Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas. Dabar tai jau tikrai. Metam svorį su visam

Šiandienos meniu:
Sumuštinis (duona+dešra) +kava
Troškinta vištiena su ryžiais ir daržovėmis
Šaltibarščiai + virta bulvė

Nusipirkau maskarponės sūrio tortą, na taip gražiai atrodė... Nes turėsiu ryt svečių, tai bus prie kavos, grįžus iš parduotuvės kilo pagunda, bet galvoju geriau jau ryte gabaliuką su kava, vis geriau, nei dabar blush2.gif

Ar geriat jūs vaisių vandenį? Aš neseniai tik atradau šį būdą ax.gif
Atsakyti
o kas tas vaisiu vanduo?
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2014 06 05, 23:35)
o kas tas vaisiu vanduo?

Į vandenį pripjaustyt vaisių, super tikrai smile.gif
Labai patiko: citrina, agurkas ir mėtos lapelis, greitina virškinimą, tonizuoja organizmą.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Kaip jums sekasi? Vel savaitgalis ant nosies.. rolleyes.gif Eh, vis nera kada cia uzbegti doh.gif
Pas mane reikaliukai tokie, kad laikaus vistiek kasdien po 18 nevalgymo, 2 litrus per diena Puerho arbatos isgeriu saziningai. Tai kolkas svoris po trupuciuka krenta, o vat apimtys - ne, vietoj stovi g.gif Kazkaip idomiai cia rolleyes.gif

Kikavaida, aciu uz gera ideja su vaisiu vandenuku thumbup.gif Teko gerti kazkur toki vandeni su isilgai perpjauto agurko ilga skiltele, suraityro asotyje smile.gif Na ir tikrai skonio neblogai priduoda, labai gaivu buvo smile.gif
Atsakyti
Jo,nebloga ideja su tuo vandenuku.as mastau siemet,kad spausiu agurku sultis is peraugusiu agurku,irgi geras dalykas,daug prisisodinau:)o daugiau,kaip ir nieko naujo,kasdien sportuoju,rytoj sese gimtadienis,va,torta pagaminau,tai savaitgalis,aisku,bus su pliusu:))na,bet jubiliejai juk ne kasdien:)Blacy,nevark tu su tais nevalgymais po 18 val.paskaityk,kaip zmones nervu sistema isbalansavo su tokiais dalykais..Nevalgykit 2-3 val iki miego,ir geriau baltymus..varskes,kefyro stikline,pasuku,ar koki virta kiausinuka..juk neini gult 21 val?
Atsakyti
QUOTE(~Blacky~ @ 2014 06 06, 21:29)
Sveikutes  4u.gif

Kaip jums sekasi? Vel savaitgalis ant nosies..  rolleyes.gif  Eh, vis nera kada cia uzbegti  doh.gif 
Pas mane reikaliukai tokie, kad laikaus vistiek kasdien po 18 nevalgymo, 2 litrus per diena Puerho arbatos isgeriu saziningai. Tai kolkas svoris po trupuciuka krenta, o vat apimtys - ne, vietoj stovi  g.gif  Kazkaip idomiai cia  rolleyes.gif

Kikavaida, aciu uz gera ideja su vaisiu vandenuku  thumbup.gif  Teko gerti kazkur toki vandeni su isilgai perpjauto agurko ilga skiltele, suraityro asotyje smile.gif Na ir tikrai skonio neblogai priduoda, labai gaivu buvo smile.gif

Tik ne nevalgymas po 18val...
Aš jau patyriau, tai savo kailiu 3,5 metų sąžiningai, tai dabar esu ligų kamuolys, nors man tas būdas patiko labiausiai, krito krito svoris, o po to laikėsi, neaugo, tas buvo geriausia. Bet aš per griežtai, tai dariau, net Kūčių vakarienės sėsdavom 5, kad tik spėčiau, baliuose, niekada nevalgydavau, niekada nieko nesugriešyjau... Tik va būdavo vynas, kokteiliukai ant tuščio skrandžio... Bet manant, kad labai griežtai savęs neribojus, visai gal ir geras būdas... Kad jeigu koks susidėmimas, baliukas ar kas neriboti ir valgyti, o ne sedėti ir žiūrėti. Čia jau turi įsiklausyti į savo organizmą kaip jam geriau. ax.gif
Papildyta:
Aš vakar pagriešyjau, buvo draugės gimtadienis, tai ir šampano ir užkandžių... doh.gif
Bet svarbiausia šiandien grįžti į vėžias... Nes po tokių baliukų man apsivalgymai kitą dieną būdavo.. Ir tada baigdavosi prisižiūrėjimai... Stiprybės man, tikiuos pavyks! tongue.gif
Atsakyti
labukas visoms, as irgi uzsiemus biski reciau beuzsuku. apie vaisiu vandeni nesu girdejus, bet gerdama vandeni daznai citrinos skiltele isidedu, skanesnis buna. kitokiu vaisiu nesu bandzius. su agurkais nzn, bet jauciu nepatiktu. man nuo vaikystes dar is darzelio like nekokie prisiminimai apie agurku sriuba biggrin.gif
tas laikas taip greit bega, jau uz savaites prisidavimas. tikiuos dvieju dienu begy perkopt i 79kg ribas..
Vivilma, smagios sventes jums. beje ir mano gimtadienis antradieni. tai nusimatys saldumynu ir vyno...
Atsakyti
Sveikos, kaip gyvenat? Šiandien karšta, bet visą dieną traukia mane ant miego... doh.gif Pakvietė mane į draugo pusseserės vestuves, kurios net nesu mačiusi, ir šiaip tik jo mamą kelis kart mačiau ir bendravau... Kažkaip keista bus unsure.gif
Atsakyti
labukas, visos uzsieme smile.gif kikavaida, kaip sekes karscius atlaikyt? pas mus tai neperkarsciausiai, dar nesijaucia kad vasara. isbandziau siandien vaisiu vandeni su apelsinu gabaliukais. tai visai patiko. as kai vieno vandens nelabai megeja , tai toks variantas visai neblogas. o kazin kokiu dar kitu vaisiu butu galima isimest kad skonis neblogas butu? tik ne agurkus smile.gif na.. ir pagaliau pavyko atsisveikint su 80kg ir tikiuos kad sysik su visam. na, ridenam toliau, dar ilgas kelias, bent jau man smile.gif
Atsakyti
Candycandy,su gimtadieniuuuu!!!!!!!!Tegul nuo sio gimtadienio prasideda tavo naujas gyvenimas 4u.gif
Karsta,sportuoju,ir tirpinu seses gimtadienio pasekmes doh.gif Na,bet viskas bus gerai smile.gif siandiena timpas sportui naujas nusipirkau,nes senos jau labai maskatavosi,tai pardaveja sako,nu jusu tokia grazi figura,tikrai didesniu nerekia:)))o man juokas toks paeme,nors,pagal jos figura,tai mano tikrai visai nieko lotuliukas.gif taip,kad pirmyn,mergiotes smile.gif
siandiena pusryciams buvo grikiai
paskui gematogenas
pietus vistiena su darzovemis(morkos,svogunai,kopustai,cukinija,cesnakai)
dabar ledas
vakariene bus varskes truputis ir arbata,o gal 2 virti kiausai,dar nezinau:)))
Einu siltnami laistyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sandycandy @ 2014 06 10, 03:57)
labukas, visos uzsieme smile.gif kikavaida, kaip sekes karscius atlaikyt? pas mus tai neperkarsciausiai, dar nesijaucia kad vasara. isbandziau siandien vaisiu vandeni su apelsinu gabaliukais. tai visai patiko. as kai vieno vandens nelabai megeja , tai toks variantas visai neblogas. o kazin kokiu dar kitu vaisiu butu galima isimest kad skonis neblogas butu? tik ne agurkus smile.gif  na.. ir pagaliau pavyko atsisveikint su 80kg ir tikiuos kad sysik su visam. na, ridenam toliau, dar ilgas kelias, bent jau man smile.gif

Puikiai sekės, dar prišaldžiau kavos ledukų, ledukų su vaisiais, tai super, skysčių labai daug išgerta. thumbup.gif O į vaisių vandenį galima dar dėt kivi, braškių, net ananaso gabalėlius esu bandžius. ax.gif
Atsakyti
sveikos visos
kaip sekasi?kazko baisiai neaktyvios:)as siandiena jau nupurciau savo privalgyta savaitgalio kila ir dar 100 g numeciau:)tai laiminga,varau toliau..
pusryciai-grikiai
paskui 200 g braskiu su saukstu aliejaus-suplakta
pietus-mazas balandelis su grikiais ir darzovem
dabar sumustinis su rupia duona su sviestu ir rukyta lsisa
vakare gal trapuciai su arbata
kas dar..braskiu sezonas prasidejo:)as dar sportuoju,nors liepa ir rugpjuti zadu neiti..kas pas kitas gero,kaip judam?
Atsakyti