Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas. Dabar tai jau tikrai. Metam svorį su visam

Gruodes, kokia faina lentute nupiesei! bigsmile.gif Padirbejai, nepatingejai bigsmile.gif Viskas aisku ir informatyvu. Aciu 4u.gif

p.s. o kaip rankele tavo?? gyja, sveiksta po truputi?

Eh, as tai nekokia kilogramu meteja, palyginti su jumis blush2.gif Na bet as niekur neskubu, turbut jusu visu palauksiu, va Braske jau pavijo, tuoj ir aplenks biggrin.gif
Guodziu save, kad bent praeita priaugta pliusa nukraciau po truputeli smile.gif Buvo cia pms'ai visokie tai svoris ten atgal sokinejo, sunkiai pasidave.
Atsakyti
Noriu jungtis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos
Kikavaida,prasom jungtis 4u.gif
Nu grazia cia ispaisei lentute,nieko neprikisi 4u.gif
Mes jau kapus aplankem,su mano teveliais pakeliavom po gamta,dabar lauksim vaiku:)ir visi teveliai smile.gif tai siandiena nei nesisveriau,mama bulkuciu prikepe,tai susveiciau viena su lasinukais ir viena su varske is inercijos:)))dabar burna dziuna,visai netinkamai jauciuosi schmoll.gif nu velnias,kaip priprato skrandis,paliksiu visai sveikuole:))griztant namo apejau avizu kruopu,ne dribsniu,retaikur buna,tai vyras sako,kokiu cia ar grudu nusipirkai???Kokius pirkau,tokius esim,sakau lotuliukas.gif
Ziuresim ryt visus pliusus:))Vel isivaziuosim,sportai ir t.t.gero vakaro visoms,ir nepamirskite,kad rytoj vel prasideda svorio metimo laikas tongue.gif
Atsakyti
Man 19, gyvenu Šiauliuose. Ūgis mano 164, svoris 71... rašau ir darosi graudu, net labai. Nuo pat mažens pas mane svoris tragiškas, būdama 14 metų svėriau 71, per metus numečiau iki 54kg... O dabar... vėl tie patys 71, apie 2 metus svoris laikėsi ties 62, išbandžiau daug dietų, įvairiausių būdų, bet va, grįžau į pradinį tikslą. Gėda žiūrėti į veidrodį, visi aplinkiniai pastebi, kad sustambėjau, nemalonu prieš vaikiną, nes jis jau už mane atrodo lieknesnis... Su visais rūbais atrodau kaip dešra...
Žinių turiu daug, tik valios nebe.. tikiuosi ją susigrąžinti... Kartu bus lengviau... Pradėsiu valgyti 2-3 kartus per dieną, nes su užkandžiais man nesiseka, jau išbandyta... Ir vieną kartą savaitėje valgysiu grikius su kefyru arba daržovėmis, vaisiais. Daugiau bus fizinio aktyvumo... nes nusisedėjau namie visai... Ech bloga emocinė būsena unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikavaida: 01 birželio 2014 - 16:03
Merginos, manau kad viena iš sėkmingo svorio metimo paslapčių, nustoti save ėsti už tai kad svoris nekrenta taip greitai kaip norėtusi,ar krenta kitoms sparčiau, už tai kad kitos turi stipresnę valią, atsispyrė pagundai suvalgyti bandelę ir pan. Turime mokėti sau atleisti už paslydimus, pasižadėti nebekartoti klaidos ir svarbiausia nenustoti stengtis.
Geriau ateiti ir priduoti pliusą , jei reikia ir ne vieną kartą iš eilės, nei pasiduoti, nuleisti rankas ir nebemėginti . Gyvenimas banguotas, pilnas įvairiausių nutikimų, nuotaikų, mes visos skirtingos pagal amžių, medžiagų apykaitą, gyvenimo būdą, taip kad negalime visos vienodai svorio kas savaitę numesti. Svarbiausia, kad visos turime tikslą, vienos kitą suprantame, palaikome, patariame.Taigi, kas mažais žingsniukais kas didesniais bet visos krutam link savo svajonės mirksiukas.gif

Ranką po truputi mankštinu, bet neskuba ji atsileisti, pirštų į kumštį nesuspaudžiu.Žiūrėsim kiek čia truks atsistatymas. g.gif
Šiandien labai daug laiko praleidau lauke, oras Klaipėdoje visai neblogas, neskaitant vėjo.Labai skaniai pas tėvus pietavau ir sugebėjau napadauginti su porcijomis, labai savim didžiuojuosi. Vakarienei vanduo ir prisiminimai skanių pietų rolleyes.gif

Kikavaida sveika prisijungusi. Sekantis prisidavimas bus birželio 15 d, man į AŽ turėsi parašyti savo tos dienos svorį ir būsi įtraukta į lentelę. Nebark savęs taip stipriai. Linkiu didelės sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gruodes: 01 birželio 2014 - 19:00
QUOTE(Kikavaida @ 2014 06 01, 15:47)
Man 19, gyvenu Šiauliuose. Ūgis mano 164, svoris 71... rašau ir darosi graudu, net labai. Nuo pat mažens pas mane svoris tragiškas, būdama 14 metų  svėriau 71, per metus numečiau iki 54kg... O dabar... vėl tie patys 71, apie 2 metus svoris laikėsi ties 62, išbandžiau daug dietų, įvairiausių būdų, bet va, grįžau į pradinį tikslą. Gėda žiūrėti į veidrodį, visi aplinkiniai pastebi, kad sustambėjau, nemalonu prieš vaikiną, nes jis jau už mane atrodo lieknesnis... Su visais rūbais atrodau kaip dešra...
Žinių turiu daug, tik valios nebe.. tikiuosi ją susigrąžinti... Kartu bus lengviau... Pradėsiu valgyti 2-3 kartus per dieną, nes su užkandžiais man nesiseka, jau išbandyta... Ir vieną kartą savaitėje valgysiu grikius su kefyru arba daržovėmis, vaisiais.  Daugiau bus fizinio aktyvumo... nes nusisedėjau namie visai... Ech bloga emocinė būsena  unsure.gif

Sveika prisijungus 4u.gif Visos mes cia tiek tos valios teturim,ale iriames vis i prieki,ir gaunasi kazkas.19 metu,o jau visokiu dietu pribandzius,ir medziagu apykaita ryskiai susigadinusi,ir toliau ruosiesi gadintis g.gif O gyvenimas tai dar ilgas smile.gif visa gyvenima dietu neprisilaikysi,arba laikykis,jei nori putinetis kaip balionelis-pirmyn atgal..Susitiksim kada,praplausiu as tau smegenis lotuliukas.gif nors zinau,kad dabar ka tau besakyciau,vistiek nelabai patikesi,nes perejau visa tai su savo sunumi,JUS dabar viska geriau zinot:)kaip mano sunus pasake,mama,nesiparink,as viska turiu pats pragyventi ir suzinoti:)valgyti 2-3 kartus per diena,gana neblogai,tiek ir turi buti pagrindiniu valgymu,bet 2 uzkandziai salia-butini.Kitu atveju kunas kaups riebalus,o mums juk to nereikia?Ka dar galiu pasakyt..pati stambet pradejau tik po gimdymo,iki to laiko nezinojau kas tos dietos,valgiau,ka norejau..taigi puikiai zinau,ka reiskia panai svert 54 kg..zinau,ka reiskia ir 70..jei nuo jaunystes svoris didelis,reiskia arba valgai nesmones,arba nejudi,arba ir tas ir tas..Nemoki valgyt.Kai ismoksi,visos problemos susitarkys,ir nesakysi,kad negali uzkandziaut.Reikia tik rezimo,ir daugiau meiles sau:)
Atsakyti
sveikutes visos , labai grazi lentele, miela tokia, ranku darbo smile.gif ziuriu as cia viena su pliusiuku sysik, na kita syki pliuso nebus, pazadu. imu jauti uz ragu smile.gif laikas judet i prieki. juk vasara jau prasideda!
Kikavaida sveikute prisijungus 4u.gif
Atsakyti
sugalvojau, kad verta surašyti žinomus sveikus patarimus svorio metimui, pildome, komentuojame, papildome visos mirksiukas.gif

1 kogero svarbiausia pirmiausia save pamilti, visokią, storą, ploną, piktą, aukštą, žemą, jauną, seną, sergančią, liūdną ir pan., protingai įsivertinti tikslą koks svoris jus tenkintu , leistu jaustis gerai o tuomet jau pradėti stengtis į save mylimą dėti kuo sveikesnį maistą, gėrimus ir emocijas.

2. Valgyti bent 5 kartus dienoj, kas 2-3 val, priklausomai kas kada pradeda jausti artėjantį alkį (3 pagrindiniai valgymai ir 2 užkandžiai) taip išjudinama medžiagų apykaita. Kai organizmas nejaučia bado, lengviau paleidžia perteklių.

3 Pagrindinių valgymų porcija neturėtų viršyti dviejų jūsų kumščių dydžio. Kažkur išgirdau kad kūnas mums duoda ženklą kada mes pasisotiname. Saules rezginio vietoje būna toks nežymus stumtelėjimas (nežinau kaip tiksliai jį įvardinti) Pradėjus stebėti pastebėjau kad tikrai būna, o tai reiškia kad laikas nustoti valgyti. Aišku jei valgome susirietusios, žiūrėdamos telika kogero jo nepajusime.Todėl valgome sėdėdamos prie stalo ir galvodamos ką valgome, koks skonis, mėgaujamės maistu.

4 Per dieną išgerti bent 2-3 l vandens

5 Neprisivalgyti bent 2- 3 valandos iki einant miegoti. Mylint savo kūną reikia jam duoti laiko suvirškinti vakarienę, kad naktį leistumėm pailsėti.

6 Maistas turi būti įvairus, kad gautumėme pakankamai įvairių mikroelementų ir vitamin. Taigi sėdėjimai vien "ant" grikių, kefyro, obuoliu negali to padaryti

7 Jei reikia rašome dienoraštį:ką valgome, kada, kaip tuo metu jaučiamės (alkani, pikti, liūdni, nuobodu) padeda savianalizei kada vyksta didieji nusižengimai, dėl ko, bei maitinimosi disciplinai.

8 Sportas. Sako kad pakanka kasdieninės 20 min mankštos, kad išlaikyti kūna stangrų ir lankstų. Kas mėnesi pageidautina pakeisti pratimus į kitokius, nes raumenys pripranta prie vienodų.

9 laukiame tęsinio tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gruodes: 01 birželio 2014 - 19:54
Gruodes,saunuole,daugmaz viska susisteminai:)
Dadekim,kad svorio metimas turi buti malonus,o ne varginantis.
Kad,jei sugriesijai,nenuleisk ranku ir eik tolyn,nes visi mes nesame tobuli
Gera nuotaika ir sypsena butini,nes tik laimingas zmogus valdo savo gyvenima.
Jei kas blogai,bendrauk cia,juk mes tam ir esame,kad palaikyti viena kita.
Ka suzinojai idomaus ir naudingo,irgi pasidalink su mumis.
Daugiau nebepamenu,kitos darasykit,kaip jums atrodo lotuliukas.gif
Siandiena balto vyno prigeriau:))bet vistiek gerai,vyro dukra ,seniai bemacius,sake,kad nieko is manes nebeliko lotuliukas.gif malonu lotuliukas.gif
Atsakyti
geriausia motyvacija thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2014 06 01, 22:31)
Sveika prisijungus 4u.gif Visos mes cia tiek tos valios teturim,ale iriames vis i prieki,ir gaunasi kazkas.19 metu,o jau visokiu dietu pribandzius,ir medziagu apykaita ryskiai susigadinusi,ir toliau ruosiesi gadintis g.gif O gyvenimas tai dar ilgas smile.gif visa gyvenima dietu neprisilaikysi,arba laikykis,jei nori putinetis kaip balionelis-pirmyn atgal..Susitiksim kada,praplausiu as tau smegenis lotuliukas.gif nors zinau,kad dabar ka tau besakyciau,vistiek nelabai patikesi,nes perejau visa tai su savo sunumi,JUS dabar viska geriau zinot:)kaip mano sunus pasake,mama,nesiparink,as viska turiu pats pragyventi ir suzinoti:)valgyti 2-3 kartus per diena,gana neblogai,tiek ir turi buti pagrindiniu valgymu,bet 2 uzkandziai salia-butini.Kitu atveju kunas kaups riebalus,o mums juk to nereikia?Ka dar galiu pasakyt..pati stambet pradejau tik po gimdymo,iki to laiko nezinojau kas tos dietos,valgiau,ka norejau..taigi puikiai zinau,ka reiskia panai svert 54 kg..zinau,ka reiskia ir 70..jei nuo jaunystes svoris didelis,reiskia arba valgai nesmones,arba nejudi,arba ir tas ir tas..Nemoki valgyt.Kai ismoksi,visos problemos susitarkys,ir nesakysi,kad negali uzkandziaut.Reikia tik rezimo,ir daugiau meiles sau:)

Va va išbandžiusi aš jau tikrai daug ir sugadinusi sveikatą esu, ligų turiu... Daugiau nebenoriu aš jau gadintis savo sveikatos... Noriu sveikesnio gyvenimo būdo... Nes kai išbadžiusi n dietų ir kitų nesąmonių, tai supratau, kad tai neprisitvirtino... Seniau valią stiprią turėjau, nevalgiau po 6 valandos 3,5 metų... Rezultatai buvo super, svoris po to nei augo, nei krito, bet atsiliepė viskas per nervinę sistemą... Tai privalėjau valgyti.. Bet kai pasileidau, tai pasileidau... +10kg doh.gif O jau kaip grįžti sunku... Ryt parašysiu savo dienos meniu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikavaida: 01 birželio 2014 - 21:49
Kaip tylu čia... Kur jūs? g.gif
Atsakyti