Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas. Dabar tai jau tikrai. Metam svorį su visam

QUOTE(~Braske~ @ 2014 05 22, 17:20)
Neimkit pavyzdzio, riebu pyraga kertu prie kavos su kondensuotu pienu  blink.gif  doh.gif

biggrin.gif nu nieko, svarbu ne nakti valgai smile.gif
kaip cia dabar vel reikia isivaziuot i svorio metimo rezima. pas mane irgi visokiu saldainuku lietuvisku pilna. sese atveze lauktuviu, tai vis paragauju.
del prisidavimu, tai as nieko pries ir reciau. ta savaite taip greit prabega. is viso man geguzes menuo prabego ziauriai greitai. jau vasara ne uz kalnu . reikia paskubeti lasinius istirpint..
Atsakyti
Sandycandy, oho tu kiek numestnori, ne per daug tu cia?
As noreciau gal daugiau nei liniuote uzsidejau, bet realiai vertinu viska ir zinau, kad 64-65 kg yra normalus man svoris, kai galiu maitintis normaliai, nereik laikytis ir svoris stabilus gan buna. O jei numetu iki maziau, tarkim 60 kg tai jau sakes, tada pastoviai reik laikytis, nes iskart pavalgai daugiau ir vel pliusas.

Nu ir su 64 kg atrodau istikro normaliai, ne manrkene bet dzin, 175 cm ir ugis mano nemazas..
Tai va...
Siand rytas be rysio toks, uzvalgiau pusrycius ir lekiau spirales detis, bandau Mirena turet, tikiuos svoris neaugs nuo jos g.gif unsure.gif o dar turejau su mazaja kartu eit, tai sakes, ta bliaut pradejo kaip skerdziama, susinervinau, uzsispazmavo pas mane ten viskas, deda spirale- man skauda.. nu zodziu doh.gif
Guliu dabar biski su vaikais, maudzia pilva. Jauciuos tokia nuskriausta biggrin.gif
Atsakyti
biggrin.gif na taip, uzsibrezus as cia turbut per daug numest. bet jei patiksiu sau su virs 60kg, tai ir sustosiu tada smile.gif as maziau nei 64 kg ir nesu sverus po pilnametystes. buvau pasiekus 64kg 2009metais, bet neatsimenu kad jausciaus plona. visad pilvukas budavo minkstutis biggrin.gif nors dabar kai pasiziuriu foto senas, tai atrodziau neblogai. letai krito ir net nesupratau kad numeciau nemazai tada. atsimenu kai ejau kelniu rinktis ir tiko 38 dydis, kai visad budavo didesnis. tai pagalvojau, aj, turbut parduotuves dydziai neatitinka. paskui vienas draugas ilgai nemates manes, kai pamate ir issiziojo, sako ''sandra cia tu? negaliu patiketi '' biggrin.gif as vistiek dar kazkokia storuliuke jausdavaus kaip visad, ir pamaniau kad jis tik save norejo pasirodyt, nes nauja sukuosena buvo biggrin.gif nu zodziu...
Braske, tikiuosi pasiilsejai ir jauties jau geriau.
Atsakyti
kuku, kur visos pradingusios? biggrin.gif ka veikinejat si savaitgali?
as tai sysik ramiai, sedziu sau su stikline vandens. vakare nebevalgiau , tikiuos issilaikysiu iki kol eisiu miegoti. pusryciams buvo avizine kose su prieskoniais o [ietums ryziai su prieskoniais. dar sokolado lietuvisko biski uzkandau. kad smegenys veiktu geriau smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, saunuoles 4u.gif

Laikomes, laikomes, o tai jau vasara uz lango wink.gif
Eh, pati vakar vooos atsilaikiau vakare po 18 val. pries alucio ir cipsiuku pagundas doh.gif Na bet atsilaikiau, dabar pati dziaugiuos. Tikiuosi ir siandien pavyks. Geriu arbata Pu-erh, tai lyg truputi padeda. Vietoj kramsnojimo gurksnoti arbata visai gerai, burna uzimta biggrin.gif

Gal kas nors gerete irgi ja? jei taip, kokia buvo patirtis, ar padejo kuo nors lieknejimo procesui? g.gif

Sandycandy, na kaip, smagiai su sese praleidot laika? smile.gif Bet ir saunuole kokia, kad tik pora simtu gramu po savaites teprilipo thumbup.gif

Braske, balionelis tau 4u.gif Del Mirenos, tai girdejus, kad daug kam svoris deja nuo tu hormonu pradeda augti sad.gif , o dar per nervus kerta labai, nuotaiku kaita vos ne kaip per Pms'a koki visa laika doh.gif Aiskum, tikriausiai ne visoms sitai pasireiskia, bet teko girdeti is pazistamu rato.. Tikekimes, aplenks tave visi salutiniai ir galesi dziaugtis spirales privalumais mirksiukas.gif
Beje, ugiai musu vienodi smile.gif As iskart uzsidejau liniuotes tiksla ant 60. Bet teisybe, kad ir su 64 jau sau patikciau smile.gif Esu sverus tiek kazkada, bet buvo dieta ant dietos, iskrova po iskrovos, zodziu.. Neisejo niekaip islaikyti net tu 64.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(sandycandy @ 2014 05 24, 23:36)
kuku, kur visos pradingusios?  biggrin.gif  ka veikinejat si savaitgali?
as tai sysik ramiai, sedziu sau su stikline vandens. vakare nebevalgiau , tikiuos issilaikysiu iki kol eisiu miegoti. pusryciams buvo avizine kose su prieskoniais o [ietums ryziai su prieskoniais. dar sokolado lietuvisko biski uzkandau. kad smegenys veiktu geriau smile.gif

Sveikutes,nu candycandy,kur mesa,zuvis tavo meniu???Negalima vien kose ir sokoladu maitintis visa diena,kur darzoves,kur vaisiai???Atminkit,zmogaus organizmui,kad jis normaliai funkcionuotu,eikia visko,kad butumet sveikos,linksmos,REIKIA VISKO..ir riesutu,ir mesos,ir varskes,kiausiniu,ir zuvytes,ir grudu,ir koses..as,jau atrodo,taip stengiuosi visko valgyt,o va,vistiek susivariau gelezi..neaisku,kur ji pas mane dingsta,bet vargstu jau seniai as su ja,tik taip labai silpna dar nebuvo..dabar vaikstau,kaip kokia smekla po namus:)kaip mirtise,visa isbalus,nieko nenoriu,niekam jegu neturiu,dar nuo kondiskes tokia sloga isivariau,kad ciaudau po 20 kartu per diena,liulys bega....penktadieni net treniruotes nepabaigiau.Treneris tai labai nustebes,nes parode visa pluosta tyrimu,kuriuos nesa lankytojai,tai visu labai geri tyrimai...o mano,vat,blogi:)taip,kad,mergytes mano mielos,nedurniuokit,valgykit visko,tik po nedaug,sveikiau meskit svori,ne su pyragais,ar tortais,kurie joookios naudos neduoda jusu organizmui,o su kepta zuvyte,jautiena,avokadais,lasisa silpnai sudyta,apelsinais..dabar geriu gelezi,varysim balsuot,tai nusipirksiu hematogenu,sake,irgi gerai kelia gelezi..Tai tiek,visoms sekmes,gero svorio metimo
Mano pusryciai-grikiu kose su saldytom trintom braskem
pietus bus mesa su bulvem
paskui vaisius
paskui fetos salotos
varske su jogurtu
Atsakyti
QUOTE(sandycandy @ 2014 05 23, 16:29)
buvau pasiekus 64kg 2009metais, bet neatsimenu kad jausciaus plona. visad pilvukas budavo minkstutis  biggrin.gif  nors dabar kai pasiziuriu foto senas, tai atrodziau neblogai. letai krito ir net nesupratau kad numeciau nemazai tada. atsimenu kai ejau kelniu rinktis ir tiko 38 dydis, kai visad budavo didesnis. tai pagalvojau, aj, turbut parduotuves dydziai neatitinka. paskui vienas draugas ilgai nemates manes, kai pamate ir issiziojo, sako ''sandra cia tu? negaliu patiketi '' biggrin.gif as vistiek dar kazkokia storuliuke jausdavaus kaip visad, ir pamaniau kad jis tik save norejo pasirodyt, nes nauja sukuosena buvo  biggrin.gif  nu zodziu...

Faina istorija bigsmile.gif Priminei ir man tuos laikus, kai kelnes tiko 38 dydzio, o vienu metu net suknele 36 dydzio buvau nusipirkus wub.gif Irgi tada atrode, kad cia su dydziais kazkas ne taip, bet kas seniau manes buvo nemate tai irgi dideliu nusistebejimu savo isvaizda sulaukdavau smile.gif Nors paciai dar atrodydavo, kad vistiek dar uzpakalis per storas biggrin.gif Gaila, ataugo viskas.. verysad.gif Ir dar striju ant koju begale isigijau nuo tokiu svorio svyravimu.. sad.gif Kokiais tik budais nemeginau ju naikinti, kremai, masazai, vakuumai ir pan. - ne trupucio neapmazejo schmoll.gif

Papildyta:
QUOTE(vivilma @ 2014 05 25, 11:48)
Sveikutes,nu candycandy,kur mesa,zuvis tavo meniu???Negalima vien kose ir sokoladu maitintis visa diena,kur darzoves,kur vaisiai???Atminkit,zmogaus organizmui,kad jis normaliai funkcionuotu,eikia visko,kad butumet sveikos,linksmos,REIKIA VISKO..ir riesutu,ir mesos,ir varskes,kiausiniu,ir zuvytes,ir grudu,ir koses..as,jau atrodo,taip stengiuosi visko valgyt,o va,vistiek susivariau gelezi..neaisku,kur ji pas mane dingsta,bet vargstu jau seniai as su ja,tik taip labai silpna dar nebuvo..dabar vaikstau,kaip kokia smekla po namus:)kaip mirtise,visa isbalus,nieko nenoriu,niekam jegu neturiu,dar nuo kondiskes tokia sloga isivariau,kad ciaudau po 20 kartu per diena,liulys bega....penktadieni net treniruotes nepabaigiau.Treneris tai labai nustebes,nes parode visa pluosta tyrimu,kuriuos nesa lankytojai,tai visu labai geri tyrimai...o mano,vat,blogi:)taip,kad,mergytes mano mielos,nedurniuokit,valgykit visko,tik po nedaug,sveikiau meskit svori,ne su pyragais,ar tortais,kurie joookios naudos neduoda jusu organizmui,o su kepta zuvyte,jautiena,avokadais,lasisa silpnai sudyta,apelsinais..dabar geriu gelezi,varysim balsuot,tai nusipirksiu hematogenu,sake,irgi gerai kelia gelezi..Tai tiek,visoms sekmes,gero svorio metimo

Sveikute! bigsmile.gif
A kas cia mus gunde su tortu ir desertu receptais, a? mirksiukas.gif Matyt va ir sugundei ant sokoladu biggrin.gif
Kad viska valgyt kas sveika, tai sutinku, reikia smile.gif Del gelezies tai keista, jei viska valgai, bet ji dingsta, uzjauciu, kad blogai jautiesi, laikykis, tikekimes atsistatys organizmas 4u.gif Beje, pas tave ne gelezies, o Feritino tyrimas irgi turbut nelabai geras? Nes jei per mazai feritino, tai tuomet gelezis nesilaiko organizme.. O hematogenas, geras daiktas smile.gif Reiks kada nusipirkt, o tai buvau pamirsus, kad toksai egzistuoja.
Atsakyti
Mergaites,juk receptukus parasiau tam,kad buna tikrai visokiu progu,ir kartais reikia kokio tortuko:)tai geriau koki naudingesni sveikatai issikepti,ir pavalgyti su proga smile.gif o sokolado irgi reikia,tik beda,kad mes nemokam jo valgyti...valgom vakare,arba is karto po maisto..o jus pabandykite ji valgyti,kaip uzkandi,tarp valgymu.4gabaliukai juodo sokolado su kava arba arbata.Paskui vel padaryti pertrauka kokia pora maziausiai valandu.nemaisyti saldaus ir antro patiekalo:)
O tyrimai mano-gelezis 4.3,feritinas 3.56,Dar hemoglobina pasidarysiu,nors nemanau,kad jis bus geras:)kazkas eda mano gelezi g.gif
Atsakyti
biggrin.gif hehe, vivilma, taip taip, visko reikia valgyt, ne tik kose su sokoladais biggrin.gif tik kad vakar saldytuvas aptustejes buvo, tai neradau nieko geresnio nei koses . siandien jau apsiprekinus. tai valgiau ryte avizine kose, paskui salotas su darzovem ir sardine is koncervu. sumustini su pastetu.. o hematogena kartais ir as suvalgydavau kai lietuvoj budavau. vaikystej mama daznai jo parnesdavo ir sakydavo sveikas smile.gif
o gelezies trukumas tai cia mazakraujyste? ka patare valgyt? gal kokios jautienos itraukt daugiau, net neisivaizduoju, cia jau reik pasiskaityt kas daugiau gelezies turi. ar vitaminus pagert.
Blacky, puerh as esu gerus kazkadais. bet nelabai bepamenu rezultatu. manau turetu vistiek kazko gero pridet smile.gif svarbu paciai tiket tada ir pades smile.gif
Su sese tai fainiai pasibuvom. Buvom londone savaite. aplankem auksciausia dangoraizi Shard, pasivaiksciojom apie Temze, sese dar apsipirko uz tevyne biggrin.gif tos kainos cia panasios kaip ir lietuvoj arba dar mazesnes, tai pasinaudojo proga. buvo idomu girdeti lietuviskai snekant kas 100metru. vienoj parduotuvej centre mus aptarnavo pardavejas vyrukas, sakau paskui sesei, patikrink ceki, jauciu lietuvis smile.gif tai paziurejom i ceki , raso angliskai '' pardavejas Povilas '' smile.gif
Blacky, as daugiau priaugau nei du simtus gramu smile.gif rasiau kelis simtus. siai dienai yra +300g. tai nezinau kada cia mes prisiduosim, reik paskubet tirpdyt kad nebutu pliuso smile.gif
Atsakyti
nezinau ar iseis, bandau idet kelis vaizdelius is londono...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
o, isejo hehe, jetau kokios dideles. susikuriau fotki.com anketa. tai jauciu ir svoriu lentele galima panasiai patalpint.
Papildyta:
o siaip butu idomu suzinot is kur pacios esat? maza ka, gal gimines esam? biggrin.gif
as tai gimiau ir uzaugau Klaipedoje. gyvenu Anglijoje dabar. Daug gimines kile is Skuodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vivilma @ 2014 05 25, 14:56)
O tyrimai mano-gelezis 4.3,feritinas 3.56,Dar hemoglobina pasidarysiu,nors nemanau,kad jis bus geras:)kazkas eda mano gelezi g.gif

Na taip, Feritinas tikrai mazas unsure.gif Norma jo nuo 6,31 - 132. Dar zinoma kai kuriose laboratorijose normatyvai skiriasi.. Apie feritina anksciau domejausi del plauku slinkimo, nes man tas buvo aktualu.. Tai norint kad neslinktu plaukai, reikia kad feritino butu nuo 70-80, kuo daugiau tuo geriau, kadangi jis laiko gelezi organizme. O tau, Vivilma prie silpnumo del gelezies trukumo plaukuciai slinkti nepradejo, nepastebejai? unsure.gif

Papildyta:
Sandycandy,
graziu vaizdu cia mums parodei, dekui thumbup.gif Cia tas auksciausias dangoraizis toks ilgas smailas? bigsmile.gif Kaip faina kartais paturistaut bigsmile.gif

As vilniete ax.gif Eh, ne gimines ir net ne kaimynai rolleyes.gif
Kitos merginos irgi butu idomu suzinoti is kur 4u.gif
Atsakyti
OO,grazus vaizdai labai:)aciu.
Plaukai tai pastoviai slenka,ner taip,kad neprisukuociau sepecio,bet dar yr tu plauku lotuliukas.gif
dabar feritino norma nuo 13-150.Matyt vis isvedineja naujas..o gelezies nuo 6.6-28.
pusrytukai-spanguoliu uogu kokteilis
paskui bananas
pietus-kepeneliu kotletukai su bulvem(jei norite,kad neutralizuotusi vis kepeneliu brudai,reikia pripjaustyti laaabai daug svoguno,jis neutralizuoja:)
dabar gematogenas ir chalvos gabaliukas
vakare spanguoliu uogu kokteilis
dabar keliu gelezi,tai meniu toks:)o kaip jums sekasi,kur kitos dingot?Siandiena taip nestipriai pasportavau,tai datempiau iki galo..dar sake treneris Vytauta gert,nes labai issiprakaituoja visi geri dalykai tuo paciu:)Bus gerai,svarbu karo nebutu mirksiukas.gif
As is Siauliu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivilma: 26 gegužės 2014 - 18:02