Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas. Dabar tai jau tikrai. Metam svorį su visam

saunuole vivilma, taip ir toliau smile.gif pralenkei turbut cia visas smile.gif thumbup.gif
as vis dar apie 80kg kapanojuos. prisiduosiu ryt turbut su pliusiuku. bet kai pagalvoju kad per menesi numeciau apie 6kg tai irgi neblogai. apimtis pasimatuoju irgi, tai nuo klubu ir slaunu 3cm nukrito. dzinsai bent jau nebeverzia biggrin.gif bet dar mest ir mest ta nelemta svori..
mano viena teta isigijo Chia (Čija) seklu. sake mes svori su jom. pagooglinau, raso sveika, gerai kas laikos dietu.. gal kas girdejot? smile.gif sudomino mane jos.
Atsakyti
QUOTE(sandycandy @ 2014 05 30, 00:04)
saunuole vivilma, taip ir toliau smile.gif pralenkei turbut cia visas smile.gif  thumbup.gif
as vis dar apie 80kg kapanojuos. prisiduosiu ryt turbut su pliusiuku. bet kai pagalvoju kad per menesi numeciau apie 6kg tai irgi neblogai. apimtis pasimatuoju irgi, tai nuo klubu ir slaunu 3cm nukrito. dzinsai bent jau nebeverzia  biggrin.gif bet dar mest ir mest ta nelemta svori..
mano viena teta isigijo Chia (Čija) seklu. sake mes svori su jom. pagooglinau, raso sveika, gerai kas laikos dietu.. gal kas girdejot? smile.gif sudomino mane jos.

Sveika,tai labai gerai,kad 6 numetei per menesi,tiesiog puikus rezultatas:)daugiau nei nereikia.Apie tas visokias seklas skaiciau,ir vartojau..ko as nevartojau per tiek metu lotuliukas.gif patikekit,mergino,visos priemones,kurias siulo,yra akiu dumimas,kad sveika,nesigincysiu,ir goji uogos sveika,ir visokios kitos uogeles..Bet,kad tai butu priemone svoriui mesti,tai tikrai ne..Visokiausius sssss esu pirkus,siuntus,simtais mokejus,...niekas nepadeda.Jei tu pats to nepadarysi,niekas uz tave to nepadarys.Tai tik geros reklamos,ir kazkieno verslas.Kad gausit kazkokiu medziagu is ju,tai taip..bet gal ta pati gautumet ir is lietuvisku serbentu,melyniu,braskiu ar silauogiu:)juk sakoma,kas neauga tevyneje,tas zmogui ir netinka:)cia,aisku,tik mano nuomone,jus bandykit,juk mokomasi tik is savo patirties:)Bet zinokite,tik valia,sportas,subalansuota mityba pades numesti svorio.Ir jei neisklysit is doros kelio,niekada nebeataugsit smile.gif Bet jus tai suzinosit,kai viska pacios isbandysit mirksiukas.gif
o as varau sportuot:)pusryciai-grikiu kose su silpna kava,kasnis gematogeno
rasykit,merginos,vis smagiau,kad kazkas vyksta...
Atsakyti
Na,ka,vel pasnekesiu viena smile.gif Jau po sporto,pietuciai -vistiena su grikiais,pavakariai-darzoviu salotos su tunu.Vakariene bus pasuku stikline.Pries sporta dar buvo bananas.Darze pasidarbavau siek tiek.Taip beveik dienele ir praejo smile.gif O ka merginos veikia????
Atsakyti
na, merginos visos aiskus sportuoja, uzsiemusios smile.gif na as tai tik lanka pasuku kartas nuo karto. kazkada bandziau iseiti pabegioti i parkeli. bet persistengiau. keliu sanarai paskui gele vaikstant apie tris savaites. tai apleidau. nors budavo faina pabegiot.
as kazkaip pagalvojau kad siandien prisidavimas svoriu, paskutine menesio diena. parskubejau namo, galvoju gruodes jau laukia duomenu seniai biggrin.gif ir tik paskui pasiziurejau kad dar 31d rytoj..
siandien parsinesiau tu chia seklyciu, netycia uzkliuvo uz akiu lentynoje parduotuvej. pabandysiu. ne del svorio kad numest, daugiau del vitaminu, nes su maistu negaunu visko, neiseina man taip ivairiai valgyt. tai bus matyt.

vivilma, oho, jau beveik 10kg numetei ! thumbup.gif o cia tai pavyzdys mums smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandycandy: 30 gegužės 2014 - 19:41
Labas paneles 4u.gif

Eh, savaitgalis.. Vel siandien teko tartis su savim. Bet susitariau siaip nekaip ir negriesyju smile.gif Sedziu Puerha apsikabinusi smile.gif

QUOTE(vivilma @ 2014 05 28, 23:19)
Puer arbata,tai geras dalykas,kazkada labai jos daug isgerdavau,uzsipildavau koki litra is karto,ir siurbdavau,paskui antra karta uzsipildavau.Zinau,kad ja galima uzpilti tikrai ne viena karta,dar geresnes savybes darosi.
Tiesa,jos yra ir su zemuogem,tai nuima ta smarvele lotuliukas.gif

Lygiai taip ir as darau su tais 2 litrais, pakartotinai uzpiltais smile.gif Vivilma, o tau realiai ji kuo nors padejo? Koks poveikis lieknejimui buvo, geriant puerha? Ja gerdama irgi mityba kazkaip keitei/ribojai? Kodel dabar jos nebegeri, gal jokiu matomu rezultatu nuo jos ir neverta stengtis tiek jos sugert? g.gif

Oj, pasiziurejau ir as ta nuoroda su nuogaliais thumbup.gif Jetau, kokios ten metamorfozes, kai kurie zmones vos beatpazistami kai suliekneje, net veidai pasikeicia bigsmile.gif Labai sauniai man padejo tas nuotrauku puslapis vakar vakare atsilaikyti ax.gif
Papildyta:
QUOTE(sandycandy @ 2014 05 30, 20:40)
kazkada bandziau iseiti pabegioti i parkeli. bet persistengiau. keliu sanarai paskui gele vaikstant apie tris savaites. tai apleidau. nors budavo faina pabegiot.
siandien parsinesiau tu chia seklyciu, netycia uzkliuvo uz akiu lentynoje parduotuvej. pabandysiu.

As irgi kazkaip sugebejau anksciau desinio kelio sanari su begimu susidrozt g.gif verysad.gif Daugiau i begimo puse ziuret negaliu, o ir tas sanarys neleidzia sad.gif

Kazi kazkokias seklas ir as anksciau gerdavau lieknejimui, "Kofeinyje babi" vadinosi atrodo smile.gif Juodos tokios, uzplikyti reikedavo kaip arbata ir gerti. Irgi atseit labai sveikos.. Nu bet lieknejimui efekto apvalus nulis. Tik neskanu gerti ta gerala buvo..

sandycandy, lauksim tavo patirties su sitom seklom, o vat gal ims ir tau kazkaip suveiks sitam reikalui mirksiukas.gif
Atsakyti
labas vakarelis merginos,

vivilima man tavo mintys labai artimos, bet aš dar tik pakeliui. Kol kas tik gairės galvoje dėliojasi,atsiranda natūrali atranka, kai pradedu suprasti kad kazkokio maisto neprivalau valgyti vien todėl kad jis kitiems patinka, ar kad tai tradicija lietuviška ir visi lietuviai turi jį valgyti, su alkoholiu tas pats.
nemažai dienu buna tokiu samoningų, kai galvoju ką ir kiek dedu į burna. Bet dar daug tokių dienų, kai gyvenime būna toks tempas, tiek reikalų, kad valgau ir nejauciu kad valgau arba kad jau privalgiau. Mano pati didžiausia problema kazkoks emocinis valgymas. Todel man labia svarbu kad valgyciau prie stalo, be jokiu televizoriu,zurnalu,kad valgydama galvočiau apie valgomo maisto skonį o ne pliurpčiau su kuo nors ir pan. O jei ne..tada linkusi suvalgyti gerokai daugiau nei man reikia iš tiesu. trumpai tariant bręstu, bet labai palaipsniuj. Bet bent jau pradedu suprasti kur slypi priezastys.
Ir dar esu tame etape, kai esu tikra, vaistinėje piliuliu kurios už mane numes svorį ar padės jį numesti NĖRA schmoll.gif tenka pasikliauti savo galva, valia ir dideliu noru

sandycandy man jaunystėj gan dažnai lūpų kampuciai trūkinėdavo. Tai gerdavau B grupės vitaminus ir susitvarkydavo, mama liepdavo juodos duonos daugiau valgyti.Siūlau pamėginti, pavasaris visoms vitamin truksta.

O mate, tai čia mane sesuo mokino gerti, minėjo kad figūrai geri. Bet ji ten ją tokią stipria pagarydavo, kad daug tokios ir neįsivaizduoju kaip reikėtų išgerti. Ten daugiau ne gėrimas o mazais gurkšneliais siurbčiojimas būdavo.Berods ji apetitą mažindavo, gerdavome vakare kiek pamenu. Bet skonis man jos visai patikdavo, reiks kada vėl nusipirkti pamėginti, dėl įvairovės.

Na tai ką noriu priminti kad ryt laukiu skaičiukų merginos mirksiukas.gif

Atsakyti

Del puer arbatos.Jau turbut as jos atsigeriau,nes tikrai buvau inikusi labai i ja,aisku,tai buvo pries kokia 15 metu,kazkokio poveikio tai neatsimenu,nes arbata tai tik tas pats vanduo,kuri turi gerti,kai isalksti,kad nevalgyt,kad sutaupyt kazkiek kaloriju.Na,gal dar valo nuo slaku,nemanau,kad ji blogai.Tuo metu ji man labai patiko,pripratus prie jos buvau,tiesiog organizmas norejo,tai ir geriau..turiu ir dabar,reiks kada isgert,prisimint:)O mesti svorio nepades jokios arbatos ar seklos.Jei jus susibalansuosite viska dienoje,ka,kelinta valanda valgyti,ir pasidarysite toki rituala,kad tokiu ir tokiu laiku erti ta arbata,ar valgyti tas seklas,tai jums ir pades,nes tuo metu jus nekimsite kazkokios nesamones,o gersite.Bet daugiau nieko.Na,gal turi kokiu medziagu tos seklos,bet ,kad butu labai vertos tu pinigu,kiek kainuoja,tai as tikrai nepajutau:)Jau tada geriau imti ta receptuka,kur kelios dz.slyvos,keli dz.obuoliai,razinu,dar ko ten,uzpilti verdanciu vandeniu vakare,o is ryto nupylus vandeni suvalgyti ant tuscio skrandzio.Bet velgi,tai turi apti ritualu.Po to misinuko pora valandu nieko nevalgyti...o jei prisisveisit visko is karto,tai velgi,nebus nieko stebuklingo:)
Smagu yra daryti kazka sau.Ryte iskepti 2 kiausinius,papjaustyti darzoviu.Uz 2-3 val suvalgyti pasimegaujant sureli su kava.Maza glaistyta sureli,su kava:)arba vaisiu,ziurint,ko norisi labiau..Suvalgyti ta maza sureli,ir....sustoti.Nesuvalgyti daugiau nieko bent pora valandu...vel islaukti kazko skanaus,apie ka galvoji..o tuo laiku pagerti vandens,ar arbateles,kad sulaukti vel to laiko,kol galesi valgyti..tik veliau suprasi,kad ka nors dirbdamas jau supranti,kad NORI VALGYTI.Jau tampi,kaip laikrodis,nes organizmas sako,kad jau laikas.Bet ta reikia issiugdyti,pradzioje,kol organizmas pripras-islaukti vandens pagalba tos valandos,kada galima valgyt...o paskui tampa labai paprasta,nes megaujiesi maistu,o ne ryni...tai va,nezinau,a cia gali padeti kokie nors papildai:)
Papildyta:
[quote=gruodes,2014 05 30, 21:56]
labas vakarelis merginos,

vivilima man tavo mintys labai artimos, bet aš dar tik pakeliui. Kol kas tik gairės galvoje dėliojasi,atsiranda natūrali atranka, kai pradedu suprasti kad kazkokio maisto neprivalau valgyti vien todėl kad jis kitiems patinka, ar kad tai tradicija lietuviška ir visi lietuviai turi jį valgyti, su alkoholiu tas pats.
nemažai dienu buna tokiu samoningų, kai galvoju ką ir kiek dedu į burna. Bet dar daug tokių dienų, kai gyvenime būna toks tempas, tiek reikalų, kad valgau ir nejauciu kad valgau arba kad jau privalgiau. Mano pati didžiausia problema kazkoks emocinis valgymas. Todel man labia svarbu kad valgyciau prie stalo, be jokiu televizoriu,zurnalu,kad valgydama galvočiau apie valgomo maisto skonį o ne pliurpčiau su kuo nors ir pan. O jei ne..tada linkusi suvalgyti gerokai daugiau nei man reikia iš tiesu. trumpai tariant bręstu, bet labai palaipsniuj. Bet bent jau pradedu suprasti kur slypi priezastys.
Ir dar esu tame etape, kai esu tikra, vaistinėje piliuliu kurios už mane numes svorį ar padės jį numesti NĖRA schmoll.gif tenka pasikliauti savo galva, valia ir dideliu noru

Kas del emocinio valgymo,tai kazkiek juo irgi domejausi..daug zmoniu tokiu.Is tikro,pabandyk toki dalyka.Niekada nedek viso maisto turinio ant stalo.Isivaizduok,kad tiek,kiek isidejai,daugiau nera,kad kaip bado metu,nezinai,kada vel gausi,todel megaukis,aki valgai,butinai valgyk su peiliu,palengva,skanauk,ir jokiu budu ne su teliku ar su laikrasciu,ar internetu.DABAR LAIKAS VALGYTI-ir tai turi buti sventa smile.gif o maista as sveriu daznai,nes esu metimo stadijoj.Kai nebemesiu svorio,tai jau zinosiu,kiek kas mazaug sveria,arba,kada jau gana..o dabar,metimo laiku,sveriuosi maista.Mesos 150,darzoviu 150 g.arba 2 bulves ir 150 zuvies.Vistik dar organizmas negali duoti signalo,kad neprivalgyciau.Tiksliau gal jis ir duotu,bet man gal svoris jau nebekristu nuo to kiekio?dabar dar as ji reguliuoju:)paskui reguliuos viska svarstykles.As labai to tikiuosi:)
o noras tikrai turi but,jei jau as senka noriu dar pasipuost,graziai atrodyt,tai jus turetumet labai sito noreti,dar daug metu gyvent:)ir sveikatos reikes dar labai daug..siandiena vyrui kepiau jo numyletus varskes blynelius,pridejau gemalu,selenu,kiausiniu,pasuku,razinu,varskes,truputi miltu.Gavosi gana riebus,nes varske traukia riebalus,ir puse paragavau,nes smalsu buvo,ar skaniai gavosi.Tai raugeju riebalais dar ir dabar,nors kepiau 20 val.ir tik puse mazo blynuko:)va,kaip mano oragnizmas reaguoja jau i tai,kas jam nepatinka.Tikrai ilgai neragausiu tu blynu-neskanu,nos vyras sveite,ir dejavo,kad nuo skanumo jau persivalge:)))tai va,kas kam :4u
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivilma: 30 gegužės 2014 - 22:15
Labas rytas!
As jau prisidaviau Gruodes, nes isskrendam atostogu ryt!
Atsakyti
Sveikos! smile.gif

Braske, kur iskrendat atostogaut, jei ne paslaptis? bigsmile.gif
Sauniu atostogu ir lauksim sugriztant mirksiukas.gif
Atsakyti
I Lietuva biggrin.gif koki menesiuka pabusiu su vaikais pas tevus bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Labas rytas suraitytas 4u.gif

Kaip sekasi savaitgali, merginos? Nenuodemiaujat? mirksiukas.gif
Siaip nekaip vakar atsilaikiau su puerh arbata vakare.. Savaitgaliai man sunkiausi buna, daugiausia pagundu visokiu doh.gif Tai siryt dar -200 gr, bet +0,5 cm ant pilvo g.gif , likau nesupratus smile.gif

QUOTE(~Braske~ @ 2014 05 31, 21:18)
I Lietuva  biggrin.gif  koki menesiuka pabusiu su vaikais pas tevus  bigsmile.gif  ax.gif

Smagu bigsmile.gif Na tai palinkesim nepriaugt pas tevelius mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Temoje tylu visos švenčiat tėvelių ir vaikų dieną ? Nepamirštam valgom lėtai,sveikai, su saiku ir mėgaujamės kiekvienu kąsniu biggrin.gif

Skubu padėkoti visoms, nes šykart neliko neatsiskaičiusių "žvaigždučių". Šykart lentelė kitokia,rankiniu būdu paradyta, tikiuosi gerai ir aiškiai viską matysite. Kai atsianujinsiu savo kompo galimybes prieisiu ir iki exel varianto blush2.gif

O štai ir mūsų pasiekimai
user posted image

Sveikinimai vivilma, pasiekus dviženkius svorio metimo rezultatus ir ~Braske~ šiai dienai esančią pusiaukelėje iki tikslo. victory.gif

Kitos mažais žingsniukais taip pat tipename savo tikslų likn.Sekantis prisidavimas 06.15 dieną, laukiu dideliu ir mažų minusų.

~Braske~ linksmų, įsimintinų atostogų. O visoms gražaus sekmadienio. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gruodes: 01 birželio 2014 - 10:30