Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

QUOTE(tursi @ 2014 06 05, 20:55)
gerklė nieko? man kartais paskaudelena, pasausėja šiek tiek. Velnias, gal bandyti jau eiti g.gif kiek galima..

Man gerkle kasdien kutena, kai y darba nueinu, nes ten kondiskes, o po darbo per Centriny Londona reikia paeit ir pakvepuot uzterstuoju oru, tai tiesiog per daug demesio nekreipiu. Nebent jauciu, kad smarkiau kabina. Tiesiog bandyk ysiklausyt y organizma - gal pradziai padaryk kelis pratimukus namie, kad apsiltum, suprakaituotum, paziuresi, kaip savijauta 4u.gif
As siandien atvariau 2 ( is ju 30 min. kardio dar po visko) val. salej kojoms ir presui ax.gif Nes kaip ir minejau, tik 2 kartus sia savaite isejo nueit y sporta. Salej buvau tik as ir 2 vaikinukai thumbup.gif Nei prie treniruokliu laukt, nei kas maises, visos moterytes sulipusios ant kardio kitam aukste thumbup.gif
Pumpum - uzmaciau foto FB is fotosesijos, grazu wub.gif thumbup.gif Nenuejo darbas veltui, nenuejo bigsmile.gif
Zuzi, pilvas leciausiai traukiasi, ir gerai, kad is leto, oda spes kartu graziai susitraukt thumbup.gif thumbup.gif Man dzinsai laisveja, bet pilvas teslinis toks kolkas vistiek, nors nuo ten daugiausiai ir reikia numest. Teks labai pasistengt blush2.gif
Atsakyti
Tursi, cia Linijoje tokios kainos smile.gif

Zuzi_soka, super tobuleji, saunuole thumbup.gif Po truputi po truputi, nenorek greitu rezultatu, odai irgi reikia laiko susitraukti.

As siandien vietoj sporto, variau pas drauge, vyno prigeriau, surio su alyvuogem privalgiau doh.gif Na ryt teks su kardio padirbeti po treniruotes biggrin.gif Bet buvau jau pasiilgus tokio pasisedejimo, tai nesigailiu. Uztai ir saldytuvo si vakara nevarstau, net i virtuve neinu biggrin.gif

As tai jau buciau savimi patenkinta, jei ne uzpakalis, cia mano strategine riebalu surinkimo vieta, dar slaunys is nugaros puses irgi apsiriebalave. Jau ir kardio pradejau po 20 min daryti po kiekvienos treniruotes, nes kitaip niekaip neiseina ju nupurtyti.

Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 05, 20:44)
Man gerkle kasdien kutena, kai y darba nueinu, nes ten kondiskes, o po darbo per Centriny Londona reikia paeit ir pakvepuot uzterstuoju oru, tai tiesiog per daug demesio nekreipiu. Nebent jauciu, kad smarkiau kabina. Tiesiog bandyk ysiklausyt y organizma - gal pradziai padaryk kelis pratimukus namie, kad apsiltum, suprakaituotum, paziuresi, kaip savijauta 4u.gif
As siandien atvariau 2 ( is ju 30 min. kardio dar po visko) val. salej kojoms ir presui ax.gif Nes kaip ir minejau, tik 2 kartus sia savaite isejo nueit y sporta. Salej buvau tik as ir 2 vaikinukai thumbup.gif Nei prie treniruokliu laukt, nei kas maises, visos moterytes sulipusios ant kardio kitam aukste thumbup.gif
Pumpum - uzmaciau foto FB is fotosesijos, grazu  wub.gif  thumbup.gif Nenuejo darbas veltui, nenuejo bigsmile.gif
Zuzi, pilvas leciausiai traukiasi, ir gerai, kad is leto, oda spes kartu graziai susitraukt thumbup.gif  thumbup.gif Man dzinsai laisveja, bet pilvas teslinis toks kolkas vistiek, nors nuo ten daugiausiai ir reikia numest. Teks labai pasistengt blush2.gif

Lb noreciau pamatyt pumpum foto wink.gif gal butu galima suzinot kaip wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Mačiau ir aš pumpum! Puikiai. smile.gif
Manau, pati įkels gal į albumą arba čia kada galės.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 05, 22:44)

Pumpum - uzmaciau foto FB is fotosesijos, grazu  wub.gif  thumbup.gif Nenuejo darbas veltui, nenuejo bigsmile.gif

Oi, kondiškės man peilis, mašinoje niekada nejungiu-visad susargdina doh.gif Na šiandien tokia žvali, pailsėjusi nubudau (laisvadienis), atrodo galėčiau kalnus nuversti, bet pakosčioju tiesiog ir daugiau pajudėjus kažkoks stipresnis prakaitavimas g.gif gal palauksiu dar keleta dienelių.

Eina sau, kaip įdomu bigsmile.gif laukiam pumpum, pasirodyk thumbup.gif

QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 05, 23:14)
As tai jau buciau savimi patenkinta, jei ne uzpakalis, cia mano strategine riebalu surinkimo vieta, dar slaunys is nugaros puses irgi apsiriebalave. Jau ir kardio pradejau po 20 min daryti po kiekvienos treniruotes, nes kitaip niekaip neiseina ju nupurtyti.
Pas mane ta pati problema, ypač užpakalinė pusė. Reikia laiko tam doh.gif

Beje, albume mačiau ZUZI foto, jau tarpas ryškėja tarp kojų, labai geras, palaipsnis progresas, šaunuolė tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuzi_šoka @ 2014 06 05, 23:14)
Mačiau ir aš pumpum! Puikiai. smile.gif
Manau, pati įkels gal į albumą arba čia kada galės.

thumbup.gif Joooo sauniai ji atrodo. Privaletu biggrin.gif ir cia ikelti foto, kad moyvuot merginas ax.gif
Atsakyti
Tursi, as gal dar keleta dieneliu palaukciau su sportu, jeigu nesijauti visai gerai, kad neatkristum.

As irgi noriu Pumpum pamatyti smile.gif
Atsakyti
aš ir biggrin.gif
Atsakyti
As irgi noriu, nors sportuoju namie, o ne klube ir nepriklausau jusu albumui, bet gal galima cia įkelti foto?smile.gif

Zuzi , nezinau , kaip pries tai atrodei, dabar matosi kazkiek raumenukai, dar truputi svorio numesti ir bus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės, grįžau iš atostogų, pilna įpūdžių ir t.t. bigsmile.gif

Pamatysit ir fotosesijos kelias nuotraukas, nėra ten visų, visas sukrausiu į fb vėliau smile.gif pirmadienį cv išsiuntinėsiu, gal kas atsilieps biggrin.gif

O per atostogas tai kimšau viską, kas buvo įmanoma. Crosanai, picos, ledų tonos, pudingai, ir t.t., nesveikais kiekiais biggrin.gif užiauginau atostogų papkiuką, eisiu nuo rytdienos mest biggrin.gif

i 
Reklama/savireklama forume draudžiama
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 08 birželio 2014 - 18:46
Sauniai padirbeta Pumpum thumbup.gif tikiuos ir as viena diena toky presiuka ir kojas turesiu wub.gif thumbup.gif Sekmes ieskant darbo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 06 07, 23:49)
Sveikutės, grįžau iš atostogų, pilna įpūdžių ir t.t.  bigsmile.gif

Esijo
Pamatysit ir fotosesijos kelias nuotraukas, nėra ten visų, visas sukrausiu į fb vėliau  smile.gif  pirmadienį cv išsiuntinėsiu, gal kas atsilieps  biggrin.gif

O per atostogas tai kimšau viską, kas buvo įmanoma. Crosanai, picos, ledų tonos, pudingai, ir t.t., nesveikais kiekiais  biggrin.gif  užiauginau atostogų papkiuką, eisiu nuo rytdienos mest  biggrin.gif

Sauniai atrodai pum pum thumbup.gif neturiu tokio preso , bet noriu fotosesijos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo d'esprit: 08 birželio 2014 - 18:46