Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas. Dabar tai jau tikrai. Metam svorį su visam

Na,sveikutes
Kaip ir reikejo tiketis,vynas dadejo 400 g doh.gif
Na,bet issivaikscios ,manau.
Siandiena pusryciai surelis su kava
paskui bananas
paskui kiauliena liesa su pupelemis
paskui varskeciai
dar vakare bus 2 nektarinai
arbata,vandens daug.
Kikavaida,o kur tavo meniu???Jei jau prisijungi,tai papasakok,kaip sekesi dienele:)
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2014 06 02, 20:56)
Na,sveikutes
Kaip ir reikejo tiketis,vynas dadejo 400 g doh.gif
Na,bet issivaikscios ,manau.
Siandiena pusryciai surelis su kava
paskui bananas
paskui kiauliena liesa su pupelemis
paskui varskeciai
dar vakare bus 2 nektarinai
arbata,vandens daug.
Kikavaida,o kur tavo meniu???Jei jau prisijungi,tai papasakok,kaip sekesi dienele:)

Pusryčiai: bananas su kava
Pietūs:Krabų lazdelės su agurku
Vakarienė: virti koldūnai su šaukštu grietinės
Pietūs skurdoki.. Nes neturėjau galimybės normaliai pavalgyti, va apkeitus su vakariene, manau neblogas meniu visai būtų blush2.gif
Atsakyti
o kiek buvo tu koldunu,ir kiek krabu lazdeliu?Grietines mano namuose jau 2 men.kaip nera.Ja keiciu naturaliu jogurtu.Ir man truksta uzkandziu,kaip jau sakiau.Pusryciai labai silpni,o dar be uzkandzio,negerai.Na,gal kiti pusryciai bus geresni:)jiems tinka labai avizine kose,virti,kepti kiausiniai,duona su sviestuku ir suriu.Kad pasikrauti energijos ,kol sulauksi pietu.Be to,visi tie angliavandeniai,kuriuos suvalgom ryte,praktiskai neina i kuna.Nes juos greit iseikvojam.Koldunai-menkavertis maistas,kartais galima,bet ne daugiau,kaip 150 g.Visu pirma-balti miltai,visu antra-farsas,kuris nezinia is ko pagamintas.Valgyk daugiau darzoviu,grynos mesos,zuvies.Pieno produktu-varskes,pasuku varskytes,grudetos varskes,pasuku,kefyro.
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2014 06 02, 23:27)
o kiek buvo tu koldunu,ir kiek krabu lazdeliu?Grietines mano namuose jau 2 men.kaip nera.Ja keiciu naturaliu jogurtu.Ir man truksta uzkandziu,kaip jau sakiau.Pusryciai labai silpni,o dar be uzkandzio,negerai.Na,gal kiti pusryciai bus geresni:)jiems tinka labai avizine kose,virti,kepti kiausiniai,duona su sviestuku ir suriu.Kad pasikrauti energijos ,kol sulauksi pietu.Be to,visi tie angliavandeniai,kuriuos suvalgom ryte,praktiskai neina i kuna.Nes juos greit iseikvojam.Koldunai-menkavertis  maistas,kartais galima,bet ne daugiau,kaip 150 g.Visu pirma-balti miltai,visu antra-farsas,kuris nezinia is ko pagamintas.Valgyk daugiau darzoviu,grynos mesos,zuvies.Pieno produktu-varskes,pasuku varskytes,grudetos varskes,pasuku,kefyro.

Su užkandžiais aš nepradėsiu, nebent kartais, valgysiu 3 kartus dienoj. O koldūnai, tai naminiai, tie didesni, 2 buvo. Krabų lazdelės 5 ir du agurkai. O dėl grietinės sutinku, reiks pakeisti į jogurtą. thumbup.gif Dar buvo daug vandens.
Atsakyti
laba, atnešu savo meniu
pusryčiai- puse pak. varškės liesos, šaukštas jogurto, šaukštas naminės slyvų uogienės.
tarpe sauja braškių
pietūs- naminė silkutė marinuota su svogūnais ir apkeptom virtom bulvėm.
tarpe sūrio lazdelės su pipirais dvi
vakarienė- keptos šešios stintos su pomidoru dideliu.

šiandienos klaidos, mažokai daržovių, vakarienė vėlokai puse astuoniu blush2.gif ir mažokai vandens gėriau,tik koki litrą. Todėl einu kokios mėtų arbatos dideli puoda pasidarysiu ir papildysiu skysčių atsargas

kikavaida įtrauk užkandžius, nors po salotos lapa, suaktyvės medžiagų apykaita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gruodes @ 2014 06 03, 00:53)
laba, atnešu savo meniu
pusryčiai- puse pak. varškės liesos, šaukštas jogurto, šaukštas naminės slyvų uogienės.
tarpe sauja braškių
vakarienė- keptos šešios stintos  su pomidoru dideliu.

šiandienos klaidos, mažokai daržovių, vakarienė vėlokai puse astuoniu  blush2.gif ir mažokai vandens gėriau,tik koki litrą. Todėl einu kokios mėtų arbatos dideli puoda pasidarysiu ir papildysiu skysčių atsargas

kikavaida įtrauk užkandžius, nors po salotos lapa, suaktyvės medžiagų apykaita  mirksiukas.gif

Va su tais užkandžiais žinau, kad kiekviena dabar man tai sakysit. Bet na nemoku aš su jais, apsiryju po jų, nes reikia kažko daugiau...Dar neseniai žiūrėjau laidą „kvieskite daktarą“, tai pats Unikauskas pasakė, kad yra du būdai, kad kristų svoris: 1. po mažai, bet dažnai 2. ilgos pertraukos tarp valgymų, bet jau pavalgyti galima daugiau, na aišku tik reikia rinktis visaverčius produktus, tai bandysiu dabar šitą būdą.
Atsakyti
QUOTE(gruodes @ 2014 06 02, 21:23)
laba, atnešu savo meniu
tarpe sauja braškių
vakarienė- keptos šešios stintos  su pomidoru dideliu.

šiandienos klaidos, mažokai daržovių, vakarienė vėlokai puse astuoniu  blush2.gif ir mažokai vandens gėriau,tik koki litrą. Todėl einu kokios mėtų arbatos dideli puoda pasidarysiu ir papildysiu skysčių atsargas

kikavaida įtrauk užkandžius, nors po salotos lapa, suaktyvės medžiagų apykaita  mirksiukas.gif

Gruodes,valgai labai neblogai:)kad as taip buciau masciusi,kaip tu dabar,ir zinojusi tiek,kiek dabar zinau,tai seniai buciau jau liekna,tiksliau antsvorio tikrai nebuciau prisikaupusi schmoll.gif Bulves visada virk su lupena.Pacios geriausios jos buna.Mesa visada geriau kepti,labai mazai riebalu-gero graikisku riesutu aliejaus,ir keptuve uzdenkt.Mes tai sakom treneriui,kad kepta mesa tai juk nesveika?O jis sako,kiek laiko jus verdat mesa?na,valanda maziausiai.O as iskepsiu kepsni per 8 minutes,Tai ka jus istrauksit is puodo,kas bus like toje mesoje?Na,gincytis butu sunkoka:)tiesiog,kiekvienas zmogus turi atsirinkti,kas jam yra geriausia,kas tinka labiausiai jo kunui..o kad vakariene veliau,tai nieko nereiskia.Tiesiog reikia valgyti vakare 2-3 valandos iki miego.Ir viskas.Ir nieko cia sau del to nepakenksi:)
Mano pusrytukai 2 virti kiausiniai su duona ir sviestu,kavos puodelis.
paskui gematogenas
pietus kiaulienos nugarine su troskintomis darzovemis
apelsinas ir nektarinas
vakariene virtos bulves 2 su grudeta varske
dar buvo sportas,daug vandens,arbata..sekmes visoms:)
Atsakyti
Jau galiu rašyti savo šiandienos meniu:
Omletas su puse dešrelės, špinatais + pomidoras + kava
Vištienos kepsniukas + salotos
Du nedideli gabaliukai žuvies, 1 bulvė + barščiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikavaida: 03 birželio 2014 - 17:17
Labas rytas, kas kavos?user posted image
Atsakyti
kaip tik atlėkiau su kavos puodu pas jus o čia tyluma, nuo ryto su kikavaida nieks kavos negerėt biggrin.gif gerai gersiu viena.

šiandien: sumustinis su paštetu ir pomidoras, kava pusryčiams. Pietūs šaltibarščiai, du kotletai mazi ir viena virta bulvė, tarpe persikas, vakarienė sauja čipsų ir stikline alaus doh.gif (žiauru bet buvo svečiu nesugebėjau atsisakyti) dabar kava, nes nuo alaus miegas ima mane.

vivilima, ką tu sportuoji? su treniruokliais? patark kaip per save perlipti ir pradėti eiti į sporto klubą. Nu žiauriai gėda su savo svoriu ten rodytis, taip atrodo kad visi tik į mane ir žiūrės doh.gif
Atsakyti
kaip sekas merginos, ka veikiat ? smile.gif as tai siandien troskintos vistienos prisikirtau su duonos paploteliu. ryte kiausiniu virtu, i tarpus vynuogiu. kazkaip sumazinau vandens gerima. reiketu daugiau. as kai metu svori tai metu, o kai uzsistovi tai ir stovi. gal nuo menulio priklauso. nu cia pasiteisinimas.
Gruodes, as irgi nesiryztu i sporto klubus izengt. atrodo kad viena tokia stora tebusiu biggrin.gif gal jei kas eitu drauge tai kitaip jausciaus, bet viena tai tikrai neisdrisciau. tai belieka lanka sukt namie smile.gif
Atsakyti
Baikit jus mergos bajerius lotuliukas.gif man jau graziau storas zmogus klube,nei eilej prie hamburgeriu lotuliukas.gif Tiesiog gerbiu tokius zmones,visada padrasinu,pasisnekam,dziaugiames visais numestais kilais.Visos draugiskos,ir su vyrukais pajuokaujam,ir tikrai jokiu nera kompleksu..juk tam tie klubai ir sukurti..Visi ten eina sito-pagerinti sveikata,pamesti kilus,pastangrinti kuna..Niekada tas sportas namie neprilygs sportui ten.Pas mus labai mus treneris priziuri,visada pasako,ka ta diena daryti,parenka pratimus,tikrai jauciuosi labai gerai:)kunas daileja,ir tikrai labai idomu,sveriu tiek nemazai,o vakar sugalvojau senas kelnes issitraukt 40 dydzio eidama i boulinga..ir ka jus manote???geros buvo,taip apsidziaugiau,nes jau garderobas labai pradejo nykti g.gif
Vakar visi alu,sidra gere boulinge,o as vandenuka,savanore vairuotoja buvau..namie irgi pratesimas buvo,bet as atsilaikiau gana ramiai,tik fetos salotu nemazai prisisveiciau,tai jauciu,pliusas bus,bet greit pamesiu,ne daznai vaikai gryzta is uzsienio ax.gif
Siandiena pusryciai-3 blynai su obuoliais,varske ir bananu,razinomis,mazi.kavos puodelis
priespieciai-nektarinas
pietus -vistiena su salotomis
paskui fetos salotas pabaigsiu:)
vakare kiviai 2
Tai tiek.visoms kantrybes,ir drasos eiti i kluba 4u.gif
Atsakyti