Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių kamarėlėje

QUOTE(_una_ @ 2014 05 22, 22:47)

Nu va, susidėliojo viskas kaip reikia 4u.gif .
taip smile.gif

QUOTE(mentas @ 2014 05 23, 08:55)
giuka,jam toks prepolis antras per 4.5 metu.Kitam buvo keli,bet tada neturejom matuoklio ir tik pradejau itart.Gailiuosi kad greitosios nekvieciau,nes dabar pas gyd jau kraujas normoj,o kad pas tave ten kazka rode tai nemoki matuokliu nauduotis.... o ka pas tave issilavinimas,tai dzin,tu gi s afrikos,koks ten issilavinimas.... doh.gif
verysad.gif gaila mažiuko ir jūsų...bet gydytoja visgi turėjo atsižvelgt, gal tyrimus padaryti...O kokiu nors dar simptomu buvo/yra?
Atsakyti
nataliuncik padare krauja su tokiu pat aparaciuku kaip mano ir gavo norma.O is simptomu tai jie buna tik tada kai tas cukrus taip nukrenta- silpnuumas,vemimas ( matyt su pykinimu),drebulys,sirdies ritmo sutrikimas ( jau uzdejus ranka jauti kaip ta sirdis bando is ten ''pabegt'',silpnumas.Si karta klausem kur skauda,sake ausytes,tai speju gal dar koks ''spiegimas''ausyse
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 05 23, 20:11)
nataliuncik padare krauja su tokiu pat aparaciuku kaip mano ir gavo norma.O is simptomu tai jie buna tik tada kai tas cukrus taip nukrenta- silpnuumas,vemimas ( matyt su pykinimu),drebulys,sirdies ritmo sutrikimas ( jau uzdejus ranka jauti kaip ta sirdis bando is ten ''pabegt'',silpnumas.Si karta klausem kur skauda,sake ausytes,tai speju gal dar koks ''spiegimas''ausyse
tiksliai nepasakysiu,bet daromi spec.tyrimai-skydliaukės,blužnies...kurie ir parodo ligos užuomazgos.Pas mus tam guldo į ligoninę,bet tai jau ne žaidimai...b andyk ieškot priežatį
Atsakyti
nataliuncik na tai jau planuojam lt endokrinologui rodyt,o cia...gal dar sostinei cia kitaip..o mes provincijoj.... zodziu ziauru
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 05 23, 21:26)
nataliuncik na tai jau planuojam lt endokrinologui rodyt,o cia...gal dar sostinei cia kitaip..o mes provincijoj.... zodziu ziauru
stenkitės, kad jus paguldytu, greičiau ir daugiau tyrimų bus padaryta, čia juk ne juokai
Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Gerą šeštadienį visoms! Grįžtu pas Jus su kvietimu:
"Į šeimas orientuota gyvybės draudimo kompanija (...) kviečia atsakingas šeimas susipažinti su finansinio saugumo paketu, pritaikytu šeimai. Paprastai ir kiekvienam suprantamai papasakosime kaip galite pasirūpinti pragyvenimo šaltiniu sau ir savo artimiesiems ligos, nelaimingo atsitikimo ir/ar mirties atveju; draudiminio laikotarpio metu sukaupti Jūsų pačių numatytą sumą ir kaip visa tai padaryti nepasirašant galybės sutarčių. Visos apsaugos ir kaupiamasis draudimas visai šeimai - vienoje sutartyje! Renginio metu šeimoms, pasirašiusioms Gyvybės kaupiamojo draudimo sutartis, dovanojame net 3 mėnesių įmokas! T.y., kad ir kokio dydžio mėnesio įmokas savo kaupiamajam gyvybės draudimui nusistatysite, jas sumokėsime mes. Todėl paminėję Tėvo dieną, nepraleiskite progos tėviškai pasirūpinti savo šeima palankiausiomis sąlygomis.
Lauksime atvykstant birželio 02 d. 18:00 val į BLC verslo centrą Kaune, Donelaičio g. 62
Jeigu ši informacija Jums aktuali ir taip pat norėtumėte pasinaudoti dovana - 3 mėnesių įmokų sumokėjimu už Jus, tačiau nurodytą dieną negalite atvykti į seminarą, parašykite man asmeninę žinutę - ieškosime sprendimo asmeniškai."
Štai tokią informaciją daugiavaikėms šeimoms (galbūt aktualiau kaunietėms) pažadėjau perduoti. Kad nebūtų tiesioginės reklamos, kompanijos pavadinimą ištryniau. Registruotis į seminarą galite el. paštu: uzsakymas@jolanta.lt arba tiesiog parašyti man až.
Gražaus vasariško savaitgalio!
Atsakyti
Nu tai ir tema galima trint kibenifeni, jeigu bendraujanciu neber doh.gif cool.gif
Atsakyti
matyt yra resursu taupymas
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 06 03, 20:55)
matyt yra resursu taupymas

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 06 03, 17:34)
Nu tai ir tema galima trint kibenifeni, jeigu bendraujanciu neber doh.gif  cool.gif
Neskubėk dar, koks striokas, lai pabūna, o jeigu prireiks rolleyes.gif .

Aš vakar švenčiau - mano ketvirtoji apgynė bakalaurą dešimtukui ax.gif . Nu čia gal ir ne naujiena šeimoj, kai dar du vargsta magistrinėse studijose (su marčia - ir visi trys), bet vis tiek smagu, man patinka diplomai.
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2014 06 04, 07:00)
Neskubėk dar, koks striokas, lai pabūna, o jeigu prireiks rolleyes.gif .

Aš vakar švenčiau - mano ketvirtoji apgynė bakalaurą dešimtukui ax.gif . Nu čia gal ir ne naujiena šeimoj, kai dar du vargsta magistrinėse studijose (su marčia - ir visi trys), bet vis tiek smagu, man patinka diplomai.

Sveikinu , Una 4u.gif , o jei dar tie diplomai ir realiai "dirbs" , tai iš vis fantastika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nata* @ 2014 06 04, 08:20)
Sveikinu , Una  4u.gif , o jei dar tie diplomai ir realiai "dirbs" , tai iš vis fantastika  thumbup.gif

Kol kas du vyriausieji dirba pagal diplomus, tretysis sugalvojo dar pastudijuot kitą specialybę (nors metus dirbo irgi beveik pagal specialybę), o šitas diplomas - abejoju mastau.gif , nors yra dirbančių ir pagal specialybę, bet čia jau būrimas kavos tirščiais, ypač apie šitą mano vaiką blush2.gif .
Atsakyti