Įkraunama...
Įkraunama...

Arbūzai, moliūgai, cukinijos ir melionai

QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 06 30, 13:38)
zinai, brangioji,o pas mumi viskas plaukia verysad.gif mano  kai kuriems moliugams po vakarykscio ''silto'' lietaus ir naktinio super galingo duso jau gelbejimo ratu reikia g.gif  ,ko gero ir sitie galus atiduos unsure.gif ,nes pas mus ir toliau pliaupia lietus verysad.gif

Man atrodo šiandien visoj Lietuvoj lyja. Tiesa, ką pastebėjau, kai lysvės įrėmintos sunkiau vandens perteklius "nubėga" g.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2014 06 30, 12:46)
Nepanikuokite, laiko dar sočiai yra. Ankstyvos veislės gali jau turėti užmegztų vaisių, o vėlyvos dar tik pradeda žydėti. Viskas pagal planą.

Kur čia nepanikuosi, kai jau treti metai su moliūgais fiaso patiriu. Tai neišdygsta, tai nupūna koks moliūgas nebeužaugęs. O taip noriu ir moliūgienės su citrina pasidaryti ir dar kiemą spalio 30 šiek tiek papuošti. Na bet kaip bus taip bus. Bandysiu toliau.
Atsakyti
QUOTE(ersketroze @ 2014 06 30, 10:03)
Gal pas jus sausesne vieta? Nes pernai lyg ir laistydavot daznai? Tai dabar jiems pats tass. Pas mus slapios vietos tai visi baigia numirot sad.gif slapia slapia. Melionai tokie grazus buvo o dabar visi suglebo.

pas mane smėliukas smile.gif Kad ir lyja, vistiek paviršiuj vanduo neužsistovi. O ir lyja ne taip dažnai. Ir vakar laisčiau.
Papildyta:
QUOTE(NERA @ 2014 06 30, 13:46)
Man atrodo šiandien visoj Lietuvoj lyja.

ot ir ne smile.gif Pas mus pakrapnojo visai truputį, net nesušlapau grybaudama.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 30, 14:06)
ot ir ne  smile.gif  Pas mus pakrapnojo visai truputį, net nesušlapau grybaudama.

Ką dabar grybaujat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 06 30, 14:54)
Kur čia nepanikuosi, kai jau treti metai su moliūgais fiaso patiriu...

Kad neišdygsta- ne Jums vienai, ir maniškiai spyriojasi (ypač paskutiniuoju metu su Kuri turiu bėdų), kad nupūna- irgi būna. Moliūgai (kaip ir kukurūzai, žirniai bei šparaginės pupelės) nėra ta kultūra, apie kurią reikia šokinėti.
Vat šiemet mano moliūgynas labai jau šlapias, gerai tik tas, kad lapija dar ne per visą plotą, nors kažkiek ventiliuojas. Moteriškų žiedų jau daug, svarbu, kad nesupūtų per tą drėgmę...
Atsakyti
QUOTE(k@mylye @ 2014 06 30, 14:07)
Ką dabar grybaujat? g.gif

voveruškas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2014 06 30, 14:21)
voveruškas  smile.gif

Aaaa aišku. Mes tai renkam tik raudonykus ir baravykus. Kitokių nepažįstam blush2.gif Dar lepšių auga, bet jie būna totaliai visi sukirmiję. net imti neverta. Voveruškų aplink namus nepastebėjom. O į kitus miškus nevažiuojam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k@mylye: 30 birželio 2014 - 15:11
QUOTE(GONZIKAS117 @ 2014 06 30, 14:38)
zinai, brangioji,o pas mumi viskas plaukia verysad.gif mano  kai kuriems moliugams po vakarykscio ''silto'' lietaus ir naktinio super galingo duso jau gelbejimo ratu reikia g.gif  ,ko gero ir sitie galus atiduos unsure.gif ,nes pas mus ir toliau pliaupia lietus verysad.gif

kokia mažutė ta Lt ir kaip skirtingai... miške pas mus išvis visdar labai sausa.

Palyginau foto arbūzų pernai ir šiemet - nu gerokai prasčiau atrodo, gerokai biggrin.gif
Atsakyti
Kepiau blynus iš cukinijos, skanumėlis, išaugo tokia kad visiems pavalgius dar liko blynu
Lauksim kitos, nemaža jau
Atsakyti
pasirodau ax.gif
user posted image
how to take a screen shot
user posted image
adult image
user posted image
free photo upload
cukinijos dar auga biggrin.gif , o arbūzų ir melionų neturiu ką rodyt verysad.gif tokie menki, nors vienas arbūziukas užsimezgęs, bet kaži ar išgyvens verysad.gif
Atsakyti
cukinijas jau ir mes vartojam smile.gif
Atsakyti
Valgiau kelionėj pjaustytas griežinėliais cukinijas, užtarkuotas, pelėsiniu sūriu, skanumėlis neišpasakytas (žinoma, kas mėgsta tą pelėsinį sūrį).
Jau radau Romanesco cukiniją valgomą, tikrai pasakiško skonio, visą taip ir surijau viena blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daimura: 01 liepos 2014 - 08:30