Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Ingrida Varniene rekomendavo sitas:

http://shop.fitsport...ess-gloves-aqua

Sake labai patogios 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 04, 10:25)
Panos, o jus sportuojat su pirstinem? Kokios geriausiai, i ka atkreipti demesi? smile.gif Pas mane ant delnu ziuriu nuospaudos susidare ir lupasi jos, skauda  doh.gif Tuoj bus delnai, kaip pas zemdirbe  lotuliukas.gif Reikia pirstiniu.
Aš visada tik su pirštinėm. Ir dėl higienos, ir apskritai-esu baltarankė, kaip sakau biggrin.gif vos kas ir muzoliai prisitrina doh.gif Turėjau ale firmines, nike įsigijusi, bet nieko gero, medžiaginės buvo su ženklu ir tiek. Na ir kažkada iš sportsdirecto papigiai nukoviau lonsdale odinukes ir esu labai patenkinta thumbup.gif Na be spec. paminkštinimų, bet nelabai man jų ir reikia, pakanka, kad odinės g.gif

Klausykit o kokius abonementus (kartinius, mėnesinius ar kt.) perkat, kiek mokate ir ar vasarą nebūna pigiau? g.gif

Beje, paskutiniųjų pirštinių ir kaina nebloga, aišku galima pasižiūrėti dar kur užsienyje pigiau smile.gif
Papildyta:
na ar nė viena nebesirguliuojat? smile.gif man labai nekas buvo, bet lyg pagerėjo vieną naktį. Galvoju kada galėčiau jau pasileisti į sportą g.gif
Atsakyti
labas merginos 4u.gif 4u.gif

kaip nekenciu kad visas riebalas pas mane i pilva eina sad.gif

Va ka norejau pasakyti , nu zinokit patinka man mano peciai biggrin.gif (ale vyriski) biggrin.gif ir kojytes biggrin.gif ikeliau keleta foto i albumely blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
tursi, as praeita savaite vis ciaudejau, akys stiklines, pavargus net po 8 val. miego atsikeldavau y darba g.gif Sia savaite geriau, y sporta nuejau po 5 dienu pertraukos, kaip ir normaliai viskas g.gif

http://uk.bodybuildi...ess-gloves.html

Va radau pirstinaites cia. Ir cia:

http://www.urbangymw...black-pink.html

Uzsisakiau, isbandysim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 04, 21:44)
Ingrida Varniene rekomendavo sitas:

http://shop.fitsport...ess-gloves-aqua

Sake labai patogios 4u.gif

Ir grazios biggrin.gif Rytoj dar trenerio uzklausiu, i ka atkreipti demesi renkantis pirstines, ir issimatuoti delna reikia, kad dydi pataikyti nusipirkti.

Siandien radau Mb pirstines, galvojau nusisavinsiu, bet dideles biggrin.gif

Tursi, as menesini perku, dabar stengiuosi eiti kas antra diena, tai labiau apsimoka, nei kartinis. Paskutini karta sumokejau 130 lt, nes neemiau baseino, vasara nesinori visai tam chloruotam vandenyje mirkti. Su baseinu budavo 150 lt. Maciau, kad vasarai nuo vakar paskelbe 15 % nuolaida.

Atsakyti
Mergytes, baigiau antra sporto menesi. Per ji (vien per ji) - minus 4.6kg (nu ir "isivaziavo", ka?), minus 2cm nuo papu (tepasiunta!), minus 2 cm nuo ploniausios liemens dalies, minus 3cm nuo storiausios pilvo dalies (mano sterbliuke), minus 2cm nuo slaunu. (Klubus- pamatavau pirma karta.) Nu ka, dirbam toliau? bigsmile.gif
Veliau sutvarkysiu ir idesiu nuotraukas i albuma. rolleyes.gif
Atsakyti
Na viena idesiu ir cia. Visas kitas- i albumeli. blush2.gif
Va sportuojant rankos (zasto) apimtis visiskai nepakito, bet keiciasi, forma, tvirtumas, anksciau buvo negrazios rankos, su maikute be rankoviu iseit is namu buvo geda, na nuotraukose ypac tas suglebimas matesi. Ramybes busenoj aisku raumenuku nesimato, man ir nereikia.
Ai nu ir dar aisku labai veidas pagrazejo, ka? bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Zuzi, iš tavo postų visai kitokią figūrą įsivaizdavau. Jau dabar super atrodai, kas bus vėliau, lieka tik įsivaizduot thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 06 05, 15:00)
Na viena idesiu ir cia. Visas kitas- i albumeli. blush2.gif
Va sportuojant rankos (zasto) apimtis visiskai nepakito, bet keiciasi, forma, tvirtumas, anksciau buvo negrazios rankos, su maikute be rankoviu iseit is namu buvo geda, na nuotraukose ypac tas suglebimas matesi. Ramybes busenoj aisku raumenuku nesimato, man ir nereikia.
Ai nu ir dar aisku labai veidas pagrazejo, ka? bigsmile.gif

O koks veidas wub.gif biggrin.gif .Labai gerai atrodai,o pilvas koks jau bigsmile.gif .
Atsakyti
Oi Zuzi, nu tu ir prijuokini mane lotuliukas.gif Uzvalgyk daugiau spinatu, kita menesy galesi daryt taip:

user posted image

Cia UK populiarus sitas juokelis labai biggrin.gif

Nu super progresiukas, kiek maciau foto, saunuole 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Hahaha. laugh.gif
Tai ka ten pilvo baisiausia dalis nukirpta. blush2.gif
Na bet po truput judu tikslo link. Pilvas tikrai traukiasi! Kaip beje ir visa kita. Apskritai figura tikrai keiciasi.

Ei, reiks man tokiu marskineliu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 05, 00:05)
tursi, as praeita savaite vis ciaudejau, akys stiklines, pavargus net po 8 val. miego atsikeldavau y darba g.gif Sia savaite geriau, y sporta nuejau po 5 dienu pertraukos, kaip ir normaliai viskas g.gif

gerklė nieko? man kartais paskaudelena, pasausėja šiek tiek. Velnias, gal bandyti jau eiti g.gif kiek galima..

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 05, 00:15)
Tursi, as menesini perku, dabar stengiuosi eiti kas antra diena, tai labiau apsimoka, nei kartinis. Paskutini karta sumokejau 130 lt, nes neemiau baseino, vasara nesinori visai tam chloruotam vandenyje mirkti. Su baseinu budavo 150 lt. Maciau, kad vasarai nuo vakar paskelbe 15 % nuolaida.

čia turbūt impulse? Na mano salė be baseino, bet kažkaip pobrangiai abonementas palyginus (~100 lt), įdomu kaip vasarai bus. Pamenu gerus laikus, kai daugiau nei perpus pigiau kainuodavo, o treniruokliai naujutėlaičiai buvo, dar viskas dažais kvepėjo biggrin.gif
Atsakyti