Įkraunama...
Įkraunama...

Petunijos - surfinijos (2014)

QUOTE(natab @ 2014 05 05, 09:05)
Sveikos  4u.gif

Na kaip Jusu gelytes, nenusalo po tokios nakties??? Pas mus net -5 buvo  doh.gif  idomu ar mano surfinijos siltnamyje nesusalo  g.gif  ryte paziurejus lyg ir viskas tvarkoje buvo

mano įstiklintame balkone. Tai atrodo viskas gerai:)
Atsakyti
QUOTE(natab @ 2014 05 05, 08:05)
Sveikos  4u.gif

Na kaip Jusu gelytes, nenusalo po tokios nakties??? Pas mus net -5 buvo  doh.gif  idomu ar mano surfinijos siltnamyje nesusalo  g.gif  ryte paziurejus lyg ir viskas tvarkoje buvo

MAniškės tupi su pomidotrais šiltanyje po agro, romantiškai su žvakutėmis. blush2.gif
Atsakyti
Mano neįstiklintame balkone viskas gerai, niekas nenušąlo. Pomidorai tik kambary, o gėlių nenešioju.
Atsakyti
Na maniskems ir po sios nakties lyg viskas gerai. g.gif Daugiau kaip ir neprognozuoja salnu, o nuo savaitgalio orai bus geri, tai jau nesiu i lauka jas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 05 05, 15:08)
MAniškės tupi su pomidotrais šiltanyje po agro, romantiškai su žvakutėmis.  blush2.gif

Ir mano siltnamy su zvakutem smile.gif
Tik pradejo vienos surfinijos lapeliai geltonuot, kazi kodel g.gif
O petunijas keles buvau jau lauke pasodinus i gelyna, bet nieko grazuteles ir jau zydet nori. Likuses gal ryt poryt nesiu laukan. Sianakt dar tegu siltai nakvoja.
Atsakyti
sveikos:) kaip gelytes jusu gyvena? ar jau isneset i lauka/neistiklintus balkonus?
Atsakyti
QUOTE(vivita @ 2014 05 09, 11:04)
sveikos:) kaip gelytes jusu gyvena? ar jau isneset i lauka/neistiklintus balkonus?

Mano gėlės jau trečią savaitę ten pradės gyvent.
Atsakyti
Laba 4u.gif
Pas mane tai nesibaigiantis skabymo periodas doh.gif bet jau jau panašėja po truputį į tai, ką noriu matyti. Pernai man daug geriau augo, šįmet kažkaip sunkiai labai g.gif
Išnešu dienom į nestiklintą balkoną, vakare sunešu vis dar unsure.gif
Atsakyti
Aš dar ilgi įstiklintame balkone laikau. bet savaitgalį jau planuoju kabint į kt atvirą balkonąsmile.gif
Atsakyti
sveikutes noriu pasidziaugti savo gelytem ax.gif aciu uz visus patarimus mirksiukas.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Niu labai fainios gelytes. Mano dar tik po viena kita ziedeli rodo.
Atsakyti
QUOTE(*Wailletta* @ 2014 05 09, 17:17)
sveikutes noriu pasidziaugti savo gelytem  ax.gif  aciu uz visus patarimus  mirksiukas.gif
user posted image

grazios gelytes , o sios tikriausiai pirktines ? rolleyes.gif (labai jau dideli krumai )? g.gif
user posted image

user posted image
Papildyta:
maniskes , lodzijoj kelias savaites kaip apsigyveno ,bokstas taipogi ten ,ten ir nakvoja , dar yra nemazai surfiniju daigykluose ant palanges , augimas suletejas ju , nes reik seniai persodint i nuolatine vieta , sie keliaus i lauka ,bet buvo salciai ,tai gerai kad nesodinau .... nes pvz su prieskoniais paskubejau , didelius daigus kisau i zeme ir staiga salciai doh.gif neatlaike , dabar vel pasejau i daigyklas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo evvva: 09 gegužės 2014 - 21:12