Įkraunama...
Įkraunama...

Daugiavaikių kamarėlėje

QUOTE(_una_ @ 2014 06 04, 05:00)
Neskubėk dar, koks striokas, lai pabūna, o jeigu prireiks rolleyes.gif .

Aš vakar švenčiau - mano ketvirtoji apgynė bakalaurą dešimtukui ax.gif . Nu čia gal ir ne naujiena šeimoj, kai dar du vargsta magistrinėse studijose (su marčia - ir visi trys), bet vis tiek smagu, man patinka diplomai.

Wow, kaip faina wub.gif Sveikinimai!!! assa.gif
Atsakyti
QUOTE(_una_ @ 2014 06 04, 07:39)
Kol kas du vyriausieji dirba pagal diplomus, tretysis sugalvojo dar pastudijuot kitą specialybę (nors metus dirbo irgi beveik pagal specialybę), o šitas diplomas - abejoju mastau.gif , nors yra dirbančių ir pagal specialybę, bet čia jau būrimas kavos tirščiais, ypač apie šitą mano vaiką blush2.gif .

nu tikrai džiaugsmas tada thumbup.gif wub.gif
O ir tas naujas diplomas - iš vis džiaugsmas, jei jis studijuot nori! Reiškia yra motyvacija, tikslas thumbup.gif

Bet ir nesistebiu smile.gif . Pagal tavo pasisakymus temoje, matosi, kad esi nerealiai protinga mama, ir kitokie vaikai būti tiesiog negali 4u.gif
Atsakyti
una bigsmile.gif sveikinu,tikrai super...duok dieve ir man sulaukt nors vienos tokios sventes...
Atsakyti
Man atrodo,kad jei bakalaurai desimtinukais,tai zmogui jie tik taip prie bendro vaizdo irnesakyk.gif Toks visad ras sau vieta po saule ax.gif Nors vyro brolio vaikis puikiai mokinasi univere,taciau saves dar ne su ziburiu nemato kur kada des... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gina: 04 birželio 2014 - 09:42
na nezinau kiek tie 10 ka itakos...kartias zmones geriau save randa po saule net be kzkokio issilavinimo,o kartias su tais 10 vis nesiseka isitvirtint...gal cia labiau sekmes ar kokio likimo reikalas....

mano vaikai paslepe gliukozes matavomo aparaciuka.... doh.gif kad mama nebematuotu kasdien lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sveikinimai diplomuotiems šaunuoliams wub.gif Mamai džiaugsmas tokie vaikai... Viską jie ten spėja ir diplomus gauti ir anūkų padovanoti bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 06 03, 16:34)
Nu tai ir tema galima trint kibenifeni, jeigu bendraujanciu neber doh.gif  cool.gif
na jau na jau...atostogos gi prasidėjo, žmonės ilsisi biggrin.gif

QUOTE(_una_ @ 2014 06 04, 07:00)
Aš vakar švenčiau - mano ketvirtoji apgynė bakalaurą dešimtukui ax.gif . Nu čia gal ir ne naujiena šeimoj, kai dar du vargsta magistrinėse studijose (su marčia - ir visi trys), bet vis tiek smagu, man patinka diplomai.
SVEIKINIMAI wub.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(mentas @ 2014 06 04, 10:31)
mano vaikai paslepe gliukozes matavomo aparaciuka....  doh.gif  kad mama nebematuotu kasdien  lotuliukas.gif
kaip dabar jūsų cukrus? daugiau nebuvo tokiu šuoliu?

O mes sanatorijoj su merginom kukuojam, tik procedūros baigėsi, tai mažoji iki lovos ir pietų miego, o mes su dukra skaitom, savaip ilsimės.
Mano sūnus gavo pasiūlymą Švedijoje likt ir ten mokslus tęst, taip užsidegė doh.gif Bandom racionaliai viską išaiškint, bet kai dar meilė įsivelia...sunku
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2014 06 04, 14:07)
skaitom, savaip ilsimės.
Mano sūnus gavo pasiūlymą Švedijoje likt ir ten mokslus tęst, taip užsidegė  doh.gif Bandom racionaliai viską išaiškint, bet kai dar meilė įsivelia...sunku

Man geriausias poilsis kai gali ramiai skaityti thumbup.gif

O ką sunus studijuoja?
Atsakyti
Ačiū visoms už sveikinimus aciuks.gif , o dešimtukai ir sėkminga karjera tikrai ne per labiausiai susiję, tam reikia daugiau ir kitokių savybių. Kartais jos būna šalia gabumų, bet dažniau - ne. Vietą gyvenime randa tie, kurie moka priimti jį tokį, koks yra, arba tie, kurie pakeičia jį pagal savo poreikius. Tiesiog labai džiaugiuosi už dukrą, kuri turi aibę talentų, bet yra sau be galo reikli ir netiki savo sugebėjimais, pasisekė su darbo vadove, kuri puikiai komunikavo ir labai palaikė, darbą pristatė, kaip aukštesnio lygio, nei bakalauro, smagu, kad komisijos narė rekomendavo darbą publikuoti.
QUOTE(Nata* @ 2014 06 04, 09:38)
Bet ir nesistebiu smile.gif . Pagal tavo pasisakymus temoje, matosi, kad esi nerealiai protinga mama, ir kitokie vaikai būti tiesiog negali  4u.gif

Dėkui už protingą biggrin.gif . Čia gal kažkas iš giliau pareina, iš senelių, kurie labai norėjo mokytis. Juk vyro mama studijavo pas Karsaviną, Maceiną, Sruogą, Mykolaitį - Putiną, Dovydaitį, Šalkauskį, kieno ten dar parašai jos įskaitų knygelėj mastau.gif , prancūzų kalbą dėstė prancūzas, italų - italas, toks VDU buvo prieš karą blush2.gif .
QUOTE(praavil @ 2014 06 04, 11:38)
Viską jie ten spėja ir diplomus gauti ir anūkų padovanoti  bigsmile.gif

Aik tu irnesakyk.gif , tie kur anūkus dovanoja, tai iš viso maniakai - trečio vaikučio biržely sūnaus šeima laukia, abu pirmą magistro kursą šiemet baigia doh.gif , o dukra pirmą anūką su bakalauru gimdė, antrą su magistru, dabar teks laukt, kol sugalvos į doktorantūrą stot, kad trečią susiplanuotų laugh.gif .
Atsakyti
Apklausa.
Ar esate susidure su gydytoju reketu? Ne apie kysius, kuri kaip ir savanoriskai nunesame, bet kai del tam tikro reikalo, pvz, darbingumo nustatymo(invalidumo), sanatoriju skyrimai, gydytojai atsisako kazka daryt be tam tikros pinigu sumos, nors tai butu pilnai kompensuojama ligoniu kasu. ban.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2014 06 04, 20:52)
Apklausa.
Ar esate susidure su gydytoju reketu? Ne apie kysius, kuri kaip ir savanoriskai nunesame, bet kai del tam tikro reikalo, pvz, darbingumo nustatymo(invalidumo), sanatoriju skyrimai, gydytojai atsisako kazka daryt be tam tikros pinigu sumos, nors tai butu pilnai kompensuojama ligoniu kasu.  ban.gif

Asmeniškai neteko, kolegė pasakojo, kad jos gydytoja netvarkė dokumentų, kol negavo tam tikros sumos (beje, jos ligonė numirė, dar nepaskyrus slaugos pašalpos, tai nežinau, ar gydytoja atidavė paimtą kyšį, ar jautėsi jo nusipelniusi vien dėl dokumentų sutvarkymo g.gif ).
Kitos kolegės mamai dvi dienas būdavo paskiriama ir atidedama operacija, kol gydytojas gavo kyšį ir išoperavo. Konkreti suma nebuvo įvardinta, galima nurašyti ir atsitiktinumui ar aplinkybių sutapimui, bet...
Atsakyti
Sveikinimui, unos atžalai ir pačiai unai wub.gif
user posted image

Kuzia, teko vieną kartą (medicinos srityje) ir tikiuosi daugiau nebeteks. Kai aiškiai davė suprasti apie pinigus, išsitraukiau telefoną, įjungiau įrašinėjimą ir paparašiau pakartoti ką pasakė. Pasakiau, kad pagal mano supratimą, jūs paprašėt iš manęs pinigų ir nesu tikra, kad aš teisingai jūs supratau, todėl noriu įsirašyti jūsų atsakymą, kad pati po išklausymo suprasčiau ką tikrai norite man pasakyti, o kartu ir jums padėsiu prisiminti, jei pamiršyti savo žodžius. Esame žmonės, visko pasitaiko. Pradėjo kalbėti kitaip. Dar pasakiau, kad jei reikia pinigus mokėti, prašom išrašyti man kvitą ir sumokėsiu į ligonių kasą. Bet aš tikrai turiu problemą suprasti, kai manęs prašo pro aplinkui pinigų ax.gif

Priminėt, kai mane policija LT sustabdė, nes technikinė jau buvo pasibaigus. Aš sustojau su pilna mašina mažų vaikų, pripažinau, kad tikrai pamiršau, pažadėjau tuoj pat varyti mašiną į technikinę. Stovi, ten kažką mykia, kol pasakė: na gerai, pagailėsiu vaikų, liekat man buteliu skolinga. Aš akis išplėčiau ir klausiu: tai dabar mane stabdysit kiekvieną kartą, kad butelį atiduočiau? Tas paraudo, o jo partneris garsiai juoktis pradėjo. Nesupratinga esu šioje srityje, visai nesupratinga doh.gif

Ir laimėjus darbe konkursą manęs pro aplinkui paprašė pinigų, bet nesupratau. Tada mane pradėjo labai tikrinti ir kitaip pagaliukus kaišioti, kol valytoja išaiškino kodėl man neleidžiama ramiai dirbti. Tai gi, visi diplomai mano supratingumo pakištukėse neišugdė, kaip nesupratau, taip ir likau nesuprantanti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sauramo: 04 birželio 2014 - 20:41