QUOTE(Egliukasz @ 2014 06 10, 12:02)
Na va kaip smagu

Kokiu pratimu gavai?

Man vidines slaunies puses reikia mazint

Nes kaip buvo liulancios, taip ir liko tokios

Aisku ka cia, 3-4 sav. tik sportuoju

Kazkaip priekis lengviausiai issitreniruoja turbut

Ar del to, kad dazniausiai naudojamas?
Is to mano trenerio tikrai smagu gauti, nes jis zodziais nesimeto

Ne kiek nauju pratimu, kiek esamus pakoregavom pagal mano sugebejimus

Butent is nugaros puses slaunies raumeniui, as darydavau toki (atsiguli ant pilvo ir kojas lenki su svoriu). Ir man reikedavo daryti su viena koja, svoris maziausias 5 kg, as vos 3-4 padarydavau ir viskas, kur jau ten iki 15 ir nei kiek neprasilauziau. Tai dabar bandysiu taip, uzsikeliu su abiejomis kojomis, o nuleidinesiu pakaitomis po viena. Nes kai su dviejomis kojomis keli ir nuleidi, tai yra daug lengviau, nes is inercijos dar pakeli. ir po kiekvienos serijos ta vieta pratempti reikia su tempimo pratimu. Ir dar i kita diena tai vietai papildoma pratima gavau. Stovi treniruoklyje, koja lenki link uzpakalio, kad mazdaug statmenai su grindim gautusi, bet reikia neatpalaiduoti raumens, turi buti prilaikymas. Itupstus su trx dirzais pasunkino, dabar ant vienos kojos darau, bet labai siaura amplitude, kad slaunies raumuo is priekio neapsikrautu labai, o dirbtu tik uzpakalis ir slaunies raumuo is nugaros.
Egliukaz, tai jei dreba, jau su kardio reikia daugiau dirbti, o tai vietai pratimu nemazinti, kad raumuo treniruotusi :)kaip tik nuo pratimu sutvirtes ta vieta. Pas mane irgi slaunys drebancios ir uzpakalis dreba, nesvarbu, kad yra raumuo, bet jis pasislepes po riebalu. Riebalui numesti jau pradejau daryti kardio po kiekvienos treniruotes 20 min. Ir svarbiausias dalykas kuri reikia sutvarkyti mityba. Visa savaite mano vakarienes buna 23 val., tai kur jau nukris tas riebalas, jei dar nesamones valgau naktim