Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų turtingas ir nuostabus daržas, 27 tema, dalin

QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 05 24, 16:40)
Netgi Polana gali būti dviderlė. Jei rudenį derėjo ir stiebai liko, jie žydi ir duos derlių vasarą, o paskui nudžius.

Zinau kad jos dviderles ,tik as auginu rudeniniam derliui ,nes vasara sumaumoja kirmeles jas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 05 24, 14:07)
Pirmosios uogeles mano sodelyle ...

kokios uogos? Neatpažįstu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 05 24, 16:18)
kokios uogos? Neatpažįstu  blush2.gif

Tikriausiai sausmedis
user posted image
Atsakyti
[quote=Vandene,2014 05 24, 17:23]
Tikriausiai sausmedis

Aga sausmedis ,tik pagal sia nuotrauka maniskis ziauriai nublanksta biggrin.gif maniskiam tik 2 metukai kai auginu ,tai tikiuos kada nors irgi tokio derliaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 05 24, 16:07)
Zinau kad jos dviderles ,tik as auginu rudeniniam derliui ,nes vasara sumaumoja kirmeles jas smile.gif

Tai tada reikėjo senąsias šakas rudenį arba anksti pavasarį iškarpyt, kad augalas veltui jėgų vasariniams derliui neeikvotų ir rudenį gausesnis derlius būtų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2014 05 25, 11:51)
Tai tada reikėjo senąsias šakas rudenį arba anksti pavasarį iškarpyt, kad augalas veltui jėgų vasariniams derliui neeikvotų ir rudenį gausesnis derlius būtų  mirksiukas.gif

Tai taip ir padarius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 05 25, 13:13)

Tai pas jus jau ant šiųmečių šakų žiedus krauna? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidastep @ 2014 05 25, 12:13)

as taip pat buvau nupjovusi rudeni,sprindzio dydzio palikus.O dabar jau grazus krumai ir krauna ziedus doh.gif
Atsakyti
Gal jau ir diskutuota, bet nerandu, ką daryt su skruzdėm? Ar jos kenka lysvėse? Pas mane vienoj lysvėj visa kolonija, bet ten dar nieks neauga, tai galvoju ar jos daro žalą?
Atsakyti
QUOTE(Lakšmi @ 2014 05 25, 16:46)
Gal jau ir diskutuota, bet nerandu, ką daryt su skruzdėm? Ar jos kenka lysvėse?

Aš nieko joms nedarau. Nekreipiu dėmesio. Būna ir kolonijų, ir pavienių. Derlaius užtenka visiems biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocė @ 2014 05 25, 17:03)
Tai pas jus jau ant šiųmečių šakų žiedus krauna? blink.gif

Taip ,nors kelmeliai dar nedideli g.gif
Atsakyti
QUOTE(diasaja @ 2014 05 25, 17:06)
Aš nieko joms nedarau. Nekreipiu dėmesio. Būna ir kolonijų, ir pavienių. Derlaius užtenka visiems biggrin.gif

drinks_cheers.gif Aš irgi nieko nedarau. Šiais laikais, žmonės viską naikina- skruzdėles, kurmius, varles. Nuolatinė kova... doh.gif verysad.gif
Atsakyti