Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, moliūgai, cukinijos ir melionai

QUOTE(NERA @ 2014 06 13, 16:38)
Nežiūrėk, kaip jos atrodo dabar, palauk gero mėnesio mirksiukas.gif

tai lauksiu kas jau belieka daryt biggrin.gif

Atsakyti
matuke, jei sumaigysite braškes su cukrumi ir įdarysite virtinukus, jie tiesiog nesusiklijuos schmoll.gif arba dauguma prakiurs juos verdant. Tam ir tirštinamos braškės su šeivamedžio žiedais, kartais įdedu gerą saują mėlynių. O jau tada virtinukai tampa McD pyragėlio su miško uogomis klonu.
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 06 13, 23:56)
matuke, jei sumaigysite braškes su cukrumi ir įdarysite virtinukus, jie tiesiog nesusiklijuos  schmoll.gif arba dauguma prakiurs juos verdant. Tam ir tirštinamos braškės su šeivamedžio žiedais, kartais įdedu gerą saują mėlynių. O jau tada virtinukai tampa McD pyragėlio su miško uogomis klonu.

Tai jau viriau :-) nemaigiau braaskiu o grubiai kubeliais papjausciau, gavosi viskas puikiai essen.gif:

Tavo varijantas irgi idomus, gal galetum su proporcijom surasyti?
Kazkaa uzsimaniau tu McD pyrageliu namie, tai pasidariau is uogienes ir krakmolo misinuka, juo iariau saldyta tesla ir viriau aliejuje. Gavosi labai panasus, tik patys pyrageliai kazkodel daresi minkstoki po isvirimo, na ir aisku riebalu bomba cool.gif
Atsakyti
Kai toks oras kaži arbūzai nesulįs atgal į žemę? doh.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Avijacija: 15 birželio 2014 - 12:37
mano trys daigai arbuzu pasimiriojo,nesupratau kas buvo,kol neisroviau vieno ir nepamaciau,akd kotelyje ties saknimis kirmele sedi, tokia kuri eda ridikus doh.gif Su deciu sulaisciau zeme mygom...
Atsakyti
Na jau melioniukus šilsnamyje pradėjo megzti. Tik mama galvojo kad visi vienodos veislės tai sukalė juos belekaip doh.gif bet įtariu kad tai blondinukai mažiukai taip skuba megztis.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2014 06 15, 13:54)
mano trys daigai arbuzu pasimiriojo,nesupratau kas buvo,kol neisroviau vieno ir nepamaciau,akd kotelyje ties saknimis kirmele sedi, tokia kuri eda ridikus  doh.gif  Su deciu sulaisciau zeme mygom...

pas mane tokiu budu pasimiriojo visi brokoliai. Tik ten ne viena, o daug buvo baltu kirmelaiciu.
Nu bet toks oras jauciu visus agrukus su arbuzais ir melionais pribaigs... Nelyja, o tik saldo.
Atsakyti
Gaidžiai tie mano arbūzai, keli atgal į žemę sulindo, susitraukė iki mikroskopinio dydžio, vieno likučius išroviau, sakau, padarysiu skrodimą biggrin.gif nurudusi šaknis. Kad tikrai augs galiu garantuoti už vieną sniegių ir gal dar už kelis rosarijus. Tai vat.
Atsakyti
QUOTE(ponia Lylia @ 2014 06 15, 22:49)
Gaidžiai tie mano arbūzai, keli atgal į žemę sulindo, susitraukė iki mikroskopinio dydžio, vieno likučius išroviau, sakau, padarysiu skrodimą biggrin.gif nurudusi šaknis. Kad tikrai augs galiu garantuoti už vieną sniegių ir gal dar už kelis rosarijus. Tai vat.

Aš tai sukišau po penkialitriais bambaliais, o ddesniems šiltnamį padariau biggrin.gif Šiaip sniegiai jau 2 burbuliukus augina, tai saugau baisiai, po plėvele laikau , kai saulutė nudengiu, žodžiu, žaidžiu smile.gif
o melionams tai , matyt, reiks bitute pasidaryt pačiai, nes nemačiau, kad skraidytų g.gif, o ir krinta tie žiedukai su bumbuliukais verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 2Ditute: 15 birželio 2014 - 22:11
QUOTE(Avijacija @ 2014 06 15, 14:16)
Na jau melioniukus šilsnamyje pradėjo megzti. ....

fainuolis wub.gif Pas mane irgi melioniukai mezga šiltnamy, irgi nežinau kokie biggrin.gif Lauke melionai nesidžiaugia, čia faktas. Gal reik perkelt juos šiltnamin? mastau.gif Miriot nesiruošia, bet šiltnamy visgi nepalyginamai vešlesni.
Arbūzai kaip arbūzai. Galėtų ir geriau augt, bet ką darysi. Bet baigtis nesiruošia, auga po truputį. Šalta ir man su dviem megztiniais, o ką jau jiems..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 16, 09:46)
Šalta ir man su dviem megztiniais, o ką jau jiems..

Bet kad nors vieną arbūzams pasiūlytų-tai ne, geriau pati šiltai tupės doh.gif
Atsakyti
Pas man šiltnamy melionų virkščios ilgos, bet melionai krenta, neužsimezga, jei taip ir toliau bus teks pačiai bite padirbėti doh.gif Lauke patys augalai mažesni, bet mačiau jau vienas Evdokia melioniuks pučiasi thumbup.gif
Atsakyti