Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių kamarėlėje

QUOTE(Kuzia @ 2014 05 22, 14:10)
Verkiu visa ryta verysad.gif .
Kūzyte,širdele console.gif console.gif console.gif Pavelsiu,tai kol išsišukuosi paskui,tai ir palengvės 4u.gif Laikykis,mieloji,visos negandos kažkada praeina.O tu stipri moteris fitness4.gif
Atsakyti
Nu va, mums patvirtino sanatoriją, tai varysim su merginom. Sekmadieni sūnų išlydėsim, pirmadieni patys išvažiuosim, vyras liks vienas, tik gyvūnai ir saugos biggrin.gif

QUOTE(mentas @ 2014 05 21, 10:11)
nataliuncik kokios dziugios naujienos del sunaus stazuotes,tikrai nemenkas pasiekimas vien but atrinktam ir tokio brio jaunuoliu  bigsmile.gif  Ir aisku sveikatos tau ir mergytem 4u.gif  Mes tai i lt vajuosim siemet,bet ir kita savaite vaikai atostogas turi,tai irgi sioks toks atsiputimas,nes tas varinejimas i mokykla kas 2 val ziauriai vargina
ačiū wub.gif
tai gal dar ir susitiksim? bigsmile.gif

QUOTE(gliuka @ 2014 05 21, 14:34)
pasirodo dar esi visai normalus visuomenes narys, o galvoj liko ne tik zvyras blush2.gif
biggrin.gif šaunuolė thumbup.gif tuoj apsiprasi su ritmu ir viskas atsistos į savo vėžes

QUOTE(mentas @ 2014 05 22, 13:03)

siandien maziukas atsikeles atejo pas mane,pagulejom,nuejo atsigert,atbega vyras su juo ant ranku,rekdamas kur termometas,sakau nekarstas,gulejom apsikabineZodziu vaikas batas,dreba.Klausiam kur skauda- ausytes.Bet tai visiskai man nepanasu.Pamatojam cukru -2.9  doh.gif  zodziu vat tau ir hipochondrija doh.gif
unsure.gif o kaip dabar mažiukas?

QUOTE(Kuzia @ 2014 05 22, 14:10)
Man irgi is pat ryto blogos naujienos. Jauciuosi bejegiskai, bet strateguoju vistiek. Mintys tai kaip sakem vandeny parasytos, nelabai galiu gal ir isdestyt aiskiai, kas mano minciu neskaito. Siela ir sirdis mano dabar LT. Issikalbet reiketu, bet negaliu zodzio istart, neklausinekit kol kas, prasau 4u.gif . Verkiu visa ryta verysad.gif .
Viskas gyvenime yra laikina. Taigi, jei viskas vyksta gerai – mėgaukis, nes tai netruks amžinai. Ir jei kas nors nesiseka – nesijaudink, tai taip pat nėra amžina 4u.gif
Ateis laikas, papasakosi, o dabar gali tik taip console.gif
Atsakyti
Kuzia 4u.gif laikykis....

Nataliuncik,na reiks koki meetuka paorganizuot blush2.gif o mazius tai norma,bet gailiuosi kad greituskes nekveciau, nes dabar pas gyd nieko nebeirodysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2014 05 21, 15:34)
Sveikutes, vis paskaitau prisokus naktimis, bet parasyt tai jau jegu nebera...
Gal nepamirsot dar... blush2.gif

Tai retkarčiais nors tuščią postą pavaryk, kad nepamirštume biggrin.gif .
QUOTE(Kuzia @ 2014 05 22, 15:10)
Verkiu visa ryta verysad.gif .

unsure.gif , tegu ašaros išplauna širdgėlą.
QUOTE(nataliuncik @ 2014 05 22, 21:38)
Nu va, mums patvirtino sanatoriją, tai varysim su merginom. Sekmadieni sūnų išlydėsim, pirmadieni patys išvažiuosim, vyras liks vienas, tik gyvūnai ir saugos  biggrin.gif
Nu va, susidėliojo viskas kaip reikia 4u.gif .
Atsakyti
Kuzia 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
gliuka-po kiek metu pertraukos i darbuka parejei?..As pareisiu po buvusiu 5.. Dar 5menesiukai liko.. Mazai biggrin.gif
Mentas 4u.gif
Kuzia 4u.gif

Ka i Europos Parlamenta daugiavaikes rinks? ax.gif
Atsakyti
jetau biggrin.gif o as jau 9m atostogauju ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Man patinka "namie sedet",bet 5m jau cia maximumas gal.. Reikia stot i "normaliuju" gretas,dirbanciuju kaip sakant hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2014 05 23, 08:02)
gliuka-po kiek metu pertraukos i darbuka parejei?..As pareisiu po buvusiu 5.. Dar 5menesiukai liko.. Mazai biggrin.gif 

po 11... blush2.gif Jau buvau praradus vilti aplamai grizti, vis galvojau, kad ieskausi darbo, o per metus laiko tebuvau 1 Cv teisiuntus blush2.gif , bet gavosi kazkaip labai netiketai, ko gero D pamate, kad be sansu cia su manim terliotis ir dave man sansa doh.gif O ir darbas toks, apie kuri galejau tik pasvajoti, kol kas man viskas patinka, einu i darba su vejeliu biggrin.gif O visus tuos 10m. kaifavau nuo buvimo tik mama, diskomforta tik pries gerus metus jaust pradejau.
Net tai, kad vasara teks dirbti, neatrodo tragedija, tik gerai butu loterijoj laimet siek tiek vaiku stovykloms doh.gif
Mentas, manau Jums reikia rimtai maziaus situacija imtis spresti g.gif
Atsakyti
giuka,jam toks prepolis antras per 4.5 metu.Kitam buvo keli,bet tada neturejom matuoklio ir tik pradejau itart.Gailiuosi kad greitosios nekvieciau,nes dabar pas gyd jau kraujas normoj,o kad pas tave ten kazka rode tai nemoki matuokliu nauduotis.... o ka pas tave issilavinimas,tai dzin,tu gi s afrikos,koks ten issilavinimas.... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 05 23, 09:55)
giuka,jam toks prepolis antras per 4.5 metu.Kitam buvo keli,bet tada neturejom matuoklio ir tik pradejau itart.Gailiuosi kad greitosios nekvieciau,nes dabar pas gyd jau kraujas normoj,o kad pas tave ten kazka rode tai nemoki matuokliu nauduotis.... o ka pas tave issilavinimas,tai dzin,tu gi s afrikos,koks ten issilavinimas.... doh.gif

doh.gif doh.gif

as kaip suprantu tai cia su diabetu kazkas susija? pataisyk jei klystu
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 05 22, 14:56)
Prašom šita tema smulkiau-mes irgi tuo pačiu ritmu judam  4u.gif

Pas darželinioką kaip ir pačių išleistuvių nebus. tiesiog šią savaitę buvo surengtas madų šou koncertas su vaikų dainomis, eilėraščiais ir t.t. Ketvirtadienį bus šventė vaikams, nutarėm kad darysim ne suneštukus o mes dvi mamos renkam pinigėlius ir nupirksim visai grupei. Ateisim pasveikinti auklėtojas per tą šventę.
Vyresnėlis šiandien ekskursijai išplaukė upe. Liko eiti tik simbolinės dienelės, per jas praktiškai liko koncertai, nes jų klasė yra šokėjų. tai realiai pavasarį ir keliauja per mokyklas šokdami. Pati išleistuvių šventė bus irgi ketvirtadienį. Birželio pirmą savaitgalį dar žadam visi tėvai su vaikais išvažiuoti į bendrą kelionę ax.gif

QUOTE(*Gina @ 2014 05 23, 08:02)
Ka i Europos Parlamenta daugiavaikes rinks? ax.gif

Nežinau, neįsivaizduoju

QUOTE(gliuka @ 2014 05 23, 09:36)
Net tai, kad vasara teks dirbti, neatrodo tragedija, tik gerai butu loterijoj laimet siek tiek vaiku stovykloms doh.gif

Šiemet aš savanoriškai neinu atostogų ir visai nebijau darbo ax.gif biggrin.gif Bet stovykloms tai žiauriai pinigų reikia doh.gif blush2.gif
Atsakyti