QUOTE(sandycandy @ 2014 05 23, 16:29)
buvau pasiekus 64kg 2009metais, bet neatsimenu kad jausciaus plona. visad pilvukas budavo minkstutis

nors dabar kai pasiziuriu foto senas, tai atrodziau neblogai. letai krito ir net nesupratau kad numeciau nemazai tada. atsimenu kai ejau kelniu rinktis ir tiko 38 dydis, kai visad budavo didesnis. tai pagalvojau, aj, turbut parduotuves dydziai neatitinka. paskui vienas draugas ilgai nemates manes, kai pamate ir issiziojo, sako ''sandra cia tu? negaliu patiketi ''

as vistiek dar kazkokia storuliuke jausdavaus kaip visad, ir pamaniau kad jis tik save norejo pasirodyt, nes nauja sukuosena buvo

nu zodziu...
Faina istorija

Priminei ir man tuos laikus, kai kelnes tiko 38 dydzio, o vienu metu net suknele 36 dydzio buvau nusipirkus

Irgi tada atrode, kad cia su dydziais kazkas ne taip, bet kas seniau manes buvo nemate tai irgi dideliu nusistebejimu savo isvaizda sulaukdavau

Nors paciai dar atrodydavo, kad vistiek dar uzpakalis per storas

Gaila, ataugo viskas..

Ir dar striju ant koju begale isigijau nuo tokiu svorio svyravimu..

Kokiais tik budais nemeginau ju naikinti, kremai, masazai, vakuumai ir pan. - ne trupucio neapmazejo
Papildyta:
QUOTE(vivilma @ 2014 05 25, 11:48)
Sveikutes,nu candycandy,kur mesa,zuvis tavo meniu???Negalima vien kose ir sokoladu maitintis visa diena,kur darzoves,kur vaisiai???Atminkit,zmogaus organizmui,kad jis normaliai funkcionuotu,eikia visko,kad butumet sveikos,linksmos,REIKIA VISKO..ir riesutu,ir mesos,ir varskes,kiausiniu,ir zuvytes,ir grudu,ir koses..as,jau atrodo,taip stengiuosi visko valgyt,o va,vistiek susivariau gelezi..neaisku,kur ji pas mane dingsta,bet vargstu jau seniai as su ja,tik taip labai silpna dar nebuvo..dabar vaikstau,kaip kokia smekla po namus:)kaip mirtise,visa isbalus,nieko nenoriu,niekam jegu neturiu,dar nuo kondiskes tokia sloga isivariau,kad ciaudau po 20 kartu per diena,liulys bega....penktadieni net treniruotes nepabaigiau.Treneris tai labai nustebes,nes parode visa pluosta tyrimu,kuriuos nesa lankytojai,tai visu labai geri tyrimai...o mano,vat,blogi:)taip,kad,mergytes mano mielos,nedurniuokit,valgykit visko,tik po nedaug,sveikiau meskit svori,ne su pyragais,ar tortais,kurie joookios naudos neduoda jusu organizmui,o su kepta zuvyte,jautiena,avokadais,lasisa silpnai sudyta,apelsinais..dabar geriu gelezi,varysim balsuot,tai nusipirksiu hematogenu,sake,irgi gerai kelia gelezi..Tai tiek,visoms sekmes,gero svorio metimo
Sveikute!
A kas cia mus gunde su tortu ir desertu receptais, a?

Matyt va ir sugundei ant sokoladu
Kad viska valgyt kas sveika, tai sutinku, reikia

Del gelezies tai keista, jei viska valgai, bet ji dingsta, uzjauciu, kad blogai jautiesi, laikykis, tikekimes atsistatys organizmas

Beje, pas tave ne gelezies, o Feritino tyrimas irgi turbut nelabai geras? Nes jei per mazai feritino, tai tuomet gelezis nesilaiko organizme.. O hematogenas, geras daiktas

Reiks kada nusipirkt, o tai buvau pamirsus, kad toksai egzistuoja.