Labas vakarelis
Puer arbata,tai geras dalykas,kazkada labai jos daug isgerdavau,uzsipildavau koki litra is karto,ir siurbdavau,paskui antra karta uzsipildavau.Zinau,kad ja galima uzpilti tikrai ne viena karta,dar geresnes savybes darosi.O ji irgi yra zalia,tik fermentuota,uz tai ir atrodo,kaip juoda.Is pradziu visos vadinom ta arbata-is tos zemes padaryta,kur arklio sudas stovejo
bet paskui taip pripranti,kad net tampa,kaip priklausomybe.Tiesa,jos yra ir su zemuogem,tai nuima ta smarvele
Kas del lupu kampuciutai girdejau,kad arba B,arba gelezies trukumas.Pavasaris,daug ko zmonems truksta.Vaistinej eik prasyt,jie dazniausiai pataiko.
Kas del maisto gaminimo,tai mes dviese su vyru.Sunus Airijoj dirba.Tai gaminu ta pati,ka ir as valgau,jam irgi patinka sveikai maitintis,ir sportuoja su manim,tik dar daugiau,ir dazniau
Kas del sodo,tai sodas mano isejus is kambario:)Rajone gyvenam.Turiu 2 kalytes.Viena cvergsnaucere,kita priglaustinuke is Marijampoles beglobiu atkeliavus.Tai va,ir visa mano seima:)
Nors is prdziu ,kai skersai ziurejo i mano maista,tai jam atskirai gamindavau,arba daugiau,arba kitaip..ir dabar jis nori saldumynu,darau daznai jam varskes tortuka su sausainiais,jam labai patinka,o pati net neuzkabinu..Turiu valios,kai noriu.Juk kitas zmogus neturi kenteti,jei as ko nevalgau:)ir gaminti megstu,ir gaminu kiekviena karta su meile ir noru,ir man labai lengva gaminti kitiems,ir paciai nevalgyti.Kai uzsispiriu.Bet tam kiekvienam zmogui turi ateiti laikas.Kai sveciuose bunu,ir matau isgeriancius zmones,galvoju,kodel jie taip daro?Nuodija save?Bet ir as nebuvau abstinente,tik dabar organizmas visai nepasigenda alkoholio,ir tuo dziaugiuosi,nes man jau patinka,kai galiu valdyti visas situacijas,kai nekamuoja pagirios,kai nedziusta burna po baliaus...Kazkaip viskas susibalansavo,bet reikejo iki to uzaugti.Man kiti sako,kaip tau blogai,negali valgyti cepelinu..Bet jie net negali isivaizduoti,kaip as ju nenoriu,nors tikrai galiu suvalgyti ir ta cepelina..jei noreciau.Visada pagalvoju,ar tikrai as to noriu?Po tokio klausimo daznai kazko atsisakau.Klausausi,ka sako organizmas,ko jis nori,kada jam gera,kai jis tai gauna..Tiesiog,tai,ka dabar rasau,jums ko gero skamba labai,keistai,kaip ir mano draugams,ziuri i mane,lyg buciau parskridusi is kosmoso

Bet is tikro,manau,kad paciu laiku subrendau tam,nors,aisku,reikejo anksciau

Nors kiti nesubresta iki gyvenimo pabaigos:)
Zmones mano,kad kankinuosi,kad kazko nevalgau,kazko negeriu..bet jie nesupranta,kaip man del to gera,o mintyse galvoju,kaip man jusu gaila,kad jus sito nezinote:)Visoms draugems siulau savo meniu uz dyka,nors pati uz tai moku pinigus treneriui,nei viena nesusigunde:)Reikia pirma save pamilti,pradeti savimi rupintis,ir tai taps labai paprasta..Ziurit televizoriu?Kilnokit kojas,darykit presa,as minu elipsini,ir smagu,ir laikas greitai eina..Visko galima prisigalvot.Viena mano pazistama,kai ejo i darba ir negalejo nueit i sporto sale,tai pasiemusi 2 bambalius 5 litru ir pritupimus dare,ir kilnojo:)o mes namie budamos negalim pritupimu padaryt?Pirmyn