Na va kaip smagu
Kokiu pratimu gavai?
Man vidines slaunies puses reikia mazint
Nes kaip buvo liulancios, taip ir liko tokios
Aisku ka cia, 3-4 sav. tik sportuoju
Kazkaip priekis lengviausiai issitreniruoja turbut
Ar del to, kad dazniausiai naudojamas?
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 10, 08:29)
Kodel istryne Pumpum zinute, vakar maciau, buvo pries Karalindos posta
Kas cia per cenzura, nebuvo ten nei jokios reklamos, nei kazko netinkamo...
Pas mane buvo vakar koju diena. Diskutavau su treneriu ka man daryti, kaip istreniruoti slaunies raumeni is nugaros puses. Nes jam skirto pratimo nepadarau, tai gavau pakeitimu kruva, dar i kita diena papildoma pratima, ir pasirodo dazniau tempimo pratimo reikia. Nes pas mane net per ryskus slaunies raumuo is priekio. Siaip normalu, kad priekinis raumuo stipresnis buna iki 60 proc. Dabar demesys didesnis uzpakaliui ir slaunies raumeniui is nugaros, kuo maziau apkraunant raumeni is priekio. Patinka man kai vel kazkas naujo isiveda, kazka naujo ismoksti
Ir siaip smagu kai treneris pagyre, kad greitai einu i prieki, tonusas viso kuno mano net labai geras pagal ji. O su jo sudaryta programa sportuoju tik nuo geguzes pradzios.
Pas mane buvo vakar koju diena. Diskutavau su treneriu ka man daryti, kaip istreniruoti slaunies raumeni is nugaros puses. Nes jam skirto pratimo nepadarau, tai gavau pakeitimu kruva, dar i kita diena papildoma pratima, ir pasirodo dazniau tempimo pratimo reikia. Nes pas mane net per ryskus slaunies raumuo is priekio. Siaip normalu, kad priekinis raumuo stipresnis buna iki 60 proc. Dabar demesys didesnis uzpakaliui ir slaunies raumeniui is nugaros, kuo maziau apkraunant raumeni is priekio. Patinka man kai vel kazkas naujo isiveda, kazka naujo ismoksti
Jo, dar ispejima gavau uz reklama
| i | Pumpum, Jūsų buvo paprašyta savo tinklapio adresą persikelti į profilio skiltį asmeninis tinklapis, nes paraše tokia informacija neleidžiama, kadangi nesureagavote, jums buvo skirtas įspėjimas. Taip pat gavote įspėjimą už II.10 (Draudžiama Forume klausimo, komentaro, prašymo forma aptarinėti Administracijos veiksmus (tiek veiksmus pritaikytus konkrečiam asmeniui, tiek ir bendrus, reguliuojančius viso Forumo veiklą). Forume gali būti aptariama bendra globalinė politika specialiai tam skirtose temose, kurias atidaro pati Administracija. Jeigu Jūs norite kažką pasakyti ar paklausti apie administracijos veiksmus, klauskite asmeniškai (el.paštu ar asmenine žinute).) taisyklės nepaisymą, ką sėkmingai darote ir toliau. Jei kažkuri norite kažką pasakyti ar paklausti - mielai atsakysiu jums į až, šioje temoje prašau diskutuoti į temą, be off-topic. Geros dienos |
QUOTE(Pumpum @ 2014 06 10, 13:37)
Tai tas darba gal jau sporto srityje ? Ka ???
Wow, jėga, sveikinu!
QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 10, 12:02)
Na va kaip smagu
Kokiu pratimu gavai?
Man vidines slaunies puses reikia mazint
Nes kaip buvo liulancios, taip ir liko tokios
Aisku ka cia, 3-4 sav. tik sportuoju
Kazkaip priekis lengviausiai issitreniruoja turbut
Ar del to, kad dazniausiai naudojamas? 
Is to mano trenerio tikrai smagu gauti, nes jis zodziais nesimeto
Egliukaz, tai jei dreba, jau su kardio reikia daugiau dirbti, o tai vietai pratimu nemazinti, kad raumuo treniruotusi :)kaip tik nuo pratimu sutvirtes ta vieta. Pas mane irgi slaunys drebancios ir uzpakalis dreba, nesvarbu, kad yra raumuo, bet jis pasislepes po riebalu. Riebalui numesti jau pradejau daryti kardio po kiekvienos treniruotes 20 min. Ir svarbiausias dalykas kuri reikia sutvarkyti mityba. Visa savaite mano vakarienes buna 23 val., tai kur jau nukris tas riebalas, jei dar nesamones valgau naktim
Peciai mano dar viena silpna vieta. Yra vienas pratimas kur vos su kokiais 7.5 kg padarau. Tai jau irgi diskutavau su treneriui kodel man taip sunku svori pasikelti, tai jis nuramino
Sake per greitai noriu. Sunkiai jie treniruojasi.
DAr paklausiu, kaip vadinasi tie slaunies raumenys. Is priekio dvigalvis, is nugaros keturgalvis? Ar atvirksciai
DAr paklausiu, kaip vadinasi tie slaunies raumenys. Is priekio dvigalvis, is nugaros keturgalvis? Ar atvirksciai
QUOTE(j-urgit-a @ 2014 06 10, 19:12)
Peciai mano dar viena silpna vieta. Yra vienas pratimas kur vos su kokiais 7.5 kg padarau. Tai jau irgi diskutavau su treneriui kodel man taip sunku svori pasikelti, tai jis nuramino
Sake per greitai noriu. Sunkiai jie treniruojasi.
atvirkščiai