Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip sportuoti sporto klube

Na va kaip smagu thumbup.gif Kokiu pratimu gavai? 4u.gif Man vidines slaunies puses reikia mazint doh.gif Nes kaip buvo liulancios, taip ir liko tokios g.gif Aisku ka cia, 3-4 sav. tik sportuoju ax.gif Kazkaip priekis lengviausiai issitreniruoja turbut g.gif Ar del to, kad dazniausiai naudojamas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 10, 08:29)
Kodel istryne Pumpum zinute, vakar maciau, buvo pries Karalindos posta  blink.gif Kas cia per cenzura, nebuvo ten nei jokios reklamos, nei kazko netinkamo...

Pas mane buvo vakar koju diena. Diskutavau su treneriu ka man daryti, kaip istreniruoti slaunies raumeni is nugaros puses. Nes jam skirto pratimo nepadarau, tai gavau pakeitimu kruva, dar i kita diena papildoma pratima, ir pasirodo dazniau tempimo pratimo reikia. Nes pas mane net per ryskus slaunies raumuo is priekio. Siaip normalu, kad priekinis raumuo stipresnis buna iki 60 proc. Dabar demesys didesnis uzpakaliui ir slaunies raumeniui is nugaros, kuo maziau apkraunant raumeni is priekio. Patinka man kai vel kazkas naujo isiveda, kazka naujo ismoksti smile.gif Ir siaip smagu kai treneris pagyre, kad greitai einu i prieki, tonusas viso kuno mano net labai geras pagal ji. O su jo sudaryta programa sportuoju tik nuo geguzes pradzios.

Jo, dar ispejima gavau uz reklama biggrin.gif normaliai cia zodziu administracija veikia. Kam kas idomu, ar kokiu kontaktu norit, rasykit az, kad nebegauciau ispejimo biggrin.gif gavau darba siandien smile.gif
Atsakyti

i 
Pumpum, Jūsų buvo paprašyta savo tinklapio adresą persikelti į profilio skiltį asmeninis tinklapis, nes paraše tokia informacija neleidžiama, kadangi nesureagavote, jums buvo skirtas įspėjimas. Taip pat gavote įspėjimą už II.10 (Draudžiama Forume klausimo, komentaro, prašymo forma aptarinėti Administracijos veiksmus (tiek veiksmus pritaikytus konkrečiam asmeniui, tiek ir bendrus, reguliuojančius viso Forumo veiklą). Forume gali būti aptariama bendra globalinė politika specialiai tam skirtose temose, kurias atidaro pati Administracija. Jeigu Jūs norite kažką pasakyti ar paklausti apie administracijos veiksmus, klauskite asmeniškai (el.paštu ar asmenine žinute).)  taisyklės nepaisymą, ką sėkmingai darote ir toliau.

Jei kažkuri norite kažką pasakyti ar paklausti - mielai atsakysiu jums į až, šioje temoje prašau diskutuoti į temą, be off-topic.

Geros dienos
Atsakyti
va taip va mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2014 06 10, 13:37)
gavau darba siandien smile.gif

Tai tas darba gal jau sporto srityje ? Ka ??? bigsmile.gif
Atsakyti
bijau sakyt, dar pasireklamuosiu. biggrin.gif
Atsakyti
Wow, jėga, sveikinu!
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 10, 12:02)
Na va kaip smagu thumbup.gif Kokiu pratimu gavai? 4u.gif Man vidines slaunies puses reikia mazint doh.gif Nes kaip buvo liulancios, taip ir liko tokios g.gif Aisku ka cia, 3-4 sav. tik sportuoju ax.gif Kazkaip priekis lengviausiai issitreniruoja turbut g.gif Ar del to, kad dazniausiai naudojamas? g.gif

Is to mano trenerio tikrai smagu gauti, nes jis zodziais nesimeto biggrin.gif Ne kiek nauju pratimu, kiek esamus pakoregavom pagal mano sugebejimus smile.gif Butent is nugaros puses slaunies raumeniui, as darydavau toki (atsiguli ant pilvo ir kojas lenki su svoriu). Ir man reikedavo daryti su viena koja, svoris maziausias 5 kg, as vos 3-4 padarydavau ir viskas, kur jau ten iki 15 ir nei kiek neprasilauziau. Tai dabar bandysiu taip, uzsikeliu su abiejomis kojomis, o nuleidinesiu pakaitomis po viena. Nes kai su dviejomis kojomis keli ir nuleidi, tai yra daug lengviau, nes is inercijos dar pakeli. ir po kiekvienos serijos ta vieta pratempti reikia su tempimo pratimu. Ir dar i kita diena tai vietai papildoma pratima gavau. Stovi treniruoklyje, koja lenki link uzpakalio, kad mazdaug statmenai su grindim gautusi, bet reikia neatpalaiduoti raumens, turi buti prilaikymas. Itupstus su trx dirzais pasunkino, dabar ant vienos kojos darau, bet labai siaura amplitude, kad slaunies raumuo is priekio neapsikrautu labai, o dirbtu tik uzpakalis ir slaunies raumuo is nugaros.

Egliukaz, tai jei dreba, jau su kardio reikia daugiau dirbti, o tai vietai pratimu nemazinti, kad raumuo treniruotusi :)kaip tik nuo pratimu sutvirtes ta vieta. Pas mane irgi slaunys drebancios ir uzpakalis dreba, nesvarbu, kad yra raumuo, bet jis pasislepes po riebalu. Riebalui numesti jau pradejau daryti kardio po kiekvienos treniruotes 20 min. Ir svarbiausias dalykas kuri reikia sutvarkyti mityba. Visa savaite mano vakarienes buna 23 val., tai kur jau nukris tas riebalas, jei dar nesamones valgau naktim doh.gif
Atsakyti
Buvau vakar pas trenerį vieną dėl varžybų. Sakė pečius dar pavaryt biggrin.gif na, yra dar laiko, turėčiau spėt smile.gif
Atsakyti
Peciai mano dar viena silpna vieta. Yra vienas pratimas kur vos su kokiais 7.5 kg padarau. Tai jau irgi diskutavau su treneriui kodel man taip sunku svori pasikelti, tai jis nuramino biggrin.gif Sake per greitai noriu. Sunkiai jie treniruojasi.

DAr paklausiu, kaip vadinasi tie slaunies raumenys. Is priekio dvigalvis, is nugaros keturgalvis? Ar atvirksciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 10, 19:12)
Peciai mano dar viena silpna vieta. Yra vienas pratimas kur vos su kokiais 7.5 kg padarau. Tai jau irgi diskutavau su treneriui kodel man taip sunku svori pasikelti, tai jis nuramino biggrin.gif Sake per greitai noriu. Sunkiai jie treniruojasi.

DAr paklausiu, kaip vadinasi tie slaunies raumenys. Is priekio dvigalvis, is nugaros keturgalvis? Ar atvirksciai  g.gif

atvirkščiai smile.gif
Atsakyti
Gal kuri galetu pakomentuoti static squats nauda? Kuo skiriasi nuo paprastu pritupimu?
Jei ka, static squats, tai pritupimai, kai pritupi it tupi toje pozicijoje 30-60sekundziu ar tiesiog pagal galimybes.
Ar ju neverta daryti?
Atsakyti