QUOTE(~Blacky~ @ 2014 06 06, 21:29)
Sveikutes
Kaip jums sekasi? Vel savaitgalis ant nosies..

Eh, vis nera kada cia uzbegti
Pas mane reikaliukai tokie, kad laikaus vistiek kasdien po 18 nevalgymo, 2 litrus per diena Puerho arbatos isgeriu saziningai. Tai kolkas svoris po trupuciuka krenta, o vat apimtys - ne, vietoj stovi

Kazkaip idomiai cia
Kikavaida, aciu uz gera ideja su vaisiu vandenuku

Teko gerti kazkur toki vandeni su isilgai perpjauto agurko ilga skiltele, suraityro asotyje

Na ir tikrai skonio neblogai priduoda, labai gaivu buvo
Tik ne nevalgymas po 18val...
Aš jau patyriau, tai savo kailiu 3,5 metų sąžiningai, tai dabar esu ligų kamuolys, nors man tas būdas patiko labiausiai, krito krito svoris, o po to laikėsi, neaugo, tas buvo geriausia. Bet aš per griežtai, tai dariau, net Kūčių vakarienės sėsdavom 5, kad tik spėčiau, baliuose, niekada nevalgydavau, niekada nieko nesugriešyjau... Tik va būdavo vynas, kokteiliukai ant tuščio skrandžio... Bet manant, kad labai griežtai savęs neribojus, visai gal ir geras būdas... Kad jeigu koks susidėmimas, baliukas ar kas neriboti ir valgyti, o ne sedėti ir žiūrėti. Čia jau turi įsiklausyti į savo organizmą kaip jam geriau.
Papildyta:
Aš vakar pagriešyjau, buvo draugės gimtadienis, tai ir šampano ir užkandžių...
Bet svarbiausia šiandien grįžti į vėžias... Nes po tokių baliukų man apsivalgymai kitą dieną būdavo.. Ir tada baigdavosi prisižiūrėjimai... Stiprybės man, tikiuos pavyks!