ką žinau... pati turit klientų ratą, gerai dirbat, bet nereikia sakyti, kad kitos, tai jau apgavikės babcės, lupančios pinigus ir jokios naudos nesuteikiančios klientui.