Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Pum pum, atrodai puikiai!!! Ir presas, ir kojos, labai labai gerai, nors pati esi smulkutė, puikus raumenynas bigsmile.gif sveikinu ir su sukurtuoju psl., įsidėsiu į favoritus ir didelės sėkmės darbo paieškose thumbup.gif
Atsakyti
Pumpum, labai labai grazu, o jau presas thumbup.gif wub.gif

Kaip mane motyvuoja tokie zmones, paciai norisi labiau susiimti smile.gif
Atsakyti
sia savaite 6 dienos sporto bigsmile.gif

Siandien 5,5 km prasibegau ax.gif ir presas namie smile.gif

Atsakyti
Pumpum, pagarba, sekmes! 4u.gif
Atsakyti
as nepamaciau Pumpum sad.gif KAzkodel moderatoriai iseme kaip savireklama (ne priciom cia ta savireklama is tikro...). . .
Atsakyti
Pumpum,labai grazu wub.gif .
Atsakyti
Pumpum, gražumėlis bigsmile.gif
Atsakyti
Pumpum...kaip tave galima pamatyti FB? blush2.gif
Atsakyti
Pumpum,, gal galima i az tavo facebook psl, tavo psl ir kt. nes nespejau pamatyti:)
Atsakyti
Pumpum, as irgi noriu FB kontaktu ax.gif
Atsakyti
Siandien koju diens salei smile.gif namie 15 min sokinejumas su virvute, su svoriais ant koju smile.gif ir greitas 5,5 km pasivaiksiojimas parke smile.gif plius dar kiems tvarkiau biggrin.gif ir dirbau 8val( darbe visada vaikstau ) biggrin.gif diena uzskaityta thumbup.gif
Atsakyti
Kodel istryne Pumpum zinute, vakar maciau, buvo pries Karalindos posta blink.gif Kas cia per cenzura, nebuvo ten nei jokios reklamos, nei kazko netinkamo...

Pas mane buvo vakar koju diena. Diskutavau su treneriu ka man daryti, kaip istreniruoti slaunies raumeni is nugaros puses. Nes jam skirto pratimo nepadarau, tai gavau pakeitimu kruva, dar i kita diena papildoma pratima, ir pasirodo dazniau tempimo pratimo reikia. Nes pas mane net per ryskus slaunies raumuo is priekio. Siaip normalu, kad priekinis raumuo stipresnis buna iki 60 proc. Dabar demesys didesnis uzpakaliui ir slaunies raumeniui is nugaros, kuo maziau apkraunant raumeni is priekio. Patinka man kai vel kazkas naujo isiveda, kazka naujo ismoksti smile.gif Ir siaip smagu kai treneris pagyre, kad greitai einu i prieki, tonusas viso kuno mano net labai geras pagal ji. O su jo sudaryta programa sportuoju tik nuo geguzes pradzios.
Atsakyti