Nu va, mums patvirtino sanatoriją, tai varysim su merginom. Sekmadieni sūnų išlydėsim, pirmadieni patys išvažiuosim, vyras liks vienas, tik gyvūnai ir saugos
QUOTE(mentas @ 2014 05 21, 10:11)
nataliuncik kokios dziugios naujienos del sunaus stazuotes,tikrai nemenkas pasiekimas vien but atrinktam ir tokio brio jaunuoliu

Ir aisku sveikatos tau ir mergytem

Mes tai i lt vajuosim siemet,bet ir kita savaite vaikai atostogas turi,tai irgi sioks toks atsiputimas,nes tas varinejimas i mokykla kas 2 val ziauriai vargina
ačiū
tai gal dar ir susitiksim?
QUOTE(gliuka @ 2014 05 21, 14:34)
pasirodo dar esi visai normalus visuomenes narys, o galvoj liko ne tik zvyras

šaunuolė

tuoj apsiprasi su ritmu ir viskas atsistos į savo vėžes
QUOTE(mentas @ 2014 05 22, 13:03)
siandien maziukas atsikeles atejo pas mane,pagulejom,nuejo atsigert,atbega vyras su juo ant ranku,rekdamas kur termometas,sakau nekarstas,gulejom apsikabineZodziu vaikas batas,dreba.Klausiam kur skauda- ausytes.Bet tai visiskai man nepanasu.Pamatojam cukru -2.9

zodziu vat tau ir hipochondrija

o kaip dabar mažiukas?
QUOTE(Kuzia @ 2014 05 22, 14:10)
Man irgi is pat ryto blogos naujienos. Jauciuosi bejegiskai, bet strateguoju vistiek. Mintys tai kaip sakem vandeny parasytos, nelabai galiu gal ir isdestyt aiskiai, kas mano minciu neskaito. Siela ir sirdis mano dabar LT. Issikalbet reiketu, bet negaliu zodzio istart, neklausinekit kol kas, prasau

. Verkiu visa ryta

.
Viskas gyvenime yra laikina. Taigi, jei viskas vyksta gerai mėgaukis, nes tai netruks amžinai. Ir jei kas nors nesiseka nesijaudink, tai taip pat nėra amžina
Ateis laikas, papasakosi, o dabar gali tik taip
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.