Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, moliūgai, cukinijos ir melionai

Va,va gal tręšti tuos arbūzus kaip petunijas reikia kas kelias dienas lotuliukas.gif
Lauke suprantu - šalta, guli po 3 sluoksniais ir gaivaliojasi, bet ko šiltnamyje neauga g.gif doh.gif , vyras dar po pagalį iš lauko pusės prikalė toje vietoje kur guli ponas melionas, sako, gal jam pučia biggrin.gif , na, žodžiu, nesuprantu nieko ir šiais metais dar, reiks mokytis ir kitais...
Atsakyti
Aš šiandien saviškius melionus šiltnamyje raišiojau. Vyriškų žiedų daug, o moterų trūkumas. Durys uždarytos, bičių baliuje nėra doh.gif Jaučiu, kai prasišvies saulė, atidarysiu abejas duris ir padarius medaus tirpalą purkšiu. Tegul nors musės paėsti " na chaliavu " suskrenda, vis ropinėdamos šį tą nuveiks.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 06 29, 23:37)
Aš šiandien saviškius melionus šiltnamyje raišiojau. Vyriškų žiedų daug, o moterų trūkumas. Durys uždarytos, bičių baliuje nėra doh.gif Jaučiu, kai prasišvies saulė, atidarysiu abejas duris ir padarius medaus tirpalą purkšiu. Tegul nors musės paėsti " na chaliavu " suskrenda, vis ropinėdamos šį tą nuveiks.

Smagu, kad yra ką rišti ax.gif

O dėl musių tai thumbup.gif
Atsakyti

kokios smagios šios dvi dienos, kaip šiltai lyja bigsmile.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 06 29, 15:52)
niekaip negelbėja  smile.gif  Auga visai neblogai. Šakojasi, žali, gražūs, žydi. Arbūziukų kol kas nėr  smile.gif

Melionai, negeriečiai, nemezga  doh.gif

Aviacija, suuuper  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(saintlina @ 2014 06 29, 22:40)
na, ne tai kad labai jau klesti.. Gal siltesnem vasarom tuo pat metu ir veslesni budavo, bet ir daba atrodo graziai, ne kiek nenupiepe.
Va melionai mane nervina. Grazus irgi, bet megzt ne negalvoja. Gal aniems ant sniuro labiau patinka? Pas mane viskas ant zemes gyvena.

melionų lauke vaizdelis nekoks, o su sniegiukais viskas ok. Nedideli, buvo truputį išsigandę, bet mirštančiais nei vieno nepavadinčiau, neištysę, kabinasi ir juda į priekį. Dar nežydi.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 29, 22:40)
na, ne tai kad labai jau klesti.. Gal siltesnem vasarom tuo pat metu ir veslesni budavo, bet ir daba atrodo graziai, ne kiek nenupiepe.
Va melionai mane nervina. Grazus irgi, bet megzt ne negalvoja. Gal aniems ant sniuro labiau patinka? Pas mane viskas ant zemes gyvena.

Gal pas jus sausesne vieta? Nes pernai lyg ir laistydavot daznai? Tai dabar jiems pats tass. Pas mus slapios vietos tai visi baigia numirot sad.gif slapia slapia. Melionai tokie grazus buvo o dabar visi suglebo.
Atsakyti
mes lietaus buvom gavę per mažai, lietaus labai reikia net ir dabar, perdžiuvę viskas. Bet dėl šalto oro, naktų, matau,kad arbūzų lapus ima grybas. Reiks purkšt įtariu.
Apsimelavau,kad nnežydi. Žydi, bet norėčiau,kad tokie dar nežydėtų ir juolabiau neužmegztų.
Atsakyti
QUOTE(Iš Kaimo @ 2014 06 29, 22:37)

Va pas mane su moliūgais taip. O ką daryti. Iš keturių moliūgų, tik vienas su moliugiuku. Visi kiti be. Bet daug žiedų.
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 06 30, 11:31)
...Iš keturių moliūgų, tik vienas su moliugiuku. Visi kiti be. Bet daug žiedų.

Nepanikuokite, laiko dar sočiai yra. Ankstyvos veislės gali jau turėti užmegztų vaisių, o vėlyvos dar tik pradeda žydėti. Viskas pagal planą.
Atsakyti
pas mane nieko dziuginancio. Arbuzai kaip pasodinti, taip ir stovi styraliukai toki. meionams virsunes nereziau, tai irgi stovi vietoj nusimine.
moliugu sejau be proto , blush2.gif tai sraiges 7 jau nuvalge , tik kotukai liko . Gaila, kad kai kuriu veisliu suvalge abu daigiukus . Na praretino ... gal ir gerai, nes nesam labai moliugu megejai, tik veisliu ivairiu uzsimanem pabandyt rolleyes.gif

ir turim salia darzo gandralizdi . Jau matesi viena gandriuko galvyte . O praeita savaitgali lizdas tuscias, o arinedami bulves, isarem gandriuko lavoneli verysad.gif BLoga vasara turbut, jei gandrai vaika vienintei is lizdo ismete... verysad.gif o si savaitgali gandrai vel meiles sokius lizde soka g.gif g.gif gal vel peres. g.gif .. ar spes uzaugint g.gif Nu kas per vasara tokia g.gif o gal tikrai paskui ji tesis iki gruodzio menesio rolleyes.gif
Atsakyti
Lusasita, nemanau kad del to orai kalti, pas mus trysjaunikliai auga graziai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2014 06 30, 13:52)
Lusasita, nemanau kad del to orai kalti, pas mus trysjaunikliai auga graziai  mirksiukas.gif

gal kitų bėdų jaunikliukui buvo
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2014 06 30, 11:11)
mes lietaus buvom gavę per mažai, lietaus labai reikia net ir dabar, perdžiuvę viskas. Bet dėl šalto oro, naktų, matau,kad arbūzų lapus ima grybas. Reiks purkšt įtariu.
Apsimelavau,kad nnežydi. Žydi, bet norėčiau,kad tokie dar nežydėtų ir juolabiau neužmegztų.

zinai, brangioji,o pas mumi viskas plaukia verysad.gif mano kai kuriems moliugams po vakarykscio ''silto'' lietaus ir naktinio super galingo duso jau gelbejimo ratu reikia g.gif ,ko gero ir sitie galus atiduos unsure.gif ,nes pas mus ir toliau pliaupia lietus verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GONZIKAS117: 30 birželio 2014 - 13:39