Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas. Dabar tai jau tikrai. Metam svorį su visam

apie feritina pirma syki girdziu. o kaip jo trukuma atsatyt? ar tik vitaminais ar yra kas nors is maisto ? mano plaukai irgi ne istipriuju, ploni. dabar neslenka, bet budavo seniau kad slinkt pradedavo. kazkas sake kad druska labai gerai gelbeja nuo slinkimo. reikia itrint galva su druska, lyg tai slapius plaukus, ir palaikyt kazkiek. tada isplaut. dar kazkas labai gyre kokosu alieju plaukam. reiks kada nusipirkt.
Blacky, taip. ten foto tas smailas ir yra auksciausias siaip vakaru europos dangoraizis smile.gif pastate tik pries kelis metus. mes kai apsilankem , tai po trieju dienu oras bjaurus buvo londone ir i ji trenke zaibas biggrin.gif bet nieko neatsitiko, tik turistus isgazdino kas virsuj kepurnejo biggrin.gif
ach tai ne gimines pasirodo, nors ka cia zinosi. lietuva nedidele. Vilniuj mano mamos sesuo gyvena. o Siauliuos studijavau pora metu 2002m neakivaizdziai, bet taip ir nebaigiau.
Atsakyti
vivilma, ta galežinė keptuvė tikrai padada kiek esu girdėjus. g.gif mano mamai irgi vis truksta to gelezies, neaišku nuo ko čia priklauso. Gal kiekvieno organizmas tiesiog skirtingai pasisavina ta geležį. Bet tai anaiptol nereiškia blogos mitybos.
sandycandy aš tavo kaimynė iš Klaipėdos mirksiukas.gif

iš arbatų man kažkada labai patiko mate, tikrai apetita sumazindavo , tai vakarais gurkšnodavau. Sesuo užrodžiusi buvo, dabar kažkaip seniai negėriau. Pu-erh man mažiau patinka, dėl skonio.

Noriu keliauti, užmačiau nuotraukas, užplūdo prisiminimai. Taip ir matau save sėdint šalio liūto, ech...

tai visgi siūlau prisiduoti 31 dieną, manau kad bus didesnė motyvacija kai matysime krentantį svorį lentelėje, o per savaite ne vyksa pavyksta su minusi prisistatyti. Beje mano svastyklės tik 0,5 kg pokyti rodo. Arba pilnas kg arba su puse, tai negaliu 100 gr pokyti pamatyti.

šiandienos meniu kolkas tik varškė su slyvu uogenės šaukstu. Per tuos karščius vanduo geriasi labia noriai, tikrai mažiau valgau per kaščius. O ir patiekalų tokių lengvesniu norisi. Kartais sunku atsispirti ledamas, bet mane vaikai pavaišina po kąsniuką paguodai kad sau nesipirkau ledo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gruodes: 27 gegužės 2014 - 08:19
o jau klaidu pridirbau lotuliukas.gif

visos kažin kur išrūkusios, tikriausiai sportuojat biggrin.gif nors kogero vivilma vienintelė šitoj srity stopiausia. vis paskaitau kai tu leki sportuoti, aš taip pat susiimu ir atsigulusi ant žemės bent kojas pakilnoju.

šiandienos pietūs sriubytė kopūstinė, su šonkauliuku beveik be mėsos. vakarienei buvo avokadas su pomidorais ir trupuciu sūrio salotos, persikas ir obuolys užkandžiai. Kažkaip mažoka paciai atrodo, jei labai sunku bus vakare, šaldytuve laukia kefyro stiklinė.

Atsakyti
Valioooo,siandiena svarstykles jau maziau nei 80 parode:)oi,kaip laukiau thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Galvojau,jau amziais neisbrisiu is to 80..
Apie ta gelezine keptuve ir as girdejau,ir dar apie obuoli su vinim:)bet nezinau,ar tai tiesa,ar ne.
O feritinas yra gelezies atsargos organizme.Nes,jei gelezies gauname per daug,ji kaupiasi organizme ir yra panaudojama,kai jos truksta.Kai rezervai isnaudojami,tik tada organizmas pajaucia ta stygiu ir parodo.Tada zmogui buna silpna,nes kraujas nebenesioja deguonies.Ir daug visokiu negeru dar dalyku.Bet bendras kraujo tyrimas neparodo sito.Reikia tirtis dar gelezi ir feritina,nes hemoglobinas gali buti ir del kitu priezasciu pakrites.
Siandiena nebe karsta,ir man nuotaika geresne,tai darbavausi darze,nors pasilenkti negaliu,galva sukasi,bet ant kedutes daug darbu nusiveikiau thumbup.gif
Pusryciai-gematogenas
paskui jautienos farso troskinys su kopustu,cukinija,morkomis,paprika.Su bulve ir baklazanu.
paskui kiviai 2,kava su chalvos gabaleliu.
paskui kepeneles su darzoviu salotomis su moliugu seklu aliejumi ir citrina
dabar kokteilis is pasuku,liesos grietineles,kivi,banano,spanguoliu,ir braskiu.
Atrodo,kad viskas.Dar gelezies 2 kartus po puse stiklines skiedalo doh.gif
Nu ,ka,varom toliau,merginos?Kaip as jums pavydziu,kad Klaipedojgyvenat,man toks grazus miestas,fantastika,kaip jums gerai thumbup.gif
Nu va,gruodes,neblogai valgai..o del mazumo,tai zinai,daug valgysi,nekris tas svoris schmoll.gif O kefyro tai butinai isgerk vakare dar,ir sauksta aliejaus semenu isimaisyk,selenu isimesk,bus ne tik sotu,bet labai sveika:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivilma: 27 gegužės 2014 - 19:29
oho vivilma, sveikinu islipus is 80tuko thumbup.gif as dar vis kapstaus jame biggrin.gif jau rode svarstykles 79kg su biskiu, bet per atostogas su sese vel i astuoniasdesimt uzlipau.
Tai prisidavimas sestadieni? liuks, turim dar kelias dieneles pasitaisyt smile.gif
gal kas zinot ar kam yra buve, nuo ko itrukineja lupu kampuciai, tokie biski paraude.. lyg tai buvo praeje, dabar vel jautroki. kokiu cia vitaminu truksta kazin. skaiciau lyg B.
siandien pusryciams valgiau avizines koses. paskui vistienos salotu pasidariau, su riekele duonos. niam niam smile.gif ir... dar pyrageli uzsiskaninau blush2.gif noris tu saldumynu vis.
Gruodes, kokiam tu rajone klaipedoj? as tai uzaugau zvejybos uosto rajone. ejau i 15ta vidurine (simonaitytes paskui vadinos) smile.gif
Atsakyti
Laba ryt

vivilma labai smagu girdėti kad per dešimtį persiritai, įvertino ir svarstyklės tavo pastangas smile.gif

gyvenau prie simonaitytes kalno, dabar truputį giliau į miegamus rajonus pasistūmiau. mokiausi šeškėj biggrin.gif (6 vid.m-la buvusi)

vakar skaitinėjausi po besidietinančiu temas, tai vienoje buvo nuoroda I rusiu forumą kur liekninasi žmonės . Tema iki ir po. Labai ūpą pakelia kitų rezultatai, kai kuriu ypač. Gal ne tiek svarbu kas kokiais būdais bando susiimti, bet vien valia ir tikslo siekimas pavydėtinas. Dalinuosi
http://dietaprotasova.ru/forum/6-7-10

tai prisidavimu laukiu 31 diena, jei kas nors išvažiuojat savaitgalį ar pan, visada galima iš anksto parašyti kokius jusų pokyčius fiksuoti lentelėje prisidavimo dieną.

Atsakyti
Sveikos visos:)Svarstykles vel ryte nepavede,bet dar bijau dziaugtis,ir liniuote stumdyt:)Dar nelabai tikisi,kad nesugrys:)Siandiena jau ir visai salta,moliugeliai mano issigande visai,kur vakar issodinau,gal dar per salta g.gif na,bet bus,kaip bus,sesim,jei ka lotuliukas.gif bus jaunu i troskinuka..
Siandiena jau pasportavau..
pusryciai-gematogenas
paskui kepeneles keptos su kiausiniu ir kruva darzoviu
paskui apelsinas
krabu lazdeles su varske ir aliejumi
dar bus pasukos su spanguolem ir arbata su chalvos gabaleliu
candycandy,jei neatsilaikai pries saldumynus,stenkis valgyt ka nors sveikiau,bet ne pyragaicius
Brauk tu lauk tuos baltus miltus.As,kaip valgau daug vaisiu,tai manes tie pyragai netraukia.Geiau jau bananas,vynuoge,razinos,ar gematogenas,chalva..kas is geresniu medziagu butu.Taip palengva ir atprasi nuo tu pyragu:)O ir valgyti juos reikia atskirai,o ne po antro patiekalo iskart..Merginos,mokykites valgyt,maziau bus problemu veliau mirksiukas.gif
Jooo,gruodes,geru tu cia nuogaliu idejai:)tikrai kitoslabai vertos demesio:)kaip suprantu,cia su ta Protasovo dieta?
Atsakyti
QUOTE(sandycandy @ 2014 05 26, 23:29)
apie feritina pirma syki girdziu. o kaip jo trukuma atsatyt? ar tik vitaminais ar yra kas nors is maisto ? mano plaukai irgi ne istipriuju, ploni. dabar neslenka, bet budavo seniau kad slinkt pradedavo.
dar kazkas labai gyre kokosu alieju plaukam. reiks kada nusipirkt.
Blacky, taip. ten foto tas smailas ir yra auksciausias siaip vakaru europos dangoraizis smile.gif pastate tik pries kelis metus. mes kai apsilankem , tai po trieju dienu oras bjaurus buvo londone ir i ji trenke zaibas  biggrin.gif bet nieko neatsitiko, tik turistus isgazdino kas virsuj kepurnejo  biggrin.gif

Aha, apie ta feritina ir as suzinojau tik tada, kai plaukai saujom krist pradejo.. Kaip su maistu, tai tikrai nzn, bet kad jo trukuma atstatyti, reikia savo gydytojai sakyti, kad nori feritina pasikelti iki 80-100, nes plaukai slenka. Israso tuomet stiprios gelezies vaistu ar tai papildu, net nezinau. Zinau kad dar Spirulina (melsvadumblis) gerai kelia ta rodikli ir gelezi. Cia mano ir zinios tokios, SM'e perskaitytos apie plauku slinkima temose, kitos mamos rase kaip plauku slinkimo priezasciu ieskojo ir kaip feritina kele blush2.gif Tuomet puoliau ziuret kiek pas mane feritino, pasirodo pakankaimai, tai nusiraminau, vadinas ne del jo tie plaukai slinko..
Apie kokosini alieju ir as buvau visko gero prisiskaicius. Pameginau kokius 3 sykius, na ir zinok sausi plaukai kaip stagarai palikdavo, sukuojant veldavosi i kaltunus doh.gif Nors pirkau naturalu,salto spaudimo, nerafinuota, sveiko maisto ir naturaliu dalykeliu parduotuvej, bet.. Zodziu, likau nesupratus smile.gif Iprastos pirktines kaukes duodavo zymiai geresni rezultata, taigi grizau prie ju.

Na del zaibo, tai ojoj.. Jauciu turistams ten tiek ekstrymo privare.. fear.gif Gerai, kad kai jus buvot su sese, tai dar oras buvo visai grazus ir fotkes grazios isejo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gruodes @ 2014 05 27, 09:16)
iš arbatų man kažkada labai patiko mate, tikrai apetita sumazindavo , tai vakarais gurkšnodavau. Sesuo užrodžiusi buvo, dabar kažkaip seniai negėriau. Pu-erh man mažiau patinka, dėl skonio.

O, apie Mate irgi skaiciau nemazai gero, kad padeda lieknejimui bigsmile.gif Yra ji pas mane sarase, po Pu-erho antru numeriu, jei sita nebepades.. Mate atrodo zalioji, taip? Dar rase, kad ji kaip kavos pakaitalas, spaudima truputi pakelia, tai jos daug geriau negerti, iki 3 puodeliu i diena. Va o Pu-Erh reikia gerti daug, kad ji padetu, kokius 2 litrus. Dabar ir stengiuosi jos tiek isgert. Na del skonio ir kvapelio tai taip, tikra "egzotika" lotuliukas.gif Kaip mano mama sako: "tvartu atsiduoda" doh.gif Bet tai gerai jinai apetita sugadina kuriam laikui ir valgyt praeina noras lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(vivilma @ 2014 05 27, 20:14)
Valioooo,siandiena svarstykles jau maziau nei 80 parode:)oi,kaip laukiau thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Galvojau,jau amziais neisbrisiu is to 80..

Prisidedu prie sveikinimu ir labai dziaugiuos kartu drinks_cheers.gif 4u.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(sandycandy @ 2014 05 28, 04:02)
gal kas zinot ar kam yra buve, nuo ko itrukineja lupu kampuciai, tokie biski paraude.. lyg tai buvo praeje, dabar vel jautroki. kokiu cia vitaminu truksta kazin. skaiciau lyg B.

Na sicia tai nezinia.. g.gif
Papildyta:
QUOTE(vivilma @ 2014 05 28, 18:43)
As,kaip valgau daug vaisiu,tai manes tie pyragai netraukia.Geiau jau bananas,vynuoge,razinos,ar gematogenas,chalva..kas is geresniu medziagu butu.Taip palengva ir atprasi nuo tu pyragu:)O ir valgyti juos reikia atskirai,o ne po antro patiekalo iskart..Merginos,mokykites valgyt,maziau bus problemu veliau mirksiukas.gif

Vivilma, tu taip sveikai, maistingai valgai, saunuole 4u.gif Klausyk, o namiskiai kaip i sveika mityba reaguoja? Tu jiems irgi kuo sveikiau ir suderinta maista gamini, ar jiems iprastini, o sau atskirai, sveikai?
Su situ dalyku daznai moterims buna problemos ir virtuves pagundos, kai namiskiai atsisako valgyt sveika "neskanu" atseit maista ir gaminti sau ir jiems tenka atskirai.. va tada ir tyko labai pagundos doh.gif
O gal tu viena dabar gyveni ir nereikia taikytis ne prie niekieno pageidavimu? bigsmile.gif Neprisimenu, neuzfiksavau blush2.gif Tokiu atveju reguliuoti savo mityba i sveikaja puse ir dietintis manau lengviausia rolleyes.gif
Atsakyti
kaip fainiai, vivilma, savo soda turi. oho, kai prisiseciau visko biggrin.gif nors kai vaikystej , tai turejom mes soda, ir labai tingedavom su sese vaziuot i ji ir rinkt visokias uogas ir darzoves biggrin.gif budavo, kad ''ech, ir vel i soda''... paskui pardavem ji. gana toli budavo uz miesto. dabar tik supranti kiek gerio turedavom, ir viskas savo sodinta ir sveika buvo.
Gruodes, as irgi megstu paziuret pries ir po svorio numetimo foto visokias. gerai atrodo. nors kai kurie biski ir persistengia smile.gif
Blacky, nu apie puerha cia prajuokinai biggrin.gif tvartu atsiduoda xixi
kokoso aliejaus as dar nesu bandzius. bet jauciu nusipirksiu greitu laiku. lyg ir odai jis geras, ir siaip daug kam. reik pasiskaityt daugiau.
jo, o su sese spejom atsibut, buvo geri orai. o dabar vel lyja kiauras dieneles smile.gif
Atsakyti
Labas vakarelis
Puer arbata,tai geras dalykas,kazkada labai jos daug isgerdavau,uzsipildavau koki litra is karto,ir siurbdavau,paskui antra karta uzsipildavau.Zinau,kad ja galima uzpilti tikrai ne viena karta,dar geresnes savybes darosi.O ji irgi yra zalia,tik fermentuota,uz tai ir atrodo,kaip juoda.Is pradziu visos vadinom ta arbata-is tos zemes padaryta,kur arklio sudas stovejo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
bet paskui taip pripranti,kad net tampa,kaip priklausomybe.Tiesa,jos yra ir su zemuogem,tai nuima ta smarvele lotuliukas.gif
Kas del lupu kampuciutai girdejau,kad arba B,arba gelezies trukumas.Pavasaris,daug ko zmonems truksta.Vaistinej eik prasyt,jie dazniausiai pataiko.
Kas del maisto gaminimo,tai mes dviese su vyru.Sunus Airijoj dirba.Tai gaminu ta pati,ka ir as valgau,jam irgi patinka sveikai maitintis,ir sportuoja su manim,tik dar daugiau,ir dazniau ax.gif
Kas del sodo,tai sodas mano isejus is kambario:)Rajone gyvenam.Turiu 2 kalytes.Viena cvergsnaucere,kita priglaustinuke is Marijampoles beglobiu atkeliavus.Tai va,ir visa mano seima:)
Nors is prdziu ,kai skersai ziurejo i mano maista,tai jam atskirai gamindavau,arba daugiau,arba kitaip..ir dabar jis nori saldumynu,darau daznai jam varskes tortuka su sausainiais,jam labai patinka,o pati net neuzkabinu..Turiu valios,kai noriu.Juk kitas zmogus neturi kenteti,jei as ko nevalgau:)ir gaminti megstu,ir gaminu kiekviena karta su meile ir noru,ir man labai lengva gaminti kitiems,ir paciai nevalgyti.Kai uzsispiriu.Bet tam kiekvienam zmogui turi ateiti laikas.Kai sveciuose bunu,ir matau isgeriancius zmones,galvoju,kodel jie taip daro?Nuodija save?Bet ir as nebuvau abstinente,tik dabar organizmas visai nepasigenda alkoholio,ir tuo dziaugiuosi,nes man jau patinka,kai galiu valdyti visas situacijas,kai nekamuoja pagirios,kai nedziusta burna po baliaus...Kazkaip viskas susibalansavo,bet reikejo iki to uzaugti.Man kiti sako,kaip tau blogai,negali valgyti cepelinu..Bet jie net negali isivaizduoti,kaip as ju nenoriu,nors tikrai galiu suvalgyti ir ta cepelina..jei noreciau.Visada pagalvoju,ar tikrai as to noriu?Po tokio klausimo daznai kazko atsisakau.Klausausi,ka sako organizmas,ko jis nori,kada jam gera,kai jis tai gauna..Tiesiog,tai,ka dabar rasau,jums ko gero skamba labai,keistai,kaip ir mano draugams,ziuri i mane,lyg buciau parskridusi is kosmoso lotuliukas.gif Bet is tikro,manau,kad paciu laiku subrendau tam,nors,aisku,reikejo anksciau mirksiukas.gif Nors kiti nesubresta iki gyvenimo pabaigos:)
Zmones mano,kad kankinuosi,kad kazko nevalgau,kazko negeriu..bet jie nesupranta,kaip man del to gera,o mintyse galvoju,kaip man jusu gaila,kad jus sito nezinote:)Visoms draugems siulau savo meniu uz dyka,nors pati uz tai moku pinigus treneriui,nei viena nesusigunde:)Reikia pirma save pamilti,pradeti savimi rupintis,ir tai taps labai paprasta..Ziurit televizoriu?Kilnokit kojas,darykit presa,as minu elipsini,ir smagu,ir laikas greitai eina..Visko galima prisigalvot.Viena mano pazistama,kai ejo i darba ir negalejo nueit i sporto sale,tai pasiemusi 2 bambalius 5 litru ir pritupimus dare,ir kilnojo:)o mes namie budamos negalim pritupimu padaryt?Pirmyn 4u.gif
Atsakyti
Na,ka,vel dienele praejo,dar 100 gr nukrito:)Jau visi pastebi,kad sulieknejau,o ir kelnes jau visos kraicioja thumbup.gif
Kas pas kitas vyksta,ko nerasot?Kazkur kitos visai dingo???beliksim vel kelios..ne taip paprasta liekneti,kai nezinai,kaip tai daryti..Man tai pirma karta gyvenime nesunku.Visokiu dietu laikiausi per gyvenima,bet nebuvo lengva..
Siandiena ryte gematogenas
paskui sportas
paskui bananas
paskui grikiu kose su vistiena
obuolys
baltas suris su arbata
3 kiviai
vanduo.
Visoms sekmes,kantrybes ir geros nuotaikos.Reikia ta svori imti ir mesti.Jei numeti per menesi 1k g,tai ne nepajunti,tik pastovus galvojimas apie tai..As manau,kad reikia ji numesti,o tada dar mokytis ji islaikyti mirksiukas.gif to ir linkiu visoms..Kas nori daugiau info,prasom i az.
Atsakyti